Nejsi přihlášen
Barva na Banditka
Zdárec lidi, potřebuju nutně poradit. Mám GSF 600, novější model a musím koupit barvu a komplet ho celýho nalakovat. Chtěl bych modrou nebo černou. Kolik tak stojí kde bych ji koupil, jo a taky jaký množství? Díky moc za rady!!!
Re: Barva na Banditka
...cena je vetsinou stejna nezavisle na odstinu, i kdyz vyjimky jsou
...priplatek je vetsinou jen za barvy ve kterych je obsazena perlet
...cena cca 1900 kacen za litr
...pokud je to pastelova uni, tak plus tuzidlo a redidlo
...pokud metodou baze, lak - tak tuzidlo do laku a redidlo do baze a laku
...lak cca 900 kacen za litr
...tuzidlo cca 1100 kacen za litr
...redidlo cca 300 kacen za litr
...nejcastejsi pomer baze : redidlo je 1 : 1
...nejcastejsi pomer lak : tuzidlo : redidlo je 3 : 1 : 1 nebo 2 : 1 : 1
...nejcastejsi pomer uni barev (tj. lesklych pastelovych) je 3 : 1 : 1 nebo 2 : 1 : 1
...ceny jsou za kvalitni znackovy material a muzou se tim padem lisit podle znacky a kvality
...koupis to v prodejne autolaku nebo je ukecas v autolakovne
...mnozstvi na nahatyho bandita je cca 0,5 litru (bez kol, ramu a motoru) na esko o cca 0,2 litru vic vc. male rezervy
...jinak se jeste neco o cenach nalakovani doctes tady:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=103
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Osi: a za tuhle cenu bych měl barvuna celýho mého miláčka?
Jestli jo takje to super!!! no já bydlím kousek od Pardubic, ale někdy jezdím za známejma do Brusnice(kousek od Bílý Třemešný). tak to bych se stavil a rád:) a na jaře vyjede krásnej modrej švihák
signalovi: to ne to by bylo o kousek drazsi, to je priklad pro martyse na JENOM 0,15 litru metly plus lak a komponenty
...stavit se samo muzes, ale pred tim zavolej, nebejvam tam porad, ale kdyby neco, tak tam je prodavac
Jen bych teda potřeboval vědět, cca, kolik dám za barvu na celou motorku(rám, nádrž, podsedláky, blatník) Lakýrníka už neřeším, to mám domluvený, jen mi řekl ať si koupím barvu, tak se vším všudy, kolik za to dám ? sem otravnej vím, ale potřebuju to vědět. zkurvený Vánoce, jsem na dně s prachama, tak se snažím schánět co nejlevnější věci, ale ne zase nějaký šmejdy díkec
...jj, mam kseft ve dvore
...ty me tocis proc myslis, ze mas vsechno vypsany v tom prvnim prispevku ? no ano, aby sis to z toho moh zpocitat
...hodim to teda do stroje a pak sem ;)
když sem stříkal auto modrou metlou tak mi namíchaly normál sprej a ktomu lak. a letos sem stříkal moto tirkysově modrá metla a měl sem 3 spreje 1 básse 2 triumf 3 lak. tak nevim ty seš tu odborník.
SEX JE PRO DĚCKA DOSPĚLÍ CHLASTAJ
Hola,
tak vidim, ze je tema trocha vycerpany, tak to rozsirim. Mam masinu v origo laku (cerna perlet), a je to na bande z boku skrably. Nebude potreba klepat, ale trocha tmelu tam bude. Myslite ze se da opravit jenom to misto, bez lakovani cele nadrze (nerad bych prisel o ten origos.)?
There's a pie in the sky when you die.
...tady si pocti, je tam i to na co se ptas http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=103
a jestli ti zustane napis, to zalezi jak daleko ten sram od toho napisu mas
Uf, to byla hokna, mam augle jak dalkovy. Na tom komplu se tak blbe cte.
Kazdopadne dik very much. Pochopil sem, ze ty barvy prodavas, staci ti poslat nakej kod te metalizy a ty to posles, nebo se nejak laboruje s odlisnostma v odstinu vlivem stari laku?
Ja ten skrabanec mam dole na bande a je ted zatrenej nakym lakem na nehty nebo co to je (ne ode mne) tak hadam, ze to co vytvorim ja bude furt lepci nez stavajici blitka, takze do toho asi pujdu
Prodavas i naky matrose na lesteni, rozlestovani a finalizaci tech laku?
Jeste jednou dikec A.
...jo vobchoduju s tim, takhle postou to teda posilam dost nerad, pac vzhledem k tomu mnozstvi co se pouziva na vopravu motorky s tim je vic jebani nez uzitku - ale dobra, pokud je to nekdo z komunity, tak se leckdy necham premluvit
...kdyz si posles kod, tak je to bez problemu sup na sup, pac kdyz ten kod nevis, tak to je vetsinou ten nejvetsi trabl
...veterana nemas, takze vo nejakejch zavaznejch vodlisnostech ve shode vodstinu vlivem stari bych nemluvil (bejvavalo + jeden vodstin skodovky, ten je ovsem exkluzivni), to si to vic zkanhas sam nebo ti to zmrvi vic lakos
...jinak ti prodam komplet vsechno co pouzivaj autolakyrnici (i strikaci box jestli si troufas) a vetsinu materialu co pouzivaj autoklempiri, takze i to na co se ptas
když to tak vidim, možná by osi stálo za to, abys o tomhle tématu napsal celej článek...takovej nějakej popis jak na to, čím, kde sehnat....bo ne???
hans psal:když to tak vidim, možná by osi stálo za to, abys o tomhle tématu napsal celej článek...takovej nějakej popis jak na to, čím, kde sehnat....bo ne???
...no, jasne, to ti napisu hned ted, divej: DIRA NEDIRA, FURT SE NATIRA
hmmt, dobrý, ale chtělo by to ještě nějaký stručný shrnutí...
To:Osi
Tak mam pocit, ze bude nejlepci se pro to otocit u tebe v shopu (pokud nejakej je). Mam pocit, ze jsi nekde psal, ze ses z Hrkr?! coz neni z Brna az tak daleko. Vytahnul bych z tebe naky figle atd.
V.
Antihero psal:To:Osi
Tak mam pocit, ze bude nejlepci se pro to otocit u tebe v shopu (pokud nejakej je). Mam pocit, ze jsi nekde psal, ze ses z Hrkr?! coz neni z Brna az tak daleko. Vytahnul bych z tebe naky figle atd.
V.
Těsně vedle doufám,že nic závažnýho neprásknu osi je od zoo,čili ze dvora králové
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
V Brne o nikom nevim, jestli bude jeste chvilu pekne, klidne dorazim.
Trabl je v tom kodu, pochopitelne, ale kdyz to uvidis fejs tu fejs, barvu poznas ne? Je to cerny s modrejma odleskama. Podle mne origo lak.
V tech sprejich to je, nebo to nejak plnite?
V.
cože...
někdo tady mluvil o origo kodu barvy na Suzuki, ještě jsem to nepřečetl celý, jsem nedočkavej, tak mi napiště kod barvy na 600 r.v. 98 černou... prosim prosim
to je to 33J nebo jak? možná i s perletí... dík, čekám na to
on the road
Antihero psal:V Brne o nikom nevim, jestli bude jeste chvilu pekne, klidne dorazim.
Trabl je v tom kodu, pochopitelne, ale kdyz to uvidis fejs tu fejs, barvu poznas ne? Je to cerny s modrejma odleskama. Podle mne origo lak.
V tech sprejich to je, nebo to nejak plnite?
V.
...jo, trabl je v tom kodu a s tim fejs tu fejs si to predstavujes jak hurvinek valku :), nejdriv se podivej do velkyho technicaku jestli tam neni napsanej (nekdy se "spletou" a napisou to tam) jinak potrebuju rok vyroby, model, vin, cas a nekdy i stesti
...podle toho co pises je to mozna 33J
...o sprejich (plnim je taky) si trosku pocti tady (nechci to psat znovu):
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=146
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=103
losmiros psal:cože...
někdo tady mluvil o origo kodu barvy na Suzuki, ještě jsem to nepřečetl celý, jsem nedočkavej, tak mi napiště kod barvy na 600 r.v. 98 černou... prosim prosim
to je to 33J nebo jak? možná i s perletí... dík, čekám na to
...ty si precti taky tu odpoved nad tim vcetne tech dvou odkazu a bude ti jasny, ze preci jen nejsem kouzelnik ;)
...jinak je taky mozny ze mas tu 33J
Joj, tak v technicaku je hovno, dokonce rok vyroby chybi, je tam jen 1.registrace a ta je 2000, ale podle nekolika veci (vlozka vzduchovyho filtru...) usuzuju, ze je to starsi (nejspis 99). Vin je JS1GN77B000501851. Zadnou zaludnost v tom nevidim, bude to nejaka zakladni verze, zadnej special pro fajnsmekry.
Vo sprejich sem chtel vedet jen jestli je mas na sklade, kdyz dojedu, abych si to mohl vsecko rovnou vodvezt.V
antiherovi: 3, slovy tri veci pisu, model, rok a vin ...do pr*ele to to nikdo z vas neni schopnej dat dohromady - jak mam kua vedet co mas za model B6, B12 a k tomu S nebo N - u tebe si vydedukuju, ze B6 kdyz mas stribrnej motor a N nebo S? :)
...na motor kod barvy neznam, mam jen z drivejska vybranou nejakou skoro stejnou stribrnou, nekteri uz ji zkouseli, ted si vzpominam jen na freshe, rikal, ze dobry
...jinak vyrobci motorek a aut "vymysleli" cca 50 tisic odstinu na tech svejch kramech, umis si predstavit ze by nekde na svete existoval nejakej sklad, kde by to vsechno meli namichany a v pripade spreju naplneny? - to nejde :)
...vsechno se to micha az v pripade potreby
...hotovy spreje jsou jen skodovky
...kdyz zavolas na kdy, tak to budes mit namichany a naplneny
...a pripomen se mi e-mailem, uz je vas vic a tady to muze zapadnout a ja to prehlidnu
...A VY OSTATNI UZ MNE S TIM NESE*TE, NECO ODE MNE CHCETE A SAMI NA TO KASLETE, 3 VECI: VIN, ROK A MODEL (6,12,N,S) !!!!! a i tak to vetsinou neni jednoduchy, tak mne netrapte ;)
No,tak jste si pořešili a já mam jeden jedinej konkrétní dotaz na Osirise:
Kde přesně tě tam ve Dvoře najdu kdybych něco potřeboval?
Nějakou ulici,číslo,popř název...
Přeci jen to mam 18 kiláků,tak to budu mít jednodušší než s tim jako do teď lítat k Boleslavi...
Předem díky!
PURE NAKED BIKE!
wildmelounovi: štefánikova 2958 (pred zoo smerem od centra vpravo u silnice) - v profilu mam tel. tak zavolej, nechce se mi tady popsat pul stranky abych to vysvetlil podrobneji ;)
osiris psal:antiherovi: 3, slovy tri veci pisu, model, rok a vin ...do pr*ele to to nikdo z vas neni schopnej dat dohromady - jak mam kua vedet co mas za model B6, B12 a k tomu S nebo N - u tebe si vydedukuju, ze B6 kdyz mas stribrnej motor a N nebo S? :)
...na motor kod barvy neznam, mam jen z drivejska vybranou nejakou skoro stejnou stribrnou, nekteri uz ji zkouseli, ted si vzpominam jen na freshe, rikal, ze dobry
...jinak vyrobci motorek a aut "vymysleli" cca 50 tisic odstinu na tech svejch kramech, umis si predstavit ze by nekde na svete existoval nejakej sklad, kde by to vsechno meli namichany a v pripade spreju naplneny? - to nejde :)
...a pripomen se mi e-mailem, uz je vas vic a tady to muze zapadnout a ja to prehlidnu
...A VY OSTATNI UZ MNE S TIM NESE*TE, NECO ODE MNE CHCETE A SAMI NA TO KASLETE, 3 VECI: VIN, ROK A MODEL (6,12,N,S) !!!!! a i tak to vetsinou neni jednoduchy, tak mne netrapte ;)
Prosímtě potřeboval bych stříknout klín na motor a sháním jaká je to barva, jestli by si mohl, je VIN: JS1A9111100101772, R.V. 2001, B12 S, v tp. mám jen modrá metal. Díky
osiris psal:antiherovi: 3, slovy tri veci pisu, model, rok a vin ...do pr*ele to to nikdo z vas neni schopnej dat dohromady - jak mam kua vedet co mas za model B6, B12 a k tomu S nebo N - u tebe si vydedukuju, ze B6 kdyz mas stribrnej motor a N nebo S? :)
OSi jak vidíš pro některý tukany to jasný není
A hlavně klid nebo někomu rupne céfka
P.S. pro tukany neserte Osiho nebo nám tady zakáže diskuzi (hlavně dohadování mezi eS a eN )
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Stránky: 1