Nejsi přihlášen
Re: Projektant-Brno a okolí
ABik psal:Zavolej Cipískovi
Pokud ti ten nepomůže, tak zavolej mně a nějakého projektanta vysypem z rukávu.
Ovšem jestli tam nebudeš mít vzduchárnu a klimu aspoň za půl mega, tak nevím jak moc budu ochotný
No momentálně se s klimou nepočítá,samozřejmě se tam bude montovat po prvním létu,kdy zjistíme že se v tom nedá vydržet Zatím se mě jeví jako ideální nabídka Osiho
Ale záleží jak moc je drahej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jednoho nebo dva brnensky projektanty bych v rukavu mel. Jen nevim, kolik by si za to rekli. Oba jsou to kamosi, jeden z nich ma v brne projektantskou firmu a ten druhej je jeste nedostudovanej, ale obcas pro toho prvniho cmara tyhle blbosti. Tak kdyby se to domluvilo tak, ze ten druhej to nacmara a ten prvni to prozene pres svoji firmu (pac to asi musi bejt schvaleny, ze?), tak by to mohlo vyjit levnejc.
Kdybys nesehnal nic poradnyho, tak dej vedet a ja se s nima zkusim domluvit
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ok,zatím rozhazuju sítě abych věděl jestli je někdo k mání,takže dikec za nabídky Ještě musím dohledat majitele sousedního baráku,kerej je vopuštěnej,snad to nebude nějaká piča co bude házet klacky pod nohy
Kurva nejvíc mě sere že za ty love co ta celá sranda bude stát by byla pěkná nová mašina
Ale co,stejně ty novasové sou dneska mrdky
VikecB12 psal:Ok,zatím rozhazuju sítě abych věděl jestli je někdo k mání,takže dikec za nabídky
Ještě musím dohledat majitele sousedního baráku,kerej je vopuštěnej,snad to nebude nějaká piča co bude házet klacky pod nohy
Kurva nejvíc mě sere že za ty love co ta celá sranda bude stát by byla pěkná nová mašina
Mladá bydlí v půdní vestavbe... radsi si kup novej bajk a ustel si vedle neho v garazi ;-)
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:VikecB12 psal:Ok,zatím rozhazuju sítě abych věděl jestli je někdo k mání,takže dikec za nabídky
Ještě musím dohledat majitele sousedního baráku,kerej je vopuštěnej,snad to nebude nějaká piča co bude házet klacky pod nohy
Mladá bydlí v půdní vestavbe... radsi si kup novej bajk a ustel si vedle neho v garazi ;-)
Tak já v podkroví plánuju jenom ložnicu a jeden/dva zatím volný pokoje pro přespání vožralejch kamarádů Obývák,kuchyň(ka) a koupelna je naštěstí dole v přízemí...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.11.2010 19:31:30 Offline |
a kouká jedeš i v modernim nepravoúhlym stylu..něc ve stylu Tančící dům
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 29.11.2010 19:36:18 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:a kouká jedeš i v modernim nepravoúhlym stylu..něc ve stylu Tančící dům
Je vožralej,tak pravej uhel nedá ani kdyby se rozkrájel
ale levej uhel mu půjde od ruky ne?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan psal:hele nescu sa chválit, sice už sem z teho trošku vypadl, lae projektování mi šlo:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ekt_rd.jpg
tož dybys chtěl tož ti možu něco namalovat
Dík,to je přesně vono Už mě to leze z tiskárny,jenom k tomu dopíšu pár rozměrů a z brambory vyříznu razítko a hnedka ráno jim to du fláknout na SU vo stůl. A jestli bude nějakej trabl,tak to dám Osimu,ať tam něco dokreslí
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:a kouká jedeš i v modernim nepravoúhlym stylu..něc ve stylu Tančící dům
vole šak pot vlivem je šecko šišatý, tož zvaž jag často seš nalitej, estli má vopravdu tu, ekonomicků návratnost, či jak sa to zove, investovat do pravých úhlů
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:a kouká jedeš i v modernim nepravoúhlym stylu..něc ve stylu Tančící dům
vole šak pot vlivem je šecko šišatý, tož zvaž jag často seš nalitej, estli má vopravdu tu, ekonomicků návratnost, či jak sa to zove, investovat do pravých úhlů
V tom případě bych asi měl bydlet v kouli
![]() |
Banditatom (Člen) 29.11.2010 20:18:03 Offline |
VikecB12 psal:Koldan psal:VikecB12 psal:
Je vožralej,tak pravej uhel nedá ani kdyby se rozkrájelvole šak pot vlivem je šecko šišatý, tož zvaž jag často seš nalitej, estli má vopravdu tu, ekonomicků návratnost, či jak sa to zove, investovat do pravých úhlů
V tom případě bych asi měl bydlet v kouli
...a přece se točí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:richie psal:VikecB12 psal:Ok,zatím rozhazuju sítě abych věděl jestli je někdo k mání,takže dikec za nabídky
Tak já v podkroví plánuju jenom ložnicu a jeden/dva zatím volný pokoje pro přespání vožralejch kamarádů
Obývák,kuchyň(ka) a koupelna je naštěstí dole v přízemí...
No me se zda ze je to spatny hlavne na spani.....
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:VikecB12 psal:richie psal:
Mladá bydlí v půdní vestavbe... radsi si kup novej bajk a ustel si vedle neho v garazi ;-)Tak já v podkroví plánuju jenom ložnicu a jeden/dva zatím volný pokoje pro přespání vožralejch kamarádů
Obývák,kuchyň(ka) a koupelna je naštěstí dole v přízemí...
No me se zda ze je to spatny hlavne na spani.....
No jo,já taky nejsu z podkroví nijak nadšenej,ani vod toho nic moc kloudnýho nečekám,ale momentálně je to pro mě jediný schůdný řešení Nikde není psaný že tady v tom budu dosmrti
VikecB12 psal:Kurva nejvíc mě sere že za ty love co ta celá sranda bude stát by byla pěkná nová mašina
To máš recht a to jako budeš mět jen jako letní byt bes topení,podlach,voken atd?já že znám jednoho kerej s rodinou bydlí na půdě ve stanunoco hlavně že má novou střechu a love v hajzlu a bábu v albertu
Jebat motorky :-)
Zdarec, já bych odpovídal zadání Ale sorry Vikine, mimo práci už na to dávno
. Jenom pro ilustraci svůj vlastní domek už kreslím asi 3roky
Jestli nezapomenu, tak Ti zítra hodím kontakt na bejvalýho kolegu a kámoše a mohl by ses s odkazem na mne zkusit nezávazně domluvit. Kdyby Ti nevyhovoval tak ho můžeš poslat do . Nebo se ještě poptám v práci.
DrIVER psal:Zdarec, já bych odpovídal zadání
Ale sorry Vikine, mimo práci už na to dávno
Jestli nezapomenu, tak Ti zítra hodím kontakt na bejvalýho kolegu a kámoše a mohl by ses s odkazem na mne zkusit nezávazně domluvit. Kdyby Ti nevyhovoval tak ho můžeš poslat do. Nebo se ještě poptám v práci.
Dík,zatím tady je solidní nabídka,takže pokud to klapne a k čmárání na papír dojde,tak myslím že tady něco vyberu
VikecB12 psal:DrIVER psal:Zdarec, já bych odpovídal zadání
Ale sorry Vikine, mimo práci už na to dávno
Jestli nezapomenu, tak Ti zítra hodím kontakt na bejvalýho kolegu a kámoše a mohl by ses s odkazem na mne zkusit nezávazně domluvit. Kdyby Ti nevyhovoval tak ho můžeš poslat do. Nebo se ještě poptám v práci.
Dík,zatím tady je solidní nabídka,takže pokud to klapne a k čmárání na papír dojde,tak myslím že tady něco vyberu
voukej chystám pejpr, ale upozorňuju, že kóty nedělám, ty ňa nikgdy nebavily. jo a gde je díra, tag tu zalívám betonem, tagže estli sceš schodiště, tag ho musíš nejdřív zadeklovat, jináč pumpa, mixy, díra do střechy a leju tak dlůho dokáď nepřetéká
PALOUS psal:VikecB12 psal:Kurva nejvíc mě sere že za ty love co ta celá sranda bude stát by byla pěkná nová mašina
To máš recht a to jako budeš mět jen jako letní byt bes topení,podlach,voken atd?já že znám jednoho kerej s rodinou bydlí na půdě ve stanu
noco hlavně že má novou střechu a love v hajzlu a bábu v albertu
Tak momentálně střechu nad hlavou mám,ale přestává nás bavit bydlet v 1+1 na vobrofskejch 40ti metrech štverečních
A na novej barák buďto časem našetřím,nebo né,ale rozhodně do toho nepujdu hnedka za cenu hypotéky
Ale je jasný že do toho nějakej groš padne,s tím čítám
Koldan psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:a kouká jedeš i v modernim nepravoúhlym stylu..něc ve stylu Tančící dům
Kašli na ně... Nepoznaj moderní umění, jsou to barbaři...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Koldan psal:VikecB12 psal:
Je vožralej,tak pravej uhel nedá ani kdyby se rozkrájelvole šak pot vlivem je šecko šišatý, tož zvaž jag často seš nalitej, estli má vopravdu tu, ekonomicků návratnost, či jak sa to zove, investovat do pravých úhlů
Kašli na ně... Nepoznaj moderní umění, jsou to barbaři...
baže, máš recht, tady aby člověk vo uznání žadonil a to pak přinde ňákej nalitej trůba, načmárá pot vlivem taků trošku věčí stodolu, po vystřízlivění to zapomene vopravit a telata stavařské to postaví a pak sa temu zove Tančící dům,chjo
mr.BSE psal:jo, teď sem s ní nezávazně mluvil a času mám 3
, bo ve Znojmě, nějak nemůže zavadit vo kšefty. Je to jinak dlouholetá pracovnice SÚ
a jako bokovku čmárá
No snad v pátek bych tady jednoho čmarala měl mít,tak uvidím jak se k tomu postaví. Pokud to bude nějakej moula,tak ho pošlu do hajzlu a volám tobě
Stránky: 1