Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 11.11.2010 17:10:16 Offline |
demontáž nádrže"cákačka!
hledal jsem nenašel jsem! Nástup do lakovny se blíži a já vůl natankoval půl nádrže benzínuale jak s ním ven u stříkačky (mluvím o busu)?nechce se mi to jak vocasovy cucat přes hadičku ven! A co pak s čerpadlem nějak ho zabalit zakonzervovat či co já vím? nerad bych ho šoupnul do kouta a na jaře zjistil že je po něm a jak je to s vstřikovačema? nebude je srát když v nich nebude benzín?garáž mám nic moc kosa vlhko
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: demontáž nádrže"cákačka!
Banditatom psal:hledal jsem nenašel jsem! Nástup do lakovny se blíži a já vůl natankoval půl nádrže benzínuale jak s ním ven u stříkačky (mluvím o busu)?nechce se mi to jak vocasovy cucat přes hadičku ven! A co pak s čerpadlem nějak ho zabalit zakonzervovat či co já vím? nerad bych ho šoupnul do kouta a na jaře zjistil že je po něm a jak je to s vstřikovačema? nebude je srát když v nich nebude benzín?garáž mám nic moc kosa vlhko
...vycucni co pude hadicej, pag vymontuj plovák a přes tu díru a přes hrdlo vyšplouchej zbyteg...a čerpadlo i fstřikovače to přežijou...a nebo si je vem domu do ložnice pot postel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 11.11.2010 17:24:13 Offline |
dankeschen to mi stačí. Já se raděj voptám než abych tu na jaře brečel.Mě napadlo to přes čerpadlo vyhnat ven, ale to by se mu asik nelíbilo prostě to vysaju a pak prostě vyleju
To Filous: chladič byl kupodivu prasklej O-kroužek má cenu ho nějak vnitřně čistit nebo jebat na to?když už je dole!
Banditatom psal:dankeschen to mi stačí. Já se raděj voptám než abych tu na jaře brečel.Mě napadlo to přes čerpadlo vyhnat ven, ale to by se mu asik nelíbilo prostě to vysaju a pak prostě vyleju
To Filous: chladič byl kupodivu prasklej O-kroužek má cenu ho nějak vnitřně čistit nebo jebat na to?když už je dole!
...mrdej na to ...Osi, jag je to s tym hovnem???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2010 17:52:24 Offline |
já na SV píchnul čerpadlo na zdroj a vyhnal to z nádrže ven normálně přes něj...a před lakovánim jsem ho ani nevyndaval jen volepil.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:Banditatom psal:dankeschen to mi stačí. Já se raděj voptám než abych tu na jaře brečel.Mě napadlo to přes čerpadlo vyhnat ven, ale to by se mu asik nelíbilo prostě to vysaju a pak prostě vyleju
To Filous: chladič byl kupodivu prasklej O-kroužek má cenu ho nějak vnitřně čistit nebo jebat na to?když už je dole!...mrdej na to ...Osi, jag je to s tym hovnem???
...že pak smrdíš jak rasův pytel
...už je to tady zase: "pane mistr já už to mám spravený, mám to ještě spravovat?"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. psal:já na SV píchnul čerpadlo na zdroj a vyhnal to z nádrže ven normálně přes něj...a před lakovánim jsem ho ani nevyndaval jen volepil.
...ještě jsi neviděl na čerpadle uražený hrdlo
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2010 20:50:17 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:já na SV píchnul čerpadlo na zdroj a vyhnal to z nádrže ven normálně přes něj...a před lakovánim jsem ho ani nevyndaval jen volepil.
...ještě jsi neviděl na čerpadle uražený hrdlo
nesmíš to dávat lemplum
...já bych tě s tím vyhnal ;) ...nebo si ho vyndal sám, když je majitel levej (kvůli čtyřem šroubům riskovat )...jsou i takový co to přivezou s 15ti litrama benzínu
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2010 07:29:40 Offline |
no neboj..tu bandu z dvanáctky ti přivezu bez víčka bez plováku a bez kohout ale to ti ještě zavolám ale předtim ti pošlu mail že ti zavolám a sem napíšu ,že ti posílám mail
Banditatom (Člen) 12.11.2010 14:02:13 Offline |
jo ještě jsem zapoměla! co tam šlahnout za palivový filtr?ještě jsem to neměl rozkuchyný a na netu je prd
Stránky: 1