Nejsi přihlášen
koukejte hlasovat pro tu naši Bandasku
Re: koukejte hlasovat pro tu naši Bandasku
...o čem chcete hlasovat? je tam pětistovková jawa ;)
...pokud teda u ankety s přídomkem "všech dob" budeme brát v potaz kvality danejch motorek poplatný době ve který jezdily, jinak by to vždy musel vyhrát poslední výdobytek high-end technologií
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nehlasuju bo tam chybi parez (jawa 05) a Skovy pionyr(jawa20) a jawa 90 je tam cross a jeste byla silnice , vyfuk na zemi a uzke riditka - tusim roadster
jardagsf lehce remcajici...........
MOTO KOZZI GRISO
jasně že Džawa 500 ..kdo ji viděl na vlastní bulvy, chce ji..kdo ji slyšel na vlastní ušiska, chce ji ještě víc..a kdo se na ní svez, už jen přemejšlí, jak naškudlit dostatek grošů a kde sebrat čas na renovaci (můj případ). Má to úžasnej hlas (aspoň pro mě) a motor s kultivovanějším chodem prostě neznám
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Jděte s pionýrem do prdele
Co já jsem se toho krámu natahal z hospody, diskoték a po vsi, než to chytlo popř jelo!!
Krám zkurvenej línej..už z výroby dementně vymyšlenej motor, naprosto nelogicky odstupňovaná převodovka(jakmile jsemnaložil lahváče do báglu, tak to ani nevyjelo kopec na Boháňku!!)
Věčně jsem temu šteloval předstih..a když už to docela šlo, tak se to i přes ricíňák přidřelo..
A všichni okolo si v klidu jezdili 80km/h na simsonech..a já se jich držel za rameno, abych taky dojel ..
PURE NAKED BIKE!
snowflake600 (Člen) 28.12.2010 01:13:19 Offline |
Filous psal:...já to mam f píči
...500OHC sem dycky chtěl...do tý doby neš sem to měl na dílně
..uš to nechcu
P.S. dopíjim zbytky vot vánoc, tag sem upřímnej
tag je to spravne, bo tag to ma byt! :D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 28.12.2010 07:35:52 Offline |
motorka století ,roku ,tisíciletí.....když vo tom tak přemejšlim, tak je vlastně jedno , na čem si čovek nakonec rozbije držku
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Meloun psal:Jděte s pionýrem do prdele
Co já jsem se toho krámu natahal z hospody, diskoték a po vsi, než to chytlo popř jelo!!
Krám zkurvenej línej..už z výroby dementně vymyšlenej motor, naprosto nelogicky odstupňovaná převodovka(jakmile jsemnaložil lahváče do báglu, tak to ani nevyjelo kopec na Boháňku!!)
Věčně jsem temu šteloval předstih..a když už to docela šlo, tak se to i přes ricíňák přidřelo..
A všichni okolo si v klidu jezdili 80km/h na simsonech..a já se jich držel za rameno, abych taky dojel ..
To jo... vercajk bylo lepčí vozit po kapcách v pohotovosti
MRDAT!!!
Ten Jawáckej pulitr byl v mládí můj sen,ale sen se rozplynul v momentě kdy si to jeden kamoš koupil,párkrát sem si to pučil a je to děs Zlatej pérák 250,cestovní rychlost stejná,ovládání a spolehlivost nesrovnatelně lepší. Z toho pulitra tekl volej kama mohl a elektrika na tom taky nebyla nejlíp
Mám takovej dojem,že to byl krám už v době vzniku a za svou slávu vděčí jenom tomu,že tady jinej štyřtakt nebyl a tak vo tom každej snil a díval se na to jako na nějakou modlu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
zzzmrzlinar (Člen) 28.12.2010 11:53:59 Offline |
na tom Jawáckým půlllitru jsem já sice nikdá nejel, ale fotér to měl jako nový pár let. Říkal, že jízdní vlastnosti nebyly dobrý ani v tý době, ale kilopade se na cestě z Hradce do Prahy prej dalo vydržet. vono zas nebyly na silnicích skoro žádný auta. Jediný co se prej trochu chytalo byla Tatra 603 tak se často za ní pověsil, bo papaláše cajti nestavěli.
S motorem prý žádný problémy neměl, volej z toho nescal, ani nic jinýho s tym nebylo, pravda měl jednu těch novějších. Škoda že to prodal
osiris psal:...o čem chcete hlasovat? je tam pětistovková jawa ;)
...pokud teda u ankety s přídomkem "všech dob" budeme brát v potaz kvality danejch motorek poplatný době ve který jezdily, jinak by to vždy musel vyhrát poslední výdobytek high-end technologií
nerozumim tomu jak to bylo podaný, to nedám
Stránky: 1