Nejsi přihlášen
takhle pákistánci šijou
http://www.youtube.com/user/boldersport … lF0EJdH4Io
v jednom městě několik takových dílen a posílaji to do celýho světa to snad některý to šijou i ve sklepě
motto "Vem za heft a val"
hlemejzd999 (Člen) 13.01.2011 00:08:45 Offline |
Re: takhle pákistánci šijou
ty vole ,tak tady se narodila moje kombinéza
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
SATYR psal:Ručná práca,je ručná práca.Mam rukavice,5 rokov. Made in pakistan,a doteras plnia svoj učel.A to ani nitka nepovolila,všedko drži ako má.Ale niekedy aj obr dobra značka povoli.skôr ako ma.
ale i ty téměř všecny velký i malý značky šijou v Pákistánu. jen záleží u koho a jestli si připlatí za kvalitu atd. to se pak hodně projeví na ceně. my jsme to tam nechali šít taky, u jiného výrobce, ale kvalitu to má slušnou, svý hadry co jsem měl padanu a germas jsem se zbavil a vzal co jsme objednali. aspon to i odzkouším
no ať šijou třeba v prdeli stejně kdo kupuje kombošku,aby mu vydržela deset let? důležitý aby pomohla při kreši, a nikde neni psaný a daný,že pákistánský nebo mongolský nebo třeba jakýkoli nemusí být dobrý. kdyby člověk viděl,jak se třebas vyrábí ty "kvalitní" hadry, možná by se taky divil
mi je u ,jestli to šije třeba slepej bezrukej debil (ale nesmí to bejt cigánská buzna), hlavně ať nemusim vyzkoušet kvalitu při držce
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Banditatom (Člen) 13.01.2011 16:16:51 Offline |
Koldan psal:no jasněěěě, je to ouplně jedno gde sa to šije. Mám Spyke a taky je na piču, ta kůžu sa každej rok vo kousek srazí
to není kůži mě to dělá i textil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
faitík psal:Koldan psal:no jasněěěě, je to ouplně jedno gde sa to šije. Mám Spyke a taky je na piču, ta kůžu sa každej rok vo kousek srazí
tak zkus míň cvičit/žrát
skrz sraženou kombu si budu odtrhávat ot huby? si upad ne?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak si říkám, jaká je asi výrobní cena těch rukavic a hader...někdy si zajedu na dovču do Pakistánu a za cenu jedné bundy tady obleču sebe, přítelkyni a vezmu aj něco jejímu tatovi.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:Tak si říkám, jaká je asi výrobní cena těch rukavic a hader...někdy si zajedu na dovču do Pakistánu a za cenu jedné bundy tady obleču sebe, přítelkyni a vezmu aj něco jejímu tatovi.
řeknu ti, ceny jsou docela dost nízký. cena textilní bundy je nižší než převod peněz do pákistánu. plus k tomu máš clo, dph, dopravu a pak ta cena naroste. pátrám po tom občas. ale nepřijímají objednávky od soukromý osoby, mají limity na minimální odběr. a ten je třeba co mi psal poslední výrobce 12000 USD. To aby se pak objednal kamion co to dopraví z letiště.
VikecB12 psal:No a někdy si skuste taky šáhnout na kůžu třeba u psíčka a pak na to 4sr a podobně.... Je to celkem propastnej rozdíl
a nebo na tu v bikersu ono v tom pákistánu hodně záleží kde to nechá kdo vyrobit, některý používaji kvalitní kůži a některý zas horší. je to vidět na nákupní ceně. kdysi jsem chtěl od 4sr textilní bundu, ale dělají to z airdury, kdyby z cordury aspon 500D bylo by to lepší. tak jsem si tehdy nechal padanu taky airduru
Jaster psal:VikecB12 psal:No a někdy si skuste taky šáhnout na kůžu třeba u psíčka a pak na to 4sr a podobně.... Je to celkem propastnej rozdíl
a nebo na tu v bikersu ono v tom pákistánu hodně záleží kde to nechá kdo vyrobit, některý používaji kvalitní kůži a některý zas horší. je to vidět na nákupní ceně. kdysi jsem chtěl od 4sr textilní bundu, ale dělají to z airdury, kdyby z cordury aspon 500D bylo by to lepší. tak jsem si tehdy nechal padanu taky airduru
Jo,ty hadry BIKER a podobně sou vážně komický Komba jak z igelitu a boty gumáky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Jaster psal:VikecB12 psal:No a někdy si skuste taky šáhnout na kůžu třeba u psíčka a pak na to 4sr a podobně.... Je to celkem propastnej rozdíl
Jo,ty hadry BIKER a podobně sou vážně komický Komba jak z igelitu a boty gumáky
přesně, bratr si koupil biker bundu, jak byla v kompletu s kalhotama za 8000kč. bunda za 2500kč kvůli nějaký malý šmouze. a po roce používání, ty chrániče prodírali tu kůži ze vnitř. už ji prodal. čeká na kombi z pákistánu jsem ale zvědavej jestli splnili naše požadavky a jak to bude vypadat. určitě dám vědět pokud vás to zajímá
Jaster psal:Sandman psal:Tak si říkám, jaká je asi výrobní cena těch rukavic a hader...někdy si zajedu na dovču do Pakistánu a za cenu jedné bundy tady obleču sebe, přítelkyni a vezmu aj něco jejímu tatovi.
řeknu ti, ceny jsou docela dost nízký. cena textilní bundy je nižší než převod peněz do pákistánu. plus k tomu máš clo, dph, dopravu a pak ta cena naroste. pátrám po tom občas. ale nepřijímají objednávky od soukromý osoby, mají limity na minimální odběr. a ten je třeba co mi psal poslední výrobce 12000 USD. To aby se pak objednal kamion co to dopraví z letiště.
To bychom dali...když si každý něco vybere
snowflake600 (Člen) 18.01.2011 23:19:33 Offline |
Jaster psal:VikecB12 psal:Jaster psal:
a nebo na tu v bikersu ono v tom pákistánu hodně záleží kde to nechá kdo vyrobit, některý používaji kvalitní kůži a některý zas horší. je to vidět na nákupní ceně. kdysi jsem chtěl od 4sr textilní bundu, ale dělají to z airdury, kdyby z cordury aspon 500D bylo by to lepší. tak jsem si tehdy nechal padanu taky airduruJo,ty hadry BIKER a podobně sou vážně komický Komba jak z igelitu a boty gumáky
přesně, bratr si koupil biker bundu, jak byla v kompletu s kalhotama za
8000kč. bunda za 2500kč kvůli nějaký malý šmouze. a po roce používání, ty chrániče prodírali tu kůži ze vnitř. už ji prodal. čeká na kombi z pákistánu jsem ale zvědavej jestli splnili naše požadavky a jak to bude vypadat. určitě dám vědět pokud vás to zajímá
Jastere, kámo, takže tyhlencty čmoudi mi to taky spíchli? :D
Tak se na to těším, až to na sebe hodím
Sandman psal:Jaster psal:Sandman psal:Tak si říkám, jaká je asi výrobní cena těch rukavic a hader...někdy si zajedu na dovču do Pakistánu a za cenu jedné bundy tady obleču sebe, přítelkyni a vezmu aj něco jejímu tatovi.
to zas jo ta cena by rostla s cenou dopravy, clo, dph. a šijou to celkem rychle, až sem se divil. prej 500-600kusů kožených nebo textilních bund stáhaji do 25-30dní. to je celkem fofr.
Sandman psal:Jaster psal:Sandman psal:Tak si říkám, jaká je asi výrobní cena těch rukavic a hader...někdy si zajedu na dovču do Pakistánu a za cenu jedné bundy tady obleču sebe, přítelkyni a vezmu aj něco jejímu tatovi.
Já jenom aby ste semnou nepočítali....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Sandman psal:Jaster psal:
řeknu ti, ceny jsou docela dost nízký. cena textilní bundy je nižší než převod peněz do pákistánu. plus k tomu máš clo, dph, dopravu a pak ta cena naroste. pátrám po tom občas. ale nepřijímají objednávky od soukromý osoby, mají limity na minimální odběr. a ten je třeba co mi psal poslední výrobce 12000 USD. To aby se pak objednal kamion co to dopraví z letiště.To bychom dali...když si každý něco vybere
Já jenom aby ste semnou nepočítali....
Kojak by tam mohl zajet a něco vzít na firmu
Stránky: 1