Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » To zas byl den

deny1234 (Člen)
24.01.2011 21:48:42

To zas byl den

pussy Ty vole na me se ta smula snad lepi , rano jedu do prace , sjizdim z kopce ze sidliste , prede mnou cca 100m auto , v pulce kopce slap na brzdy , cistej led , hodil smejra ,f protismeru , zustal stat , vybeh , maval , ja to zaslap , jel jsem asi 30  , cisty sane ,asi 20 metru brzdna draha , mrd do nej , primo na komoru surprised No volal policajty , ze ma skodu pres 100 t , prijeli dali dejchnout nastesti 0.0, 3 hodiny jsme tam tvrdly , sinice nesjizdna , ani silnicari nevyjeli museli to sypat ruco z pytlu bigsmile. No nic v praci si opravuju auto , abych aspon dojel domu , vecer telefon mestska policie , vase pani vencila v poli za mestem psa [ bobrman ] jel tam nakej bezkar , pes ho kous do prdeleass [trochu ] mate to za 500 . Vole pred hodinou vola ten chlap z ty bouracky , ze ma auto u Fordu , a pokud mu pojistovna neproplati celou skodu , vcetne amortizace , dam me k soudu , a bude to chtit po me  sick

Banditatom (Člen)
24.01.2011 21:52:12

Re: To zas byl den

na pussy denbad ale ten maník tě může dát k deseti soudům ale po tobě nic chtít nemůžegood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Inženýrek (Člen)
24.01.2011 22:00:19

jóóó, někdy se to seběhne a příjde všechno na ráz. To je běžný, znám sick
chrudimský šerifové jsou fakt největší paka, taky s nima mám jen ty nejhorší zkušenosti.
A s tou ledovkou věřim, sem dneska odpoledne sjížděl k nám do vesnice, šlápnu na brzdu a jdu až pod kopec. Silničáři na to u nás fakt assbad

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
deny1234 (Člen)
24.01.2011 22:23:13

No ty policajti sou fakt kokoti ,policajt prijel pod kopec , sel nahoru , hodil drzku , jako ja asi 3 krat ,rikam silnice je nespusobila k provozu , budu chtit nahradu skody na svem aute po sprave a udrzbe komunikaci , on povida v pripade , ze je nesjizdna , mate upravit svou rychlost povaze vozovky , tak ze odstavite auto , a pujdete pesky fuck No cedule ze je nesjizdna tam nebyla , ze se v zime neudrzuje taky ne , trojuhelnik na vrsek kopce sem dal az ja po ty nehode , a jezdim tudy kazdej den 10 let idontknow

PALOUS (Člen)
24.01.2011 22:39:34

s těma autama to je pech ta moje jela a prásk,zastavila a ta druhá kráva to sešlápla a byla v hajzlu.tak lítá a schání kdo že to byl s tím fordem no a vono vylezlo z lidí že uš sejmula mraky lidí a říká se jí ruská ruletabigsmilezrcátko f piči a žádnej svědek a tak cáluju.dyš říkám jejímu starýmu že by se k tomu měla postavit čelem tak se k tomu postavila tak,že bude chtít zaplatit svoje a voni nám naše a to neměla dělat bo neznala jankubigsmileta ji dala takovej kouř,že sem rád vobulel tu škodu za cca 1500smile2a poslaly sme ty zasraný vychcaný zavodáře do hajzlu.jak říkám čím maj víc tím větší hovadabadseru na to jejím stylem jednou dojede a pak ji budu chodit chcát  na hrobbigsmile

Jebat motorky :-)
LukinB6 (Člen)
24.01.2011 23:25:52

Banditatom psal:

na pussy denbad ale ten maník tě může dát k deseti soudům ale po tobě nic chtít nemůžegood

Já si teda myslím že chtít může. Proč by měl být tratnej na tom že ho naboural. A že jsou ty díly oamortyzované? Co ho to zajímá. Auto bylo funkční a nemusel si nic platit. Já osobně bych také chtěl zbytek částky co mi pojišťovna nezaplatí po tom co mi to naboural a dal bych ho k soudu.

GSX1250FA
Fresh Man (Člen)
25.01.2011 09:49:21

LukinB6 psal:
Banditatom psal:

Já si teda myslím že chtít může. Proč by měl být tratnej na tom že ho naboural. A že jsou ty díly oamortyzované? Co ho to zajímá. Auto bylo funkční a nemusel si nic platit. Já osobně bych také chtěl zbytek částky co mi pojišťovna nezaplatí po tom co mi to naboural a dal bych ho k soudu.

pojistovny sou skur... svi.. zlodej je proti nim poctivec smile2vsechno ti zamortizujou tag ze to nemelo zadnou hodnotu us dys si to kupovalfuck

Bandit pičo
VikecB12 (Člen)
25.01.2011 11:27:16

Fresh Man psal:
LukinB6 psal:
Banditatom psal:

pojistovny sou skur... svi.. zlodej je proti nim poctivec smile2vsechno ti zamortizujou tag ze to nemelo zadnou hodnotu us dys si to kupovalfuck

No a proto je třeba trošku nadsadit cenu za práci aby člověk nebyl tratnej...

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Lihy (Člen)
25.01.2011 13:51:37

?
nějak to s tema pojišťovnama nepobírám...
Jako přece když to jde z povinnýho toho druhýho, tak dám auto do autorizovanýho servisu a je mi fuk jak si to s nima vyříděj...prostě já dostanu auto opravený a serviz dostane fakturu proplacenou od pojišťovny...aspoň takhle to bylo u nás, když nějaká šikovná paní vorychtovala máti auto při parkování...chtěla jet samozřejmě do prdele, ale my sme zrovna k tomu autu šli, když se snažila vyháknout svoje dveře z našeho blatníku...

DonPepon (Člen)
25.01.2011 15:00:57

takhle to platí u aut do 5let stářísmokin

Brkos (Člen)
25.01.2011 15:58:24

Lihy psal:

?
nějak to s tema pojišťovnama nepobírám...
Jako přece když to jde z povinnýho toho druhýho, tak dám auto do autorizovanýho servisu a je mi fuk jak si to s nima vyříděj...prostě já dostanu auto opravený a serviz dostane fakturu proplacenou od pojišťovny...aspoň takhle to bylo u nás, když nějaká šikovná paní vorychtovala máti auto při parkování...chtěla jet samozřejmě do prdele, ale my sme zrovna k tomu autu šli, když se snažila vyháknout svoje dveře z našeho blatníku...

Hele teď řešim to samý. Ženská v ML nám bouchla do fábie. Svépomocí to pravim tak za 30. Přijel pojišťovák a řek že nám dá 26...Tak řikám že to je málo a on že ne že to stačí...No ale nakonec z nich vypadlo, že protože to má najeto víc jak 150 tisíc km, tak prej amortizace 50procent, takže mi chce jako zacpat hubu 13ti papírkama...A takhle by to nefungovaloheadshake

Lachtan (Člen)
25.01.2011 23:17:31

je to postavený všechno na hlavu.
vyjedeš s nenabouranym autem, někdo se ti do něj koukne a udělá ti na něm škodu. je to jasnej viník. chceš opravu od jeho pojišťovny proplatit, ale ta se začne cukat. nedej bože že je z toho totálka, myslim si že oprava nesmí přesáhnout 80% ceny auta. dyž do totálky nespadneš a je to starý auto, amortizujou a zase vostrouháš. ale z povinýho mručení máš nárok na náhradní vozidlo po dobu opravy a to jim líto nejni. na totálku je to asi na 20 dní. takže esi potřebuješ 20tis, pojišťovna dává 10, já bych si auto nepučil, páč těch peněz by mi bylo líto a nějak bych je použil na opravu.evil

Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Fik-B6S (Člen)
26.01.2011 10:39:13

Lachtan psal:

je to postavený všechno na hlavu.
vyjedeš s nenabouranym autem, někdo se ti do něj koukne a udělá ti na něm škodu. je to jasnej viník. chceš opravu od jeho pojišťovny proplatit, ale ta se začne cukat. nedej bože že je z toho totálka, myslim si že oprava nesmí přesáhnout 80% ceny auta. dyž do totálky nespadneš a je to starý auto, amortizujou a zase vostrouháš. ale z povinýho mručení máš nárok na náhradní vozidlo po dobu opravy a to jim líto nejni. na totálku je to asi na 20 dní. takže esi potřebuješ 20tis, pojišťovna dává 10, já bych si auto nepučil, páč těch peněz by mi bylo líto a nějak bych je použil na opravu.evil

Bacha s tím autem je to složitější. osobní zkušenost je taková že ti servis půjčí auto dá ti fakturu za půjčení no a ty ji pošleš na pojišťovnu nebo oni ji tam pošlou za tebe na to ti domu příjde částka co chtěli za půjčení po tobě v servise, mínus 2-3kč za každý kilometr co jsi s autem ujel. Prej jsi tím že sis pučil auto přestal na danou chvíli opotřebovávat svoje a to ti spočítaj i s chlupama.fuck

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS