Nejsi přihlášen
brzdy - pískání
Zdar,
chci se zeptat na pískání brzdy při brzdeni, cim to je? nevi nekdo svetaznalej?
kdysi jsem tady cetl ze to delaji hrany desticek, ako ze by se meli nejak spilovat... ale nevim bo kdyz jsem ty desky sundal, tak ze by meli pekne ostre hrany, to mi neprislo.
jedna se o zadni brzdu na skutru, docela dost piska, az tak ze jsem ji prestal pouzivat, tak to chci dat pres zimu do cajku. zadrhel je v tom, ze je to italskej stroj, musel jsem sundat pul zadku skutru i s kolem abych se k tem deskam dostal, takze bych to chtel vyresit abych to nemusel zas cely rozebrat, bo je to fakt opruz
poradi nekdo co s tim? dik
nebo koupit nove? ale stary maj jeste tak pulku masa, coz se mi nechce vyhazovat
on the road
Re: brzdy - pískání
nebo dát jinej druh desek...jestli tam máš něco jako goldfren, tak ty budou pískat ať s tím uděláš cokoli...strhávání hran apod je k hovnu...
já to na jawě řeším tak, že kotouč jednou za čas máznu kapkou voleje nebo sajrajtu ci mi teče od vejfuku...je to prasečina, ale na brzdnej účinek to u tohohle stroje takřka nemá vliv a na chvíli to pískat přestane...řek bych že u skůtru by to taky fungovalo..
na velký motorce je to samozřejmě hovadina...
Honzik8719 (Člen) 09.01.2011 18:22:23 Offline |
mě čezeta 180 pískala v jednom kuse a sem na to brzdilo to tak co...
...relativní kochač...
toz dik za snahu a informace, neco s tim provedu
nevim co je distancni plech, nabezna hrana bude asi ta co je prvni na rane, ze? tak ja to zkusim strhnout
skutr je 2007, derbi GP 1, takze desky jsou tam origo
no a nechat to bejt? to se mi prave nesce, je to takovy blby, kdyz proleti celkem peknej zanovni skutr a pri brzdeni to dela takovej rachot... toz tak
on the road
losmiros psal:toz dik za snahu a informace, neco s tim provedu
nevim co je distancni plech, nabezna hrana bude asi ta co je prvni na rane, ze? tak ja to zkusim strhnout
skutr je 2007, derbi GP 1, takze desky jsou tam origo
no a nechat to bejt? to se mi prave nesce, je to takovy blby, kdyz proleti celkem peknej zanovni skutr a pri brzdeni to dela takovej rachot... toz tak
udělej to co ti radí Osiris a když to nepomůže zkus vyměnit ty desky
Život je nekonečná jízda!!
BANDIT PIČO!
Petr J. psal:Kamarádovi takhle pískaly brzdy na BMW...pokaždé jsem s ním měl pocit, že za mnou brzdí rozjetý vlak
At dělal co dělal...pomohl až jiný typ destiček.
ono se mu ta kardanova wrtule rozjela az tak , ze musel brzdit?
jardagsf jezdce na ingotech neustale obdivujici
MOTO KOZZI GRISO
Koldan psal:to bych je raději nechal pískat než mazal brzdy olejem
na jáwě chuj poznáš....
Stránky: 1