Nejsi přihlášen
Re: Ako vycistit karburator?
Ale rozdělávat karbece jenom tak je holej nesmysl,kdyš už se rozdělávají,tak rozebrat komplet,nastavit hladiny,seřídit a pak na mašině udělat rovnou podtlaky,bez toho to vrtání se v nich nemá smysl.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:......návot??? ...no prostě je rozebereš do šroupku, fšecko vyčistíš, skontroluješ, nastavíš, složíš, uděláš synchronizaci klapek, doladíš bohatost a je to
počkej počkej psal že na to má jenom dva dny volna
Strýcfajtr !!!
Mal som problem ze mi nesla motorka do otaciek.V karburatore bola voda.Chlapik odtial sa s tym hral nejake 3 hodky, tak neviem co stym robil, ale opravil to.Ukazal mi flase, ze "toto bolo v nadrzi a toto v karburatore" a vody bolo v tych flasiach tak do jednej tretiny.Mam dieru v prepade a pokym to nedam opravit tak nechcem cakat kym mi to zase zdochne.
...jestli ti jde jen o vodu, tak ta klesá v benzínu ke dnu, nemusíš teda vůbec karburátory rozebírat, ale jen je odkalíš (o tom už jsi psal), zrovna tak můžeš odkalit nádrž (v tvém případě odpojením vývodu a polohou na kohoutu RES, jestli se ti nechce odsávat ze dna hadicí přes hrdlo; nejlepší je samozřejmě nádrž ručně vylít celou)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Dikes to som chcel pocut.Je nejaky sposob dostat sa k tomu prepadu vnutri nadrze a opravit to?Zospodu jak je ten ventil som to chcel vybrat a kuknut dnu, ale je to kurva zhrdzavene tak som to nechal tak.Je vnutri ta trubicka po celej dlzke kovova?
Stránky: 1