Nejsi přihlášen
Re: Co přes zimu nového na moto???
Novej dostane akorát novej volej a filtr,ale starej kult,tam bych toho chtěl víc. Ložiska a čepy do přepákování,jiný řídítka a možná zhodím kapotu a nadělím mu kulatý světlo,možná dvě...Nebo se na něho vyseru
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2010 15:51:19 Offline |
nicola.foxx (Člen) 11.11.2010 16:26:21 Offline |
Ja bych na ni potreboval asi novy plotynky a prdel jo a asi i kalhoty.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. psal:myslíš,že na tomhle třeba něco měnit??
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0523.jpg
... chtělo by to hustější křídlo dozadu
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
zzzmrzlinar (Člen) 11.11.2010 16:56:37 Offline |
asi všechno, ba ne, motor bych nechal
Banditatom (Člen) 11.11.2010 17:04:56 Offline |
lak podsedlovku světlo laďák pak to bude kunda
za mě: novej lak komplet udržba a když zbudou lofe tak panceře
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ja si zajdu do garaze s lahvacem, hezky ji pohladim, sednu si, zapalim si cigo a budeme si povidat
To je darek, kterej ji davam kazdej rok - trochu te lasky
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2010 17:48:06 Offline |
zzzmrzlinar psal:K.a.s.y.m. psal:myslíš,že na tomhle třeba něco měnit??
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0523.jpgasi všechno, ba ne, motor bych nechal
jelikož na desing moc nejsem tak dostane akorát barvu,světlo ,sedačku a husto krutější křídlo..jo a asi předělám laďák tenhle je nacpanej drátěnkama a má snad 10 kg takže zkrátit a araver
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2010 07:15:21 Offline |
a to zase ne..já starý Béčko chtěl a do originálu by mi bylo líto řezat
No, sedlo, tmavé plexi, Hot Cam v carbonu ( bude se muset upravit kůlivá kufrům ), přední guma a když něco zbude tak ukazatel kvaltu. Pak už jen Benzín, móóóc benzínu
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
nicola.foxx (Člen) 12.11.2010 08:34:41 Offline |
Jo ale jinak dostane nnejspis novou retezofku a scota
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Brkos psal:Řetězovka, scot, destičky, pancéřky, titaxy, plégo a pokud budou, tak angel eyesJo a olej s filtrem
Destičky na přední kotouče,
přelakovat kola "na trošku jinej odctin zlaté barvy"
a když zbydou love tak planuji Scota...
Jinak potřebuji nakoupit komplet kožené hadry na sebe, protože textil stojí za
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2010 10:08:08 Offline |
barynek psal:Jsme na tom jak luzr, dám jí lásku a když je hodná, tak v průběhu roku nědco. Je spokojená nenáročná, tak děkuje i jen za benzín
to mluvíš vo manželce???
dám přetěsnit a vrátit do původního stavu přední tlumiče, jak je pan předchozí majitel přitvrdil je to pěkně na hovno. přestříknu je nově zas tu stříbrnou a nebo mě napadlo do zlata (takovou žluto zlatou), ale nevim jak to bude vypadat. dám pošít sedlo, vyměním řetězovku a to bude asi vše zatím.
motto "Vem za heft a val"
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Jsme na tom jak luzr, dám jí lásku a když je hodná, tak v průběhu roku nědco. Je spokojená nenáročná, tak děkuje i jen za benzín
to mluvíš vo manželce???
ty seš wůůůl
manželka něco dostane, ta je hodná, ta si to zaslouží, jako každej rok
Bandit 4EVER!!!
To teda jo V první řadě tu žlutou barvu
a nebo rovnou celou motyku za novější
ale zas na druhou stranu každej má jinej vkus
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Béčko dostane k vánocům pod stromeček do garáže sestřičku aby mu tam nebylo tak smutno jinak standard umejt vyčistit namazat přikrejt a fertyk a na plnou nádrž seru bo to pak zas budu tahat v zimě hadicej do sněhový frézy
Strýcfajtr !!!
ty wole, já bych toho měnil...
už jen to světlo s těma original budikama je jak pěst na oko
ale taks to koupil... ale zima je dlouhá :)
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlemejzd999 (Člen) 13.11.2010 23:33:48 Offline |
Uhlajs psal:Asi si nadělím vyhřívaný rukojeti.Páč ke konci podzimu už zima zalejzala pod nehty.
Snad od mojí maminky nedostanu zase triko YAMAHA.Měla takovou radost když mi ho dávala.Nojo ty matky
letos to bude YUKI ...jestli si to nezapamatovala
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
LukinB6 psal:Myslím tím co kdo na příští sezónu motorce nadělíte pod stromeček? Já moc nápadů nemám, ale přemýšlím nad pancéřkama, Gipro a vyhřívaný rukojeti. Možná nějaké pěkné páčky (brzdovou a spojkovou). Co vy?
Moje dostane presity sedlo,origo plexi,pneu,svicky,vzduch filtr a kryt motoru
t
Skáču dobře,skáču rád
Kim psal:okruhovka něco málo dostane,autobus leda tak deku na zimu a na jaře možná padáka
kuwa, to musim rychle prodat a čekat na libovej bus
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2010 18:21:26 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:myslíš,že na tomhle třeba něco měnit??
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0523.jpgty wole, já bych toho měnil...
ale taks to koupil... ale zima je dlouhá :)
šak já toho taky pár vyměnim tohle je jen fotka ze zpojízdnění po kreši světlo půjde pryč...Béčkový budíky ještě určitě příští rok zůstanou časem třeba vyměnim za KOSO.Světlo ještě nevim,ale asi dvě malý s malym štítkem kterej budíky schová..zrcátka asi s blinkrama a malej lauf...jo a zapomněl jsem na větší křídlo
Banditatom (Člen) 14.11.2010 18:22:26 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:myslíš,že na tomhle třeba něco měnit??
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0523.jpgty wole, já bych toho měnil...
ale taks to koupil... ale zima je dlouhá :)šak já toho taky pár vyměnim tohle je jen fotka ze zpojízdnění po kreši světlo půjde pryč...Béčkový budíky ještě určitě příští rok zůstanou časem třeba vyměnim za KOSO.Světlo ještě nevim,ale asi dvě malý s malym štítkem kterej budíky schová..zrcátka asi s blinkrama a malej lauf...jo a zapomněl jsem na větší křídlo
hlavně křídlo hlavně to křídlo
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:myslíš,že na tomhle třeba něco měnit??
ale taks to koupil... ale zima je dlouhá :)šak já toho taky pár vyměnim tohle je jen fotka ze zpojízdnění po kreši světlo půjde pryč...Béčkový budíky ještě určitě příští rok zůstanou časem třeba vyměnim za KOSO.Světlo ještě nevim,ale asi dvě malý s malym štítkem kterej budíky schová..zrcátka asi s blinkrama a malej lauf...jo a zapomněl jsem na větší křídlo
...prosímtě vyser se na ty oviny co popisuješ a udělej z toho motorku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nety psal:Kim psal:okruhovka něco málo dostane,autobus leda tak deku na zimu a na jaře možná padáka
yahahu si nech, at pak nebrecis ze nemas jebku. A navic, jako sousedovi mi ji pak muzes pujcovat
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:Kim psal:okruhovka něco málo dostane,autobus leda tak deku na zimu a na jaře možná padáka
yahahu si nech, at pak nebrecis ze nemas jebku. A navic, jako sousedovi mi ji pak muzes pujcovat
...s tím musíš na jaryna ;)
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2010 18:55:12 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:
ty wole, já bych toho měnil...
...prosímtě vyser se na ty oviny co popisuješ a udělej z toho motorku
co se ti na tom křídle nelíbí?? ..kdybych to chtěl jako seriovku tak si jí rovnou koupim
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
šak já toho taky pár vyměnim tohle je jen fotka ze zpojízdnění po kreši světlo půjde pryč...Béčkový budíky ještě určitě příští rok zůstanou časem třeba vyměnim za KOSO.Světlo ještě nevim,ale asi dvě malý s malym štítkem kterej budíky schová..zrcátka asi s blinkrama a malej lauf...jo a zapomněl jsem na větší křídlo...prosímtě vyser se na ty oviny co popisuješ a udělej z toho motorku
co se ti na tom křídle nelíbí?? ..kdybych to chtěl jako seriovku tak si jí rovnou koupim
...o křídle jsem nepsal, ale o těch ostatních kravinách
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2010 19:14:00 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
...prosímtě vyser se na ty oviny co popisuješ a udělej z toho motorkuco se ti na tom křídle nelíbí?? ..kdybych to chtěl jako seriovku tak si jí rovnou koupim
...o křídle jsem nepsal, ale o těch ostatních kravinách
tak za tři neděle mi o tom můžeš povyprávět osobně..to bude tak doba kdy ti tam povezu pár věcí na opravu a lak
jediné co z toho zmastěneho bandita musíš udělat...je ten matný černý bandit, který už tady byl několikrát...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2010 21:18:27 Offline |
tomasNJ psal:jediné co z toho zmastěneho bandita musíš udělat...je ten matný černý bandit, který už tady byl několikrát...
Na to jednou taky dojde..až budou prachy na něco co bude na denodenní ježdění teď se jen tohle upravý aby se na tom dalo jezdit a cestovat i ve dvou.
osiris psal:barynek psal:nety psal:
kuwa, to musim rychle prodat a čekat na libovej busyahahu si nech, at pak nebrecis ze nemas jebku. A navic, jako sousedovi mi ji pak muzes pujcovat
...s tím musíš na jaryna ;)
když já už jsem plzeňák a navíc, u netyho je to skoro tutovka, že to pujde za nějakou dobu z baráku
Bandit 4EVER!!!
stoner psal:Kim psal:okruhovka něco málo dostane,autobus leda tak deku na zimu a na jaře možná padáka
Cože? To myslíš vážně?
neni to tak žhaví a do jara je daleko...
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
nety psal:Kim psal:okruhovka něco málo dostane,autobus leda tak deku na zimu a na jaře možná padáka
tady v bazaru máš 1200SZ a dělej nebo po ní skočim
stoner psal:Kim psal:stoner psal:Cože? To myslíš vážně?
neni to tak žhaví a do jara je daleko...
no začínáš brzo
a jen jestli jsi se nenakazil od Netyho
myslíš "Netušilův syndrom"(neustálé nutkání v co nejkratší době vyzkoušet všechny motorky v katalogu)?...ne,ne
Nety čau
Honzik8719 (Člen) 30.11.2010 20:41:35 Offline |
plánuju přestavbu S na N,pak novej kryt na řetěz a trošku polaborovat s vejfukem,a ještě by se mě líbil jinej zadní tlumič,ještě pořádně nevim jakej někde sem tu četl že tam pásne myslim z gixera 1100 ale to ještě nevim jak budou peníze a jestli se nějakej sežene
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 01.12.2010 09:54:47 Offline |
moje už je v lakovně padáčky odpočíval v Cadu a udržba je za mnou.pokud bude hodný ježíšek budou pancéře
Honzik8719 (Člen) 01.12.2010 10:01:19 Offline |
Rum-cajs psal:jen ze jsem zvedavej, a klidne mi nafackujte jestli se to uz probiralo, ale jak to je pri prestavbe S->N nebo naopak s technickou? Resi se zmena typu v papirech, nebo se spoleha na "slepotu" technika?
no tak jako mělo by to bejt vše originál a homologovaný aby ti přepsali , já budu spolehat na známý a nějak to dopadne
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Rum-cajs psal:jen ze jsem zvedavej, a klidne mi nafackujte jestli se to uz probiralo, ale jak to je pri prestavbe S->N nebo naopak s technickou? Resi se zmena typu v papirech, nebo se spoleha na "slepotu" technika?
no tak jako mělo by to bejt vše originál a homologovaný aby ti přepsali , já budu spolehat na známý a nějak to dopadne
Dyť to na STK nigdo nepozná pokud bude vše origo, nijak zbastlený ....maximálně, kdyby měli pindy, tam dáš štítek u Puigu jako polokapotáž.
Mour psal:Honzik8719 psal:Rum-cajs psal:jen ze jsem zvedavej, a klidne mi nafackujte jestli se to uz probiralo, ale jak to je pri prestavbe S->N nebo naopak s technickou? Resi se zmena typu v papirech, nebo se spoleha na "slepotu" technika?
Dyť to na STK nigdo nepozná pokud bude vše origo, nijak zbastlený ....maximálně, kdyby měli pindy, tam dáš štítek u Puigu jako polokapotáž.
no...tak jednoduchý to nebylo, nakonec nás vyšla nejlíp varianta STK s polokapotáží a pak překopávka na enko. Zákazník dostal polokapotu sebou a na každou technickou si jí namontuje
Strýcfajtr !!!
Honzik8719 psal:Rum-cajs psal:jen ze jsem zvedavej, a klidne mi nafackujte jestli se to uz probiralo, ale jak to je pri prestavbe S->N nebo naopak s technickou? Resi se zmena typu v papirech, nebo se spoleha na "slepotu" technika?
Kamaráde u nás ten technik měl zrak jak ostříž.....
Se mi díval uuuuuplně na fšechno...
Rozměry gum,homologace výfuku,jestli S nebo N( a to u FZS 1000 Fazer,tam byla vždycky kapotka ),Lékarnička,žárofky( a po dotazu že už nejsou povinný,tak odvětil že musím mít nahradní pojistky).
No prostě total lustrace
Ale na mě si nepřišel vše v pořádku
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 01.12.2010 13:54:57 Offline |
Kukii psal:nechám holce udělat novej facelift, když sem jí ten ksichtík trochu rozmačkala a možná ladák
tak to koukám budu mít co dělat
Banditatom (Člen) 01.12.2010 14:00:29 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:nechám holce udělat novej facelift, když sem jí ten ksichtík trochu rozmačkala a možná ladák
křídlo s airbusu
K.a.s.y.m. (Člen) 01.12.2010 14:09:18 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:nechám holce udělat novej facelift, když sem jí ten ksichtík trochu rozmačkala a možná ladák
křídlo s airbusu
Ale prd..na SV přeci nemůžu dát křídlo..to by ta motorka to křídlo dost skazila
Stránky: 1