Nejsi přihlášen
jirka silver (Člen) 16.04.2007 09:16:48 Offline |
Bursík OUT
Hodně vyjížděk bylo pěknejch,ale tenhle víkend
Zelení jsou s preferencema v .
Globální oteplování je to nejlepší co jsem zatím poznal.
Když jsme tady měli -20 st tak to svět nezajímalo čím budeme
topit za 30 let.Tak ať si postaví vyšší hráze a shánějí jiný byznys než lyžování.Když bude takhle teplo tak nebudem topit
a nevyrobíme CO2 tak se zase ochladí
Najdete nás na každém kilometru
Re: Bursík OUT
jakožto vyštudovanej ekológ vždycky před vyjížďkou zavírám takový to jak se tomu sakra říká.........jo, svědomí....
...nezmiňuj mi tady Džamilu ...tu vidim a f tu chvíli se na mě vrhaj fšichni rodiný příslušníci a snažej se mi navlíc svjerací kazajku, bo sem dycky nepříčetnej ...takovou by měli naložit do lihu a ukazovat ji v Národnim muzeu jako votstrašující příklat...možná bych uďál i putovní výstavu, aby "TO" vidělo co nejvíc lidí...tu krávu nam sem snat poslali z východu za trest...to máme s toho, že se nemodlíme...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mr.BSE psal:Cunek na hrad:good::good:
Čéče, naco ty sháníš muziku Oppressed?:idontknow::help::idontknow:
To all:
Chytáte se jak bejk na červenej hadr....
Zjistěte si kolik všichni z nás platíme za nevymahatelný pohledávky bank atd, to pak nebudete klidně spát,a nějací cigoši vás nenaserou.
There's a pie in the sky when you die.
vorel psal:vogo, neserte se mi do zelenejch
ja to mam jak pravil hanz
vorel na hrad !!!!
zelená je dobrá, ne??.....
Antihero psal:mr.BSE psal:Cunek na hrad
Čéče, naco ty sháníš muziku Oppressed?
To all:
Chytáte se jak bejk na červenej hadr....
Zjistěte si kolik všichni z nás platíme za nevymahatelný pohledávky bank atd, to pak nebudete klidně spát,a nějací cigoši vás nenaserou.
Jak nenaserou? To mě teda serou! Ty jejich nářky, rasismus, utlačování... Ať táhnou do když se jim to tu nezdá ksindl... U nás už je ani nevozíme, páč buď člověka chtějí zabít, utýct bez zaplacení anebo auto pak smrdí 14 dní... Minule tu prodavačka chytla degešku jak čoruje, degeška jí ztloukal do modra a když se po chvíli našel maník, co ten černej ksicht řádně zpacifikoval, tak ta držka černá začala řvát na ulici: lidi pomooooc, oni mne bijůůůů, pomooooc rasistiiii.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1