Nejsi přihlášen
Re: Někoho stará? 1200 na prodej
DrIVER psal:Ahoj, nepozná někdo svoji starou?
Prodává ji druhý majitel. Ten první ji takto pocuchal peříčka, údajně někde v motoškole.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1200k6.jpg
Díky za každé info.
Hovno tomu je. Zadní držák stupačky je z B6...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 25.12.2010 18:49:55 Offline |
dyk to má pomalu ve většim cajku , než já
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
DrIVER psal:Ahoj, nepozná někdo svoji starou?
Prodává ji druhý majitel. Ten první ji takto pocuchal peříčka, údajně někde v motoškole.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1200k6.jpg
Díky za každé info.
...myslim že sem ji měl chvíli na dílně ...esi má rovný černý řidítka a navařovanej podsedlovej rám a lepenej blok motoru na pravym spodnim rohu, tag je to vona...a řeknu ti jenom to, že v motoškole uričtě neupadla
...a klidně ti dam kontakt na prvního majitele f CZ
...no a je to dovoz ze Švajcu jako zbořka, tady je to zbastlený a nedal bych za to víc neš patnáct tisíc, ale nejspíš asi ani to ne, bo tam je rám f piči, motor f piči, nádrš zmordovaná, no prostě ludra
...teda esi se bavíme vo tý samý...a tady je pár fotek:
http://filousb12.rajce.idnes.cz/Mazlik_B12/
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Progear 650 (Člen) 25.12.2010 21:27:55 Offline |
Filous psal:...jo a sprovozňoval sem ji, aby to vrčelo, tagže sem na to montoval nový víka na motor, tagže to vypadá jako po pádu ze stojánku, ofšem skutečnost je krapíteg jiná
tak tak, mosteckej retardér na výjezdu to byl....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:...a že sem tag zvjedavej, za kolik je???
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
Těžko říct, jestli je to ta samá. Prodává to nějaký pan Tomáš Brich. Poslal tu fotku co jsem vložil, jak byla bouraná. Ale je mi to podezřelé, protože nádrž celkem ránu má, ale motor netknutý, výfuk taky nic moc, a jsou tam neoriginál stupačky a blinkry. Údajně koupena v ČR v autorizovaném servisu. Než mu odepíši, chtěl jsem si to tady trochu "špionsky" probrnknout.
![]() |
Progear 650 (Člen) 25.12.2010 21:39:34 Offline |
VikecB12 psal:na té vrchní fotce sou myslím ty řídítka co Filous popisoval,tak to asi bude vona... To je moc peněz,to bych snad nedostal ani za moju panu,kerá ještě nepocítila asfalt
prej panu.... jenže kolik toho najezdila jen po jednom kole...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
DrIVER psal:Filous psal:...a že sem tag zvjedavej, za kolik je???
Těžko říct, jestli je to ta samá. Prodává to nějaký pan Tomáš Brich. Poslal tu fotku co jsem vložil, jak byla bouraná. Ale je mi to podezřelé, protože nádrž celkem ránu má, ale motor netknutý, výfuk taky nic moc, a jsou tam neoriginál stupačky a blinkry. Údajně koupena v ČR v autorizovaném servisu. Než mu odepíši, chtěl jsem si to tady trochu "špionsky" probrnknout.
Zdá se mi to, nebo má na pravé straně promáčklej svod u válce? Už taky hovno vidim
Progear 650 psal:VikecB12 psal:na té vrchní fotce sou myslím ty řídítka co Filous popisoval,tak to asi bude vona... To je moc peněz,to bych snad nedostal ani za moju panu,kerá ještě nepocítila asfalt
prej panu....
jenže kolik toho najezdila jen po jednom kole...
šetřím ložiska v předním kole A z toho už sem taky vyrostl,tendle v porovnání s předchozíma mašinama nic nezažil
Asi tím že sem ho bral fungl,si ho nějak víc vážím nebo co
![]() |
Progear 650 (Člen) 25.12.2010 21:48:35 Offline |
VikecB12 psal:Progear 650 psal:VikecB12 psal:na té vrchní fotce sou myslím ty řídítka co Filous popisoval,tak to asi bude vona... To je moc peněz,to bych snad nedostal ani za moju panu,kerá ještě nepocítila asfalt
prej panu....
jenže kolik toho najezdila jen po jednom kole...
šetřím ložiska v předním kole
A z toho už sem taky vyrostl,tendle v porovnání s předchozíma mašinama nic nezažil
Asi tím že sem ho bral fungl,si ho nějak víc vážím nebo co
F tom případě bych chtěl vidět co si dělal s těma sterejma ludrama.. Pač s K6 sem tě viděl dělat různý pičoviny...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
DrIVER psal:Filous psal:...a že sem tag zvjedavej, za kolik je???
...no ty vole ...100% vejvar bes šáhnutí
...f autorizovanym servisu ji koupil, to je pravda, ale jag řikam, nejni to prodaný jako nový f CZ, je to dotažený ze Švajcu jago zbořka překupníkem, tady ji jezdil Mazlik a u nás byla prodaná po kreši a základnim sprovoznění...to že upadla v motoškole je leš jag vješ, padla v Mostě na dromu na výjezdu z retardéru a já ji pag měl pod rukama na dílně...po kalkulaci vopravy a zjištění toho co je na ní zbastlený se majitel rozhod, že ji zprovoznim, tag aby to jelo a prodá se za minimální prachy...a je to určitě vona...esi na mě dáš, tag ruce pryč, je tam vařenej rám a lepenej motor a to tag že prasácky...vo dalšim nemluvim...
Filous psal:DrIVER psal:Filous psal:...a že sem tag zvjedavej, za kolik je???
Těžko říct, jestli je to ta samá. Prodává to nějaký pan Tomáš Brich. Poslal tu fotku co jsem vložil, jak byla bouraná. Ale je mi to podezřelé, protože nádrž celkem ránu má, ale motor netknutý, výfuk taky nic moc, a jsou tam neoriginál stupačky a blinkry. Údajně koupena v ČR v autorizovaném servisu. Než mu odepíši, chtěl jsem si to tady trochu "špionsky" probrnknout....no ty vole
...100% vejvar bes šáhnutí
...f autorizovanym servisu ji koupil, to je pravda, ale jag řikam, nejni to prodaný jako nový f CZ, je to dotažený ze Švajcu jago zbořka překupníkem, tady ji jezdil Mazlik a u nás byla prodaná po kreši a základnim sprovoznění...to že upadla v motoškole je leš jag vješ, padla v Mostě na dromu na výjezdu z retardéru a já ji pag měl pod rukama na dílně...po kalkulaci vopravy a zjištění toho co je na ní zbastlený se majitel rozhod, že ji zprovoznim, tag aby to jelo a prodá se za minimální prachy...a je to určitě vona...esi na mě dáš, tag ruce pryč, je tam vařenej rám a lepenej motor a to tag že prasácky...vo dalšim nemluvim...
Každá věc má svého kupce,věřím tomu,že to někdo koupí.
Libor nx psal:Každá věc má svého kupce,věřím tomu,že to někdo koupí.
Jo jo, a každá má svou cenu. Bohužel tady je to spíš o tom, kdo naletí. Pochybuji, že s pravdivou historií by to někdo za ty peníze chtěl. Borec prostě bude hrát blbýho a někdo se možná chytí. Není to úplně seriozní jednání.
Je trochu smutný, že v tomto je to u nás pořád takový divoký východ . No nemá cenu nad tím plakat, člověk musí být prostě pořád opatrný.
DrIVER psal:Libor nx psal:Každá věc má svého kupce,věřím tomu,že to někdo koupí.
Jo jo, a každá má svou cenu. Bohužel tady je to spíš o tom, kdo naletí. Pochybuji, že s pravdivou historií by to někdo za ty peníze chtěl. Borec prostě bude hrát blbýho a někdo se možná chytí. Není to úplně seriozní jednání.
Je trochu smutný, že v tomto je to u nás pořád takový divoký východ. No nemá cenu nad tím plakat, člověk musí být prostě pořád opatrný.
Proto já pořád počítám s tím,že mě chce někdo vojebat.
když to tak čtu, začínám si pokládat otázku jak moc špatně byl můj bandit, udajně byl na předek. ale ty víka z boku má svařovaný na obou stranách. ale 2sezóny - asi 15000km jsem s ním najezdil bez problémů, to musim zaklepat. tak asi to nebylo tak špatný jako tenhle
motto "Vem za heft a val"
Já taky koupil B6 která byla vyválená a narychlo spravená na prodej,ale nebyla až v takovém stavu jak píše Filous.Lak na ,nesrovnaný lešení,špatně svařený plasty a ještě nějaký věci.Myslím,že jsem s ní udělal docela pěknou motorku.
Já jsem si vždycky radši připlatil za to aby to bylo v top stavu. GSo jsem bral od kámošky, která na tom hovno najezdila...Bandita mi prohlížel kasym, problém s tim nebyl...No a SV netknutý, skoro nejetý a hrozná leštěnka. Kámoš je hroznej úchyl za rok na tom najezdil 100km
![]() |
Banditatom (Člen) 26.12.2010 10:49:59 Offline |
no ty voe a já si myslel, že mám zbořku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
huskyb12 psal:DrIVER psal:Ahoj, nepozná někdo svoji starou?
kdyby byla černá, tak je to Filouse :)))
hele na to že sů vánoce, to vot tebe nebylo heský
asi bys měl jít klečet na chvilku do rohu na hrach, aby ťa přešly roupy
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:huskyb12 psal:DrIVER psal:Ahoj, nepozná někdo svoji starou?
kdyby byla černá, tak je to Filouse :)))
hele na to že sů vánoce, to vot tebe nebylo heský
![]()
asi bys měl jít klečet na chvilku do rohu na hrach, aby ťa přešly roupy
Už bys ho mohl pustit né? Vždyť už musí mít hnáty votkrvený a není už z nejmadších,tak aby to moc nevodsral
VikecB12 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:
kdyby byla černá, tak je to Filouse :)))hele na to že sů vánoce, to vot tebe nebylo heský
![]()
asi bys měl jít klečet na chvilku do rohu na hrach, aby ťa přešly roupyUž bys ho mohl pustit né? Vždyť už musí mít hnáty votkrvený a není už z nejmadších,tak aby to moc nevodsral
sviňa zdrhl hnet po pár minutách, jag ho znám tag už má něgde mastnů hubu vořepšut a tlačí sa něčím dobrým
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:VikecB12 psal:Koldan psal:
hele na to že sů vánoce, to vot tebe nebylo heský![]()
asi bys měl jít klečet na chvilku do rohu na hrach, aby ťa přešly roupyUž bys ho mohl pustit né? Vždyť už musí mít hnáty votkrvený a není už z nejmadších,tak aby to moc nevodsral
sviňa zdrhl hnet po pár minutách, jag ho znám tag už má něgde mastnů hubu vořepšut a tlačí sa něčím dobrým
...nebo mění palivovej filtr na vochcávce,přecejenom teploty spadly pod nulu
VikecB12 psal:Koldan psal:VikecB12 psal:
Už bys ho mohl pustit né? Vždyť už musí mít hnáty votkrvený a není už z nejmadších,tak aby to moc nevodsralsviňa zdrhl hnet po pár minutách, jag ho znám tag už má něgde mastnů hubu vořepšut a tlačí sa něčím dobrým
...nebo mění palivovej filtr na vochcávce,přecejenom teploty spadly pod nulu
...nedělej si z něj prdel, Terra stojí f garáži, Husky jí mumlá pohátky a vobá čekaj aš přestane mrznout
Filous psal:VikecB12 psal:Koldan psal:
sviňa zdrhl hnet po pár minutách, jag ho znám tag už má něgde mastnů hubu vořepšut a tlačí sa něčím dobrým...nebo mění palivovej filtr na vochcávce,přecejenom teploty spadly pod nulu
...nedělej si z něj prdel, Terra stojí f garáži, Husky jí mumlá pohátky a vobá čekaj aš přestane mrznout
Si má nechat vot klempíře navohýbat vanu pod motor a ráno v ní založit požár jako u ruskejch strojů A samozřejmě jí dat při startu ňufnout zapálenejch novin
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:
...nebo mění palivovej filtr na vochcávce,přecejenom teploty spadly pod nulu...nedělej si z něj prdel, Terra stojí f garáži, Husky jí mumlá pohátky a vobá čekaj aš přestane mrznout
Si má nechat vot klempíře navohýbat vanu pod motor a ráno v ní založit požár jako u ruskejch strojů
A samozřejmě jí dat při startu ňufnout zapálenejch novin
...takle sem startoval IFU...nejdřif voheň pod motórem, aby se rozehřál volej, pag start a u toho do sání zapálený noviny, jag chytla, do sání narvat dřevjenej špunt a jelo se...blbej byl ten vočouzenej strop f kabině
Libor nx psal:Filous psal:DrIVER psal:
Těžko říct, jestli je to ta samá. Prodává to nějaký pan Tomáš Brich. Poslal tu fotku co jsem vložil, jak byla bouraná. Ale je mi to podezřelé, protože nádrž celkem ránu má, ale motor netknutý, výfuk taky nic moc, a jsou tam neoriginál stupačky a blinkry. Údajně koupena v ČR v autorizovaném servisu. Než mu odepíši, chtěl jsem si to tady trochu "špionsky" probrnknout....no ty vole
...100% vejvar bes šáhnutí
Každá věc má svého kupce,věřím tomu,že to někdo koupí.
Přesně tak! Loni jsem se byl podívat na FZS 1000. Na první pohled složená z několika motorek a hodně nekvalitně opravená A za 14 dnů čtu na motorkách: Koupil jsem FZS 1000. Když zabrzdim, tak chcípne a taky nefunguje větrák. Kouknu na profil a byla to ona!
Stránky: 1