Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...FGR

Filous (Člen)
14.01.2011 21:07:50

...FGR

...viděli ste??? ...co vy na to??? ...přestože mam dojem, že si z hodně prodávanejch nahatejch motorek vzali zajimavý detajly, tag se mi to moc líbí...a ty detajly??? ...štítek Guzzi, nádrš novej Monstr, rám Ducati, kryty chladičů Benelli TnT, klín KTM SuperDuke, frézovaná kyfka ala KTM a možná bych tam našel eště něco...ale jag řikam, mě se to fakt líbí a ten motor může bejt zajimavej, tagže za měgoodgoodgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
14.01.2011 21:21:28

Re: ...FGR

todlencto si myslel ? http://www.motofgr.com/aktualityv6/

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Inženýrek (Člen)
14.01.2011 21:22:39

monstrózní, ale bez toho štítku, když na tom jel jako s "maskovanou" motorkou se mě to líbilo víc smile1

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Filous (Člen)
14.01.2011 21:30:32

hlemejzd999 psal:

todlencto si myslel ? http://www.motofgr.com/aktualityv6/

...jo

Stiegl (Člen)
14.01.2011 21:40:40

Čuměl jsem jak puk... parádnígood

Ondráš (Člen)
14.01.2011 21:40:46

Že by zase češi začli vyrábět pěkný motorky?
Až na ten držák na SPZ a trochu ten klín pod motorem je to pěkný.good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous (Člen)
14.01.2011 21:47:17

...jen mě mrzí, že se na tom asi nikdy nesvezusmile2

inkvizitorr (Administrator)
14.01.2011 21:48:03

motor peckagood satanužel design motorky se mi nelíbíbad nudný, bez nápadusmile2 k takovýmu motoru by se hodilo něco fakt hardcore... šádesmokin

doba je temná...
Filous (Člen)
14.01.2011 21:55:12

...mě se ten dizajn líbí, hodně hmoty vepředu a přestože je to tag trochu vot každýho něco, tak mi to příde dotažený...a třeba ten rám je hodně parádnígood ...podle mě to snese srovnání i se "svjetovejma úchylnostma" jako je třeba Diavel nebo Max...já bych si to f garáži nechal líbit...pro mě je to po dlouhý dobje něco, co se mi fakt líbí...i dyš to nejni čoprbigsmile ...ale co by mě nejvíc zajimalo je charakteristika toho motoru...asi to musí bejt úžasnej kulotrhcool

kojaksro (Člen)
14.01.2011 22:12:49

...má koulegoodgoodgood

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
14.01.2011 22:15:39

úchylná motorka kerá se mi páčí je tohlegoodgoodgoodsmokin

http://bikez.dk/images/621.jpg

doba je temná...
osiris (Člen)
14.01.2011 22:19:09

Ondráš psal:

...škoda že ne vyrábět, maloseriovka na zakázku s cenou k milionu smile2 je jak kdyby se nevyrábělo nic bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
14.01.2011 22:20:50

osiris psal:
Ondráš psal:

...škoda že ne vyrábět, maloseriovka na zakázku s cenou k milionu smile2 je jak kdyby se nevyrábělo nic bigsmile

...taksmile2

Filous (Člen)
14.01.2011 22:23:54

inkvizitorr psal:

...tak Mamut je fakt úchylka, kerá se mi bude líbit i za padesát let, ale todle je asi něco trochu jinýho a počitam, že se na tom bude dát jezdit i jinak neš rovně...

osiris (Člen)
14.01.2011 22:25:59

Filous psal:
osiris psal:
Ondráš psal:

...taksmile2

...ale zas jestli tomu nechaj koule bez omezovače, kdy na to je hayabusa s upocenou třístovkou krátka, tak se ti třeba poštěstí sebrat někde ve škarpě nějakou padlou po čerstvým nebožtíkoj cool

ps: ale woe potěším tě stejnak, váží to jak čopr bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
14.01.2011 22:33:26

osiris psal:
Filous psal:
osiris psal:

...taksmile2

...ale zas jestli tomu nechaj koule bez omezovače, kdy na to je hayabusa s upocenou třístovkou krátka, tak se ti třeba poštěstí sebrat někde ve škarpě nějakou padlou po čerstvým nebožtíkoj cool

...myslíš jako zbořka třeba za 600???bigsmile ...a váhová kategorije je to slušnábigsmile

mr.BSE (Člen)
14.01.2011 22:50:51

Filous psal:
osiris psal:
Filous psal:

...taksmile2

...myslíš jako zbořka třeba za 600???bigsmile ...a váhová kategorije je to slušnábigsmile

Ale pán co komentuje přenosy poudal, že je lehoučká helpbigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
stvrto1 (Člen)
14.01.2011 23:35:51

hm, mne sa to páči good

Suzuki Bandit 1250SA
Honza B12 (Člen)
15.01.2011 11:09:27

Absolutní nádhera, supr komponenty a z fotek špičková kvalita provedení (až na tu hadici od chladiče při čelním pohledu)goodgoodgood

Banditatom (Člen)
15.01.2011 11:55:27

jako pjekný to jako je to jogood, ale jak už tady někdo psal bude to hračka za melou takže pochybuju, že to bude tzv. "nový český motocykl"headshake

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
SLUGI (Člen)
15.01.2011 12:05:50

inkvizitorr psal:

... good good good evil
... ta se mě líbí už vod tý doby co vyjela, až na tu cenu idontknow

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
PALOUS (Člen)
15.01.2011 12:07:10

Je to moc gut mašinka,ale dyš ji skoušely tak ji měly votstrojenou aby ji někdo nevokopčil a to se mě páčila vícgood

Jebat motorky :-)
Baltazar (Člen)
15.01.2011 17:42:14

Filous psal:

...mě se ten dizajn líbí, hodně hmoty vepředu a přestože je to tag trochu vot každýho něco, tak mi to příde dotažený...a třeba ten rám je hodně parádnígood ...podle mě to snese srovnání i se "svjetovejma úchylnostma" jako je třeba Diavel nebo Max...já bych si to f garáži nechal líbit...pro mě je to po dlouhý dobje něco, co se mi fakt líbí...i dyš to nejni čoprbigsmile ...ale co by mě nejvíc zajimalo je charakteristika toho motoru...asi to musí bejt úžasnej kulotrhcool

goodgood

The father of the little princess of the dawn
Borák (Člen)
15.01.2011 17:52:16

taky se mi líbí  good
teda pominu ten držák spz jak bylo řečeno
akorát na tohle nikdy nenakradu smile2

...nikdo nevojebe Ježíše...
huskyb12 (Administrator)
16.01.2011 12:13:49

zajímavost ? budiž ...
proč někdo vymejšlí dvaapůllitr do motorky ???  v době kdy je u suprsportů normální váha pod 200 kg a víc koní než kil to váží 270 kg ???  takže tady máme další snobskej nesmysl !!!  ( viz Mamut ) a hlavně proč to dělaj za dotace z mejch daní, ci fix ?

ale di, Ty brepto ...
Mour (Člen)
16.01.2011 12:28:55

huskyb12 psal:

zajímavost ? budiž ...
proč někdo vymejšlí dvaapůllitr do motorky ???  v době kdy je u suprsportů normální váha pod 200 kg a víc koní než kil to váží 270 kg ???  takže tady máme další snobskej nesmysl !!!  ( viz Mamut ) a hlavně proč to dělaj za dotace z mejch daní, ci fix ?

good  ... a pak když si odečtěš úroky z hypotéky, tak Tě chcou všeci sežrat, jak žiješ na jejich účet idontknow

Kim (Člen)
16.01.2011 12:58:28

huskyb12 psal:

zajímavost ? budiž ...

přesně,proč radši nevymyslí něco jednoduššího co bude dobře fungovat,konkurence schopný za rozumnou cenuidontknow,bohužel tady nám před 50 lety ujel vlak a do něj už se špatně naskakujesmile1
a za naše peníze?to jsou ty jejich vládní programy na podporu českejch firem a výrobků za každou cenuhelp...z cizího krev netečesick..bigsmile

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kožak (Člen)
16.01.2011 12:58:51

idontknowje to divný smile1

MRDAT!!!
Progear 650 (Člen)
16.01.2011 13:07:13

Houska: máš recht....good

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
16.01.2011 13:49:00

Kim psal:
huskyb12 psal:

zajímavost ? budiž ...

přesně,proč radši nevymyslí něco jednoduššího co bude dobře fungovat,konkurence schopný za rozumnou cenuidontknow,bohužel tady nám před 50 lety ujel vlak a do něj už se špatně naskakujesmile1
a za naše peníze?to jsou ty jejich vládní programy na podporu českejch firem a výrobků za každou cenuhelp...z cizího krev netečesick..bigsmile

wogo konečně se tady někdo po x letech vrací k tomu, že neco vyvine, vymyslí a vy hned melete jak je to napiču. takovejch věcí co je napiču podporujete svejma daněma a nezmíníte se vo tom ani slovo. tunely do dálnic, kdy sypete nesčetně víc krát tolik z vašich daní nějakejm xindlům politickejm kerý eště ke všemu všichni volíme kerý tunelujou státní rozpočet, zdravotnictví a kdesi cosismokin teď neni doba na uprdlý projekty ala jawa. tam je vidět, že to nikam nevede, proto tomuhle fandim, motor pěknej, použití diskutabilní, ale takhle se prostě nový samohyby tvořej, vsadim se, že za určitou dobu přídou i s něčim kultivovanějšim a fandim jimgood i když se mi motorka jako taková nelíbísmokin

doba je temná...
Michal Dk (Člen)
16.01.2011 17:17:53

huskyb12 psal:

zajímavost ? budiž ...

Proč ne na dotace ale vytvořit něco co je prodejný aby to mělo nějakej smysl.To že prodaj dejme tomu 20 kusů snobům nic nikomu nepřinese.Je to hezký líbí se mě to.Jak už je psáno je tam vidět Italská linie která je teď žádaná.

VikecB12 (Člen)
16.01.2011 17:51:55

Je to pěkná mašina dokázal bych si to přectavit na každodení ježděnígood Váhově vo dvacet kilo těší než bandaska a ten dvojnásobnej výkon bude zábavnej,samozřejmě né pro člověka čivavích rozměrůbigsmile Takže zamě good,akorát škoda té ceny,to je prostě mimo a tak trochu to tu motorku deklasuje a ubírá jí možnost převálcovat konkurenci z itálijesmile2

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
16.01.2011 18:41:14

...Housko, mam pocit, že uš si starej, páč mluvíš jag zaprděnej důchodecsurprised ...dyby fšichni vymejšleli enem vjeci, kerý sou potřeba, tag tady nemáme nic pro zábavu, ne???idontknow

WenzelB6 (Člen)
16.01.2011 19:21:41

Michal Dk psal:
huskyb12 psal:

zajímavost ? budiž ...

Proč ne na dotace ale vytvořit něco co je prodejný aby to mělo nějakej smysl.To že prodaj dejme tomu 20 kusů snobům nic nikomu nepřinese.Je to hezký líbí se mě to.Jak už je psáno je tam vidět Italská linie která je teď žádaná.

a naháčgood jen se po něm zapráší
http://hellforleathermagazine.com/2011/ … the-world/

Petr J. (Člen)
16.01.2011 20:18:47

Trošku mi na tom neladí předek ze zadkem, ale budiž...ale mít bych to nemusel...

Ale taky bych si chtěl postavi motorku za dotace bigsmile

VikecB12 (Člen)
16.01.2011 20:40:50

Každej vyčítá státu,že nechal podnout na držku haldu podniků a kdyš už něco z části podpoří,tak se to lidem nelíbí zaseidontknow Fakt nechápu kde to žijusmile2

Petr J. (Člen)
16.01.2011 21:12:48

to Víkec: spíš bych v tomto případě měl strach o návratnost státní investice ... třeba se pleteme a bude to trhák, který vše násobně zaplatí ... každopádně když vidím, jak se bojuje o různé dotace, je tahle dosti s podivem - nic víc, nic míň

16.01.2011 21:32:20

Petr J. psal:

to Víkec: spíš bych v tomto případě měl strach o návratnost státní investice ... třeba se pleteme a bude to trhák, který vše násobně zaplatí ... každopádně když vidím, jak se bojuje o různé dotace, je tahle dosti s podivem - nic víc, nic míň

ty wole yelene podívej se co ti leze z hubysurprisedheadshakeheadshakeheadshake kdo mluví o investici a o návratnostisurprised nebejt dotací, tak nemáš co do huby páč neni za co stavět a nedělám si iluze o tom, kolik si zrovna ty odved za svůj život do státní pokladnybigsmilebigsmilebigsmile chce se mi z těhle keců sick je to jako bych slyšel mýho dědubad

doba je temná...
Petr J. (Člen)
16.01.2011 22:14:55

to Inkviz: když do toho tak vidíš, tak budeš mít domek za dotace, jo? Jak se to dělá? Já nestavím dálnice a na RD jsem dotaci ještě neviděl bigsmile

16.01.2011 22:45:31

Petr J. psal:

to Inkviz: když do toho tak vidíš, tak budeš mít domek za dotace, jo? Jak se to dělá? Já nestavím dálnice a na RD jsem dotaci ještě neviděl bigsmile

třeba dotace na zateplení nebo na solární kolektory nebo kdysi na přímotopy, kolik toho mam ještě vysypat z rukávu??? buďte rádi, že se tady aspoň eště něco vyvíjí a než to budou všechno dělat číňani a my tu budem sedět jak trubky a kecat stejně blbě jako ty a muj děda....smokin

doba je temná...
barynek (Člen)
16.01.2011 23:34:21

mě se to líví, takovej pěknej muscle bikegood

Bandit 4EVER!!!
huskyb12 (Administrator)
17.01.2011 00:03:56

já se nechci rejpat v rozdělování státních dotací na nesmysly ...
mnohem lepší se mi zdá postup pana Blatů, kterej dostal na trh malou motorku a určitě sní ( nebo na ní maká - nevim ) vo velký ...
to, že je to nesmysl, s dikutabilním designem, je snad jasný už podle toho, že se to líbí čoprákoj z Benátek :)))

ale di, Ty brepto ...
17.01.2011 00:48:43

huskyb12 psal:

mnohem lepší se mi zdá postup pana Blatů, kterej dostal na trh malou motorku a určitě sní ( nebo na ní maká - nevim ) vo velký ...

řek bych, že je to velice diskutabilní, blata plánoval kdysi prototyp do gp jestli mě paměť nešálí kerej nedodělal a místo toho se pustil do boje s větrnejma mlejnama, což je konkurovat číňanům na úrovni maloobjemovejch nízkorozpočtovejch motorek pro širokou veřejnost, kde si myslim nemá šanci... fgr má za sebou vlastní motor 125, nevim jestli i rám a tohle je další posun dle mě správným směrem a to stavět ušlechtilý malosérie exkluzivních motorek. příště se třeba dočkáme něčeho co bude stejně zajímavý a třeba i prodejný dle mě (za takovouhle věc) za akceptovatelnou cenu do cca 1 000 000 Kčsmokin a bude to třeba někde na úrovni "sociální verze bimoty" bigsmilesmokin prostě a jednoduše zaplatit za exkluzivitusmokin nářky těch co chtěj nový kvalitní český motocykl s cenou do 250 000kč ať si dou koupit bandita nebo fázeragoodcool

doba je temná...
karlos100 (Člen)
17.01.2011 06:58:01

inkvizitorr psal:
huskyb12 psal:

řek bych, že je to velice diskutabilní, blata plánoval kdysi prototyp do gp jestli mě paměť nešálí kerej nedodělal a místo toho se pustil do boje s větrnejma mlejnama, což je konkurovat číňanům na úrovni maloobjemovejch nízkorozpočtovejch motorek pro širokou veřejnost, kde si myslim nemá šanci... fgr má za sebou vlastní motor 125, nevim jestli i rám a tohle je další posun dle mě správným směrem a to stavět ušlechtilý malosérie exkluzivních motorek. příště se třeba dočkáme něčeho co bude stejně zajímavý a třeba i prodejný dle mě (za takovouhle věc) za akceptovatelnou cenu do cca 1 000 000 Kčsmokin a bude to třeba někde na úrovni "sociální verze bimoty" bigsmilesmokin prostě a jednoduše zaplatit za exkluzivitusmokin nářky těch co chtěj nový kvalitní český motocykl s cenou do 250 000kč ať si dou koupit bandita nebo fázeragoodcool

...přesně tak to myslím jegood
zkoušet prorazit s masofkou,je v dnešním světě píčovina..
dneska vyděláš jen na exkluzivitě a neotřelosti,a pokud
se to co děláš, stane součástí stylubigsmile
jak říkám,je třeba prodávat drahý věci bohatejm lidembigsmile
a pokusy o vymyšlení něčeho dávno vymyšlenýho a masově
rozšířenýho jsou spíš k smíchu..

...a bude hůř!
Mour (Člen)
17.01.2011 07:26:35

inkvizitorr psal:
huskyb12 psal:

...ale tady byla řeč o dotacích na tento pro pár bohatých přístupný motocykl.

Koldan (Člen)
17.01.2011 07:30:20

líbí sa ně to, je to zajímavý, i dyž mi to chvílama přijde jako dyž sa vybůrá náklaďák s několika mašinama a maníci to pak poskládaj jak jim to padá pot rukubigsmile. Jinak tag trošku sůhlasím s Haskym (my zmé tady dvá, kamarát a já, kdo by nám chtěl rozkazovat, z hospody nás vyhazovat na to zme tu dvá, kamarád a já...fuckbigsmile), ne že by to bylo nesmysl a vyhazování peněz, spíš, že mohlo být postavěno něco, co by bylo dostupnější a co by se dalo považovat za znovuobrození motorkářské výroby v ČR. Je otázka, jestli ty lováče, kerý dostali a kerý jim nezávidím (my stavíme dálnice a mosty z dotací, tagže zme v pohoděsmokin) nevyplácali na zbytečně moc megalomanskej projekt, estli by sa z teho nedalo vyvinůt dobrej stroj, s velkým podílem ruční  kvalitní práce, kerej by moh jít do výroby a z kerýho pak vydělaný lováče by sa dávaly právě na také mega akce. idontknow

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen)
17.01.2011 08:17:26

Mě se to líbí je vidět ,že český ruce pořád něco uměj..jo možná to má vod každýho něco(nenapsat to Filous tak si toho nevšimnu),ale co to dneska dělaj všichny a jako celek je pěkný..no a vypadá to,že to bude i zatáčet v tý reportáži jsou videa z okruhu v Vysokého Mýta.navíc to vypadá,že hmotu dali poměrně nízko tak to na ovládání může bejt docela hračka.smile1
Za mé prostě prostěgood
a ty blbý kydy vo penězích z našich daní k ničemusick s tim děte do ass vyhoděj se prachy ze státní kasy za věčípussy-viny

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
17.01.2011 08:27:19

...ježiši, vyserte se na vobrodu český motorkový historije, todle je přeci uplně jinej sport, ekskluzivní drahá záležitost na kterou pravděpodobně nigdo z nás nebude mít škvarky, ale je dokladem toho, že i u nás sou šikovný lidi, kerý dokážou po technický stránce dát dohromady něco takovýho...a esi na to dostali dotaci??? ...no tag dostali, aspoň za ní něco předvedli, furt sem rači dyš dostanou dotaci lidi, kerý za ni postavjej motorku, letadlo, elektrárnu nebo cokolif jinýho, neš aby dotaci dostalo sdružení za integraci hnědočechů do společnosti u kerýho se za půl roku vokáže, že prachy promrdali a hnědočeši si dál žijou svym životem a sosaj vot státu další a další socijální dáfky...todle sou pro mě vyhozený prachy a né dotace na výrobu ekskluzivní záležitosti, páč tu si aspoň někdo koupí a utratí za ni svoje prachy...některý názory mi přídou hrozně maloměšťácký a dotaz "proč něco takovýho a proč né něco levnýho???" mi příde  uplně na hlavu postavenej, dyk na co se kurva vyrábjej Ferrari, Lambo, Bentley a podobný značky??? ...holt pro lidi s prachamy, ale pro mě sou to hlavně technický skvosty, kerý by bez peněz tech bohatejch a třeba i dotací nigdy nevznikli a to by byla myslim škoda, ne???

karlos100 (Člen)
17.01.2011 08:40:30

Filous psal:

...ježiši, vyserte se na vobrodu český motorkový historije, todle je přeci uplně jinej sport, ekskluzivní drahá záležitost na kterou pravděpodobně nigdo z nás nebude mít škvarky, ale je dokladem toho, že i u nás sou šikovný lidi, kerý dokážou po technický stránce dát dohromady něco takovýho...a esi na to dostali dotaci??? ...no tag dostali, aspoň za ní něco předvedli, furt sem rači dyš dostanou dotaci lidi, kerý za ni postavjej motorku, letadlo, elektrárnu nebo cokolif jinýho, neš aby dotaci dostalo sdružení za integraci hnědočechů do společnosti u kerýho se za půl roku vokáže, že prachy promrdali a hnědočeši si dál žijou svym životem a sosaj vot státu další a další socijální dáfky...todle sou pro mě vyhozený prachy a né dotace na výrobu ekskluzivní záležitosti, páč tu si aspoň někdo koupí a utratí za ni svoje prachy...některý názory mi přídou hrozně maloměšťácký a dotaz "proč něco takovýho a proč né něco levnýho???" mi příde  uplně na hlavu postavenej, dyk na co se kurva vyrábjej Ferrari, Lambo, Bentley a podobný značky??? ...holt pro lidi s prachamy, ale pro mě sou to hlavně technický skvosty, kerý by bez peněz tech bohatejch a třeba i dotací nigdy nevznikli a to by byla myslim škoda, ne???

goodgoodgood

...a bude hůř!
Koldan (Člen)
17.01.2011 08:53:37

Filous psal:

nemám vůbec problém s tím, že ty love byly z dotací, či z čeho, to je mi celkem šumák, spíš je mi líto to, že mi to zavání výstřelem do tmy, zkrátka, že ten kolotoč kolem teho prostě pude vniveč, sem patriot a moc rát bych potkával tyto stroje na cestách, viděl je jezdit, případně si je kůpil, myslím, že to je to co tu celů dobu pereme. a vzpomínané Ferrari nebo Lambo asi taky nezačali tím nejlepším a nejdražším modelem, to je to co jsem psal, že mi přijde, že začali od vrcholu. dyk je přece běžný, že máš nějakou sérijofku a z tý pak dotuješ taký vyjímky, páč pokáď si ta firma na sebe nevydělá, tak věčně dotovaná nebude a je otázka, estli prodejem pár milijonovejch strojů, kerý nemaj zatím ani méno ta firma bude schopna živit své další bytí a případně další rozvoj, nebo estli neupadne v zapomnění, že to byla gdysi firma co postavila nejsilnější motocykl, jeden či pár kusů a šmitecsurprised

VikecB12 (Člen)
17.01.2011 09:56:44

Ale kurva pokud to bude stát kolem milijónu,tak to nebudou stíhat vyrábět,vždyť dneska je lidí co mají love,tři prdele. Vždyť je to cena dvou BMW adventůr,nebo Duc ve verzi S.... A těch se prodá halda a sou to v porovnání s tímto tuctovkybigsmile Znám tady u nás jednoho,co si každej rok kupuje nějakej skvost,napřet duc verzi R za 900litrů,rok na to MV za 1,3míče....
A za šedesát kolíků prodávali poslední třiapůlubigsmile,tak ste si ju vy remcálci měli poříditevilbigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
17.01.2011 10:31:00

Koldan psal:

nemám vůbec problém s tím, že ty love byly z dotací, či z čeho, to je mi celkem šumák, spíš je mi líto to, že mi to zavání výstřelem do tmy, zkrátka, že ten kolotoč kolem teho prostě pude vniveč, sem patriot a moc rát bych potkával tyto stroje na cestách, viděl je jezdit, případně si je kůpil, myslím, že to je to co tu celů dobu pereme. a vzpomínané Ferrari nebo Lambo asi taky nezačali tím nejlepším a nejdražším modelem, to je to co jsem psal, že mi přijde, že začali od vrcholu. dyk je přece běžný, že máš nějakou sérijofku a z tý pak dotuješ taký vyjímky, páč pokáď si ta firma na sebe nevydělá, tak věčně dotovaná nebude a je otázka, estli prodejem pár milijonovejch strojů, kerý nemaj zatím ani méno ta firma bude schopna živit své další bytí a případně další rozvoj, nebo estli neupadne v zapomnění, že to byla gdysi firma co postavila nejsilnější motocykl, jeden či pár kusů a šmitecsurprised

Jak by teda podle tebe měla vypadat motrka, kterou by měli dělat? Nějakej naháč 600?help
Vždyť by si to stejně koupili jen lidi tady u nás. Pár kusů v zahraničí, ale na klasickém poli motorek v kategoriích které jsou (naháč, zmrzlina, chopper...) Budeš těžko porážet Japonce. Dělat motorky jako dělaj oni je k ničemu. Tím si jméno neuděláš a ani neprorazíš. To mohli rovnou vzít licenci na nějakej motor, svařit pár trubek jako rám a udělat nízkorozpočtovku, kterou by ale stejně nikdo nekupoval.help
Tak udělali něco co si pár boháčů určitě koupí a my všichni můžeme mít radost, že ještě dokážeme vyrábět motorky jako nikdo jinej na světě a ne jen tuctovky z licencovaných komponent.help

karlos100 (Člen)
17.01.2011 10:58:39

Ondráš psal:
Koldan psal:

Jak by teda podle tebe měla vypadat motrka, kterou by měli dělat? Nějakej naháč 600?help
Vždyť by si to stejně koupili jen lidi tady u nás. Pár kusů v zahraničí, ale na klasickém poli motorek v kategoriích které jsou (naháč, zmrzlina, chopper...) Budeš těžko porážet Japonce. Dělat motorky jako dělaj oni je k ničemu. Tím si jméno neuděláš a ani neprorazíš. To mohli rovnou vzít licenci na nějakej motor, svařit pár trubek jako rám a udělat nízkorozpočtovku, kterou by ale stejně nikdo nekupoval.help
Tak udělali něco co si pár boháčů určitě koupí a my všichni můžeme mít radost, že ještě dokážeme vyrábět motorky jako nikdo jinej na světě a ne jen tuctovky z licencovaných komponent.help

Ondrášugoodgoodgood
stačí mi číst,ani k tomu nemusím nic dodávatbigsmile

...a bude hůř!
zzzmrzlinar (Člen)
17.01.2011 11:01:48

přesně tak, exkluzivní motorka kterou nikdo jinej nedělá je dobrá cesta, a Ferari nebo případně Spyker, Koenigseg, TVR ať zůstaneme u malejch firem srovnatelnejch s FGR,  rozhodně nejdřív nevyrobí půl milionu Fabii aby se tím jako kvalifikovali k výrobě něčeho exkluzivního.

Dotace byla na vývoj motoru, na nic jinýho a jak už tu borci taky říkali, ten motor i celá motyka vznikla což považuju za malej zázrak a ukázku toho že jsou prostě dříči.

Dofám, že jich prodaj hodně, rád byc se na tom někdy svez, eště radši bych si to koupil, což mám jako většina z nás pechfógl, ale co.

17.01.2011 13:07:42

Ondráš psal:

goodgoodgoodsmokin

doba je temná...
WenzelB6 (Člen)
17.01.2011 13:38:44

na podporu různých veletrhů, pavilonů,
reklam na brickejch TV vo turistice do Čech...,
bylo vydáno nepoměrně více peněz než tuto do mašiny
vo kerou bude ve světě zájem, z šikovnejch českejch ručiček.

vorel (Člen)
17.01.2011 14:35:34

no tak já například bych na ní v pohodě měl, ale zase nevim esli vůbec de na toho bráchu vod volaidontknow

řikám si hurikán
vorel (Člen)
17.01.2011 14:48:49

navíc mám pocit, že bych upad dřív než nased

řikám si hurikán
Michal Dk (Člen)
17.01.2011 16:47:37

Nemyslím si že tohle je horší.Exkluzivní to je určitě taky a je to za půlku.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1247_20100616102917-horex_vr6_hr_4_jpg_resize_148x99__type_jpg_.jpg
Michal Dk (Člen)
17.01.2011 16:48:47

Blbá fotka je to Horex VR 6.

Kim (Člen)
17.01.2011 16:59:29

jedině čas nám poví kdo má pravdu...jak to řikal ten Kyselaidontknowbigsmile

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Petr J. (Člen)
17.01.2011 17:54:26

Koldan (Člen)
17.01.2011 19:48:30

Ondráš psal:

vypadat může klidně takto, jen ta cena by mohla být dostupnější (čímž nemám na mysli 250 nebo 300 tisíc, chápu, že někeré věci se musí zaplatit). Říkáš, že šestikilo by kupovali jen domácí, myslím si, že ani ti, je fakt, že holt hon za objemem tady je a motorkářská veřejnost považuje za motorku stroje od 750 nahoru. Jináč myslíš, že v případě mašiny, byť jedinečné extrémním motorem, bude úspěch nějak extrémně vyšší? nechci bejt skeptickej, ale myslím, že ne. navíc nejde o to jakej je tam motor, nevím jak moc by mělo na vliv, kdyby ten motor byl o půlitru menčí, já a ani ty nemáme ponětí co tu cenu tvoří, jestli je to právě návratnost vývoje, vstupní náklady, exkluzivita atd. říkáš, že nemá smysl konkurovat velkým výrobcům, na druhou stranu i v sektoru drahých mašin řádově kolem mega taky není úplně volno k přihlédnutí k množství potencionálních zákazníků
jináč asi to nemá smysl propírat, je možné, že až to daj někde k testování, zjistí se, že je to úplně k hovnu nebo naopak, že je to něco exkluzivního, stejně tak se může stát, že cena nebude kolem avízovaného mega a víc, ale pude třeba na půlku, nevím, čas ukáže, každopádně mně se ten stroj líbí a uměl bych si ho představit v garage a doufám, že to nějak rozumně rozjedou, ale...cool

Ondráš (Člen)
17.01.2011 20:39:55

Myslim, že tohle má větší šanci na úspěch, než kdyby udělali něco v segmentu těch 600.
Pokud si dobře pamatuji, tak Felgr říkal něco o 500 kusech. Což není moc, ale zase ne úplně málo.
Pokud se jim to podaří prodat, tak myslím, že to bude super úspěch a můžou jít do ještě něčeho většího.evil
Čas ukáže.smokin

VikecB12 (Člen)
17.01.2011 20:52:43

No a objem 2500 není v motorkách zase tak novej,Revtech a podobní tuneři haryků tyhle kubatůry už pár let dělají,ale teda jenom dvouválce. A ten šestiválec musí byt paráda,kdyš vidím jakej rozdíl v charakteru a chování to má u auta ve srovnání se štyrválcem,tak v mašině to musí byt peckagood

Baltazar (Člen)
18.01.2011 00:11:51

zakázat, bez tak se na tom někdo zmrzačí,

no ale kdybych na to mělevil

The father of the little princess of the dawn
VikecB12 (Člen)
18.01.2011 10:10:11

Baltazar psal:

zakázat, bez tak se na tom někdo zmrzačí,