Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.01.2011 13:42:31 Offline |
čekání na jaro
asi si taky do budoucna pořídim něco na překlenutí tý hnusný zimy ...
http://www.youtube.com/watch?v=Ag0ARsvJ … re=channel
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Honzik8719 (Člen) 27.01.2011 13:53:12 Offline |
Re: čekání na jaro
to já chtěl na zimu pořídit něco takovýdleho
http://www.youtube.com/watch?v=UWs96bsmmVQ
nezbyly finance tak snad na další zimu se zadaří
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:to já chtěl na zimu pořídit něco takovýdleho
nezbyly finance tak snad na další zimu se zadaří
Taky furt toužím po dvoutaktu v motokrosu Jako děcko sem měl ČZ125 516 a aji s ní byla přez zimu velká sranda,měl sem na ní bezkontaktní zapalování motoplat,tak byla aji celkem spolehlivá
Jela jak pila
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
šel bych do tohohle :)
http://www.youtube.com/watch?v=l1369HQQ … re=related
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
VikecB12 psal:Honzik8719 psal:to já chtěl na zimu pořídit něco takovýdleho
nezbyly finance tak snad na další zimu se zadaříTaky furt toužím po dvoutaktu v motokrosu
Jako děcko sem měl ČZ125 516 a aji s ní byla přez zimu velká sranda,měl sem na ní bezkontaktní zapalování motoplat,tak byla aji celkem spolehlivá
Jela jak pila
no jo ale dneska je to uz stara vrana a vsechno vetsinou pici
co tak XR 400 sic uz taky posvatnej stroj ale snad asi technikou jinde, ale zas to neni 2T
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2011 12:43:24 Offline |
Billy psal:VikecB12 psal:Honzik8719 psal:to já chtěl na zimu pořídit něco takovýdleho
nezbyly finance tak snad na další zimu se zadaříTaky furt toužím po dvoutaktu v motokrosu
Jako děcko sem měl ČZ125 516 a aji s ní byla přez zimu velká sranda,měl sem na ní bezkontaktní zapalování motoplat,tak byla aji celkem spolehlivá
Jela jak pila
no jo ale dneska je to uz stara vrana a vsechno vetsinou pici
![]()
co tak XR 400 sic uz taky posvatnej stroj ale snad asi technikou jinde, ale zas to neni 2T
já bych se popravdě taky na 4T vysral na hobby ježdění je 2T jednoznačně lepší už jen kvůli prachum za pravidelnou údržbu..a říct ,že je něco v hajzlu jen tim,že je to starý je dost relativní..repasovat podvozek měnit díly na motoru budeš muset po určitejch hodinách i na nový pokud na tom chceš trochu jezdit.
ale je to jen muj názor
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:............já bych se popravdě taky na 4T vysral na hobby ježdění je 2T jednoznačně lepší už jen kvůli prachum za pravidelnou údržbu..a říct ,že je něco v hajzlu jen tim,že je to starý je dost relativní..repasovat podvozek měnit díly na motoru budeš muset po určitejch hodinách i na nový pokud na tom chceš trochu jezdit.
ale je to jen muj názor
...u nový motorky počítáno 2T vs. 4T na jednu sezonu je při dodržení servisních intervalů provoz dvoutaktu dražší, ano dražší (do kalkulace se promítá mimo častější výměny motorovejch dílů i vyšší spotřeba společně s olejem do benzínu)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2011 13:07:37 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:............já bych se popravdě taky na 4T vysral na hobby ježdění je 2T jednoznačně lepší už jen kvůli prachum za pravidelnou údržbu..a říct ,že je něco v hajzlu jen tim,že je to starý je dost relativní..repasovat podvozek měnit díly na motoru budeš muset po určitejch hodinách i na nový pokud na tom chceš trochu jezdit.
ale je to jen muj názor...u nový motorky počítáno 2T vs. 4T na jednu sezonu je při dodržení servisních intervalů provoz dvoutaktu dražší, ano dražší (do kalkulace se promítá mimo častější výměny motorovejch dílů i vyšší spotřeba společně s olejem do benzínu)
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:............já bych se popravdě taky na 4T vysral na hobby ježdění je 2T jednoznačně lepší už jen kvůli prachum za pravidelnou údržbu..a říct ,že je něco v hajzlu jen tim,že je to starý je dost relativní..repasovat podvozek měnit díly na motoru budeš muset po určitejch hodinách i na nový pokud na tom chceš trochu jezdit.
ale je to jen muj názor...u nový motorky počítáno 2T vs. 4T na jednu sezonu je při dodržení servisních intervalů provoz dvoutaktu dražší, ano dražší (do kalkulace se promítá mimo častější výměny motorovejch dílů i vyšší spotřeba společně s olejem do benzínu)
...Osi má pravdu...je to tak...a dalšim faktem je to, že 4T nigdo vocať nemá šanci utahat, takže ty servisní náklady jsou zase někde jinde, poněvadž servisní intervaly sou nastavený na závodní nasazení a při hoby ježdění po louce není problém třeba výměny pístu prodloužit...vidim to každej den na dílně...profi jezdci jako třeba Péťa Bartoš jsou schopni z toho motoru vyždímat max, tudíž servis dělaj třeba i častějc neš předepisuje výrobce a na druhou stranu "mrdalové" nechávaj jen kontrolovat ventily, gde se vječinou jedná vopravdu jen vo kontrolu a měněj volej...tagže moje volba by byla jasná, 250ccm ve 4T...de jen vo to nekoupit zhuntovanou ludru, gde se nedělalo nic a kerou něgdo skurvil, pag je to samozřejmě drahý...třeba momentálně máme na bazaru RMku 250ccm, 4T, r.v.2009, luksusně udržovanou s pár doplňkama (tuningový vodní chladiče, přídavnej chladič, novej lauf, lepší pérování, leštěný víka a páky-ano na krosce leštěný do zrcadla), fakt voňafka se servisní historijí a je za 69.000,- ...dybych ty prachy měl, tag uš mi stojí f garáži...no prostě neš koupit za polovic zhuntovanýho dvoutakta přet smrtí s umřelym podvoskem, tag todle je jasná volba...a při péči kerou bych jí dával na tom budou jezdit eště moji kucí...ale každýho volba...dvoutakt je f tudle chvíli mrtvá kategorije, ať žije 4T
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 28.01.2011 14:35:40 Offline |
K.a.s.y.m. psal:
no co čumíš
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2011 14:37:25 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
no co čumíš
jen tak
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 28.01.2011 14:56:45 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
no co čumíš
jen tak
jak vyvoranej brambor
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2011 14:59:53 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
no co čumíšjen tak
jak vyvoranej brambor
no už mi to leze taky na mozek
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 28.01.2011 15:05:01 Offline |
jen takjak vyvoranej brambor
no už mi to leze taky na mozek
už to máš v hromadě ?
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2011 15:25:35 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
jak vyvoranej bramborno už mi to leze taky na mozek
už to máš v hromadě ?
no spíš na několika
to Filous: že je dvoutakt úplně mrtvá kategorie bych netvrdil, viz. letošní Bergy
Osobně jsme jel na SX 125 a RM250 a příliš mi to neučarovalo, což netvrdím, že to nemá své kouzlo (minimálně váhově je to o něco lepší než 4T). Jinak fandím rozhodně 4T, dvě takové máme v garáži.
U mé EXC 2003 se de fakto akorát mění olej a kontrolují ventily. Za ty tři roky se navíc dělalo:
- předloni se měnil rozvodový řetěz a spojka, ale ta byla podle všeho načatá od předchozích majitelů - celé se to vešlo do cca 10tis.
- na podzim brzdové destičky na předku
- no a teď jsem nechal zrepasovat podvozek a dát novou vatu do koncovky, ale nebylo to třeba, dělám to spíš pro pocit, aby vše fungovalo jak má.
Sada Mitasek mi vydrží dýl jak sezonu (jezdím hodně v písku, tam gumy nehoří), kompletní plasty vyjdou asi na 4tis., měnil jsme předek, který jsem rozlámal, když jsem spadl do rokle a motorka dělala kotrmelce společně se mnou a zadní blatník, když naopak po výjezdu dopadla na záda
Prostě pořád je ten provoz sranda oproti silničním motorkám...a za dvě hodinky na trati se člověk nemůže zbytek dne pomalu hýbat
Vjetrnik:
...ve svjetě možná, ale tady uš 2T jezdí málogdo, stačí se zajít podivat na krajský nebo republikový závody, ale to je fuck, jinak f poctatě potvrzuješ to co sem napsal, že dyš to nejni zhuntovaná ludra bes údržby, tag 4T hoby jezdec prostě po poli (nebo f pískovně) neutahá...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 28.01.2011 16:31:19 Offline |
no už mi to leze taky na mozekuž to máš v hromadě ?
no spíš na několika
Filous psal:....jinak f poctatě potvrzuješ to co sem napsal, že dyš to nejni zhuntovaná ludra bes údržby, tag 4T hoby jezdec prostě po poli (nebo f pískovně) neutahá...
Vždyť jo, s tím naprosto souhlasím, proto jsme to psal
Prostě 4T se není důvod bát
Mě se na blbnutí víc líbí dvoutakt CR250 semnou jede,ale CR500 podemnou tak netrpěla,ale je to už vopravdu mazec
Já bych nejrači bral KTM EXC300,to by byl můj ofroudovej sen,ale jak píše Filous,musela by byt v dobrým stavu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 29.01.2011 22:27:27 Offline |
zdenek 1 psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
jen takjak vyvoranej brambor
VYVORANEJ???
to je na mě moc
vyOranej bych ještě bral,ale toto.....
normálně vyVoranej to si už mušel někdy slyšet
Stránky: 1