Nejsi přihlášen
Drblý držák kotouče B12
Zdravíčko. Nechal jsem si v pneuservisu přehodit gumy a při přivežení domů zjištěno, že jim kolo zřejmě spadlo na držák kotouče. Ta zlatá hliníková část je trochu prohnutá dovnitř směrem k náboji kola. Dotaz zní, je nutné vyměnit celý kotouč?Kdyžtak hodím foto. Díky
2T...2T s čerpadlem...4T :-D
Re: Drblý držák kotouče B12
Hnutý je to asi o 0,5mm...samotnej kotouč možná nehází, jenže prda byla taková, že je vryp i na oceli, byť ne na pracovní ploše. Jeden čep je taky drblej, byť ne moc, ale na to, že je ocelovej je to na něm znát...
...teško hodnotit a radit bes fyzický kontroly...ale řešil bych to s tym servisem...i dyš to asi bude marný...každopádně bych to skusil...a né s chlapama na dílně, ale rovnou s majitelem...škoda že sis toho nefšim hnet při převzetí...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
midlas psal:Tak to je masakr, to inženýři dali do zouvačky, nebo vyvažovačky a o něco si to štrejchlo, to nemůže bejt po pádu.
Ne ne, zouvačka ani vyvažovačka si myslim, že to nebyla. Může se mu to stát při odrážení gumy z ráfku. Blbě to na druhej straně proti odrážení vypodloží, nedá si pozor a opře se to o unašeč, nebo disk místo o ráfek a je to v .
Kreuz87 psal:Řešit to rozhodně budu. Novej kotouč je drahej jako kravec a dával jsem si to k "profíkům" přesně abych se tohohle vyvaroval.
Není profík jako profík,dneska si musí kazdý dávat pozor i v autorizovanejch servisech.Taky umí pěkně zkurvit opravu a taky vojebávat.
...troufnu si tvrdit, že todle nebude mít na funkci vlif, ale nasralo by mě to festovně...já dycky dyš něco takovýho vidim, tag sem rát, že si na mašině dělam sám a dyš něco skurvim, tag můžu nadávat jen sám sobje...
Filous psal:...troufnu si tvrdit, že todle nebude mít na funkci vlif, ale nasralo by mě to festovně...já dycky dyš něco takovýho vidim, tag sem rát, že si na mašině dělam sám a dyš něco skurvim, tag můžu nadávat jen sám sobje...
...taky záleží jak často si nadáváš.......
WD club member...
Banditatom (Člen) 15.01.2011 12:43:53 Offline |
udělat mě to servisak má na krku (respektive na prdeli) tlupu sfetovanejch negrů...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 15.01.2011 14:04:35 Offline |
mně takhle přezouval v servisu gumu a když ji pak vyvažoval,tak tam nalepil jedno závažíčko a to druhý nacvak doprostřed na ten šev ráfku kladívkem a okrajem toho kladívka otloukl i lak vedle ...přímo před mýma očima ......to je na zabití...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 15.01.2011 14:17:45 Offline |
SO 545 psal:a zaplatil si za taku pracu ?
k tomu kotucu ten je dojebany viac ako dost to si si nevsimol pri preberani kolesa ?
zaplatil...zkušeností....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 15.01.2011 14:21:08 Offline |
hlemejzd999 psal:ted se to bude určitě odlupovat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00415.jpg
...nebude
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osi koukej
člověk se s tím piplá,věnuje tomu čas a peníze,další si s tím dá práci aby to dobře vypadalo a tady je výsledek po 15min. v servisu(těch škrábanců je víc,tenhle je největší)
na jaře na srazu na to koukneš,znova stříkat se mi to nechce
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:osi koukej
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011324.jpg
člověk se s tím piplá,věnuje tomu čas a peníze,další si s tím dá práci aby to dobře vypadalo a tady je výsledek po 15min. v servisu(těch škrábanců je víc,tenhle je největší)
takhle mně to domrdal gumař taky a eště neměl novej ventilek už ale zkrachoval ...dobře mu tak
MRDAT!!!
Kim psal:osi koukej
...no pěkný ...taky mi to v pneuservisu furt kurvěj , když to nedrbne odrážečkou, tak zouvačkou a když náhodou ani jedním, tak si vezme do ruky montpáku bez plastový chráničky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Kim psal:osi koukej
na jaře na srazu na to koukneš,znova stříkat se mi to nechce...no pěkný ...taky mi to v pneuservisu furt kurvěj , když to nedrbne odrážečkou, tak zouvačkou a když náhodou ani jedním, tak si vezme do ruky montpáku bez plastový chráničky
...přezouvam montajznama s chráničkama a neměl sem nigdy trabl...dyš sem v Mostě viděl zouvačku se železnejma patkama, tag mě jímala hrůza a nechal sem mekánika vot Bričstounu přehodit železo za plast...i tag sem trnul
No, bohužel nevšiml...byla tma jak v pérdeli...maj to tam na reklamaci, tak jsem zvědav, co s tím vymyslí...mě jen sere to, že se s tím člověk piplá a pak to popadne takovéhle enženér a je to v řiti. Jde to nějak přezout doma a odnést to jen na vyvážení? Začínám mít téměř Jawí tendence
Progear 650 (Člen) 16.01.2011 10:47:41 Offline |
tomasNJ psal:já ty ráfky mám z CECek taky dojebané...
seru na to...
Bo nejsi žádný estét že....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:osiris psal:Kim psal:osi koukej
na jaře na srazu na to koukneš,znova stříkat se mi to nechce...no pěkný ...taky mi to v pneuservisu furt kurvěj , když to nedrbne odrážečkou, tak zouvačkou a když náhodou ani jedním, tak si vezme do ruky montpáku bez plastový chráničky
...přezouvam montajznama s chráničkama a neměl sem nigdy trabl...dyš sem v Mostě viděl zouvačku se železnejma patkama, tag mě jímala hrůza a nechal sem mekánika vot Bričstounu přehodit železo za plast...i tag sem trnul
mám doma všechny krámy i s vyvažovačkou,nechtěl jsem bejt první kdo zkurví nově nastříkaný kola...ted' už se nemám čeho bát
Filoušu spínač máš?chran ho jako voko v hlavě,až se potkáme na akci tak domluvíme co a jak
Progear 650 (Člen) 16.01.2011 11:04:54 Offline |
Kim: hlavně začni všem tvrdit že to je šestka... stokrát řečená lež je pak pravda...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kreuz87 psal:No, bohužel nevšiml...byla tma jak v pérdeli...maj to tam na reklamaci, tak jsem zvědav, co s tím vymyslí...mě jen sere to, že se s tím člověk piplá a pak to popadne takovéhle enženér a je to v řiti. Jde to nějak přezout doma a odnést to jen na vyvážení? Začínám mít téměř Jawí tendence
jak píše strejda Filousů,montajzny,odrážečku si vyrobíš sám(pokud máš možnost-svářečka,bruska) a nejseš levej jak turecká šavle,vyvažovačku jakbysmet a nebo rovnou všechno koupit a můžeš přezouvat do halelujá
Progear 650 psal:Kim: hlavně začni všem tvrdit že to je šestka... stokrát řečená lež je pak pravda...
podvádět se nemá,jedině že bych dostal jako skoro důchodce vyjímku...a ve finále je to jedno,stejně dostanu na prdel tady i tam
Progear 650 (Člen) 16.01.2011 13:02:56 Offline |
Kim psal:Progear 650 psal:Kim: hlavně začni všem tvrdit že to je šestka... stokrát řečená lež je pak pravda...
podvádět se nemá,jedině že bych dostal jako skoro důchodce vyjímku...a ve finále je to jedno,stejně dostanu na prdel tady i tam
Tak zrovna na Míšovo endurance je to jedno, tam tu vyjímku dostanem...
Vid Míšánku?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ja sem byl obdobne nasranej na mistra sveta v prezouvani poprve na B6, zaprve dal gumu na vopak, za druhe rafek domrdanej. Tak sem toho curaka zmrdal ze si to zaplati, nakonec sem se na nej vysral, a nasel kluka cca 7 km od baraku kterej leta jezdi nejaky roadrace horice a takovy, ma k temu vztah a skladaji doma s fotrem na dilne pekny anglicky stroje veterany a pak na tom lita, zrovna nedavno tam staveli nejaky divony mono proste lidi kteri k tomu maji vztah. Ne takova kunda s gramlavejma rukama a velkou hubou. takze za me najit jinyho, kdyz je nekdo prase hold ho neprenaucis.
Pavel Jančik se jmenuje, no ma peknej park ma v sini a par poharu taky
http://img689.imageshack.us/img689/4871/dk7w.jpg ten vlevo v tom modrym triku
...co se týček návštěvy pneuservisu, by moch vyprávě FOX, kotouč v , desky v , unašeč rozety v , rozeta v osa v
....zapoměli mu tam dát vymezovací podložku a už bylo.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1