Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » demontáž nádrže"cákačka!

Banditatom (Člen)
11.11.2010 17:10:16

demontáž nádrže"cákačka!

hledal jsem nenašel jsemsmile1! Nástup do lakovny se blíži a já vůl natankoval půl nádrže benzínubadale jak s ním ven u stříkačky (mluvím o busugood)?helpnechce se mi to jak vocasovy cucat přes hadičku ven! A co pak s čerpadlem nějak ho zabalit zakonzervovat či co já vímidontknow? nerad bych ho šoupnul do kouta a na jaře zjistil že je po němsmile2 a jak je to s vstřikovačema? nebude je srát když v nich nebude benzín?garáž mám nic moc kosa vlhkosick

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
11.11.2010 17:18:07

Re: demontáž nádrže"cákačka!

...prokristapána surprised neblázni smile1
...čerpadlo vyndej, hoď ho klidně do toho kouta, benzín vyleješ spodem dírou a na vstřik se prosím tě vyser bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
11.11.2010 17:18:13

Banditatom psal:

hledal jsem nenašel jsemsmile1! Nástup do lakovny se blíži a já vůl natankoval půl nádrže benzínubadale jak s ním ven u stříkačky (mluvím o busugood)?helpnechce se mi to jak vocasovy cucat přes hadičku ven! A co pak s čerpadlem nějak ho zabalit zakonzervovat či co já vímidontknow? nerad bych ho šoupnul do kouta a na jaře zjistil že je po němsmile2 a jak je to s vstřikovačema? nebude je srát když v nich nebude benzín?garáž mám nic moc kosa vlhkosick

...vycucni co pude hadicej, pag vymontuj plovák a přes tu díru a přes hrdlo vyšplouchej zbyteg...a čerpadlo i fstřikovače to přežijou...a nebo si je vem domu do ložnice pot postelgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen)
11.11.2010 17:24:13

dankeschengood to mi stačí. Já se raděj voptámredface než abych tu na jaře brečel.Mě napadlo to přes čerpadlo vyhnat ven, ale to by se mu asik nelíbilosurprised prostě to vysaju a pak prostě vylejugood

To Filous: chladič byl kupodivu prasklej O-kroužekgood má cenu ho nějak vnitřně čistit nebo jebat na to?když už je dole!

Filous (Člen)
11.11.2010 17:28:04

Banditatom psal:

dankeschengood to mi stačí. Já se raděj voptámredface než abych tu na jaře brečel.Mě napadlo to přes čerpadlo vyhnat ven, ale to by se mu asik nelíbilosurprised prostě to vysaju a pak prostě vylejugood

To Filous: chladič byl kupodivu prasklej O-kroužekgood má cenu ho nějak vnitřně čistit nebo jebat na to?když už je dole!

...mrdej na tobigsmile ...Osi, jag je to s tym hovnem???bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
11.11.2010 17:52:24

já na SV píchnul čerpadlo na zdroj a vyhnal to z nádrže ven normálně přes něj...a před lakovánim jsem ho ani nevyndaval jen volepil.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
11.11.2010 19:00:11

Filous psal:
Banditatom psal:

...mrdej na tobigsmile ...Osi, jag je to s tym hovnem???bigsmile

...že pak smrdíš jak rasův pytel bigsmile
...už je to tady zase: "pane mistr já už to mám spravený, mám to ještě spravovat?" headshakehelpbigsmile

osiris (Člen)
11.11.2010 19:01:56

K.a.s.y.m. psal:

já na SV píchnul čerpadlo na zdroj a vyhnal to z nádrže ven normálně přes něj...a před lakovánim jsem ho ani nevyndaval jen volepil.

...ještě jsi neviděl na čerpadle uražený hrdlo cool

K.a.s.y.m. (Člen)
11.11.2010 20:50:17

osiris psal:
K.a.s.y.m. psal:

...ještě jsi neviděl na čerpadle uražený hrdlo cool

nesmíš to dávat lemplum bigsmile

osiris (Člen)
11.11.2010 21:08:12

...já bych tě s tím vyhnal ;) ...nebo si ho vyndal sám, když je majitel levej (kvůli čtyřem šroubům riskovat help)...jsou i takový co to přivezou s 15ti litrama benzínu headshake

K.a.s.y.m. (Člen)
12.11.2010 07:29:40

no neboj..tu bandu z dvanáctky ti přivezu bez víčka bez plováku a bez kohout bigsmile ale to ti ještě zavolám smile1 ale předtim ti pošlu mail že ti zavolám a sem napíšu ,že ti posílám mail bigsmile

Banditatom (Člen)
12.11.2010 14:02:13

jo ještě jsem zapoměla! co tam šlahnout za palivový filtr?ještě jsem to neměl rozkuchyný a na netu je prdbad

osiris (Člen)
12.11.2010 14:41:05

...čerpadlo má čistící kapsovej filtr

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS