Nejsi přihlášen
Re: Plechovka okolo 60tisic-poradte
Paladin86 psal:Banditatom psal:mr.BSE psal:
Co tím jako chceš říct?fiat do šrotu přijat
Ale aby jsme jim zase nekřivdili.. dneska už to jsou hodně dobrý auta!
Ne,jen konkurence se zhoršila na jejich ůroveň
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:mr.BSE psal:sonyk psal:Je to sice fiat
Co tím jako chceš říct?
...já ti to přeložim, Sonyk chtěl říct, že je to italskej sráč ...ano Fijate, Lančije mezi ně patřej taky
aby ses neposral
furt jen jezdím... normální udržba,olej a tady ty pičoviny a od tej doby co tam mám KN tak nemusím kupovat vzducháč
nemuzu si vubec stěžovat
si myslíte že se ty folxvágny fordy, francouzské mrdky jako neserou jo???
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Ton@l psal:No ted premyslim nad Fiat Marea Weekend r.v.01, 1,9 jtd 81kW?
proč ne, pořádně ho projeď a zkoukni, přece jen auto za ty prachy není žádnej řev. No a potom je to o štěstí jak u všeho.
Mam Fiata jako druhý auto doma na lítačku a pohoda, běžná údržba a investice - normál.
Jsem dalek toho abych něco vychvaloval - pouze zkušenost.
bla...blabla...!
Cau tak jsem se byl podivat na toto http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … ea/8337182
Vypadá velice zachovale, motor ma dobrej zvuk, ale kdyz jsem ji nalozil nad 3000 hulila cernej dym nevi nekdo jak velkej to je problem
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Cau tak jsem se byl podivat na toto http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … ea/8337182
Vypadá velice zachovale, motor ma dobrej zvuk, ale kdyz jsem ji nalozil nad 3000 hulila cernej dym nevi nekdo jak velkej to je problem
kombik za takový peníze asi dobrý, to že hulí černě může bejt víc věcí, to nejmenší zlo že s tim někdo jezdil na hudlana, tak to chce párkrát protahnout, může bejt horší váha vzduchu nebo něco se vzduchem a nejhorší co by tě mohlo potkat tak asi čerpadlo. nejni to nový auto tak si myslim že asi 2 kilka nebo víc na hrbu to mít bude, tak že to trochu zahulí... je to dycky loterie
tááágže Bandit pičo
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Stránky: 1 2