Nejsi přihlášen
Otvírání šoupátek
Tak vořešpruti,vonoj e to sice už v kalendáři,ale tady to taky neuškodí,tagže gdo sa dojede podívat.Vyjížďka bejt nemá,tagže spíš de vo to,vočubrnět mašiny,zajet třeba na klobasicu k Trampovi a pokud by sa moc chtělo,tag sa můžeme jít něgde projet.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 06.04.2007 08:29:07 Offline |
Re: Otvírání šoupátek
já nejedu
doba je temná...
Bych radši klobásku u vás..
Pokud už jste se ovšem jako rodina zvedli z toho sociálního bahna v kterém jste dřív hostili návštěvníky..
(pro neznalé - byli na tom jeden čas hodně špatně)
Ale žádné klobásy z cukru
God Save The Queen!
VikecB12 psal:Ja tam jedu.Budu odjíždět kolem 11 00hod.
OK, vezmu si na tebe cislo a kdyztak ti zejtra brnknu,jak to se mnou vypada a kdyztak bysme tam mohli vyrazit spolu, co ty na to?
...doufam, ze nejezdis pilu (bude to moje letosni prvni vyjizdka)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Spidermila (Člen) 06.04.2007 13:38:07 Offline |
Loser psal:VikecB12 psal:Ja tam jedu.Budu odjíždět kolem 11 00hod.
OK, vezmu si na tebe cislo a kdyztak ti zejtra brnknu,jak to se mnou vypada a kdyztak bysme tam mohli vyrazit spolu, co ty na to?
...doufam, ze nejezdis pilu (bude to moje letosni prvni vyjizdka)
Vikec a pilu? hehe, no, když jel za mnou a já valil, co se dalo, tak byl furt těsně v závěsu a vypadal, jako bych ho vysloveně brzdil
Ale on to je hodný kluk, tak na tebe počká
Loser: Klidne zavolej,nekde si dame scuka.Pojedu s batohem,takže pilu neeee.
Spidermila: Né,jeli sme svižně,rychleji už nejezdívám.
Ted sem dojel s takove male projíždky a s kamosem sme si prohodili bajky,tak sem si konečne skusil GSXR 1000. Motor je naprostá bomba,ještě ve 140 se to dá hravě ztopořit na zadní,prostě supr ale ten posez na tom je šílenej a neda se na tom jet kochačka Kdybych nejezdil prevažne s batohem,tak bych do toho šel
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
no bylo to stejný tak jak každej rok,celkem dost strojů,u vjezdu na mě řvali ňácí bandiťáci Bandit Pičo!,ale než sem stih zaparkovat a rozhlédnůt sa,už sem je neviděl,jeli zme z tama eště na Trampa,celkem dost motorek a dva debili co furt jag pojančení jezdili po zadním tam a nazpátek,jednomu to viditelně nešlo,tagže kámoš sa chtěl zdržet tak dlůho dokud sebou nešvihne,nakonec se divadlo nekonalo a jeli zme z tama dříf.TO že nebyla vyjížďka celkem schvaluju,co sem se bavil s Flekem,tag říkal,že vloni s tím byly problémy,že už jezdí moc motorek (400-500) a že byli někeří řidiči nervní,dyž měli čekat na křižovatkách a vjížděli do kolony apod.,tagže vod teho upustili
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:no bylo to stejný tak jak každej rok,celkem dost strojů,u vjezdu na mě řvali ňácí bandiťáci Bandit Pičo!,ale než sem stih zaparkovat a rozhlédnůt sa,už sem je neviděl,jeli zme z tama eště na Trampa,celkem dost motorek a dva debili co furt jag pojančení jezdili po zadním tam a nazpátek,jednomu to viditelně nešlo,tagže kámoš sa chtěl zdržet tak dlůho dokud sebou nešvihne,nakonec se divadlo nekonalo a jeli zme z tama dříf.TO že nebyla vyjížďka celkem schvaluju,co sem se bavil s Flekem,tag říkal,že vloni s tím byly problémy,že už jezdí moc motorek (400-500) a že byli někeří řidiči nervní,dyž měli čekat na křižovatkách a vjížděli do kolony apod.,tagže vod teho upustili
Čus Betooonmane...tož sem v 17.30 dorazil k temu Trampovi a ty už nikde....tož co to je za štábní kultůru...hjenom ten tvůj kamarýd na modre ZX 10tce tam jezdil furt jak
Tož tak:-D
Koldan psal:no bylo to stejný tak jak každej rok,celkem dost strojů,u vjezdu na mě řvali ňácí bandiťáci Bandit Pičo!,ale než sem stih zaparkovat a rozhlédnůt sa,už sem je neviděl,jeli zme z tama eště na Trampa,celkem dost motorek a dva debili co furt jag pojančení jezdili po zadním tam a nazpátek,jednomu to viditelně nešlo,tagže kámoš sa chtěl zdržet tak dlůho dokud sebou nešvihne,nakonec se divadlo nekonalo a jeli zme z tama dříf.TO že nebyla vyjížďka celkem schvaluju,co sem se bavil s Flekem,tag říkal,že vloni s tím byly problémy,že už jezdí moc motorek (400-500) a že byli někeří řidiči nervní,dyž měli čekat na křižovatkách a vjížděli do kolony apod.,tagže vod teho upustili
Byl jsem tam asi ve stejnou dobu, kdyz ti dva se pokouseli bavit ostatni. Synatora(9) jsem od Trampa nemohl dostat, pořád opakoval, že pojedeme, až jeden z nich sebou škrábne. Jinak největší aplaus sklidil občerstvený cyklista na horském kole, ktery to před Trampem zvednul na zadní a polovinu te rovinky tak projel.Za minutu pobavil vic, nez ti dva za hodinu
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Koldan psal:jo tag to sem tam byl taky,sice sem ho neviděl,ale kucí mi to říkali.Mašinu sem měl u stolků.Kurňa,ale jedinýho bandita co sem tam viděl byl s dvojitým laufem,to byl tvůj?
Jo to je moje. Tu elektriku, jak jsem ti volal jsem zmaknul vcas, takze jsem otvirani stihl.
Ted do sebe rvu antibiotika, ale az budu ready, doufam, ze vyjedem.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1