Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Projektant-Brno a okolí

VikecB12 (Člen)
29.11.2010 12:20:16

Projektant-Brno a okolí

Lidi,není tady někdo z nás náhodou projektant? Budu potřebovat načmárat půdní nástavbu na našu hacijendu v Rajhradě,tak hledám něko s kým je rozumná řeč a nebude to čmárat pul rokubigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ABik (Člen)
29.11.2010 12:33:17

Re: Projektant-Brno a okolí

Zavolej Cipískovi good Pokud ti ten nepomůže, tak zavolej mně a nějakého projektanta vysypem z rukávu.

Ovšem jestli tam nebudeš mít vzduchárnu a klimu aspoň za půl mega, tak nevím jak moc budu ochotný bigsmilebigsmilebigsmile

osiris (Člen)
29.11.2010 12:38:19

...honzovejm rodičům sem tudle načmáral na chalupu pussyu ...klidně se na mě vobrať bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 (Člen)
29.11.2010 12:45:09

ABik psal:

Zavolej Cipískovi good Pokud ti ten nepomůže, tak zavolej mně a nějakého projektanta vysypem z rukávu.

Ovšem jestli tam nebudeš mít vzduchárnu a klimu aspoň za půl mega, tak nevím jak moc budu ochotný bigsmilebigsmilebigsmile

No momentálně se s klimou nepočítá,samozřejmě se tam bude montovat po prvním létu,kdy zjistíme že se v tom nedá vydržetbigsmilebigsmile Zatím se mě jeví jako ideální nabídka Osihobigsmile Ale záleží jak moc je drahejidontknowbigsmile

Loser (Administrator)
29.11.2010 13:35:46

jednoho nebo dva brnensky projektanty bych v rukavu mel. Jen nevim, kolik by si za to rekli. Oba jsou to kamosi, jeden z nich ma v brne projektantskou firmu a ten druhej je jeste nedostudovanej, ale obcas pro toho prvniho cmara tyhle blbosti. Tak kdyby se to domluvilo tak, ze ten druhej to nacmara a ten prvni to prozene pres svoji firmu (pac to asi musi bejt schvaleny, ze?), tak by to mohlo vyjit levnejc.
Kdybys nesehnal nic poradnyho, tak dej vedet a ja se s nima zkusim domluvit

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
VikecB12 (Člen)
29.11.2010 14:49:36

Ok,zatím rozhazuju sítě abych věděl jestli je někdo k mání,takže dikec za nabídkygood Ještě musím dohledat majitele sousedního baráku,kerej je vopuštěnej,snad to nebude nějaká piča co bude házet klacky pod nohyfuck Kurva nejvíc mě sere že za ty love co ta celá sranda bude stát by byla pěkná nová mašinasmile2 Ale co,stejně ty novasové sou dneska mrdkybigsmilesmokinevil

richie (Člen)
29.11.2010 16:16:31

VikecB12 psal:

Ok,zatím rozhazuju sítě abych věděl jestli je někdo k mání,takže dikec za nabídkygood Ještě musím dohledat majitele sousedního baráku,kerej je vopuštěnej,snad to nebude nějaká piča co bude házet klacky pod nohyfuck Kurva nejvíc mě sere že za ty love co ta celá sranda bude stát by byla pěkná nová mašinasmile2 Ale co,stejně ty novasové sou dneska mrdkybigsmilesmokinevil

Mladá bydlí v půdní vestavbe... radsi si kup novej bajk a ustel si vedle neho v garazi ;-)

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
mr.BSE (Člen)
29.11.2010 16:26:16

Vikine, není problém good
Matka vod přítulky je projektant. Stačí se vozvat smile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
29.11.2010 18:44:39

richie psal:
VikecB12 psal:

Mladá bydlí v půdní vestavbe... radsi si kup novej bajk a ustel si vedle neho v garazi ;-)

Tak já v podkroví plánuju jenom ložnicu a jeden/dva zatím volný pokoje pro přespání vožralejch kamarádůevil Obývák,kuchyň(ka) a koupelna je naštěstí dole v přízemí...

VikecB12 (Člen)
29.11.2010 18:46:31

mr.BSE psal:

Vikine, není problém good
Matka vod přítulky je projektant. Stačí se vozvat smile1

Jo,supr. Jak říkám,musím pozjišťovat pár "drobností" se sousedama a pak to mužu rozběhnoutgood

Koldan (Člen)
29.11.2010 19:26:56

hele nescu sa chválit, sice už sem z teho trošku vypadl, lae projektování mi šlo:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/25_projekt_rd.jpg

tož dybys chtěl tož ti možu něco namalovatsmokin

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen)
29.11.2010 19:31:30

a kouká jedeš i v modernim nepravoúhlym stylu..něc ve stylu Tančící dům bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 (Člen)
29.11.2010 19:33:38

K.a.s.y.m. psal:

a kouká jedeš i v modernim nepravoúhlym stylu..něc ve stylu Tančící dům bigsmile

Je vožralej,tak pravej uhel nedá ani kdyby se rozkrájelevil

Banditatom (Člen)
29.11.2010 19:36:18

VikecB12 psal:
K.a.s.y.m. psal:

ale levej uhel mu půjde od ruky ne?evil

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 (Člen)
29.11.2010 19:37:46

Koldan psal:

hele nescu sa chválit, sice už sem z teho trošku vypadl, lae projektování mi šlo:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ekt_rd.jpg

tož dybys chtěl tož ti možu něco namalovatsmokin

Dík,to je přesně vonogood Už mě to leze z tiskárny,jenom k tomu dopíšu pár rozměrů a z brambory vyříznu razítko a hnedka ráno jim to du fláknout na SU vo stůl. A jestli bude nějakej trabl,tak to dám Osimu,ať tam něco dokreslípussygoodbigsmile

Koldan (Člen)
29.11.2010 19:58:37

VikecB12 psal:
K.a.s.y.m. psal:

vole šak pot vlivem je šecko šišatý, tož zvaž jag často seš nalitej, estli má vopravdu tu, ekonomicků návratnost, či jak sa to zove, investovat do pravých úhlůsmokin

kenny (Člen)
29.11.2010 20:00:50

Já s tím měl takový starosti.
Kdyby jsem to věděl,že je to tady samej odborník mohl jsem si ušetřit nervy.bigsmilebigsmilebigsmile

VikecB12 (Člen)
29.11.2010 20:13:22

Koldan psal:
VikecB12 psal:
K.a.s.y.m. psal:

vole šak pot vlivem je šecko šišatý, tož zvaž jag často seš nalitej, estli má vopravdu tu, ekonomicků návratnost, či jak sa to zove, investovat do pravých úhlůsmokin

V tom případě bych asi měl bydlet v koulisurprisedbigsmilebigsmilebigsmile

Banditatom (Člen)
29.11.2010 20:18:03

VikecB12 psal:
Koldan psal:
VikecB12 psal:

V tom případě bych asi měl bydlet v koulisurprisedbigsmilebigsmilebigsmile

...a přece se točíbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen (Člen)
29.11.2010 20:20:24

K.a.s.y.m. psal:

Hundertwasserhaus good

Strýcfajtr !!!
richie (Člen)
29.11.2010 20:21:03

VikecB12 psal:
richie psal:
VikecB12 psal:

Tak já v podkroví plánuju jenom ložnicu a jeden/dva zatím volný pokoje pro přespání vožralejch kamarádůevil Obývák,kuchyň(ka) a koupelna je naštěstí dole v přízemí...

No me se zda ze je to spatny hlavne na spani.....

VikecB12 (Člen)
29.11.2010 20:27:26

richie psal:
VikecB12 psal:
richie psal:

No me se zda ze je to spatny hlavne na spani.....

No jo,já taky nejsu z podkroví nijak nadšenej,ani vod toho nic moc kloudnýho nečekám,ale momentálně je to pro mě jediný schůdný řešenísmile2 Nikde není psaný že tady v tom budu dosmrtigood

richie (Člen)
29.11.2010 20:30:09

ABik ti tam nasadi klimu a bude to f cajku good .... a nebo staci hodne chlastat, pak je to stejne fuk good good ale to ti asi nemusim rikat smokin

PALOUS (Člen)
29.11.2010 21:47:55

VikecB12 psal:

Kurva nejvíc mě sere že za ty love co ta celá sranda bude stát by byla pěkná nová mašinasmile2

To máš recht a to jako budeš mět jen jako letní byt bes topení,podlach,voken atd?já že znám jednoho kerej s rodinou bydlí na půdě ve stanubigsmilenoco hlavně že má novou střechu a love v hajzlu a bábu v albertubigsmile

Jebat motorky :-)
DrIVER (Člen)
29.11.2010 21:50:43

Zdarec, já bych odpovídal zadání bigsmile Ale sorry Vikine, mimo práci už na to dávnoass. Jenom pro ilustraci svůj vlastní domek už kreslím asi 3roky idontknowbigsmile

Jestli nezapomenu, tak Ti zítra hodím kontakt na bejvalýho kolegu a kámoše a mohl by ses s odkazem na mne zkusit nezávazně domluvit. Kdyby Ti nevyhovoval tak ho můžeš poslat do pussybigsmile. Nebo se ještě poptám v práci.

VikecB12 (Člen)
29.11.2010 22:08:54

DrIVER psal:

Zdarec, já bych odpovídal zadání bigsmile Ale sorry Vikine, mimo práci už na to dávnoass. Jenom pro ilustraci svůj vlastní domek už kreslím asi 3roky idontknowbigsmile

Jestli nezapomenu, tak Ti zítra hodím kontakt na bejvalýho kolegu a kámoše a mohl by ses s odkazem na mne zkusit nezávazně domluvit. Kdyby Ti nevyhovoval tak ho můžeš poslat do pussybigsmile. Nebo se ještě poptám v práci.

Dík,zatím tady je solidní nabídka,takže pokud to klapne a k čmárání na papír dojde,tak myslím že tady něco vyberugoodcool

Koldan (Člen)
29.11.2010 22:12:54

VikecB12 psal:
DrIVER psal:

Dík,zatím tady je solidní nabídka,takže pokud to klapne a k čmárání na papír dojde,tak myslím že tady něco vyberugoodcool

voukej chystám pejpr, ale upozorňuju, že kóty nedělám, ty ňa nikgdy nebavily. jo a gde je díra, tag tu zalívám betonem, tagže estli sceš schodiště, tag ho musíš nejdřív zadeklovat, jináč pumpa, mixy, díra do střechy a leju tak dlůho dokáď nepřetékásmokin

VikecB12 (Člen)
29.11.2010 22:18:10

PALOUS psal:
VikecB12 psal:

Kurva nejvíc mě sere že za ty love co ta celá sranda bude stát by byla pěkná nová mašinasmile2

To máš recht a to jako budeš mět jen jako letní byt bes topení,podlach,voken atd?já že znám jednoho kerej s rodinou bydlí na půdě ve stanubigsmilenoco hlavně že má novou střechu a love v hajzlu a bábu v albertubigsmile

bigsmile Tak momentálně střechu nad hlavou mám,ale přestává nás bavit bydlet v 1+1 na vobrofskejch 40ti metrech štverečníchsick A na novej barák buďto časem našetřím,nebo né,ale rozhodně do toho nepujdu hnedka za cenu hypotékyfucksick Ale je jasný že do toho nějakej groš padne,s tím čítámsmile2

mr.BSE (Člen)
29.11.2010 23:42:53

jo, teď sem s ní nezávazně mluvil a času mám 3 ass, bo ve Znojmě, nějak nemůže zavadit vo kšefty. Je to jinak dlouholetá pracovnice SÚ good a jako bokovku čmárásmile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ondráš (Člen)
30.11.2010 00:27:15

Koldan psal:
VikecB12 psal:
K.a.s.y.m. psal:

Kašli na ně... Nepoznaj moderní umění, jsou to barbaři...smokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Koldan (Člen)
30.11.2010 07:31:12

Ondráš psal:
Koldan psal:
VikecB12 psal:

Kašli na ně... Nepoznaj moderní umění, jsou to barbaři...smokin

baže, máš recht, tady aby člověk vo uznání žadonilfuck a to pak přinde ňákej nalitej trůba, načmárá pot vlivem taků trošku věčí stodolu, po vystřízlivění to zapomene vopravit a telata stavařské to postaví a pak sa temu zove Tančící dům,chjoheadshake

VikecB12 (Člen)
30.11.2010 22:55:59

mr.BSE psal:

jo, teď sem s ní nezávazně mluvil a času mám 3 ass, bo ve Znojmě, nějak nemůže zavadit vo kšefty. Je to jinak dlouholetá pracovnice SÚ good a jako bokovku čmárásmile1

No snad v pátek bych tady jednoho čmarala měl mít,tak uvidím jak se k tomu postaví. Pokud to bude nějakej moula,tak ho pošlu do hajzlu a volám toběsmile1

mr.BSE (Člen)
01.12.2010 06:07:19

cajk  good

Second Class Citizen
1130 Café Racer

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS