Nejsi přihlášen
zasekava se mi spinacka B6 98
Zdravim!pouzil jsem funkci hledat ale nic jsem nenasel tak zakladam tema.Zsekava se mi spinacka.....zastrcim klicek a vetsinou se mi povede otocit do polohy ON az tak na 3x , nekdy to je hnedka nekdy treba na 5x........a dela mi to na oba klice(mam jeden origo a jeden duplikat.spinacku jsem skousel promazat ale nic............je to neprijemnej pocit kdybych nekde zustal viset........ musel bych to propojit kablama ale stejne nejaky takovy srani na ceste..........asi mi stejne reknete at koupim novou :) ale jen kdyby nahodu diky moc
konečně plnotučná bandaska :-)
Re: zasekava se mi spinacka B6 98
aha tak dekuji.......:) mam B6 asi mesic...... tak jsem se raci zeptal,jestli to nahodou neni nejaka predzvest....:) diky
kojaksro psal:.....dělá mi to to samé....musíš opatrně jako s planžetou
...ano, grafit buď suchej ve formě prášku, nebo rozpuštěnej v lihu jako originál mazivo fab v rozprašovači - není to mastný, líh jako nosný médium vyprchá a nelepí se tak na stavítka prach a jsou funkční
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
o.k. supr,skocim koupit to mazdalo od FABu teda jo?a to uz je nejak primo pripraveny nebo to taky mam rozmichat v lihu? omlouvam se za stupidni otazky ale nejsem zamecnik jsem elektrikar
Ondráš psal:Taky s tím mám problém. Ale stačí ten klíček trochu naklopit dopředu a jde to skoro samo.
přesně tak...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
gigavolt psal:o.k. supr,skocim koupit to mazdalo od FABu teda jo?a to uz je nejak primo pripraveny nebo to taky mam rozmichat v lihu? omlouvam se za stupidni otazky ale nejsem zamecnik jsem elektrikar
...je to v rozprašovači, budeš už jen stříkat ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Dnes som riesil spinacku a tento problem...
Je to jednoducho rozobratelne.
Zavada jasna opotrebovane vedenie fabky aj planziet.
Spodne planzety uz nezachadzaju uplne dovnutra /mam druhy fungel kluc je to snim lepsie ale nie OK.
Jemne zbrusenie spodnych planziet a vsetko je OK.
Honzik8719 (Člen) 05.12.2010 23:14:20 Offline |
Koldan psal:zostanu u osvěčeného: strč to tam, mírně nahni, zlechka přitáhni, slabě povotoč, trošku zaštěrchej
chce to mít nacvičenej tah a jde to jako víno
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2010 15:35:34 Offline |
hide psal:osiris psal:...jo, buď naškrábej tužku nebo kup za dvacku v železářství to mazadlo na zámky od fabu a nebudeš mít špinavej klíč
jo houbelec za dvackui, dneska sem kupoval to mazadlo FAB v rozprasovaci za 95Kč
lepší jak spínačka za 2500 ,ne??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
mi to dělá taky. jako ale sranda je, když mam zamčený řídítka a teď se tomu nechcesi vždycky připadam jak zloděj jak s tim dobu lomcuju a koukam na lidi jak na mě čumíchce to prostě zavřít oči, pekelně se soustředit a jak s klitorisem, lehkým tlakem sem a tam a je to
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Stránky: 1