Nejsi přihlášen
opět lídl
Zdravím, jsem tu nový. A mám dotaz, nabíječka lídl. Má někdo zkušenost, mám do ní jít, nebo si radši připlatit. http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … date=15817 dík za radu.
Re: opět lídl
...uš to tady bylo mockrát, já ji mam hnet z první akce a funguje, tegže proč ne...f poctatě je to jediná vjec kerou sem si tam koupil, vostatní mi za to nestálo, ale s tymdle vehementem sem spokojenej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
já tyhle obchodáky taky moc nemusím. Většinou co je levný stojí za. Ale spousta lidí to celkem chválí. Tak o ní uvažuju. původně jsem chtěl toto http://eshop.motoservis-travnicek.cz/ba … -3273.html
kelis psal:Zdravím, jsem tu nový. A mám dotaz, nabíječka lídl. Má někdo zkušenost, mám do ní jít, nebo si radši připlatit. http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … date=15817 dík za radu.
jdi do ní,mám ji a je zuper za ty kačky,jak auto,tak moto baterku bez problému nabije a nemusíš to vůbec hlídat,vše fachčí automaticky,doporučuju..
Filous psal:...uš to tady bylo mockrát, já ji mam hnet z první akce a funguje, tegže proč ne...f poctatě je to jediná vjec kerou sem si tam koupil, vostatní mi za to nestálo, ale s tymdle vehementem sem spokojenej
+1
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.01.2011 15:57:46 Offline |
DonPepon psal:tak někde už nejsou,proto neváhejte,další várka až za rok
budou na jaře s motoblbostma
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kneehammer (Člen) 14.01.2011 08:16:15 Offline |
Občas přemýšlim, jestli tady ty vlákna o Lidlu nezakládá nějakej 2222 manažer z Lidlu
Páč po páté už té mediální masáži nešlo odolat a taky je nabíječka doma. Že by nová forma reklamy?
..:: B12 inside ::..
XJelen psal:mám tu co dávaj v lidlu na jaře za dvě kilča už šestej rok ale došli jsme k závěru, že jebky nenabíjí, soudruzi s kawou a XJR měli problém, po příchodu domů a připojení na bandasku vše ok
bratranek ji taky pouziva a nemel problem na ER-5 a ted na V-Stromu 1000
WD club member.
Banditatom (Člen) 14.01.2011 10:23:07 Offline |
davu jsem nepodlehl nic jsem nekoupil nabíječku mám a momenťák se mě nějak nepozdával
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mr.BSE psal:Shodou okolností jsem byl neska v lidlu, měli v akci takovou tu makovou raženku, takže sem zakoupil pár kusů a uvidím jak se osvědčí
Jako jestli po té pohádce pro slepý děcka co na každé ražence je v pohodě usneš, jo?
Banditatom (Člen) 16.01.2011 10:31:27 Offline |
mr.BSE psal:Shodou okolností jsem byl neska v lidlu, měli v akci takovou tu makovou raženku, takže sem zakoupil pár kusů a uvidím jak se osvědčí
hele v lídlu nemusí bejt anik akce a já tam kupuju mojí takové ty oříškové čokolády pač to má ráda
Honza psal:mr.BSE psal:Shodou okolností jsem byl neska v lidlu, měli v akci takovou tu makovou raženku, takže sem zakoupil pár kusů a uvidím jak se osvědčí
Jako jestli po té pohádce pro slepý děcka co na každé ražence je v pohodě usneš, jo?
Přesně tak, ale ta poslední mně teda dala zabrat, čet sem to na 2x, buď se porouchal sypač máku, nebo nevím, ale to byl normální nefalšovanej horror! Chlast, obžérství, mladá lolitka, vlk, co sežral několik lidí, pak následná kuchačka tupým nožem (zas lepší než obřízka za pomoci dvou kamenů) a následná voslava a pochválení se navzájem všech přežívších ten masakr
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 16.01.2011 13:26:05 Offline |
dneska jsem koukal, že v kauflandoj maj šprc.pneu o 20% levnějc tak kdyby někdo chtěl
mr.BSE psal:Přesně tak, ale... ...a následná voslava a pochválení se navzájem všech přežívších ten masakr
Tagže vlastně taky supr pohádka, valím tam taky pro pár kousků