Nejsi přihlášen
heskej tjůning
nový béčko sa mi tůněné věčinů moc nelíbí, přece jen starý je na tom líp, hlavně mě tam bije dycky do vočí linije teho rámu, gdy u teho nového to de prostě moc rovně a je to také rušivé. Ale muším říct, že stránky, kerý sem našel díky Inkvizovi,mi trošku změnily názor, totok sa ně páčí celkem dost, je to obdoba Berty, ale na novým rámu:
http://www.mdesign-studio.de/index.php? … 5f5d476b3c
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.12.2010 22:09:34 Offline |
Re: heskej tjůning
Hmm to je vyvedený..ten malej blatníček je fajnej...jinak to z části kopíruje věci na starej model viz.Berta
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...dyk i Berta má vobleček z Mdesignu a todle je enem modifikace pro novej model...a je to pjekný fčetně masky
Fildo,musí se při montáži té podsedlovky něco řezat,vrtat,vařit,nebo to pasuje na origo ůchyty? By se mě to na kulta líbilo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:...dyk i Berta má vobleček z Mdesignu a todle je enem modifikace pro novej model...a je to pjekný fčetně masky
Fildo,musí se při montáži té podsedlovky něco řezat,vrtat,vařit,nebo to pasuje na origo ůchyty? By se mě to na kulta líbilo
...nemusí se upravovat nic, jenom se musej udělat vymezovací mezikusy f přední části jakoby pot sedlem, bo ta potsedlofka je ve vejšce sedla, bo tam nejni sedlo ale enem taková tvrdá šlupka...tagže keine problem...jediný co se musí udělat je jinej kastlik na baterku, bo jelej podbjech de do hajzlu kvůlivá výplni...ale dá se to řešit rozřezánim původního plastu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Progear 650 (Člen) 23.12.2010 10:12:10 Offline |
Filous: mno a celý lamino by se ti namontovat nechtělo, hm? že by sis udělal výlet za čůrákama do prahy...
copyright PÁJA....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
Banditatom (Člen) 23.12.2010 11:10:39 Offline |
no nevypadá to zle
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...dyk i Berta má vobleček z Mdesignu a todle je enem modifikace pro novej model...a je to pjekný fčetně masky
no dyk jo, sem to i psal a taky se mi Berta dycinky líbila, akorát dyž sem viděl tuněný ty nový béčka, tak tam ten rám jag jede pot nádržů rovně dycky byl tak nějak divně, věčinů to mělo prdel nakopnutů a v té liniji to prostě přerušovalo ten rám, estli mi treda jako rozumíš a tady ten potsedlák je tak hesky navázanej, navíc je užší než na Bertě, páč tam měl být potsedlák z eRjednapičo
Progear 650 psal:Filous: mno a celý lamino by se ti namontovat nechtělo, hm?
že by sis udělal výlet za čůrákama do prahy...
copyright PÁJA....
...klidně i chtělo, ale mušel bys to přivést na ves, bo s těma, nóó´ehm, no s nima nechci nic mít
Koldan psal:Filous psal:...dyk i Berta má vobleček z Mdesignu a todle je enem modifikace pro novej model...a je to pjekný fčetně masky
no dyk jo, sem to i psal a taky se mi Berta dycinky líbila, akorát dyž sem viděl tuněný ty nový béčka, tak tam ten rám jag jede pot nádržů rovně dycky byl tak nějak divně, věčinů to mělo prdel nakopnutů a v té liniji to prostě přerušovalo ten rám, estli mi treda jako rozumíš
a tady ten potsedlák je tak hesky navázanej, navíc je užší než na Bertě, páč tam měl být potsedlák z eRjednapičo
...co kecáš!!! ...dyky tys furt mektal vo R1 prdeli ...ale máš recht, že ten germánckej tuning novejch modelů je dost strašnej
Koldan psal:Filous psal:...dyk i Berta má vobleček z Mdesignu a todle je enem modifikace pro novej model...a je to pjekný fčetně masky
no dyk jo, sem to i psal a taky se mi Berta dycinky líbila, akorát dyž sem viděl tuněný ty nový béčka, tak tam ten rám jag jede pot nádržů rovně dycky byl tak nějak divně, věčinů to mělo prdel nakopnutů a v té liniji to prostě přerušovalo ten rám, estli mi treda jako rozumíš
a tady ten potsedlák je tak hesky navázanej, navíc je užší než na Bertě, páč tam měl být potsedlák z eRjednapičo
a myslím si to furt
![]() |
Banditatom (Člen) 23.12.2010 13:01:15 Offline |
qwerty psal:pekny kurwa pekny
...to říká někdo s S-kem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Progear 650 (Člen) 23.12.2010 18:41:12 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous: mno a celý lamino by se ti namontovat nechtělo, hm?
copyright PÁJA....
...klidně i chtělo, ale mušel bys to přivést na ves, bo s těma, nóó´ehm, no s nima nechci nic mít
F tědlech sračkách to nikam nevezu... Když mě to nepůjde, tak tě zkusim kdyžtak něčím tekutym přemluvit....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:Filous: mno a celý lamino by se ti namontovat nechtělo, hm?
copyright PÁJA....
F tědlech sračkách to nikam nevezu...
Když mě to nepůjde, tak tě zkusim kdyžtak něčím tekutym přemluvit....
sem slyšel, že todlencto maj mekanici strašně rádi, až sa to rozdrbe to dovést
![]() |
Progear 650 (Člen) 24.12.2010 12:46:49 Offline |
Koldan psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...klidně i chtělo, ale mušel bys to přivést na ves, bo s těma, nóó´ehm, no s nima nechci nic mítF tědlech sračkách to nikam nevezu...
Když mě to nepůjde, tak tě zkusim kdyžtak něčím tekutym přemluvit....
sem slyšel, že todlencto maj mekanici strašně rádi, až sa to rozdrbe to dovést
já to ještě právě ani nezačal drbat.... zatim je to totiz pod stromkem a teprve pak se začnu snažit to navěsit...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
tohle je fujtabl uprava od nějakýho nácka: http://www.tuning-moto.cz/projekty/stre … omber.html
snowflake600 (Člen) 30.12.2010 21:20:36 Offline |
gerrik psal:tohle je fujtabl uprava od nějakýho nácka: http://www.tuning-moto.cz/projekty/stre … omber.html
notojekzblití
¨Tož Vám taky dám nějakou inspiraci. Neeeejni to nejhorší http://www.grundynet.com/bandit/Detail/Detail.html
Tož tak:-D
Jiřina psal:¨Tož Vám taky dám nějakou inspiraci. Neeeejni to nejhorší http://www.grundynet.com/bandit/Detail/Detail.html
...jo jo to se mi až na pár drobností líbí taky
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1