Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 10.01.2011 22:02:01 Offline |
Re: proč sem tady ????
...seš divnej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 11.01.2011 11:03:43 Offline |
jsem vo Maltě kdysi čet pár zajímavejch článků a tak jsem se tam před pěti lety vypravil na dovolenou. Vono z Londýna vod cestovky, byla cena asi třetinová oproti českejm cestovkám.
Je to tam fakt pěkný, zajímavý. Ještě se tam určitě nejmíň jednou vypravím, dokonce jsem dumal jet na motyce na Sicíli a pak překrosit ňákým trajektem na Maltu a tam tejden zůstat.
Je pravda, že posledně co jsem tam byl tam bylo hnusný vedro a to jsem tam byl na přelomu září a října.
Ty tam bydlíš?
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.01.2011 12:21:10 Offline |
zzzmrzlinar psal:jsem vo Maltě kdysi čet pár zajímavejch článků a tak jsem se tam před pěti lety vypravil na dovolenou. Vono z Londýna vod cestovky, byla cena asi třetinová oproti českejm cestovkám.
Je to tam fakt pěkný, zajímavý. Ještě se tam určitě nejmíň jednou vypravím, dokonce jsem dumal jet na motyce na Sicíli a pak překrosit ňákým trajektem na Maltu a tam tejden zůstat.
Je pravda, že posledně co jsem tam byl tam bylo hnusný vedro a to jsem tam byl na přelomu září a října.
Ty tam bydlíš?
na motorce to tam prej je labůžo akorát zatim nevymysleli vobutí který by tam prej drželo na silnici
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.01.2011 13:23:20 Offline |
Meloun psal:Taky bych se z týhle prdele nejraději vodjebal do jiný prdele..Jen nevim,jak bych se domluvil a jak bych se tam živil..
zrovna ty se ptej čim se budeš živit.. Gynekolog amater...akorát tam vynech toho amatéra
K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:jsem vo Maltě kdysi čet pár zajímavejch článků a tak jsem se tam před pěti lety vypravil na dovolenou. Vono z Londýna vod cestovky, byla cena asi třetinová oproti českejm cestovkám.
Ty tam bydlíš?na motorce to tam prej je labůžo
akorát zatim nevymysleli vobutí který by tam prej drželo na silnici
...na motorce ne, ale na motardoj to musí bejt mňamka...ofšem na Bandaskej ve dvou si vopčas hrábla i štyrka a to sem fakt nezlobil, bo f triku a kraťasech sem neměl dost vodvahy
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Taky bych se z týhle prdele nejraději vodjebal do jiný prdele..Jen nevim,jak bych se domluvil a jak bych se tam živil..
zrovna ty se ptej čim se budeš živit.. Gynekolog amater...akorát tam vynech toho amatéra
...dybys viděl malťačky, tag bys mu tudle profesi nedoporučoval ...malý, tlustý, s chlupatejma kozama, zádama a prdelema
...brrrrr
...ale zas tůristky jako dobrý
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.01.2011 14:06:16 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Taky bych se z týhle prdele nejraději vodjebal do jiný prdele..Jen nevim,jak bych se domluvil a jak bych se tam živil..
...dybys viděl malťačky, tag bys mu tudle profesi nedoporučoval
...malý, tlustý, s chlupatejma kozama, zádama a prdelema
...brrrrr
no kdyby tam byli jen hnusný ženský tak tam Fresman určitě nevydrží takže tak strašný to nebude a jestli místní nebo turistky je asi jednou ty turistky jsou spíš výhoda
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
zrovna ty se ptej čim se budeš živit.. Gynekolog amater...akorát tam vynech toho amatéra...dybys viděl malťačky, tag bys mu tudle profesi nedoporučoval
...brrrrr
no kdyby tam byli jen hnusný ženský tak tam Fresman určitě nevydrží takže tak strašný to nebude
a jestli místní nebo turistky je asi jednou ty turistky jsou spíš výhoda
...jag mi bylo vysvjetleno, tag začít si něco s místní vobludkou znamená degradaci společenckýho postavení nejvyššího kalibru ...a je to fakt strašný, de to tag do 14-15 let vjeku, pag se to začíná votáčet, co sem si tag fšim...ale ty tůristky to dokonale vynahraděj
...ale já tam vlastně po ženckejch nekoukal, dyk sem ščastně ženatej chlap
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Taky bych se z týhle prdele nejraději vodjebal do jiný prdele..Jen nevim,jak bych se domluvil a jak bych se tam živil..
...brrrrr
koukám, žes ty turistický povinnosti vzal vot podlahy kaňoure
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris psal:Meloun psal:..asi si to umim představit no..
Ale myslim to fakt vážně..je mi tady z toho systému na blití doslova...se nedivim, dyž ti furt spínaj kamna
..řek bych,že kamna jsou až to poslední..
PURE NAKED BIKE!
...brrrrr
Ty voe tak to našemu spiťarskýmu spolku se zase jako malťačky moooc líbily. Teda jako za prvý jsme ráno při buzení měli na žíle tak 2,5, za druhý jsme teda jako koukali jen po těch 14-15
viz avatar:)
...brrrrr
fotečka z Malty
Libor nx psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
zrovna ty se ptej čim se budeš živit.. Gynekolog amater...akorát tam vynech toho amatéra...dybys viděl malťačky, tag bys mu tudle profesi nedoporučoval
...brrrrr
fotečka z Malty
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … dfun05.jpg
...to je vono, to je vono, chce se mi zvracet
![]() |
Honzik8719 (Člen) 12.01.2011 02:19:45 Offline |
...brrrrr
na Maltě noseji
v podprdě?
...relativní kochač...
![]() |
Honzik8719 (Člen) 12.01.2011 02:21:03 Offline |
Honzik8719 psal:Libor nx psal:Filous psal:
...dybys viděl malťačky, tag bys mu tudle profesi nedoporučoval...malý, tlustý, s chlupatejma kozama, zádama a prdelema
...brrrrr
na Maltě noseji
v podprdě?
safra sorry nějak sem se překlep...
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Libor nx psal:Filous psal:
...dybys viděl malťačky, tag bys mu tudle profesi nedoporučoval...malý, tlustý, s chlupatejma kozama, zádama a prdelema
...brrrrr
na Maltě noseji
v podprdě?
...tam nic nahoře bez neuvidíš a nigdo si to nelajzne, páč dyš tu vodvážnou buchtu ňákej místňák práskne, tag de do lochu
![]() |
Banditatom (Člen) 12.01.2011 09:18:03 Offline |
...brrrrr
fotečka z Malty
frešoj zdravotní sestra
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.01.2011 09:22:55 Offline |
Filous psal:Honzik8719 psal:Libor nx psal:
na Maltě nosejiv podprdě?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … dfun05.jpg...tam nic nahoře bez neuvidíš a nigdo si to nelajzne, páč dyš tu vodvážnou buchtu ňákej místňák práskne, tag de do lochu
koukám ostrov svobody stejně jako Amerika
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Honzik8719 psal:
...tam nic nahoře bez neuvidíš a nigdo si to nelajzne, páč dyš tu vodvážnou buchtu ňákej místňák práskne, tag de do lochu
koukám ostrov svobody stejně jako Amerika
...ale jinag je tam mooooc fajn ...a i tam se daj najít místa, gde plafky neřešíš, tagže
...takovoudle zátoku sme třeba měli enem pro sebe
[/IMG]
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.01.2011 14:21:37 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...tam nic nahoře bez neuvidíš a nigdo si to nelajzne, páč dyš tu vodvážnou buchtu ňákej místňák práskne, tag de do lochukoukám ostrov svobody stejně jako Amerika
...ale jinag je tam mooooc fajn
...a i tam se daj najít místa, gde plafky neřešíš, tagže
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010159.jpg[/IMG]
pěkný..žádnej zaseranej písek ani oblázky
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
koukám ostrov svobody stejně jako Amerika...ale jinag je tam mooooc fajn
...a i tam se daj najít místa, gde plafky neřešíš, tagže
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010159.jpg[/IMG]pěkný