Nejsi přihlášen
...krešmen po tatínkovi aneb díly na DT80
...mladej je zřejmě tag trochu po mě a fčera rozštípal bráchovi DTčko na předek, tagže schánim buťto komplet vidle nebo trupky a levej spodek a taky ňáký laciný vjetve a plastovou kapličku na přední svjetlo...tagže dyby náhodou ste něgdo narazil na díly nebo ňákej polovrak Yamahy DT80 r.v.83-85, tag dejte vjedět...jo a rady typu vobjednej to v Jamaze si strčte za klobouk vzhledem k defacto nulový hodnotě toho stroje...díkes...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 16.04.2007 10:09:07 Offline |
Re: ...krešmen po tatínkovi aneb díly na DT80
vobjednej to v jamaze sem netušil že sou takový lemra jag tatínek
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 16.04.2007 10:22:41 Offline |
neser, boule neni praha, k láďoj trefim sám, se tam potkáme startuj oktávijej f tédéíčkej
doba je temná...
kámoš má doma DTčko, vosumdesátku, rozebranou, ale nevim, jestli ju chce ještě někdy dávat dohromady, poptám se a kdyžtak ti dám vědět
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Vojta:
...hele, ty radile potřebuju helfnout...ta vidlice, co sem sehnal je něgde vot Splzně...eště nevim votkunda přesně, ale myslíš, že bys jí pro mě moch vokouknout a případně vyzvednout, dybys to neměl moc daleko??? ...bych si pro ní k tobje přijel nebo by mi ji vyzvednul někerej z mejch drajvrů...
...čoveče, tag jag sou dlouhý nevim přesně, prostě jako na détéčko jen myslim, že na mašině to nevodvezeš ...jinak myslim, že sobota je f poho, žádnej štres ...akorát tam budeš muset večír nebo f přestrojení, abys nedostal dodršky
...neva, dlabej na to, udělam si vejlet...na skajpa nemam sluchadla, pučuju si je vot mladýho, páč to zas tag moc nepoužívam a páč sem ho přet chvílí zhvízdal, bo mě zas vytočil, tag si mu vo ně říct nepudu
Filous psal:...neva, dlabej na to, udělam si vejlet...na skajpa nemam sluchadla, pučuju si je vot mladýho, páč to zas tag moc nepoužívam a páč sem ho přet chvílí zhvízdal, bo mě zas vytočil, tag si mu vo ně říct nepudu
Kecáš vole, neumíš Vojtu najít :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:...neva, dlabej na to, udělam si vejlet...na skajpa nemam sluchadla, pučuju si je vot mladýho, páč to zas tag moc nepoužívam a páč sem ho přet chvílí zhvízdal, bo mě zas vytočil, tag si mu vo ně říct nepudu
Kecáš vole, neumíš Vojtu najít :)))
...ty uš mě znáš docela dlouho, co?
vOjTaB6 psal:Soráč, že sem ti nepomoh, ale dybys viděl náš dvůr... a už to chcem mít z krku
...f klidu...aš budete mít hotovo přijedu na kafe, dříf ne ...a kup si mezi tym ňákou pjeknou kníšku, ať mi máš zas co pučit
inkvizitorr (Administrator) 17.04.2007 07:46:29 Offline |
...jag řikám, pro ničitele www.ferona.cz
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Někde bych našel větve, který si dělal kámoš na "jawakrosku", sou široký, páč mu nějak ujela flexa a na 100% je ti tví podařený a potatěný krešmeni nezvohejbaj, páč sou z nějaký tlustostěnky...
Bandit rulezz!!!
...voe, kus vodovodní roury mam v garáži taky...sehnal sem hrazdový Renthaly za pjéťo ...a teť gól...řikam mladýmu, připraf si patnácet na cajky a von prej:"si spat z jahody na znak, nééé??? ...dam tři kila" ...co s tym, takovej matrijál ...zas utopit je mi to blbý, dyš za chvíly začne vydělávat
Stránky: 1