Nejsi přihlášen
Re: Soutěž o ScottOiler V-Systém + duál
Tak teď už je snad správně a konečné.
Sujazuwaki
Martys
Zdenda ( Jurašík )
Spidys
Nicola-Fox
Myšák
Nety
Bobule
Lip ( Marek Lipovčan )
Pfremer ( Patrik )
Filous
Jelelen ( Honza )
Kakač
Redík
Kožak ( Libeznice )
Stoner
Richie
Loser
David ( Hejl )
Pupík
Dado
Bates.....
....tak až Teď je to OK kua.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
![]() |
Banditatom (Člen) 18.12.2010 12:58:35 Offline |
...bylo to jasné už vod začátku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 18.12.2010 13:14:22 Offline |
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
SuJazuwaki (Člen) 19.12.2010 21:55:45 Offline |
Zdáááár, už nabírám vědomí, byl jsem totiž na besídce v pacovským minipivovárku a telefon jsem nějak zazdil.... Chápete nééééé? 60 x vánoční speciál 13° ve vlaku, 160 x na ubikaci, nějaký ty bábovky, sušenky s patřičným aditivem ))))), to vše završeno exkurzí s nemírnou popíječkou. No a na zpáteční cestě už jen 3 x 1,5 l o ° lepšího zlaťáka a jako šláftruňk 1 x po 13°a °16°.
A než jsem toto nadatloval, tak se mi dovolal Kojaksro, kterému tímto děkuji za uspořádání soutěže a zajisté vysoce profesionální montáž, však to právě moje řetězovky potřebujó jako soli
SuJazuwaki
spidys psal:kojaksro psal:.....vítěz je Sujazuwaki, gratulace
Jo jo, i to máme zdokumentovaný
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ovani2.jpg
Takže "Zdravíme do Kroměříža!" a gratulacééé
Gratulejšn...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Filous: Bojoval jsem za tebe jako pes. Nechal jsem je tahnout dvakrat znovu (prvni dva tahy vyhral Kojak ). No a kdyz jsem zacal protestovat po vytazeni kawasakiho, proletel mi kolem hlavy pullitr se skardovejma zvratkama. A protoze jsem z tej italije znaly praktik Neapolske mafie, pochopil jsem, ze tohle je prvni a posledni varovani pred kastraci. Toz jsem stahnul vocas mezi nohy a venoval se uz jen tomu piti v koute salonku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Filous: Bojoval jsem za tebe jako pes. Nechal jsem je tahnout dvakrat znovu (prvni dva tahy vyhral Kojak
). No a kdyz jsem zacal protestovat po vytazeni kawasakiho, proletel mi kolem hlavy pullitr se skardovejma zvratkama. A protoze jsem z tej italije znaly praktik Neapolske mafie, pochopil jsem, ze tohle je prvni a posledni varovani pred kastraci. Toz jsem stahnul vocas mezi nohy a venoval se uz jen tomu piti v koute salonku
...je mi jasný, žes jim to zadarmo nedal a že ses rval jag jen to šlo, tagže se na tebe nezlobim, holt mi toho Scotta zaplatíš ze svýho a uš vo tom nebudem mluvit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Loser psal:Filous: Bojoval jsem za tebe jako pes. Nechal jsem je tahnout dvakrat znovu (prvni dva tahy vyhral Kojak
). No a kdyz jsem zacal protestovat po vytazeni kawasakiho, proletel mi kolem hlavy pullitr se skardovejma zvratkama. A protoze jsem z tej italije znaly praktik Neapolske mafie, pochopil jsem, ze tohle je prvni a posledni varovani pred kastraci. Toz jsem stahnul vocas mezi nohy a venoval se uz jen tomu piti v koute salonku
...je mi jasný, žes jim to zadarmo nedal a že ses rval jag jen to šlo, tagže se na tebe nezlobim, holt mi toho Scotta zaplatíš ze svýho a uš vo tom nebudem mluvit
tak jo
Loser psal:Filous: Bojoval jsem za tebe jako pes. Nechal jsem je tahnout dvakrat znovu (prvni dva tahy vyhral Kojak
Co povídáš? Dyk, dyž se losovalo, tak si seděl jak přikovanej na židli, v ruce si mačkal svůj talisman nadějného pivaře (přívěšek na klíče s malou lahvičkou plzeňskýho prazdroje) a potichu sis opakoval "Lůzr, Lůzr, Lůzr...". Když ani při třetim tahu (kterej sis mimochodem vydobyl leženim na zemi na zádech, kopající nožičkama a plácání ručičkama o zem s křikem "To neplatí!") si nevyhrál, mrsknul si se svym talismanem o zem a objednal sis Svijany.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
![]() |
Banditatom (Člen) 20.12.2010 13:06:16 Offline |
spidys psal:Loser psal:Filous: Bojoval jsem za tebe jako pes. Nechal jsem je tahnout dvakrat znovu (prvni dva tahy vyhral Kojak
Co povídáš? Dyk, dyž se losovalo, tak si seděl jak přikovanej na židli, v ruce si mačkal svůj talisman nadějného pivaře (přívěšek na klíče s malou lahvičkou plzeňskýho prazdroje) a potichu sis opakoval "Lůzr, Lůzr, Lůzr...". Když ani při třetim tahu (kterej sis mimochodem vydobyl leženim na zemi na zádech, kopající nožičkama a plácání ručičkama o zem s křikem "To neplatí!") si nevyhrál, mrsknul si se svym talismanem o zem a objednal sis Svijany.
spidys psal:Loser psal:Filous: Bojoval jsem za tebe jako pes. Nechal jsem je tahnout dvakrat znovu (prvni dva tahy vyhral Kojak
tak tohle te bude mrzet. Takova pomluva
Loser psal:Filous psal:Loser psal:Filous: Bojoval jsem za tebe jako pes. Nechal jsem je tahnout dvakrat znovu (prvni dva tahy vyhral Kojak
tak jo
Mě taky, bo sem něco jako Filousův brácha Ten hezčí a silnější samozřejmě
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
škardík psal:Tak jako né že bych ty fotky chtěl vidět, ale budou?
PS: Jinak jsem teda rád že z toho mýho zrecyklovanýho discovery byl aspoň nějakej užitek
ty to ještě furt lemtáš?
a nedáš si pokoj a nedáš
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:škardík psal:Tak jako né že bych ty fotky chtěl vidět, ale budou?
PS: Jinak jsem teda rád že z toho mýho zrecyklovanýho discovery byl aspoň nějakej užitekty to ještě furt lemtáš?
a nedáš si pokoj a nedáš
no hlavne z toho dyzkavery potom objevoval krasy lavice z makro pohledu
Loser psal:faitík psal:škardík psal:Tak jako né že bych ty fotky chtěl vidět, ale budou?
PS: Jinak jsem teda rád že z toho mýho zrecyklovanýho discovery byl aspoň nějakej užitekty to ještě furt lemtáš?
a nedáš si pokoj a nedášno hlavne z toho dyzkavery potom objevoval krasy lavice z makro pohledu
je mi to jasný
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
jak jako druhej, třetí tah woe , to jako že sportka, to je není regulérní,
, rušim vše co jsem objednal
, nikdo neřekl že mám přijet kopat nožičkama a plácat ručičkama, jsem z toho smutnej jak kráva do
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
![]() |
Banditatom (Člen) 21.12.2010 11:49:18 Offline |
...klub spáčů
Stránky: 1 2