Nejsi přihlášen
Zimní boty polní 2000 ECWCS
Zdravím vespolek..
Jak se říká,líná huba,holý neštěstí a probírá se tu všechno,chci se zeptat,jestli náhodou někdo neumí sehnat levnějc...jedná se mi přesně o tuto botu,viz odkaz
http://www.armyshop.cz/zbozi.asp?id=77& … ID=690#690
Boty polní 2000 ECWCS
Daj se sehnat na netu vod 4300,aj tak se mi zdá vo čertech platit takovou sumu,takže pokud někdo umí levnějc,sem s tím..
Jo a velikost 280,neboli devítka
Dík za info
Banditatom (Člen) 13.11.2010 19:18:41 Offline |
Re: Zimní boty polní 2000 ECWCS
mám je doma a žádnej zázrak to není
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 13.11.2010 19:39:16 Offline |
corimec psal:Banditatom psal:mám je doma a žádnej zázrak to není
musíš do toho mít pořadný termofusekle
ale prd mám už je druhou zima mažu je tvrdý je to jak štolverk no prostě mě se v nich teda dobře nešmatlá...ještě štěstí že byli grátis
Banditatom (Člen) 13.11.2010 19:43:10 Offline |
corimec psal:a čim to mažeš?na to je zase spešl krem se silokonem a včelým voskem
Banditatom psal:corimec psal:Banditatom psal:mám je doma a žádnej zázrak to není
musíš do toho mít pořadný termofusekle
ale prd mám už je druhou zima mažu je tvrdý je to jak štolverk no prostě mě se v nich teda dobře nešmatlá...ještě štěstí že byli grátis
...a nějaká recenze...odolávaj vodě,není v nich zima a tak..Mám to převážně do sněhu aj šmajdání vobčas do města..
dík za info..
Honzik8719 (Člen) 13.11.2010 23:52:38 Offline |
VikecB12 psal:Kurva to je humus,zlatý Martensky a teplá fuska do nich
tak tal
...relativní kochač...
Dajda psal:Banditatom psal:corimec psal:
musíš do toho mít pořadný termofusekleale prd mám už je druhou zima mažu je tvrdý je to jak štolverk no prostě mě se v nich teda dobře nešmatlá...ještě štěstí že byli grátis
...a nějaká recenze...odolávaj vodě,není v nich zima a tak..Mám to převážně do sněhu aj šmajdání vobčas do města..
dík za info..
kdyz se o to staras s pripravkama na to urcenejma, tak to docela funguje. I proti vode je to dobry, kdyz teda nebehas v potoce. Na dlouhej špacír uplne v pohode, musis je mit ale vyslaply, tak bacha na ty jetý. Taky je utrpeni ty novy vyslapnout, jak nekdo psal jsou tvrdy, ale pak je to ok.
bota dobra, penez dost... a ted babo raď
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Banditatom (Člen) 14.11.2010 11:28:44 Offline |
Dajda psal:Banditatom psal:corimec psal:
musíš do toho mít pořadný termofusekleale prd mám už je druhou zima mažu je tvrdý je to jak štolverk no prostě mě se v nich teda dobře nešmatlá...ještě štěstí že byli grátis
dík za info..
to zas jako jo vony vodě celkem dobře odolavaj nějaký to běhání v potoce taky pamatujou udržuju je klasickým vojenským leštidlem a jsou prostě to mrdám jsou to jen boty že? kosa v nich taky moc není pokud nejsi baba zimomřivá, ale jak jsem psal jsou dost tvrdý měl jsem z nich patu do krvea po dvou letech furt stejné na dlouhé štreky...no nevím o tom bych uvažoval
Já jsem asi před rokem měl nabídku na boty co dostává policie. Sice to nebyl gora-tex ale nějaká jejich membrána ale zase byly asi za 1800,-. Zatim jsem v nich moc nenachodil ale zdaj se super. Můžu se mrknout jestli to ještě nenajdu...
Paladin86 psal:Já jsem asi před rokem měl nabídku na boty co dostává policie. Sice to nebyl gora-tex ale nějaká jejich membrána ale zase byly asi za 1800,-. Zatim jsem v nich moc nenachodil ale zdaj se super. Můžu se mrknout jestli to ještě nenajdu...
Tak už jí nedělaj jenom tohle http://katalog.fare.cz/components/com_v … 694b2c.jpg
mám vosumnáct let tyhle http://www.tomiscz.cz/pracovni-obuv/pro … linky-3046 na udržbu super,jednou za rok je před barákem vo zídku voklepu,akorát to Rudý Právo do nich už nejni co bejvalo
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Banditatom (Člen) 14.11.2010 17:59:39 Offline |
Kim psal:mám vosumnáct let tyhle http://www.tomiscz.cz/pracovni-obuv/pro … linky-3046 na udržbu super,jednou za rok je před barákem vo zídku voklepu,akorát to Rudý Právo do nich už nejni co bejvalo
ty jsem nafasoval v arbeitu můžu potvrdit fakt luxus a za ty prachy
Banditatom psal:Kim psal:mám vosumnáct let tyhle http://www.tomiscz.cz/pracovni-obuv/pro … linky-3046 na udržbu super,jednou za rok je před barákem vo zídku voklepu,akorát to Rudý Právo do nich už nejni co bejvalo
ty jsem nafasoval v arbeitu můžu potvrdit fakt luxus a za ty prachy
jó filcáky,to je kult
jináč jsem vyhrál včera v Aukru tenhle typ,tak uvidíme..
http://aukro.cz/item1312898950_zimni_po … _nove.html
...ale ty spěšl zimní s goretexem se taky hoděj,dál je sháním,tak uvidím,jestli se někdo ještě ozve..dík za recenze všem
Banditatom (Člen) 15.11.2010 08:12:23 Offline |
Dajda psal:jináč jsem vyhrál včera v Aukru tenhle typ,tak uvidíme..
...ale ty spěšl zimní s goretexem se taky hoděj,dál je sháním,tak uvidím,jestli se někdo ještě ozve..dík za recenze všem
když tak na ně koukám nejsou to letňáky? zimní policejní mají ve vnitř kožišek s umělé ovečkytaky vodzkoušený
Banditatom psal:Dajda psal:jináč jsem vyhrál včera v Aukru tenhle typ,tak uvidíme..
...ale ty spěšl zimní s goretexem se taky hoděj,dál je sháním,tak uvidím,jestli se někdo ještě ozve..dík za recenze všemkdyž tak na ně koukám nejsou to letňáky? zimní policejní mají ve vnitř kožišek s umělé ovečkytaky vodzkoušený
..ano,tahle varianta se dělá,ale měly by to být zimní,zkontrolováno dle různých odkazů na netu,je to novější veze s Thinsulate vložkou..
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Kurva to je humus,zlatý Martensky a teplá fuska do nich
Martens už taky není co bejval
Gladiatory mám patej rok a zupa
Tak je fakt že nevím jak sou na tom dneska s kvalitou,ty co mám sem si vyškemral na učňáku v prváku vod našich k vánocům.(Ty vole v 16ti,to už je let) Asi 4-5 let nošení,pak nějaký lítání v nich na mašině a teďka si je vemu vobčas na ryby,nebo na nějakou zimní bečku kdyš je venku hnusně a furt drží pěkně pohromadě,akorát už sou teda dodřený,vokopaný,rozšmajdaný... Tomu se říká dobře utracený štyry tácky A co je na těch novejch na hovno? Horší materiál?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Kurva to je humus,zlatý Martensky a teplá fuska do nich
Gladiatory mám patej rok a zupa...glády uš se nedělaj...
nojo, to je možný. Škoda dobrý značky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Kurva to je humus,zlatý Martensky a teplá fuska do nich
Gladiatory mám patej rok a zupaTak je fakt že nevím jak sou na tom dneska s kvalitou,ty co mám sem si vyškemral na učňáku v prváku vod našich k vánocům.(Ty vole v 16ti,to už je let) Asi 4-5 let nošení,pak nějaký lítání v nich na mašině a teďka si je vemu vobčas na ryby,nebo na nějakou zimní bečku kdyš je venku hnusně a furt drží pěkně pohromadě,akorát už sou teda dodřený,vokopaný,rozšmajdaný... Tomu se říká dobře utracený štyry tácky A co je na těch novejch na hovno? Horší materiál?
Jojo, starý sou cajk
Co maj takle kameraden vokolo mě, tak horší spracování, dost se prošmatlává podrážka a tak
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:
Gladiatory mám patej rok a zupaTak je fakt že nevím jak sou na tom dneska s kvalitou,ty co mám sem si vyškemral na učňáku v prváku vod našich k vánocům.(Ty vole v 16ti,to už je let) Asi 4-5 let nošení,pak nějaký lítání v nich na mašině a teďka si je vemu vobčas na ryby,nebo na nějakou zimní bečku kdyš je venku hnusně a furt drží pěkně pohromadě,akorát už sou teda dodřený,vokopaný,rozšmajdaný... Tomu se říká dobře utracený štyry tácky A co je na těch novejch na hovno? Horší materiál?
Jojo, starý sou cajk
Co maj takle kameraden vokolo mě, tak horší spracování, dost se prošmatlává podrážka a tak
Takže klasickej vývoj dobrejch věcí v dnešní supr době
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:
Tak je fakt že nevím jak sou na tom dneska s kvalitou,ty co mám sem si vyškemral na učňáku v prváku vod našich k vánocům.(Ty vole v 16ti,to už je let) Asi 4-5 let nošení,pak nějaký lítání v nich na mašině a teďka si je vemu vobčas na ryby,nebo na nějakou zimní bečku kdyš je venku hnusně a furt drží pěkně pohromadě,akorát už sou teda dodřený,vokopaný,rozšmajdaný... Tomu se říká dobře utracený štyry tácky A co je na těch novejch na hovno? Horší materiál?Jojo, starý sou cajk
Co maj takle kameraden vokolo mě, tak horší spracování, dost se prošmatlává podrážka a takTakže klasickej vývoj dobrejch věcí v dnešní supr době
přesně tak
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Tydle botky mám, stály po jednom mým kámošovi zeleňákovi lehce jetý bratru 200Kč, no neberte to:D
Jsem s nima spokojenej, koukal jsem po nich už pčed tím, teď vím že až zase pojede fasovat, dostanu je za dvojku:)
viz avatar:)
Stránky: 1