Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 01.01.2011 17:57:28 Offline |
camping zástrčka itálie
dotaz: když přijedu do itálie do kempu, tak tam musim mít redukci na naší 220 zásufku, jenže vim už piču kerá to byla
tajdlenc něco maj:
http://www.campi-shop.cz/katalog/katalo … ry-a-civky
doba je temná...
Re: camping zástrčka itálie
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
inkvizitorr (Administrator) 01.01.2011 19:06:25 Offline |
potřebuješ se napojit do kapličky na place,takže ta modrá kulatá potvora(samec)...na tý fotce máš samici,tam už napojuješ spotřebič...pokud nemáš vubec nic,tak musíš mít to co je na první fotce
inkvizitorr (Administrator) 02.01.2011 11:17:53 Offline |
Kim psal:potřebuješ se napojit do kapličky na place,takže ta modrá kulatá potvora(samec)...na tý fotce máš samici,tam už napojuješ spotřebič...pokud nemáš vubec nic,tak musíš mít to co je na první fotce
tag ale todle už by mělo beyt cajk né
mě furt ten kábl tam dost jako překáží, jestli tomu rozumíš ale když mi už pošestý napíšeš " gumo, kup to s kabelem" tak se snad už posedmý ptát nebudu a objednám
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 02.01.2011 12:25:32 Offline |
no to je, skoro dvakrát tolik, ale zas je to menší a nemá to ten Z K U R V E N E J kabel
doba je temná...
inkvizitorr psal:tagže teoreticky by tam mělo pasovat teda i tohle??? jakože kdybych chtěl jenom reducki bez káblu???
http://www.campi-shop.cz/deploy/img/pro … 9/8039.jpg
Adaptér CEE/schuko
čeče koukám na to znova a tohle bude vono,píšou že je to zástrčka se zásuvkou...já ty bazmeky kupoval tenkrát přímo v kempu a s kabelem proto že jsem potřeboval zapnout ledničku,zamknout auto a jít do řitě
prodlužku si uděláš jak dlouhou potřebuješ ale musíš mít tuhle koncovku(zástrčku) na napojení do toho adaptéru
Stránky: 1