Nejsi přihlášen
Náhon na tachometr
Zdarec.
O víkendu mě navždy opustil náhon na tachometr na mou B6 N (1996). Nemáte nějaké tipy, kde koupit nový a jaké jsou ceny.
Poměrně slušné ceny mají na novém obchodě www.bikers-point.eu, kde si za náhon na moji motku řekli 190 Kč vč. DPH + poštovné, což se mi zdá hodně dobrá cena. Ale nemám s nima žádné zkušenosti. Slyšel jsem, že některé repliky (cca 350 Kč) prý nepasujou a tak to chce originál (cca 1.000 Kč)
Předem díky
Better safe than sorry!
Re: Náhon na tachometr
maňas psal:proč by ta replika neměla fungovat,je to výrobek jako každej jinej,akorád neplatíš za ten vyraženej nápis suzuki
Taky nevím, proč - říkali mi to ve Střítěži. No a jestli budu mít nový náho za 190 Kč, tak ani na vrakáč nebudu jezdit. Jinak jsem si o víkendu docela dobře zajezdil po Trutnovsku a Náchodsku. Pravda, mohlo být počasí lepší, ale i tak to šlo. Hlavně že nepršelo. Jediný mínus to mělo v tom, že mi vodešel náhon a do zadního kola jsem chytil nějaký šroub, tak musím zajet do pneuservisu.
Better safe than sorry!
Lihy psal:dal sem novej náhon a nezměnilo se nic....ručička furt poskakuje a ve vyšších rychlostech ukazuje nesmysly. Možná tam dám nějakou tu sigmu, jen kvůli rychlosti v obci a bude, ale zase se mi to moc nepáčí...
tak to je skoro divný a uvnitř budíku tapružina,či ten oný bazmek kterej zajišťuje to ukazovoní je v pohodě
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Tu repliku jsem kupoval dnes za 370,- a opravdu tam nesedi :-/ Dole je na prevlecny matici nahonu vetsi zavit nez na tom sroubu toho pohanece. Budu to muset nejak zbastlit
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
ježíšmarjá,tag kůpím tu repliku za 190 vočí,dyž bude fungovat gud,dyž ne,budu to řešit dál,to ťa snad nezrujnuje,ne?
jo a sigmu mám i s prodlouženým vedením (ne mým,ale na tu sigmu) na prodej.Zistil sem,že ně nebaví vědět jaků mám skutečnů rychlost a že na to stejně nečučím
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:ježíšmarjá,tag kůpím tu repliku za 190 vočí,dyž bude fungovat gud,dyž ne,budu to řešit dál,to ťa snad nezrujnuje,ne?
jo a sigmu mám i s prodlouženým vedením (ne mým,ale na tu sigmu) na prodej.Zistil sem,že ně nebaví vědět jaků mám skutečnů rychlost a že na to stejně nečučím
Repliku už mám od včerejška objednanou. Vždyť jsem psal, že za ty prachy se to vyplatí alespoň zkusit. Do konce týdne snad přijde. Tak potom kdyžtak poreferuju, jestli to pasovalo.
Better safe than sorry!
No ja tam mel predtim digital a vubec se me to nelibilo sledovat nejaky digitalni cislice. No a kupoval jsem novej tachometr a taxe me zda vcelku zbytecny aby me ted nefungoval. Je to votrava no. Nevim proc to prodavaji na Bandita, kdyz to na nej nepasuje
Tak pánové, dnes mi přišel z bikers-point.eu na Bandita 600N (1996) - nepasuje ;-( Je cca. o 20 cm kratší, což se mi zdá docela hodně (kde asi udělali soudruzi chybu?!) a navíc má jiné zakončení. Na jednom konci chybí převlečná matka. No snad to vyreklamuju.
Better safe than sorry!
No to ja mel teda tu repliku za 350,- a ted me ted jede v pohode Dlouhy je tak akorat a to ze je spodni prevlecna matice vetsi jsem resil namotanim PVC izolacky na sroub a nasroubovanim matky na to. Drzi to jak pribity a jeste jsem to radsi pojistil slabim vazacim dratkem (neni ani videt)
Stránky: 1