Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 24.12.2010 19:46:11 Offline |
Tak co jste letos našli pod keřem...
Krom ponožek trenek a bačkor (s toho jsem fakt letos nedostal nic)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2010 20:00:55 Offline |
Re: Tak co jste letos našli pod keřem...
já mikinu (...neni to bandit pičo mikina ...se z těch měkkejch dárků poseru) a jinak sem si na podzim předčasně naježil kombi a suprultrahájtech grafiku do PC ,tak mám utrum tedka
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 24.12.2010 20:04:53 Offline |
já byl letos asik hodnej našel jsem něw rukavice, motolékarnu a nějaký ten servisek na bus
Banditatom (Člen) 24.12.2010 20:59:25 Offline |
jo a zapoměl jsem tchýně letos byla nějaká dárku dajná
jsou to letos nejdivnější vánoce, celou dobu mi všichni lhali, ježíšek nejni...
buáááá
měkký dárky, tvrdý dárky, s mláďatama mrskáme stigu... stále je rum, prostě krásnej večer...
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:jsou to letos nejdivnější vánoce, celou dobu mi všichni lhali, ježíšek nejni...
buáááá
měkký dárky, tvrdý dárky, s mláďatama mrskáme stigu... stále je rum, prostě krásnej večer...
hej ja chcu taky stigu
sem na nocn ia mame tu 5L R.U.Mu ... to bude veselo
WD club member.
nicola.foxx (Člen) 24.12.2010 21:09:08 Offline |
Toz kvalitni pistoli na silikony a podobny picoviny tohodle typu, motolekarnu a pak cajky na ryby a nejaky meky darky Jo a pak nam jeste hodna maminka dala zpatky prachy za ktery jsme od ni koupili na jare auto
Muzu si koupit poradnou krbovku a nejspis i garaz bude
Jsem prezranej a utahanej. Uz ani nemam silu na ty piva a zradlo
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Toz kvalitni pistoli na silikony a podobny picoviny tohodle typu, motolekarnu a pak cajky na ryby a nejaky meky darky Jo a pak nam jeste hodna maminka dala zpatky prachy za ktery jsme od ni koupili na jare auto
Muzu si koupit poradnou krbovku a nejspis i garaz bude
Jsem prezranej a utahanej. Uz ani nemam silu na ty piva a zradlo
tož foxu, my sme asi pičobratři, my sme taky dostali vod hodný maminky prachy, kerý sme ji měli dát za auto, tag sme vlasně dostali vlasně auto. kua to sou pičovánoce, mam bráchu, auto, rum...
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Honzik8719 (Člen) 24.12.2010 22:47:33 Offline |
u nás klasika od našich Kossy a pár měkoušů, ale stejně nejradši naděluju Béčku...letos sou to věci na přestavbu z eSka na eNko
...relativní kochač...
zdenek 1 psal:zdenek 1 psal:Tak já jsem dostal (mimo jiné) dárkový poukaz v hodnotě několik tisíc do jedné nejmenované motorkářské prodejny...jo a výlet k moři,ale otamať jsem dofičel už ve čtvrtek dom
Abych zbytečně nedráždil tak tímhle letadlem...http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010734.jpg
Jé Zdenek má starou dvanáctku, to je kus nostalgie Ale máš to naleštěný to jo
...nemusíme přece všechno pochopit, stačí to přijmout ne?
Banditatom (Člen) 25.12.2010 09:26:20 Offline |
Janekgsf psal:zdenek 1 psal:zdenek 1 psal:Tak já jsem dostal (mimo jiné) dárkový poukaz v hodnotě několik tisíc do jedné nejmenované motorkářské prodejny...jo a výlet k moři,ale otamať jsem dofičel už ve čtvrtek dom
Abych zbytečně nedráždil tak tímhle letadlem...http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010734.jpg
njn FH12 pamatuju když jsem to kámošoj vezl na firmu fungl nový
plachtak 1978 (Člen) 25.12.2010 09:28:45 Offline |
kojaksro psal:...já sem dal Ivče Soda Stream.....a teď ho do vyzkouše jaký to dělá míchaný nápoje
....dáme drink
ja dostal ukazatel zarazene rychlosti.batuzek proto byl na barandove. mala otazecka...je ten konektor u 650 pod sedlam nebo pod nadrzi???
tuk tuk, bud te radi ze jdu kolem...
plachtak 1978 psal:kojaksro psal:...já sem dal Ivče Soda Stream.....a teď ho do vyzkouše jaký to dělá míchaný nápoje
....dáme drinkja dostal ukazatel zarazene rychlosti.batuzek proto byl na barandove. mala otazecka...je ten konektor u 650 pod sedlam nebo pod nadrzi???
...u baterky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tak já sem si naježil padáky vod givi a duální injektor ke scotovi no a vot Šárky sem dostal perfektní,zábavnej dárek,kerej mě asi nikdy nevomrzí- Chlaďák Lindr na pivánko a k tomu malou bečku,abych nebyl přes vánoce nepříjemnej Tak si doma užívám točenýho píva,už sem aji nějaký posnídal
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Já musel bejt hodnej jak svině!!
Pani mi koupila nějakou nokii E71 či co to je za kompjůtr..a připadám si jak filous..
Vůbec nevim jak se to vovládá,malý tlačítka to má..nejspíš jsem už fakt brambora
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 25.12.2010 11:12:57 Offline |
Meloun psal:Já musel bejt hodnej jak svině!!
Pani mi koupila nějakou nokii E71 či co to je za kompjůtr..a připadám si jak filous..
Vůbec nevim jak se to vovládá,malý tlačítka to má..nejspíš jsem už fakt brambora
kladivem číslo šest to zapneš i vypneš
joo a zapoměl jsem, že pro padáčky si mám v pondělí přijít
Meloun psal:Já musel bejt hodnej jak svině!!
jo jo, taky od vánoc bojuju se symbianem
naštěstí není můj
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nety psal:To my si nadělili bmw 320dA ttouring E91, aby paní se naučila jezdit Jináč řídítka, který mě tam nepasujou
dobre vy
rek bych ze ted na tom snehu to bude idealni na nauceni...
radim kontaktovat Polu a udelat dobrou pojistku
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Zlatej erikson w800i, ten byl nejlepší..jednoduchej, dobře hrál, fotil,volal a psal..kdybych měl možnost sehnat zánovní,tak ho hned beru..U tohodle mám strach,že až mi to spadne,tak bude pop prdeli..
PURE NAKED BIKE!
hlemejzd999 (Člen) 25.12.2010 13:15:56 Offline |
Meloun psal:Zlatej erikson w800i, ten byl nejlepší..jednoduchej, dobře hrál, fotil,volal a psal..kdybych měl možnost sehnat zánovní,tak ho hned beru..U tohodle mám strach,že až mi to spadne,tak bude pop prdeli..
tak ten ještě mám ...je jak novej porád
hlemejzd999 (Člen) 25.12.2010 13:16:36 Offline |
hlemejzd999 psal:Meloun psal:Zlatej erikson w800i, ten byl nejlepší..jednoduchej, dobře hrál, fotil,volal a psal..kdybych měl možnost sehnat zánovní,tak ho hned beru..U tohodle mám strach,že až mi to spadne,tak bude pop prdeli..
a hovno ...mám W810i
Banditatom psal:Janekgsf psal:zdenek 1 psal:
Abych zbytečně nedráždil tak tímhle letadlem...http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010734.jpgJé Zdenek má starou dvanáctku, to je kus nostalgie Ale máš to naleštěný to jo
ty jo ....
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 25.12.2010 14:23:03 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:Janekgsf psal:
Jé Zdenek má starou dvanáctku, to je kus nostalgie Ale máš to naleštěný to jonjn FH12 pamatuju když jsem to kámošoj vezl na firmu fungl nový
ty jo ....
ne já ty!
hlemejzd999 psal:Meloun psal:Zlatej erikson w800i, ten byl nejlepší..jednoduchej, dobře hrál, fotil,volal a psal..kdybych měl možnost sehnat zánovní,tak ho hned beru..U tohodle mám strach,že až mi to spadne,tak bude pop prdeli..
Koupim!!!
PURE NAKED BIKE!
Honzik8719 (Člen) 25.12.2010 14:54:41 Offline |
Meloun psal:Zlatej erikson w800i, ten byl nejlepší..jednoduchej, dobře hrál, fotil,volal a psal..kdybych měl možnost sehnat zánovní,tak ho hned beru..U tohodle mám strach,že až mi to spadne,tak bude pop prdeli..
ta E71 vydrží taky docela dost,takovejch ran co už dostal...sem s nim nad míru spokojen! uvidíš je to je vo zvyku
...relativní kochač...
Luk psal:nety psal:To my si nadělili bmw 320dA ttouring E91, aby paní se naučila jezdit Jináč řídítka, který mě tam nepasujou
dobre vy
radim kontaktovat Polu a udelat dobrou pojistku
no dneska na sněhu paráda se s tím učím sám Nebuj, už sem s pólou v kontaktu.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:Luk psal:nety psal:To my si nadělili bmw 320dA ttouring E91, aby paní se naučila jezdit Jináč řídítka, který mě tam nepasujou
dobre vy
radim kontaktovat Polu a udelat dobrou pojistkuno dneska na sněhu paráda se s tím učím sám Nebuj, už sem s pólou v kontaktu.
Konečně taky někdo se zadohrabem Už jenom zbejvá,abys pořídil nazpět pořádnou mašinu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:nety psal:Luk psal:
dobre vy
radim kontaktovat Polu a udelat dobrou pojistkuno dneska na sněhu paráda se s tím učím sám Nebuj, už sem s pólou v kontaktu.
Konečně taky někdo se zadohrabem Už jenom zbejvá,abys pořídil nazpět pořádnou mašinu
no nabídnout někdo výmenu za 12, beru hned furt koukam v motoinzerci, na stejnou jak máš ty.
Kukii psal:uherák, lovečák, kalendář s našema štěněcíma, obálka a celý svátky mrtě chlastu zjistila sem, že nejhezčí vánoce jsou zamlžený vánoce
A to tě ještě čeká odstrojování stromku
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Banditatom (Člen) 26.12.2010 10:53:47 Offline |
Kukii psal:uherák, lovečák, kalendář s našema štěněcíma, obálka a celý svátky mrtě chlastu zjistila sem, že nejhezčí vánoce jsou zamlžený vánoce
no ty "voe" kukino s tebe roste alpa
To žirafa: no ty taky
Žirafa psal:Kukii psal:uherák, lovečák, kalendář s našema štěněcíma, obálka a celý svátky mrtě chlastu zjistila sem, že nejhezčí vánoce jsou zamlžený vánoce
A to tě ještě čeká odstrojování stromku
k tomu nakrájíme ten salámek, přikoupíme sýry, načnem okurčičky a houbičky od maminky a pustíme se do odstrojování
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom psal:Kukii psal:uherák, lovečák, kalendář s našema štěněcíma, obálka a celý svátky mrtě chlastu zjistila sem, že nejhezčí vánoce jsou zamlžený vánoce
no ty "voe" kukino s tebe roste alpa
To žirafa: no ty taky
neznám jinej způsob jak ztrávit vánoce v klidu a zjistila sem, že chlast je supr pomocník
Život je boj-mašina je nej!!!
nety psal:To my si nadělili bmw 320dA ttouring E91, aby paní se naučila jezdit Jináč řídítka, který mě tam nepasujou
Ježiššmarjá to bude mrtvejch Si myslim že s tou fábkou by nadělala míň škody a nemělo tam bejt Xd???
viz avatar:)
škardík psal:nety psal:To my si nadělili bmw 320dA ttouring E91, aby paní se naučila jezdit Jináč řídítka, který mě tam nepasujou
Ježiššmarjá to bude mrtvejch Si myslim že s tou fábkou by nadělala míň škody a nemělo tam bejt Xd???
ty vole, já mam nacouváno to co ty máš dopředu, kord letos sem si udělal náskok a manželce to dneska šlo, až sem byl překvapen. S Xd by nebyla v létě sranda. Si nabruš passata
snowflake600 (Člen) 28.12.2010 01:27:28 Offline |
jak já, tak famílie nadělovala cajky na béčko, což mě celkem mile překvapilo - ani obálkový systém balení není k zahození - plánuju trip do Chlumce
jinak měkejch dárku nepočítaně, na fusekle a ponošky jim papír taky zbyl, sakra , ale co, na jaře se to šikne o škrpálů
litrová tulamorka si už uvelebila na stalo a počala se vypařovat, Stella cinká, jak ji vynášim z balkóna ze sněhu....no, nemám se já kurva krásně?
Martin B12 (Člen) 28.12.2010 13:27:26 Offline |
Pajk psal:já byl taky hodnej, povídal, že s prej neměli. Teď abych měnil stroj.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c10038.jpg
jojo to je ta správná značka
street triple picco
Banditatom psal:Janekgsf psal:zdenek 1 psal:
Abych zbytečně nedráždil tak tímhle letadlem...http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010734.jpgJé Zdenek má starou dvanáctku, to je kus nostalgie Ale máš to naleštěný to jo
No tato FH12 je vyrobena v roce 2000 tak nevím , jak jsi to v tom roce mohl kámošoj vézt na firmu? To ti myslím Tomku bylo nějakých 14 let Tady se psalo právě o tomto starším a pořád dobře vypadajícím kousku Tomku nemusíš za každou cenu psát něco ke každému tématu
když to jede,je to OK
Janekgsf psal:zdenek 1 psal:zdenek 1 psal:Tak já jsem dostal (mimo jiné) dárkový poukaz v hodnotě několik tisíc do jedné nejmenované motorkářské prodejny...jo a výlet k moři,ale otamať jsem dofičel už ve čtvrtek dom
No čoveče dělám zrovna jen takového tůristu střídače jel jsem i s renaultem magnumem 2006 ale ten mě tak nenadchnul jako to volvo,nějak se mi to více líbí,i ta barva k tomu sedí jak jsi psal je to babina, má najeto mega a půl ale je pořád v kodici
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 06.01.2011 10:47:01 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:Janekgsf psal:
Jé Zdenek má starou dvanáctku, to je kus nostalgie Ale máš to naleštěný to jonjn FH12 pamatuju když jsem to kámošoj vezl na firmu fungl nový
No tato FH12 je vyrobena v roce 2000 tak nevím , jak jsi to v tom roce mohl kámošoj vézt na firmu? To ti myslím Tomku bylo nějakých 14 let Tady se psalo právě o tomto starším a pořád dobře vypadajícím kousku Tomku nemusíš za každou cenu psát něco ke každému tématu
ono se to varábělo jen rok?
Honzik8719 (Člen) 06.01.2011 12:08:00 Offline |
nety psal:škardík psal:nety psal:To my si nadělili bmw 320dA ttouring E91, aby paní se naučila jezdit Jináč řídítka, který mě tam nepasujou
ty vole, já mam nacouváno to co ty máš dopředu, kord letos sem si udělal náskok a manželce to dneska šlo, až sem byl překvapen. S Xd by nebyla v létě sranda. Si nabruš passata
s automatem taky srandy moc nebude
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 06.01.2011 12:15:46 Offline |
zdenek 1 psal:Janekgsf psal:zdenek 1 psal:
No čoveče dělám zrovna jen takového tůristu střídače jel jsem i s renaultem magnumem 2006 ale ten mě tak nenadchnul jako to volvo,nějak se mi to více líbí,i ta barva k tomu sedí jak jsi psal je to babina, má najeto mega a půl ale je pořád v kodici
u nás (chodim tam brigádničit) máme taky pár tědle dvanáctek a kluci si je nemůžou vynachválit,dokonce jedni co jeszdi stálej kšeft dostali fungl Dafa a nadávaj na to jak je to na jo a nalejskaný to máš teda parádně
...relativní kochač...
Stránky: 1