Nejsi přihlášen
patrioti nebo pro komerci
tak přiznejte kdo načal božolé a kdo na ně sere a jede něco vod morafskej synků
sem hodil brzdu dyš sem jel kolem vinotéky šáhnul pro svou voblíbenou dvoulitrovou petku do kufru poděkoval za vochutnání toho novýho božolé nechal smrknout cabernet morávii do PET-ky a šek si udělat pěknej večer
...nikdo nevojebe Ježíše...
Re: patrioti nebo pro komerci
Borák psal:kamarýde sem ted vyhrál flašu special reserve scotch whisky Glenfiddich
chodím tu vokolo ní jak tygr f kleci
přiznám že se k ní bojim i čuchnout
...to je dobrej materijál, taky tady jednu mam ...a pag esště jednu single malt Highland Park vot Svatýho
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tag já teda teď dorazil Chardonnay Ribeaupierre ročník 2007 a přemejšlim, esli mám ještě na dobrou noc načnout Grauer Burgunder z vinic Thüringersheim r. 2008
jinak samo, že doma (f Čechách) jenom český a vopčas nějakej dobrej merlotek...
A co se týče tvrdýho, stejně jak Borák už nějakej pátek chodim mlsně vokolo dvanáctiletýho Jamesona... ale toho asi načnu, až mi Filous přijede pomoct na ten barák...
Bandit rulezz!!!
načni
a já zjištuju že 2-litrofka přestává stačit
asi f práci vezmu ženskej mějakou vod pracího prášku ..tak 5-litr aspon
jinak kucí ta moje je snad někjaká 30-letá ...docela poklad
koldane pomoooc řekni že u vás je to f normně at se mi blbě nespí
...nikdo nevojebe Ježíše...
...děte do prdele buzeranti, chlastáte rulandský šedý (krabicák copyright okresní přebor viz. čas 13:40 http://okresni-prebor.mywebsite.cz/10-jaro/ ) nebo rum a budete tady machrovat s něčím vo čem ani nevíte jak chutná prdi
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
vOjTaB6 psal:Pro nevěřícího Osiho
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … az0159.jpg
dík Boráku, žes poradil, je to dobrý...
...nech mě, nebo ti řeknu že seš toitoi
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:vOjTaB6 psal:Pro nevěřícího Osiho
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … az0159.jpg
dík Boráku, žes poradil, je to dobrý......nech mě, nebo ti řeknu že seš toitoi
woe...
Bandit rulezz!!!
jak jako dvoulitrovka vína woe?
my to s pani kupujem v 10 litovým bárku s kohoutkem ..,kdo by chodil s flaškama furt..
a jako za zádama mi taky stojí jeden 12 letej jameson a tak si radši dávám slivku po pravici na psací stůl abych toho jamsna nechal na pokoji..
Koldan psal:Gulden Draak-akorát sem ho vylemtal. Má to 10% alkoholu, dá sa to, ale po tuplákoch bych to asi nelemtal, spíš taká perlička a hlavně z vínoj už sem překyselený
...a uš je to tady!!! ...to bylo kecůůůůů!!!
...a uš ho taky pálí žáha
...prej vinař
Filous psal:Koldan psal:Gulden Draak-akorát sem ho vylemtal. Má to 10% alkoholu, dá sa to, ale po tuplákoch bych to asi nelemtal, spíš taká perlička a hlavně z vínoj už sem překyselený
...a uš je to tady!!!
...to bylo kecůůůůů!!!
...prej vinař
...ale , stejně jako každej jinej moravák, i Koldan pálí co zrovna sklidil a už z toho má propálenej pajšl...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:Koldan psal:Gulden Draak-akorát sem ho vylemtal. Má to 10% alkoholu, dá sa to, ale po tuplákoch bych to asi nelemtal, spíš taká perlička a hlavně z vínoj už sem překyselený
...a uš je to tady!!!
...to bylo kecůůůůů!!!
...prej vinař
...ale
, stejně jako každej jinej moravák, i Koldan pálí co zrovna sklidil a už z toho má propálenej pajšl...
![]()
![]()
![]()
![]()
...poplet si sudy jag uš je vypitej a chlastá to co měl prodat pražákoj...a skurvil si žaludek
...zato pražák si čvachtá, bo levně nakoupil rodinný Koldanojc stříbro
Ty voe,na pičosrazech do sebe fšichni lejou rum,zelenou a pivisko a tady si hrajou na šlechtu To já sem si fčera hrál s mašinou a lil sem do sebe pivisko jako vždy,abych měl tvůrčí můzu a povedlo se, Nko je nasvětě
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Ty voe,na pičosrazech do sebe fšichni lejou rum,zelenou a pivisko a tady si hrajou na šlechtu
To já sem si fčera hrál s mašinou a lil sem do sebe pivisko jako vždy,abych měl tvůrčí můzu a povedlo se, Nko je nasvětě
Tak už máš konečně doma jednoho pořádnýho bandita?
....
jo a ta pravá šlechtá chlastá pivo, bo si nepotřebuje vínem dokazovat že je šlechta
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:VikecB12 psal:Ty voe,na pičosrazech do sebe fšichni lejou rum,zelenou a pivisko a tady si hrajou na šlechtu
To já sem si fčera hrál s mašinou a lil sem do sebe pivisko jako vždy,abych měl tvůrčí můzu a povedlo se, Nko je nasvětě
....
jo a ta pravá šlechtá chlastá pivo, bo si nepotřebuje vínem dokazovat že je šlechta
Jo,pěknej,starej,nahatej
VikecB12 psal:richie psal:VikecB12 psal:Ty voe,na pičosrazech do sebe fšichni lejou rum,zelenou a pivisko a tady si hrajou na šlechtu
....
jo a ta pravá šlechtá chlastá pivo, bo si nepotřebuje vínem dokazovat že je šlechtaJo,pěknej,starej,nahatej
Tak se nestyd a nahod fotku ;-)
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 19.11.2010 12:19:54 Offline |
VikecB12 psal:Ty voe,na pičosrazech do sebe fšichni lejou rum,zelenou a pivisko a tady si hrajou na šlechtu
no ale trvalo to než jsi to pochopil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 19.11.2010 13:25:02 Offline |
vono když se to tak vezme i polotmavý ležák je vlastně archivní?
richie psal:VikecB12 psal:richie psal:Tak už máš konečně doma jednoho pořádnýho bandita?
....
jo a ta pravá šlechtá chlastá pivo, bo si nepotřebuje vínem dokazovat že je šlechtaJo,pěknej,starej,nahatej
Tak se nestyd a nahod fotku ;-)
Hýr:
A řídítka takhle,ať to má trochu šmrnc do sportovna:
No,ještě koupím ten kalíšek na otáčkoměr a asi kratší blinkry a mám splněno. Světlo sem hledal s tím velkým zadním hrncem,ale marně. Nicméně sem vytvořil držáky tak,aby to světlo nebylo moc vystrčený ven. Jo a nemám klakson,musím ho tam někam vnutit
![]() |
Banditatom (Člen) 19.11.2010 17:50:56 Offline |
VikecB12 psal:richie psal:VikecB12 psal:
Jo,pěknej,starej,nahatejTak se nestyd a nahod fotku ;-)
Hýr: http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040323.jpg
A řídítka takhle,ať to má trochu šmrnc do sportovna: http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040322.jpg
No,ještě koupím ten kalíšek na otáčkoměr a asi kratší blinkry a mám splněno. Světlo sem hledal s tím velkým zadním hrncem,ale marně. Nicméně sem vytvořil držáky tak,aby to světlo nebylo moc vystrčený ven. Jo a nemám klakson,musím ho tam někam vnutit
zrdcátka místo těžítek jsi uvažoval?
VikecB12 psal:richie psal:VikecB12 psal:
Jo,pěknej,starej,nahatejTak se nestyd a nahod fotku ;-)
Hýr: http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040323.jpg
A řídítka takhle,ať to má trochu šmrnc do sportovna: http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040322.jpg
já ti nevím čéče, ty řidítka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:Vikec:
...ty vole, jako dobrý, ale co ten kufr??? ...mi to příde úchylný mít zlomený řidítka a na prdeli plotnu a velkej kufr
Samozřejmě de kufr dolů,vo tom nemůže byt ani řeč,akorát sem ho tam teďka ještě nechal,ať se neválí celou zimu někde pohozenej,nemám ho kam dat... Ještě to bude chtít kračí blinkry,uvažoval sem že koupím ty origo co sou namontýrovaný vzadu,mají kračí stopku a zárovaň budu mít furt fšechny štyry stejný No a zrcátka by to chtělo kračí,nebo ty do konců řídítek jak sou na Ducati 1000S....Ale to až jestli se ty řídítka vosvěčí v praxi,jestli né,tak tam frknu nazpět kros větve.
tyhle krátký řidítka by ně seděly tak na Bertě, prostě mašině upravený celý do sportovna. Jako dat sem na zadek krovku, nějakej ten klíneček... ále, proti gustu...
Hele a tos tam dával jen na původní vidle? jako že se to povolí v brejlích?
Koldan psal:tyhle krátký řidítka by ně seděly tak na Bertě, prostě mašině upravený celý do sportovna. Jako dat sem na zadek krovku, nějakej ten klíneček... ále, proti gustu...
Hele a tos tam dával jen na původní vidle? jako že se to povolí v brejlích?
Napřet sem je dal pod brejle a ten posez byl už dost sportovní,tak sem to skusil takhle,naživo to vypadá dobře a aji pasujou při plným rejdu krásně do těch prolisů na nádrži a sedí se na tom moc dobře. Uvidím jak se to bude chovat při jízdě... Jo a ty řídítka nejsou ůzký,sou širší než třeba origo na SV Sku atd.,má to nějakejch tuším 76cm
VikecB12 psal:Koldan psal:tyhle krátký řidítka by ně seděly tak na Bertě, prostě mašině upravený celý do sportovna. Jako dat sem na zadek krovku, nějakej ten klíneček... ále, proti gustu...
Hele a tos tam dával jen na původní vidle? jako že se to povolí v brejlích?Napřet sem je dal pod brejle a ten posez byl už dost sportovní,tak sem to skusil takhle,naživo to vypadá dobře a aji pasujou při plným rejdu krásně do těch prolisů na nádrži a sedí se na tom moc dobře. Uvidím jak se to bude chovat při jízdě... Jo a ty řídítka nejsou ůzký,sou širší než třeba origo na SV Sku atd.,má to nějakejch tuším 76cm
no přinde mi to, že je to shozený dolů celkem dost, stopa bude určo jináčí, su zvědavej, dej pak vědět
a co se týče krovky a klínu tak to je nesmysl, jasný,že to má vliv, říkal to aj Husky, kerý ho tam má a to je jó slovo do pranice
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2010 07:22:21 Offline |
to Vikec:no ty řidítkaale proti gustu
co já do toho mám vlastně co kecat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Koldan psal:VikecB12 psal:Koldan psal:tyhle krátký řidítka by ně seděly tak na Bertě, prostě mašině upravený celý do sportovna. Jako dat sem na zadek krovku, nějakej ten klíneček... ále, proti gustu...
Hele a tos tam dával jen na původní vidle? jako že se to povolí v brejlích?Napřet sem je dal pod brejle a ten posez byl už dost sportovní,tak sem to skusil takhle,naživo to vypadá dobře a aji pasujou při plným rejdu krásně do těch prolisů na nádrži a sedí se na tom moc dobře. Uvidím jak se to bude chovat při jízdě... Jo a ty řídítka nejsou ůzký,sou širší než třeba origo na SV Sku atd.,má to nějakejch tuším 76cm
no přinde mi to, že je to shozený dolů celkem dost, stopa bude určo jináčí, su zvědavej, dej pak vědět
a co se týče krovky a klínu tak to je nesmysl, jasný,že to má vliv, říkal to aj Husky, kerý ho tam má a to je jó slovo do pranice
Jó,tak to je jiná,jak to říkal vrchní hadrář,tak to musí byt pravda No popuštěný ja to vo zhruba 25mm. No uvidíme najaře,široký větve sou tam nahozený za pár minut
tak 25 mm mi přijde dost, já to kdysi zkusil jen vo kousínek a bylo to v řiti, i dyž v mém přípdku to bylo i nakopnutým zatkem. Mimochodem, co sfětlá výška? dyk ta sa musela taky změnit?
osiris psal:vikecoj: garantuju, že jestli s tím nebudeš jezdit jen padesátkou po městě, tak ty brejle dáš zpátky nahoru, to bys měl ale myslím vědět ;)
Šak říkám že se uvidí až se na tom povozím. Zadek nakopnutej nemám... No a kdyš to bude nakokot,tak ty větve šoupnu pod brejle,nebo tam dám nazpět kros co tam byly doteď. Ale to se mě nechce,stejně tu motorku mám jenom na takoví polítání kolem baráku sem tam,kdyš mě chytne nostalgická nálada,tak ju chcu jinou než je moja K6,jinak samo budu brázdit dál na K6 Snad...
Stránky: 1