Nejsi přihlášen
Proto na to prcám...
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
![]() |
Banditatom (Člen) 26.12.2010 18:08:51 Offline |
Re: Proto na to prcám...
kojaksro psal:....koupit něco nahatýho za třicet, třeba horneta ( nebude ho škoda ), k temu tři sady spojek, nákou gumu, pořádný rámy....a šel bych se to učit
ten konec je dobrej
http://www.youtube.com/watch?v=lktE444M … re=related
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ale na druhou stranu, když se sejde parta dobrejch bezmozků a daj dohromady takovýhle video, tak je na co koukat http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/ … -11885.htm
já spíš nechápu ten absolutní potrat pudu sebezáchovy, ci fix dyž sa pudu učit něco takýho, tag sa vobleču tag, abych co nejvíc omezil možnost ňákýho zranění, čemuž triko a kecky neotpovídaj vo tem že někeří neměli ani blbý rukavice nemluvě
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Brkos psal:Ale na druhou stranu, když se sejde parta dobrejch bezmozků a daj dohromady takovýhle video, tak je na co koukat http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/ … -11885.htm
Jo pěkný ale nechtěl bych se toho účastnit jako řidič některého auta nebo busu v tom provozu.
To je na
Brkos psal:Ale na druhou stranu, když se sejde parta dobrejch bezmozků a daj dohromady takovýhle video, tak je na co koukat http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/ … -11885.htm
...hesky udělaný videjo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kenny psal:Brkos psal:Ale na druhou stranu, když se sejde parta dobrejch bezmozků a daj dohromady takovýhle video, tak je na co koukat http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/ … -11885.htm
Jo pěkný ale nechtěl bych se toho účastnit jako řidič některého auta nebo busu v tom provozu.
To je na
Tak tak. Proto já jsem začal jezdit na letiště... Na silnici to je o hubu, nikdy nevíš co tam kde bude...Ale spíš jsem hodnotil, že video je udělaný hezky...
Koldan psal:já spíš nechápu ten absolutní potrat pudu sebezáchovy, ci fix dyž sa pudu učit něco takýho, tag sa vobleču tag, abych co nejvíc omezil možnost ňákýho zranění, čemuž triko a kecky neotpovídaj
vo tem že někeří neměli ani blbý rukavice nemluvě
Je to všechno o pohyblivosti. To co uděláš v triku a keckách prostě v kombošce a botech neuděláš. Ale za to by mi to stejně nestálo...
Brkos psal:kenny psal:Brkos psal:Ale na druhou stranu, když se sejde parta dobrejch bezmozků a daj dohromady takovýhle video, tak je na co koukat http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/ … -11885.htm
To je naTak tak. Proto já jsem začal jezdit na letiště... Na silnici to je o hubu, nikdy nevíš co tam kde bude...Ale spíš jsem
hodnotil, že video je udělaný hezky...
Tak o tom žádná,video fakt pěkný a taky trocha závist za um.
Podle mě strýtování do ulic patří,na letišti je to vo ničem,leda tak na trhání rekordů. A to že se vobčas stane průser k tomu patří taky,jinak by to nemělo punc chuligánství a zařadilo by se to někam mezi komedianty a krasobruslení...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Podle mě strýtování do ulic patří,na letišti je to vo ničem,leda tak na trhání rekordů. A to že se vobčas stane průser k tomu patří taky,jinak by to nemělo punc chuligánství a zařadilo by se to někam mezi komedianty a krasobruslení...
...maj recht vašnosto
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Podle mě strýtování do ulic patří,na letišti je to vo ničem,leda tak na trhání rekordů. A to že se vobčas stane průser k tomu patří taky,jinak by to nemělo punc chuligánství a zařadilo by se to někam mezi komedianty a krasobruslení...
Jo s timhle nemůžu nesouhlasit, ale chce to se do těch ulic zařadit až potom, co natrénuješ na letišti, aby těch průserů bylo co nejmíň...
Brkos psal:VikecB12 psal:Podle mě strýtování do ulic patří,na letišti je to vo ničem,leda tak na trhání rekordů. A to že se vobčas stane průser k tomu patří taky,jinak by to nemělo punc chuligánství a zařadilo by se to někam mezi komedianty a krasobruslení...
Jo s timhle nemůžu nesouhlasit, ale chce to se do těch ulic zařadit až potom, co natrénuješ na letišti, aby těch průserů bylo co nejmíň...
Tak to velkej nesouhlas.K těm který by ten průser odnesli je to nefér.Když si rozbiješ hubu sám jseš ale ublížit někomu jinému jen proto,že v hlavě je prázdno.
kenny psal:Brkos psal:VikecB12 psal:Podle mě strýtování do ulic patří,na letišti je to vo ničem,leda tak na trhání rekordů. A to že se vobčas stane průser k tomu patří taky,jinak by to nemělo punc chuligánství a zařadilo by se to někam mezi komedianty a krasobruslení...
Tak to velkej nesouhlas.K těm který by ten průser odnesli je to nefér.Když si rozbiješ hubu sám jseš
ale ublížit někomu jinému jen proto,že v hlavě je prázdno.
...nebuď starý a nikdo nechce druhému ublížit.
Mour psal:kenny psal:Brkos psal:
Jo s timhle nemůžu nesouhlasit, ale chce to se do těch ulic zařadit až potom, co natrénuješ na letišti, aby těch průserů bylo co nejmíň...Tak to velkej nesouhlas.K těm který by ten průser odnesli je to nefér.Když si rozbiješ hubu sám jseš
ale ublížit někomu jinému jen proto,že v hlavě je prázdno.
...nebuď starý
a nikdo nechce druhému ublížit.
To je jasný ale....mrkni např. na youtube a tam taky nikdo nechtěl.Naposled tady bylo to video jak jel do protisměru a sestřelil toho co jel v klidu ve svém pruhu.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.12.2010 22:38:37 Offline |
moooc heský vindejho
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
..na tohle jsem koukal asi před rokem..maj to pšonci fajn udělané..
..a mají echt trika..MAM WYJEBANE..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Brkos psal:Ale na druhou stranu, když se sejde parta dobrejch bezmozků a daj dohromady takovýhle video, tak je na co koukat http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/ … -11885.htm
..na tohle jsem koukal asi před rokem..maj to pšonci fajn udělané..
..a mají echt trika..MAM WYJEBANE..
Jo vyjebáno moj asi dost
kenny psal:Mour psal:kenny psal:
Tak to velkej nesouhlas.K těm který by ten průser odnesli je to nefér.Když si rozbiješ hubu sám jsešale ublížit někomu jinému jen proto,že v hlavě je prázdno.
...nebuď starý
To je jasný ale....mrkni např. na youtube a tam taky nikdo nechtěl.Naposled tady bylo to video jak jel do protisměru a sestřelil toho co jel v klidu ve svém pruhu.
Nikdy nikomu nechceš ublížit schválně. A teď mi řekni, jestli si někdy v životě udělal na motorce něco, čím by si mohl někoho ohrozit? Ha? Myslim ža každej z nás ať už chtě nechtě něco takovýho udělal a nejspíš zase udělá...
Brkos psal:kenny psal:Mour psal:...nebuď starý
Nikdy nikomu nechceš ublížit schválně. A teď mi řekni, jestli si někdy v životě udělal na motorce něco, čím by si mohl někoho ohrozit? Ha? Myslim ža každej z nás ať už chtě nechtě něco takovýho udělal a nejspíš zase udělá...
no jo vždycky to je sranda dokud se někomu něco nestane,ale málo kdo myslí co se může stát
...samozřejmě ...a proto taky chápu ty povětšinou černý prostoduchý amíky, kterejm zahrká v bedně a jdou si kalašnikovem vykropit ulici do čista, nejlíp před školu, páč na střelnici to není vono a není to dost chuligánský
ps pro ty který by to nepochopili: v kouli mám nasráno dost, ale tolik zas ne ...je to jen parodie na předchozí citaci
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:VikecB12 psal:Podle mě strýtování do ulic patří,na letišti je to vo ničem,leda tak na trhání rekordů. A to že se vobčas stane průser k tomu patří taky,jinak by to nemělo punc chuligánství a zařadilo by se to někam mezi komedianty a krasobruslení...
...samozřejmě ...a proto taky chápu ty povětšinou černý prostoduchý amíky, kterejm zahrká v bedně a jdou si kalašnikovem vykropit ulici do čista, nejlíp před školu, páč na střelnici to není vono a není to dost chuligánský
ps pro ty který by to nepochopili: v kouli mám nasráno dost, ale tolik zas ne...je to jen parodie na předchozí citaci
deš moc do extrémů...
osiris psal:VikecB12 psal:Podle mě strýtování do ulic patří,na letišti je to vo ničem,leda tak na trhání rekordů. A to že se vobčas stane průser k tomu patří taky,jinak by to nemělo punc chuligánství a zařadilo by se to někam mezi komedianty a krasobruslení...
ps pro ty který by to nepochopili: v kouli mám nasráno dost, ale tolik zas ne...je to jen parodie na předchozí citaci
každej je jinej a každej nemá potřebu strýtovat.Mě se to taky líbí,ale nemám potřebu se tahle předvádět.
VikecB12 psal:osiris psal:VikecB12 psal:Podle mě strýtování do ulic patří,na letišti je to vo ničem,leda tak na trhání rekordů. A to že se vobčas stane průser k tomu patří taky,jinak by to nemělo punc chuligánství a zařadilo by se to někam mezi komedianty a krasobruslení...
deš moc do extrémů...
...máš pravdu, von má v zásobníku 30 "pokusů" někoho sundat k zemi, ty jen jeden
..no..Myslím, že je pořád bezpečnější, když někdo lítá po zadním v provozu a má to fakt v pazouře (myslím tím, že to opravdu ovládá, včetně brždění a jiných pičovin)..než kdejakej čoprák, kterej jede v klidu a je tak širým publikem považován za toho hodnýho strejdu, co jezdí rozumem..
Na nějaký tý mrše s dlouhejma vidlema jsem se svez a povim vám, že raději pojedu na moderní motorce 150, než na tomhle 90....a každej mi musí dát za pravdu..
Ty jejich puky..brzdný síly atd jsou uplně jinde než na normální motorce..Je mi divný, že třeba na slavnejch stk na tohle nečuměj..když už jsou tak důležitý..
Zkrátka je to tak, že griotka a rum je tay fajn pití
PURE NAKED BIKE!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.12.2010 00:23:21 Offline |
vy to ňák moc řešíte ...asi málo chlastáte přes vánoce , ne ?
hlemejzd999 psal:vy to ňák moc řešíte ...asi málo chlastáte přes vánoce , ne ?
My ráno vstáváme a makáme..
To zas jen vosiris má dušínův záchvat a přitom rozbíjí cenné historické trakaře na jihočeských mlejnech..
PURE NAKED BIKE!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.12.2010 00:40:38 Offline |
Meloun psal:hlemejzd999 psal:vy to ňák moc řešíte ...asi málo chlastáte přes vánoce , ne ?
My ráno vstáváme a makáme..
To zas jen vosiris má dušínův záchvat a přitom rozbíjí cenné historické trakaře na jihočeských mlejnech..
My na to serem a jdem až na noc
poláci wyjebany,se jen modlím abych nikdy od takových majitelů nekoupil moto,"s pouze kosmetickými vadami"
Pche, zvedat to na zadni, na přední umím taky .......................................................................................................................................................................................................hm , pak ale vždycky spadnu
videjo udělaný hesky, ale jináč to vidím stejně jako Osiris. Lehké přizvednutí při odjezdu z křižovatky ještě dejme tomu, ale lítat po předním, po zadním kilometry mezi autama, do teho dělat eště spoustu dalších chujovin a může to mít v ruce jak chce, padají i ti co se tím živí. Kdysi ve Slušovicích si tam vzal jeden profík babu z hlediště, jen v kraťasách a triku a ta pipka s ním nasedla na mašinu, zádama po směru jízdy, bez přilby a on s ní pak dělal psí kusy. Nechápu tak velkou důvěru v cizího člověka, stačí málo a pipka mohla dopadnout hodně zle
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Brkos psal:Ale na druhou stranu, když se sejde parta dobrejch bezmozků a daj dohromady takovýhle video, tak je na co koukat http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/ … -11885.htm
videjo udělaný hesky, ale jináč to vidím stejně jako Osiris. Lehké přizvednutí při odjezdu z křižovatky ještě dejme tomu, ale lítat po předním, po zadním kilometry mezi autama, do teho dělat eště spoustu dalších chujovin
a může to mít v ruce jak chce, padají i ti co se tím živí. Kdysi ve Slušovicích si tam vzal jeden profík babu z hlediště, jen v kraťasách a triku a ta pipka s ním nasedla na mašinu, zádama po směru jízdy, bez přilby a on s ní pak dělal psí kusy. Nechápu tak velkou důvěru v cizího člověka, stačí málo a pipka mohla dopadnout hodně zle
Jo tohle se dělá snad na všech velkejch akcích... Všechno je to dobrý, do tý doby než se něco stane... Tak je jasný že to neni bezpečný dělat takhle v provozu, ale když jedu po silnici, kde vidim, že nikde nic neni tak proč ne... Ale letiště je lepší to jsem řikal hned...
Meloun psal:..no..Myslím, že je pořád bezpečnější, když někdo lítá po zadním v provozu a má to fakt v pazouře (myslím tím, že to opravdu ovládá, včetně brždění a jiných pičovin)............
...kdo to má v pazouře? kdo to vo sobě může prohlásit? kdo je tak sebevědomě neomylnej? blb! ...stokrát si může myslet, že se mu to stát nemůže a hovno, stane se (nehledě na to, že ty pravý, ty co to "maj v pazouře", jezděj sami od sebe právě mimo silnice i chodníky a na ulici s chodníkama okolo si ukájí ego samej trotl kterej si o sobě jen myslí že je víc než mistr světa)
...byl jsem taky jeden z těch blbů ...když pak člověk vidí co je to za síly, který s tím krámem házej ve vzduchu a vo zem, rychle procitne při představě že by tam někdo šel, nebo i jel
Po delší odmlce Vás všechny moc zdravím, a ti co měli svátek a narozky, těm dodatečně přeju zdravíčko,,,To Meloun, nebuď škaredej na čopráky, na čem bych vyvenčil babičku, té se těžko na normální motorku leze, a frézu a valníček nemám. Zdenek.
Ale motáte dohromady strýtfajtry(podle čeho se to tak jmenuje?) a kaskadéry... Ale samozřejmě ty extrémní kousky,kdy má borec motorku jako prolízačku patří na letiště. Ale nevidím nic špatnýho na tom,kdyš člověk zvedne mašinu na zadní v provozu a někde na křižovatce během červené protočí gumu Já už sem z toho taky vyrostli,ale nebudu za to někoho vodsuzovat.
osiris psal:Meloun psal:..no..Myslím, že je pořád bezpečnější, když někdo lítá po zadním v provozu a má to fakt v pazouře (myslím tím, že to opravdu ovládá, včetně brždění a jiných pičovin)............
...kdo to má v pazouře? kdo to vo sobě může prohlásit? kdo je tak sebevědomě neomylnej? blb! ...stokrát si může myslet, že se mu to stát nemůže a hovno, stane se (nehledě na to, že ty pravý, ty co to "maj v pazouře", jezděj sami od sebe právě mimo silnice i chodníky a na ulici s chodníkama okolo si ukájí ego samej trotl kterej si o sobě jen myslí že je víc než mistr světa)
...byl jsem taky jeden z těch blbů...když pak člověk vidí co je to za síly, který s tím krámem házej ve vzduchu a vo zem, rychle procitne při představě že by tam někdo šel, nebo i jel
Ale dyk joo, já se nepřu.. Popravdě jsem to video ještě ani neviděl..
Jan tvrdím, že i obyčejná jízda na leckterým čoproj může být sama vo sobě nebezpečná..
PURE NAKED BIKE!
Zdenek psal:Po delší odmlce Vás všechny moc zdravím, a ti co měli svátek a narozky, těm dodatečně přeju zdravíčko,,,To Meloun, nebuď škaredej na čopráky, na čem bych vyvenčil babičku, té se těžko na normální motorku leze, a frézu a valníček nemám. Zdenek.
Mno esli chceš frézu ta tohle mám v garage a je to k odběru.... http://www.youtube.com/watch?v=mg3m_n9A … re=related
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
VikecB12 psal:Ale motáte dohromady strýtfajtry(podle čeho se to tak jmenuje?) a kaskadéry... Ale samozřejmě ty extrémní kousky,kdy má borec motorku jako prolízačku patří na letiště. Ale nevidím nic špatnýho na tom,kdyš člověk zvedne mašinu na zadní v provozu a někde na křižovatce během červené protočí gumu
Já už sem z toho taky vyrostli,ale nebudu za to někoho vodsuzovat.
tak tak. sere mě, že to neumím, bo to vypadá fakt stylově
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Ale motáte dohromady strýtfajtry(podle čeho se to tak jmenuje?) a kaskadéry... Ale samozřejmě ty extrémní kousky,kdy má borec motorku jako prolízačku patří na letiště. Ale nevidím nic špatnýho na tom,kdyš člověk zvedne mašinu na zadní v provozu a někde na křižovatce během červené protočí gumu
Já už sem z toho taky vyrostli,ale nebudu za to někoho vodsuzovat.
tak tak. sere mě, že to neumím, bo to vypadá fakt stylově
...mě to nesere...
bla...blabla...!
snowflake600 (Člen) 28.12.2010 00:56:11 Offline |
ou máj......s otevřenou pusou, až dokonce :) perfektní provedení....ale já jak vidím někoho v ričku a kraťasech na mašině......přeju jim jen pěknej silniční lišej..
snowflake600 (Člen) 28.12.2010 00:59:53 Offline |
Koldan psal:Brkos psal:Ale na druhou stranu, když se sejde parta dobrejch bezmozků a daj dohromady takovýhle video, tak je na co koukat http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/ … -11885.htm
videjo udělaný hesky, ale jináč to vidím stejně jako Osiris. Lehké přizvednutí při odjezdu z křižovatky ještě dejme tomu, ale lítat po předním, po zadním kilometry mezi autama, do teho dělat eště spoustu dalších chujovin
a může to mít v ruce jak chce, padají i ti co se tím živí. Kdysi ve Slušovicích si tam vzal jeden profík babu z hlediště, jen v kraťasách a triku a ta pipka s ním nasedla na mašinu, zádama po směru jízdy, bez přilby a on s ní pak dělal psí kusy. Nechápu tak velkou důvěru v cizího člověka, stačí málo a pipka mohla dopadnout hodně zle
když sem byl loni v Hoškovicích na drakách, tak tam provedli něco podobnýho....nehledě na to, jak pár minut předtím tou svou Hondičkou a betoneček prásknul, naseldla na přední blatník a tradá, proti směru jízdy.....zaplať pánbůh, že organizátoři ji vohákli aspoň do kožky, páč by té dičky byla vážně škoda
Stránky: 1