Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 16.12.2010 08:32:09 Offline |
Re: Mikiny objednávky
K.a.s.y.m. psal:....Nebo jinak.Doval na nějakej sraz a přesvěč se sám
když já pak dycky zvracim
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 16.12.2010 08:48:55 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:....Nebo jinak.Doval na nějakej sraz a přesvěč se sám
když já pak dycky zvracim
...bude vás víc poblitejch, neboj
když já nesnášim ten pocit , jak ta mrkef leze zpátky tim hrtánem ...to bych blil ...
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
když já pak dycky zvracim...bude vás víc poblitejch, neboj
když já nesnášim ten pocit , jak ta mrkef leze zpátky tim hrtánem ...to bych blil ...
...a lepší kousat dyš de tam si skoušel??? ...to pomáhá ...nebo v rámci přípravy přet vodjezdem konzumovat miksovanou stravu ...to si pag jen tag votplivneš a ani to nebolí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 16.12.2010 09:00:17 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...bude vás víc poblitejch, nebojkdyž já nesnášim ten pocit , jak ta mrkef leze zpátky tim hrtánem ...to bych blil ...
...a lepší kousat dyš de tam si skoušel??? ...to pomáhá ...nebo v rámci přípravy přet vodjezdem konzumovat miksovanou stravu ...to si pag jen tag votplivneš a ani to nebolí
dobrej nápad ...si nechám dát infuzi vepřoknedlozelo před vodjezdem
když já nesnášim ten pocit , jak ta mrkef leze zpátky tim hrtánem ...to bych blil ......a lepší kousat dyš de tam si skoušel??? ...to pomáhá ...nebo v rámci přípravy přet vodjezdem konzumovat miksovanou stravu ...to si pag jen tag votplivneš a ani to nebolí
dobrej nápad ...si nechám dát infuzi vepřoknedlozelo před vodjezdem
spíš si dej pořádnej krajánek měkkého chleba se sádlem a máš od zvracení klid, ale je to pak kurevsky drahý než se ztřískáš i když proti rumburakovi mi nepomohlo v září ani sádlo
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2010 09:11:50 Offline |
když já pak dycky zvracim...bude vás víc poblitejch, neboj
Nebo prostě tolik nechlastat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 16.12.2010 09:16:32 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...bude vás víc poblitejch, nebojkdyž já nesnášim ten pocit , jak ta mrkef leze zpátky tim hrtánem ...to bych blil ...
Nebo prostě tolik nechlastat
že jo ? ...to se radši zhulim - to na mně účinkuje do 5 minut - chodit sice taky nemůžu ,ale nebliju
hlemejzd999 (Člen) 16.12.2010 09:17:50 Offline |
kua , vy nemáte v práci do čeho píchnout , že jo ?
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
když já nesnášim ten pocit , jak ta mrkef leze zpátky tim hrtánem ...to bych blil ...Nebo prostě tolik nechlastat
že jo ? ...to se radši zhulim - to na mně účinkuje do 5 minut - chodit sice taky nemůžu ,ale nebliju
...to je taky dobrej nápat, kór dyš přijede Krakonoš s horskym modelem, to taky nechodim a eště se tomu tlemim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 16.12.2010 09:26:14 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
Nebo prostě tolik nechlastatže jo ? ...to se radši zhulim - to na mně účinkuje do 5 minut - chodit sice taky nemůžu ,ale nebliju
...to je taky dobrej nápat, kór dyš přijede Krakonoš s horskym modelem, to taky nechodim a eště se tomu tlemim
Banditatom psal:včera otestovaná akurát paní na benzínce v půl čtvrté ráno mi nechtěla pustit stojan (kapuce na hlavě a kluboj nápisojasik se lekla)
....nebo, že by to bylo tím Xichtem
Když sem měl po masofce nový BP triko, tak sem ho taky tahal všade a v TESCU do mě rejpal dóda* hůlkou a prej jestli mně to jako není blbý a že sem drzej mladík
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2010 20:43:39 Offline |
VikecB12 psal:Kulhavej: Pro holku docela dobrá motorka,ale bohužél,naše buchty jezdijó na B12 No a pro chlapa je to tragédie
jo jo tady na tom taky jezdí kámoška..jako jede to pěkně na první tři rychlosti přeci jen je to stokoňovka,ale bohužel nemá to koule
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
mr.BSE psal:Když sem měl po masofce nový BP triko, tak sem ho taky tahal všade a v TESCU do mě rejpal dóda* hůlkou a prej jestli mně to jako není blbý a že sem drzej mladík
Měls mu říct: "Neser mě, nebo ti uříznu hlavu...", aby byl opravdu přesvědčenej, že jsi drsnej a zlej motorkář z TN.CZ
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:mr.BSE psal:Když sem měl po masofce nový BP triko, tak sem ho taky tahal všade a v TESCU do mě rejpal dóda* hůlkou a prej jestli mně to jako není blbý a že sem drzej mladík
Měls mu říct: "Neser mě, nebo ti uříznu hlavu...", aby byl opravdu přesvědčenej, že jsi drsnej a zlej motorkář z TN.CZ
TAk to koukám, že až jí voblíknu, budu dost vostrej hoch
Chci si na záza ještě dotisknout Bandit 1250s. Nemáte někdo šablonu? A nebo CZech BAndit Force?
Prostě mi ty záda připadaj prázdný.
Budu moc vděčnej. dík.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Banditatom (Člen) 17.12.2010 13:06:11 Offline |
mr.BSE psal:Banditatom psal:včera otestovaná akurát paní na benzínce v půl čtvrté ráno mi nechtěla pustit stojan (kapuce na hlavě a kluboj nápisojasik se lekla)
....nebo, že by to bylo tím XichtemKdyž sem měl po masofce nový BP triko, tak sem ho taky tahal všade a v TESCU do mě rejpal dóda* hůlkou a prej jestli mně to jako není blbý a že sem drzej mladík
já to paní vysvětlil po filousovsku pak se začala chlamat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Taktéž díky vrchnímu vjetvamcovi, mikča parádní
Vikec: Jak jsem tě viděl jezdit dveřima napřed tak se nedalo nic dělat a kulturní program šel stranou, pojezdilo si ještě po sněhu evo
Vikec: Jak jsem tě viděl jezdit dveřima napřed tak se nedalo nic dělat a kulturní program šel stranou, pojezdilo si ještě po sněhu evo
Kua to kdybych věděl,tak sem se tě držel Taky sem ještě večer pojezdil po prázdným brně a trochu vyvětral zadní difec
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1 2