Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Novinka od Kawasaki

LukinB6 (Člen)
17.11.2010 17:48:21

Novinka od Kawasaki

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/196_fotografie0235.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/196_fotografie0236.jpg

Začínam o ní uvažovat bigsmile

GSX1250FA
Kuba B12 (Člen)
17.11.2010 17:53:51

Re: Novinka od Kawasaki

novinka?surprised

honda je honda
LukinB6 (Člen)
17.11.2010 17:55:19

Domácí samovýroba - ze Stroma KLV

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/196_fotografie0237.jpg

GSX1250FA
Fik-B6S (Člen)
17.11.2010 18:16:31

A důvod tehle obměny?

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
LukinB6 (Člen)
17.11.2010 18:22:30

Fik-B6S psal:

A důvod tehle obměny?

No mě se neptej, já to vyfotil u Městského divadla v Brně. Původně jsem si myslel že je to DL-1000 V-Strom což mi potvrdila ta cedulka. A pak jsem našel že to samé má Kawa. Jen zde je ta cedulka. Také by mě zajímalo co je to za člověka.idontknowidontknowidontknow

GSX1250FA
richie (Člen)
17.11.2010 18:50:59

V-Stroma sem mel pujcenyho.... je to snad nejnudnejsi motorka na ktere sem jel :D ... od te doby chapu proc enduuuristi nejezdi v kuzi, bo na tom vubec nefouka a tim padem je vedro... nekupuj to ;) ... dyt to videlo teren jenom z reklamnich plakatu :D ...
ale je zas pravda, ze s tim jel kamos Brno za 2:38 good

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie (Člen)
17.11.2010 18:51:26

ale ta zkusenost se teda tyka 650

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
LukinB6 (Člen)
17.11.2010 19:55:03

No nebudu. Myslel jsem to ze srandy jako že koupím novou motorku Suzuki se nálepkami Kawa.bigsmilebigsmilebigsmile Kdyby si aspoň ten vocas černou páskou ten štítek přelepil.idontknowidontknowidontknow

GSX1250FA
Filous (Člen)
17.11.2010 19:58:10

Lukin:
...je to originál...Kawa kooperovala se Sůzou a krom Stroma jim "pučila" eště řadu krosek RM...tagže to nejni žádná samodomo invence, ale regulérní model Kawy, byť je to beze změn Sůza...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous (Člen)
17.11.2010 20:00:36

LukinB6 psal:

No nebudu. Myslel jsem to ze srandy jako že koupím novou motorku Suzuki se nálepkami Kawa.bigsmilebigsmilebigsmile Kdyby si aspoň ten vocas černou páskou ten štítek přelepil.idontknowidontknowidontknow

...dyby to tady čet majitel tý KVL, tag by si klepal na hlavu vonbigsmile ...kvůlivá tvý neznalostisurprised

bobule (Člen)
17.11.2010 20:05:38

Filous psal:

Lukin:
...je to originál...Kawa kooperovala se Sůzou a krom Stroma jim "pučila" eště řadu krosek RM...tagže to nejni žádná samodomo invence, ale regulérní model Kawy, byť je to beze změn Sůza...

tak či onak, nic to nemění na tom že je to hnusnýbad

to jebu
K.a.s.y.m. (Člen)
17.11.2010 20:17:45

Filous psal:
LukinB6 psal:

...dyby to tady čet majitel tý KVL, tag by si klepal na hlavu vonbigsmile ...kvůlivá tvý neznalostisurprised

goodgoodchtěl jsem napsat ,že za neznalost ho omlouvá věk,ale už je to brambora tak má smůlu bigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PALOUS (Člen)
17.11.2010 20:33:21

bobule psal:
Filous psal:

Lukin:

tak či onak, nic to nemění na tom že je to obr hnusbad

Jebat motorky :-)
Billy (Člen)
17.11.2010 20:48:45

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
LukinB6 psal:

goodgoodchtěl jsem napsat ,že za neznalost ho omlouvá věk,ale už je to brambora tak má smůlu bigsmilebigsmilebigsmile

Ja to treba taky nevedel bigsmile ze suza s kawou kooperovala , uz sem myslel ze je to co se naslo po garazi to sem tam flaklo na ram bigsmile

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Filous (Člen)
17.11.2010 21:07:28

Billy psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

Ja to treba taky nevedel bigsmile ze suza s kawou kooperovala , uz sem myslel ze je to co se naslo po garazi to sem tam flaklo na ram bigsmile

...že si zrzavej sem ti taky musel říct já, doufam že fšecky zlý pravdy svjeta sem ti uš řek a teť uš ti budu servírovat jenom samý pozitývasurprisedgoodbigsmile ...Bobíkubigsmile

Billy (Člen)
17.11.2010 21:16:12

Filous psal:
Billy psal:
K.a.s.y.m. psal:

...že si zrzavej sem ti taky musel říct já, doufam že fšecky zlý pravdy svjeta sem ti uš řek a teť uš ti budu servírovat jenom samý pozitývasurprisedgoodbigsmile ...Bobíkubigsmile

Kua to sem rad ze uz jenom samy pozitiva smile1 good

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
LukinB6 (Člen)
17.11.2010 23:50:29

Mě jenom zarazilo to že na štítku je SUZUKI i když je to vlastně Kawa. Předpokládal bych že tam bude aspoň i štítek od Kawy. A když jsem se díval na jiné stránky www.katalog-motocyklu.cz tak jsem tam ten štítek neviděl. No je to jedno.bigsmile

GSX1250FA
Banditatom (Člen)
18.11.2010 16:12:25

PALOUS psal:
bobule psal:
Filous psal:

Lukin:

tak či onak, nic to nemění na tom že je to obr hnusbad

tak či onak, nic to nemění na tom, že je to obr super hnussickbad

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS