Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » patrioti nebo pro komerci

Borák (Člen)
18.11.2010 21:04:10

patrioti nebo pro komerci

tak přiznejte kdo načal božolé a kdo na ně sere a jede něco vod morafskej synků smokin
sem hodil brzdu dyš sem jel kolem vinotéky šáhnul pro svou voblíbenou dvoulitrovou petku do kufru poděkoval za vochutnání toho novýho božolé nechal smrknout cabernet morávii do PET-ky a šek si udělat pěknej večer smokincoolgoodbigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
Filous (Člen)
18.11.2010 21:06:34

Re: patrioti nebo pro komerci

...já sem si načal božolé z Jindřichohradeckýho lihovarugood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Borák (Člen)
18.11.2010 21:15:04

kamarýde sem ted vyhrál flašu  special reserve scotch whisky Glenfiddich
chodím tu vokolo ní jak tygr f kleci
přiznám že se k ní bojim i čuchnout smokin

Filous (Člen)
18.11.2010 21:20:37

Borák psal:

kamarýde sem ted vyhrál flašu  special reserve scotch whisky Glenfiddich
chodím tu vokolo ní jak tygr f kleci
přiznám že se k ní bojim i čuchnout smokin

...to je dobrej materijál, taky tady jednu mamgoodbigsmile ...a pag esště jednu single malt Highland Park vot Svatýhogood

vOjTaB6 (Člen)
18.11.2010 21:25:14

Tag já teda teď dorazil Chardonnay Ribeaupierre ročník 2007 a přemejšlim, esli mám ještě na dobrou noc načnout Grauer Burgunder z vinic Thüringersheim r. 2008

jinak samo, že doma (f Čechách) jenom český a vopčas nějakej dobrej merlotek...

A co se týče tvrdýho, stejně jak Borák už nějakej pátek chodim mlsně vokolo dvanáctiletýho Jamesona... ale toho asi načnu, až mi Filous přijede pomoct na ten barák...evil bigsmile

Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 (Člen)
18.11.2010 21:27:04

Tak anketa, mam si ěště načít to Burgundský????

Bandit rulezz!!!
Borák (Člen)
18.11.2010 21:33:19

načni
a já zjištuju že 2-litrofka přestává stačit
asi f práci vezmu ženskej mějakou vod pracího prášku ..tak 5-litr aspon
jinak kucí ta moje je snad někjaká 30-letá ...docela poklad

koldane pomoooc řekni že u vás je to f normně at se mi blbě nespí

osiris (Člen)
18.11.2010 21:34:21

...děte do prdele buzeranti, chlastáte rulandský šedý (krabicák copyright okresní přebor viz. čas 13:40 http://okresni-prebor.mywebsite.cz/10-jaro/ ) nebo rum a budete tady machrovat s něčím vo čem ani nevíte jak chutná prdi bigsmileredfacebigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Borák (Člen)
18.11.2010 21:38:22

hele rumovej král se zbudil
bigsmile
si koukám dlouho nejel na duši ze sjezdofky bigsmile

XJelen (Člen)
18.11.2010 21:42:41

Tak já tady chodím okolo Jack Daniels ve stříbrným výběru z jednoho sudu jak mlsnej kocour, ale vydržim kurváá!!! disciplína ne?!bigsmile

Strýcfajtr !!!
vOjTaB6 (Člen)
18.11.2010 21:46:38

Pro nevěřícího Osiho bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/166_obraz0159.jpg

dík Boráku, žes poradil, je to dobrý...good

Bandit rulezz!!!
osiris (Člen)
18.11.2010 22:00:05

vOjTaB6 psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … az0159.jpg

...nech mě, nebo ti řeknu že seš toitoi bigsmileredfacebigsmile

vOjTaB6 (Člen)
18.11.2010 22:06:26

osiris psal:
vOjTaB6 psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … az0159.jpg

...nech mě, nebo ti řeknu že seš toitoi bigsmileredfacebigsmile

woe... bigsmilebigsmilebigsmile

Bandit rulezz!!!
Borák (Člen)
18.11.2010 22:10:23

Vojtoj : kuwa nejni zač bigsmilegood

KOVAL (Člen)
18.11.2010 22:22:27

jak jako dvoulitrovka  vína woe?surprised
my to s pani kupujem v 10 litovým bárku s kohoutkem ..,kdo by chodil s flaškama furt..redface
a jako za zádama mi taky stojí jeden 12 letej jameson a tak si radši dávám slivku po pravici na psací stůl abych toho jamsna nechal na pokoji..

Koldan (Člen)
18.11.2010 23:00:38

Gulden Draak-akorát sem ho vylemtal. Má to 10% alkoholu, dá sa to, ale po tuplákoch bych to asi nelemtal, spíš taká perlička a hlavně z vínoj už sem překyselenýsick

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
4Fun.cz (Člen)
18.11.2010 23:25:56

Tož je pravda, že bez dvojky červeného snad ani neusnu.smokin

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Filous (Člen)
19.11.2010 08:10:38

Koldan psal:

Gulden Draak-akorát sem ho vylemtal. Má to 10% alkoholu, dá sa to, ale po tuplákoch bych to asi nelemtal, spíš taká perlička a hlavně z vínoj už sem překyselenýsick

...a uš je to tady!!!surprised ...to bylo kecůůůůů!!!surprised ...a uš ho taky pálí žáhabigsmile ...prej vinařbigsmile

vOjTaB6 (Člen)
19.11.2010 08:27:17

Filous psal:
Koldan psal:

...a uš je to tady!!!surprised ...to bylo kecůůůůů!!!surprised ...a uš ho taky pálí žáhabigsmile ...prej vinařbigsmile

...ale pussy, stejně jako každej jinej moravák, i Koldan pálí co zrovna sklidil a už z toho má propálenej pajšl... surprised bigsmile bigsmile bigsmile bigsmile

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
19.11.2010 08:33:02

vOjTaB6 psal:
Filous psal:
Koldan psal:

...ale pussy, stejně jako každej jinej moravák, i Koldan pálí co zrovna sklidil a už z toho má propálenej pajšl... surprised bigsmile bigsmile bigsmile bigsmile

...poplet si sudy jag uš je vypitej a chlastá to co měl prodat pražákojsurprised...a skurvil si žaludeksmile2 ...zato pražák si čvachtá, bo levně nakoupil rodinný Koldanojc stříbrobigsmilebigsmilebigsmile

VikecB12 (Člen)
19.11.2010 08:53:04

Ty voe,na pičosrazech do sebe fšichni lejou rum,zelenou a pivisko a tady si hrajou na šlechtusurprisedbigsmile To já sem si fčera hrál s mašinou a lil sem do sebe pivisko jako vždy,abych měl tvůrčí můzu a povedlo se, Nko je nasvětěgoodsmile1

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
richie (Člen)
19.11.2010 09:31:31

VikecB12 psal:

Ty voe,na pičosrazech do sebe fšichni lejou rum,zelenou a pivisko a tady si hrajou na šlechtusurprisedbigsmile To já sem si fčera hrál s mašinou a lil sem do sebe pivisko jako vždy,abych měl tvůrčí můzu a povedlo se, Nko je nasvětěgoodsmile1

Tak už máš konečně doma jednoho pořádnýho bandita? smokin
....
jo a ta pravá šlechtá chlastá pivo, bo si nepotřebuje vínem dokazovat že je šlechta smokin

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
VikecB12 (Člen)
19.11.2010 10:03:54

richie psal:
VikecB12 psal:

....
jo a ta pravá šlechtá chlastá pivo, bo si nepotřebuje vínem dokazovat že je šlechta smokin

Jo,pěknej,starej,nahatejgood

Loser (Administrator)
19.11.2010 10:05:01

Tak ja si dal vcera 5 Harpu a dva vosumnactilety Jamesony (bo nesu zadne pedous, ni?)
No a dneska uz se tesim na plzensky goodgoodgood

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Koldan (Člen)
19.11.2010 10:20:44

To Filous, Vojta: sfiněbigsmile

richie (Člen)
19.11.2010 11:16:24

VikecB12 psal:
richie psal:
VikecB12 psal:

....

Tak se nestyd a nahod fotku ;-) good

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Ondráš (Člen)
19.11.2010 11:35:18

Mrdat a rum...cool

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen)
19.11.2010 12:19:54

VikecB12 psal:

no ale trvalo to než jsi to pochopilgoodsmile1

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Luk (Člen)
19.11.2010 12:22:07

VikecB12 psal:

Ty voe,na pičosrazech do sebe fšichni lejou rum,zelenou a pivisko a tady si hrajou na šlechtusurprisedbigsmile

presneee, samej somelijérgoodbigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
XJelen (Člen)
19.11.2010 13:16:04

Ondráš psal:

Mrdat a rum...cool

goodbigsmile

Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen)
19.11.2010 13:25:02

vono když se to tak vezme i polotmavý ležák je vlastně archivní?surprisedidontknowevil

VikecB12 (Člen)
19.11.2010 16:34:28

richie psal:
VikecB12 psal:
richie psal:

....

Hýr:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/58_p1040323.jpg

A řídítka takhle,ať to má trochu šmrnc do sportovna:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/58_p1040322.jpg

No,ještě koupím ten kalíšek na otáčkoměr a asi kratší blinkry a mám splněno. Světlo sem hledal s tím velkým zadním hrncem,ale marně. Nicméně sem vytvořil držáky tak,aby to světlo nebylo moc vystrčený ven. Jo a nemám klakson,musím ho tam někam vnutitsmile1

mr.BSE (Člen)
19.11.2010 16:39:18

No a Vikec má konečně Bandita goodbigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Michal Dk (Člen)
19.11.2010 17:45:21

Svatomartinský červený Vladimír Tetur moc dobrý,frantíci ať s bojoulaisemsmile1jdou do assnebo do stávkybigsmile

Banditatom (Člen)
19.11.2010 17:50:56

VikecB12 psal:
richie psal:
VikecB12 psal:

Hýr: http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040323.jpg
A řídítka takhle,ať to má trochu šmrnc do sportovna: http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040322.jpg
No,ještě koupím ten kalíšek na otáčkoměr a asi kratší blinkry a mám splněno. Světlo sem hledal s tím velkým zadním hrncem,ale marně. Nicméně sem vytvořil držáky tak,aby to světlo nebylo moc vystrčený ven. Jo a nemám klakson,musím ho tam někam vnutitsmile1

zrdcátka místo těžítek jsi uvažoval?

4Fun.cz (Člen)
19.11.2010 18:07:06

I ty Brute?Aspoň že jedno Sko Ti ostálo soudruhu.smokin

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Koldan (Člen)
19.11.2010 19:05:03

VikecB12 psal:
richie psal:
VikecB12 psal:

Hýr: http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040323.jpg
A řídítka takhle,ať to má trochu šmrnc do sportovna: http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040322.jpg

já ti nevím čéče, ty řidítkaidontknow

Filous (Člen)
19.11.2010 20:31:33

Vikec:
...ty vole, jako dobrý, ale co ten kufr??? ...mi to příde úchylný mít zlomený řidítka a na prdeli plotnu a velkej kufridontknow

VikecB12 (Člen)
20.11.2010 07:30:01

Filous psal:

Vikec:
...ty vole, jako dobrý, ale co ten kufr??? ...mi to příde úchylný mít zlomený řidítka a na prdeli plotnu a velkej kufridontknow

Samozřejmě de kufr dolů,vo tom nemůže byt ani řeč,akorát sem ho tam teďka ještě nechal,ať se neválí celou zimu někde pohozenej,nemám ho kam dat... Ještě to bude chtít kračí blinkry,uvažoval sem že koupím ty origo co sou namontýrovaný vzadu,mají kračí stopku a zárovaň budu mít furt fšechny štyry stejnýgood No a zrcátka by to chtělo kračí,nebo ty do konců řídítek jak sou na Ducati 1000S....Ale to až jestli se ty řídítka vosvěčí v praxi,jestli né,tak tam frknu nazpět kros větve.

Koldan (Člen)
20.11.2010 10:54:09

tyhle krátký řidítka by ně seděly tak na Bertě, prostě mašině upravený celý do sportovna. Jako dat sem na zadek krovku, nějakej ten klíneček... ále, proti gustu...
Hele a tos tam dával jen na původní vidle? jako že se to povolí v brejlích? surprised

VikecB12 (Člen)
21.11.2010 18:07:32

Koldan psal:

tyhle krátký řidítka by ně seděly tak na Bertě, prostě mašině upravený celý do sportovna. Jako dat sem na zadek krovku, nějakej ten klíneček... ále, proti gustu...
Hele a tos tam dával jen na původní vidle? jako že se to povolí v brejlích? surprised

Napřet sem je dal pod brejle a ten posez byl už dost sportovní,tak sem to skusil takhle,naživo to vypadá dobře a aji pasujou při plným rejdu krásně do těch prolisů na nádrži a sedí se na tom moc dobře. Uvidím jak se to bude chovat při jízdě... Jo a ty řídítka nejsou ůzký,sou širší než třeba origo na SV Sku atd.,má to nějakejch tuším 76cmgood

VikecB12 (Člen)
21.11.2010 18:09:40

Jo a krovku ani klínek při jízdě nepoznáš,takže na tyhle věci seru. bigsmile

svatej (Člen)
21.11.2010 18:28:26

Filous psal:

. . .a pag esště jednu single malt Highland Park vot Svatýhogood

Filous: Sem si ji musel zas vobjednat a uz mam skoro na dne. smile2 Abych zas objednaval novou.bigsmile Si ji aspon nacni,at se nezkazi.evil

Amen. . .
vOjTaB6 (Člen)
22.11.2010 21:53:48

Tak co dneska? Já výbornej Merlotek...

Bandit rulezz!!!
Koldan (Člen)
23.11.2010 07:17:11

VikecB12 psal:
Koldan psal:

Napřet sem je dal pod brejle a ten posez byl už dost sportovní,tak sem to skusil takhle,naživo to vypadá dobře a aji pasujou při plným rejdu krásně do těch prolisů na nádrži a sedí se na tom moc dobře. Uvidím jak se to bude chovat při jízdě... Jo a ty řídítka nejsou ůzký,sou širší než třeba origo na SV Sku atd.,má to nějakejch tuším 76cmgood

no přinde mi to, že je to shozený dolů celkem dost, stopa bude určo jináčí, su zvědavej, dej pak vědět
a co se týče krovky a klínu tak to je nesmysl, jasný,že to má vliv, říkal to aj Husky, kerý ho tam má a to je jó slovo do praniceevil

K.a.s.y.m. (Člen)
23.11.2010 07:22:21

to Vikec:no ty řidítkaidontknowale proti gustu bigsmile co já do toho mám vlastně co kecat redfacebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 (Člen)
23.11.2010 20:56:46

Koldan psal:
VikecB12 psal:
Koldan psal:

no přinde mi to, že je to shozený dolů celkem dost, stopa bude určo jináčí, su zvědavej, dej pak vědět
a co se týče krovky a klínu tak to je nesmysl, jasný,že to má vliv, říkal to aj Husky, kerý ho tam má a to je jó slovo do praniceevil

Jó,tak to je jiná,jak to říkal vrchní hadrář,tak to musí byt pravdagoodbigsmile No popuštěný ja to vo zhruba 25mm. No uvidíme najaře,široký větve sou tam nahozený za pár minutsmokin

osiris (Člen)
23.11.2010 21:45:57

vikecoj: garantuju, že jestli s tím nebudeš jezdit jen padesátkou po městě, tak ty brejle dáš zpátky nahoru, to bys měl ale myslím vědět ;)

Koldan (Člen)
23.11.2010 23:00:29

tak 25 mm mi přijde dost, já to kdysi zkusil jen vo kousínek a bylo to v řiti, i dyž v mém přípdku to bylo i nakopnutým zatkem. Mimochodem, co sfětlá výška? dyk ta sa musela taky změnit?surprised

Borák (Člen)
23.11.2010 23:09:30

no mě přijde dost ten litr cabernet morávie co už mám f žíle
a to mi to nedělá dobře na bříško
kuwa ale je to dobrý smile2

VikecB12 (Člen)
24.11.2010 10:31:15

osiris psal:

vikecoj: garantuju, že jestli s tím nebudeš jezdit jen padesátkou po městě, tak ty brejle dáš zpátky nahoru, to bys měl ale myslím vědět ;)

Šak říkám že se uvidí až se na tom povozím. Zadek nakopnutej nemám... No a kdyš to bude nakokot,tak ty větve šoupnu pod brejle,nebo tam dám nazpět kros co tam byly doteď. Ale to se mě nechce,stejně tu motorku mám jenom na takoví polítání kolem baráku sem tam,kdyš mě chytne nostalgická nálada,tak ju chcu jinou než je moja K6,jinak samo budu brázdit dál na K6good Snad...smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS