Nejsi přihlášen
Rychlý dotaz - nestartuje Pažout 206 1,1
Chlapi, volala segra, že ji nejede pažout 206, 1,1 benzin, že za jízdy zhasli světla, osvětlení přístrojovky a nakonec i motor. Tak si říkám asi odešel altík, tím pádem vybitá baterka. Vemu baterku, jedu tam, a divná věc - otáčkoměr, rychloměr seklej, elektrika žádná nejde. Ale motor šel točit ale nenaskočil. Chvíli jsem to zkoušel, pak se to rozsvítilo, ručky otáčkoměru se vrátili, vše jakoby ok, ale než jsem začal točit startérem. To se rozběhli stěrače, problíkavali světla, točilo to, ale nechytlo. V čem může být zrada? Nějakej zkrat?
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2010 17:54:04 Offline |
Re: Rychlý dotaz - nestartuje Pažout 206 1,1
no má zradu v elektrice nech chvíli odpojenou baterku jestli se neresetuje jednotka a pak to zkus znova
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
je to ridici jednotka pud volantem co jsou pojsitky. udelalo me to berlingo. spatne nalepene okno prez nej mi tam nateklo a behem jizdy zkrat a jednotka se varila zhavila az se kus tistaku uzhavil. oprava 13000kc normalne ale sehnal sem borce co sehnal starsi jednotku a prehral do ni kody klicku atd oprava za 4000kc.
Jel sem cca 3km auto ok. pak nesli zastavit sterace a kdyz sem dojel k baraku vse se rozvistilo, vsechny kontrolky. tak sem chcipnul a uz nenastartoval. a jelikos pezout je stejne v elektrice jako moje berlingo videl bych problem i tam. maj to cely na picu. nemaj ani pojistky na zarovky a kdyz se udela velkej zkrat odpali ti to svaba na tistaku a nazdar ses tam zase za celou jednotku.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
tak to by mohlo byt ono. tihle stary francouzi(mam 2003) maj celou elektriku vopravdu na hovno. uz pristup k vyndani pojistky je nesmysl. jak pod volantem tak v motorove casti. nejhorsi je ze tu řj muze odpalit i slaba baterka
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2010 20:03:40 Offline |
a kurva ...zlatej muj vehikl korejskej
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 24.12.2010 21:35:48 Offline |
hide psal:Obecne taliani a frantici maj na houno elektriku
voni frantíci a špageťáci dělaj auta?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Videl bych to na spatnou kostru , bud mas prechodovej odpor u bateriovych svorek , nebo je spatne ukostrenej motor , to cvakani pod volantem jsou relatka , jejich civky odpadaji pri nizkem napeti pri cca 10v , to vse za predpokladu , ze ta nova baterie cos dovezl je OPRAVDU dobra ?
Mě se něco podobnýho stalo na Octávce.Nešly světla,blinkry,stěrače,přístroje,no skoro vše mimo motoru.Ten šel.A byla to spínačka.Speklo se to vzadu v tom bakelitu.
Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod.
gerrik psal:tak nakonec prý špatný mínusovej kábl, oprava lidová za 2 tácy
Vidis , vidis , v lete bych tam zajel na masine , opravil na miste ,ted bys me tam musel odvezt , mas to kousek , abych neplacal naftu , oprava na miste , a cena ? Zaplatil bys mi na nejakym srazu . Tak pro priste
Stránky: 1