Nejsi přihlášen
![]() |
nicola.foxx (Člen) 03.03.2009 01:19:29 Offline |
Re: Momentový klíč
Nejlepci momentak je Progear Ma obrovskou silu, takze kdyz uz nemuze, tak je sroub dotazenej akorat
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 09:58:50 Offline |
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Nejlepci momentak je Progear
Ma obrovskou silu, takze kdyz uz nemuze, tak je sroub dotazenej akorat
Náhodou... Dokázal přes dvoumetrovou trubku ukroutit imbus z Ikey.
jo ale to za to tahal i s terkou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 23.11.2010 14:38:52 Offline |
gerrik psal:Hele hoši, používate vůbec momenťák? Nebo na to serete? Chci rozdělávat v zimě vidle, tak abych to pak neukroutil
já použil při rozdělávání vidlí trubku ...nějak mi to nešlo ,protože jsem si nepovolil horní brejle ( na což jsem přišel až poté
)
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 23.11.2010 14:40:17 Offline |
gerrik psal:Hele hoši, používate vůbec momenťák? Nebo na to serete? Chci rozdělávat v zimě vidle, tak abych to pak neukroutil
seru na to ale prafda nějakej ten momenťák by se pravda šiknul
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...momenťák používam, ale na sborku vidlí snat ani nejni potřeba...spodek i vrch se utahuje na 23Nm, což nejni moc, prostě v žádnym případě né na kref...dole je dobrý dát novou podlošku a nebo tu starou porovnat na šmirglu, dyš nemáš možnost jí vyžíhat a pag kápnout lepidlo na závit a samože mít čistou dosedací plochu na vidlici...no a vrch je těsněnej O krouškem, tagže nejni třeba to rvát...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2010 14:49:27 Offline |
Filous psal:gerrik psal:Hele hoši, používate vůbec momenťák? Nebo na to serete? Chci rozdělávat v zimě vidle, tak abych to pak neukroutil
...momenťák používam, ale na sborku vidlí snat ani nejni potřeba...spodek i vrch se utahuje na 23Nm, což nejni moc, prostě v žádnym případě né na kref...dole je dobrý dát novou podlošku a nebo tu starou porovnat na šmirglu, dyš nemáš možnost jí vyžíhat a pag kápnout lepidlo na závit a samože mít čistou dosedací plochu na vidlici...no a vrch je těsněnej O krouškem, tagže nejni třeba to rvát...
tak už vim kdo to dělá ,že to pak nejde rozebrat
používám, a na vidle zrovna kolevá těm 23Nm jak psal strejda Filous... bo ze šachty mám pouze dva stupně - utaženo a ztrženo tak si to musim radši nastavit na momenťáku
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2010 15:26:46 Offline |
XJelen psal:gerrik psal:Hele hoši, používate vůbec momenťák? Nebo na to serete? Chci rozdělávat v zimě vidle, tak abych to pak neukroutil
používám, a na vidle zrovna kolevá těm 23Nm jak psal strejda Filous... bo ze šachty mám pouze dva stupně - utaženo a ztrženo
tak si to musim radši nastavit na momenťáku
po někom takovym jsem asi koupil to šestikilo ten znal taky na krev a nebo utrhnout
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 23.11.2010 15:36:08 Offline |
gerrik psal:No mám bobky hlavně z těch dvou šroubů co drží osu kola
Někdo to tu už řešil
no ...tak to jsem řešil já ...v momentě byl v piči
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
gerrik psal:No mám bobky hlavně z těch dvou šroubů co drží osu kola
Někdo to tu už řešil
Bacha ne ně no. Když sem dělal zborku, tak se mi k tomu zrovna nachomejt táta a samozdřejmě mě ho hnedka strhnul a to je starej mekánik a momenťák jasně že na dosah v šuflíku Sem ho vod toho ale hnal...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
gerrik psal:Jaster psal:kdyby tady někdo chtěl, momentový klíče nějaké sehnat můžu a pičo slevu dám. kdo chce, dejte mi vědět.
Aj s dokladem? Napiš za kolik, a hlavně ne čínu
beru je z německa, samozřejmě na doklad. a můžu nabídnout tyhle 2:
Automatický momentový klíč 1/2"
* s vysokou přesností (+/- 4 %)
* pravo , levo točivý
* 24 -206 Nm
* s 1/4"- a 3/8"-adaptérem , s prodloužením
* dodáváno ve stabilním plastovém pouzdru
1249kč - pičo sleva 970kč
Automatický momentový klíč 1/4"
* pravo, levo točivý
* 4 -24 Nm
* Inkl. 3/8"-adaptér
* dodáváno ve stabilním plastovém pouzdru
949kč - pičo sleva 810kč
je možný že budu moci dát ještě větší slevu, uvidíme za kolik to přijde.
motto "Vem za heft a val"
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Nejlepci momentak je Progear
Náhodou... Dokázal přes dvoumetrovou trubku ukroutit imbus z Ikey.
to ale uklouz :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Ondráš psal:nicola.foxx psal:Nejlepci momentak je Progear
Náhodou... Dokázal přes dvoumetrovou trubku ukroutit imbus z Ikey.to ale uklouz :)))
motto "Vem za heft a val"
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:gerrik psal:Hele hoši, používate vůbec momenťák? Nebo na to serete? Chci rozdělávat v zimě vidle, tak abych to pak neukroutil
tak už vim kdo to dělá ,že to pak nejde rozebrat
...ale piču...to lepidlo tam dávam a neutahuju to na kref, ale tag jag by se mělo, tagže rozborka nejni problém...ten nastane, dyš to něgdo zarve jako kráva a eště přes lepidlo
...teť mam ale jinej trabl...ňáký HOVADO NELIDSKÝ utáhlo na jedný MV Agustě klemy na vačkách takovym spůsobem, že je nemůžu sundat a nejspíš kvůli tomu budu muset tahat motor ven bo se k tomu nedá pořádně dostat, bo ten motor je f tom příhraďáku jag ježek f kleci...dopiče
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.11.2010 09:55:30 Offline |
a už jste se dohodli na měšíčnim paušálu za opravy??
tak to upřímnou soustrast s timhle motorem
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...momenťák používam, ale na sborku vidlí snat ani nejni potřeba...spodek i vrch se utahuje na 23Nm, což nejni moc, prostě v žádnym případě né na kref...dole je dobrý dát novou podlošku a nebo tu starou porovnat na šmirglu, dyš nemáš možnost jí vyžíhat a pag kápnout lepidlo na závit a samože mít čistou dosedací plochu na vidlici...no a vrch je těsněnej O krouškem, tagže nejni třeba to rvát...tak už vim kdo to dělá ,že to pak nejde rozebrat
...ale piču...to lepidlo tam dávam a neutahuju to na kref, ale tag jag by se mělo, tagže rozborka nejni problém...ten nastane, dyš to něgdo zarve jako kráva a eště přes lepidlo
...teť mam ale jinej trabl...ňáký HOVADO NELIDSKÝ utáhlo na jedný MV Agustě klemy na vačkách takovym spůsobem, že je nemůžu sundat a nejspíš kvůli tomu budu muset tahat motor ven bo se k tomu nedá pořádně dostat, bo ten motor je f tom příhraďáku jag ježek f kleci...dopiče
si mě rozesmál,Fildo ale soucítím s Tebou..
holt zabral,pak zabral víc,aby to pořádně drželo
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.11.2010 10:20:50 Offline |
Filous psal:Kasym und Karlos:
...no moc do smíchu mi s toho nejni
to se ti vůbec nedivim...jsem to jednou viděl povodstrojený v Bikerscrownu a je to prostě italská -vina
sice hezký,ale konstruktér by potřeboval přes držku
![]() |
Progear 650 (Člen) 24.11.2010 12:31:52 Offline |
Filous psal:Kasym und Karlos:
...no moc do smíchu mi s toho nejni
až už nebudeš vědet kudykam, tag zavolej....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
Progear 650 (Člen) 24.11.2010 12:38:14 Offline |
huskyb12 psal:Ondráš psal:nicola.foxx psal:Nejlepci momentak je Progear
Náhodou... Dokázal přes dvoumetrovou trubku ukroutit imbus z Ikey.to ale uklouz :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
Progear 650 (Člen) 25.11.2010 12:17:31 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:Kasym und Karlos:
...no moc do smíchu mi s toho nejniaž už nebudeš vědet kudykam, tag zavolej....
...že bys mi jakože zlomil tu pjetku imbus, jo???
ne to ne, je to gryfu na kterej mám kopyrájght...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1