Nejsi přihlášen
Řidič školí POLICAJTY
Tak ten frajer si je dobře dává. stačí jeden zákon a čerti jsou v prdeli.
http://www.drsnysvet.cz/proskoleni-mest … -kontrole/
Traktor patří na pole !!!
nicola.foxx (Člen) 02.12.2010 20:27:01 Offline |
Re: Řidič školí POLICAJTY
nechci bejt vosklivej, ale uz to tu bylo. Mas sem chodit castejs a ne porad jen prohanit sukni
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hlemejzd999 (Člen) 02.12.2010 20:59:03 Offline |
já už ho nechci znova poslouchat ...a navíc mně přijde tim hlasem jak Novotnej jr.
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...já uš ho taky nechci poslouchat, ale ať uš měl pravdu nebo ne a nebo se choval správně či špatně, tag sem přesvječenej, že v jiný zemi uš by ležel drškou v blátě s rukama f klepetech za zády...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 02.12.2010 21:09:59 Offline |
Filous psal:...já uš ho taky nechci poslouchat, ale ať uš měl pravdu nebo ne a nebo se choval správně či špatně, tag sem přesvječenej, že v jiný zemi uš by ležel drškou v blátě s rukama f klepetech za zády...
a nebo mu měli říct : drž hubu a jeď do prdele - chytnem si jinýho...já bejt tim policajtem , tak by mně tak nasral těma chytrejma řečma ,že bych ho tam poslal
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
No, mě se to docela líbilo jak je rozstřílel. Potvrdilo se, že stačí na některý tzv. muže zákona sebevědomího borce kterej se naučí tři věty a rozhodí jim sandál. Většinou někteří když uviděj policajta, tak přiznaj i to co neudělaj, poserove.
jak už jsem napsal jinde, mě toto moc nebere. Jasný, že ti cajti by měli vědět,když už někoho zastaví, své pravomoce, zákony a vyhlášky, které se týkají jejich práce. Na druhou stranu ten maník mlel blbosti a oni mu to sežrali a bylo to dle mého názoru prudění zas z druhé strany
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nicola.foxx psal:nechci bejt vosklivej, ale uz to tu bylo. Mas sem chodit castejs a ne porad jen prohanit sukni
v tom případě SORRY foxxi . jinak na sukně není čas .. sem rád že stíhám tu jednu svojí
Traktor patří na pole !!!
Stránky: 1