Nejsi přihlášen
Vánoční charita pro psí útulek Dar ve Světci
Ahoj lidi, po domluvě s Inkvizem, který letos bohužel nemá na pořádání podobných akcí čas, jsem dostal zelenou k tomu, abych se pokusil letos (byť opožděně) pod svým jménem získat nějaký mrzký peníz pro hafany z psího útulku Dar ve Světci http://www.svetec.estranky.cz/ Osobně se snažím získávat na tento útulek nějakou tu kačku každý rok a budu vděčný, respektive spíše ti hafani, když přispějete jakoukoliv částku byť třeba i dvackou nebo padesátkou. Útulek i majitelku znám celkem dobře, není to žádná špinavá díra, vyčůraná majitelka a podobně, spíše naopak, snaží se tam dělat co se dá. Pokud se vybere nějaká částka, po dohodě s majitelkou se nakoupí co bude potřeba, jako třeba misky, žrádlo nebo třeba dřevo na kotce jako to bylo v předminulém roce, můžeme udělat nějaké společné předání a podobně. Peníze v hotovosti nikomu dávat samozřejmě nehodlám.
Kdo tedy chce, tak číslo mojeho účtu je: 406 052 054/2700 (Unicredit Bank), příspěvky prosím označte slovy "Psí útulek" a přidejte vaše jméno. Seznam spolu s částkami budu aktualizovat v tomto tématu. Vzhledem k tomu, že Vánoce jsou na spadnutí, nechám tu sbírku běžet do konce ledna a pak uděláme pesanům takové opožděné Vánoce. Takže předem děkuju jak za mě, tak za všechny chlupáče!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Martin B12 (Člen) 15.12.2010 23:42:05 Offline |
Re: Vánoční charita pro psí útulek Dar ve Světci
dnes už jsem teda línej něco cvakat přes internetbanking, ale zítra posílám money
street triple picco
Ty částky jsem myslel jen kvůli pořádku, nerad bych aby mne někdo napadnul, že se nějak obohacuju atd. znám lidi Ale nechám to na vás, jak chcete.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Ty částky jsem myslel jen kvůli pořádku, nerad bych aby mne někdo napadnul, že se nějak obohacuju atd. znám lidi Ale nechám to na vás, jak chcete.
kdyby tě někdo napadl, tak ti to důvěryhodně odsvěčim jinač máš tam něco i ode mě
Život je boj-mašina je nej!!!
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2010 08:51:04 Offline |
tak už tam letí čoklům nějaká ta kačena
doba je temná...
Ok díky moc kluci. Docela čumim jak jste ochotní. Já dycky lítám po Teplicích a že mám celkem dosti známejch a docela nechudejch, tak většinou mě pošlou někam. A to jim řikám třeba jen o pade. Ten seznam teda budu uveřejňovat jen se jmény, ovšem na požádání můžu vyjet i s částkami. Tu konečnou samozřejmě zveřejním a pak vidíme co se koupí. Ještě jednou díkec!
Banditatom (Člen) 16.12.2010 14:28:19 Offline |
Kukii psal:Zdenda psal:Ok díky moc kluci.
už je to tu ksakru zas.... nemám šulína, mám kozy a
fakt jo?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:Kukii psal:Zdenda psal:Ok díky moc kluci.
...nech toho, vole
tu je ted nějak převolováno.. mělo by být spíš přepejskováno ne?
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2010 15:21:10 Offline |
Kukii psal:Zdenda psal:Ok díky moc kluci.
Klííd chlape
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 17.12.2010 13:19:18 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Kukii psal:
už je to tu ksakru zas.... nemám šulína, mám kozy afakt jo?
ne sem chlap v ženskym těle vole
trenky nebo slipy
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2010 13:23:03 Offline |
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:
fakt jo?ne sem chlap v ženskym těle vole
trenky nebo slipy
tanga a boxerky
Banditatom (Člen) 17.12.2010 13:27:00 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Kukii psal:
ne sem chlap v ženskym těle voletrenky nebo slipy
tanga a boxerky
ta bude zúúúřit
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2010 13:36:08 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
trenky nebo slipytanga a boxerky
ta bude zúúúřit
nebude..tanga nosí a takový ty kalhotky s nohavičkou taky
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
tanga a boxerkyta bude zúúúřit
nebude..tanga nosí a takový ty kalhotky s nohavičkou taky
za ty léta sis to zapamatoval co?
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2010 14:57:14 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
ta bude zúúúřitnebude..tanga nosí a takový ty kalhotky s nohavičkou taky
za ty léta sis to zapamatoval co?
jo jo to mi utkvělo..vyndavám z pračky..páska přes oko..páska přes oko..záclonka záclonka a tak by se dalo pokračovat ještě chvíli
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
nebude..tanga nosí a takový ty kalhotky s nohavičkou takyza ty léta sis to zapamatoval co?
jo jo to mi utkvělo..vyndavám z pračky..páska přes oko..páska přes oko..záclonka záclonka a tak by se dalo pokračovat ještě chvíli
ted tě čeká to samý akorát menši, tak si to užij
Banditatom (Člen) 17.12.2010 15:12:04 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
za ty léta sis to zapamatoval co?jo jo to mi utkvělo..vyndavám z pračky..páska přes oko..páska přes oko..záclonka záclonka a tak by se dalo pokračovat ještě chvíli
ted tě čeká to samý akorát menši, tak si to užij
von kasym se dal na menší holčičky
Banditatom psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
jo jo to mi utkvělo..vyndavám z pračky..páska přes oko..páska přes oko..záclonka záclonka a tak by se dalo pokračovat ještě chvílited tě čeká to samý akorát menši, tak si to užij
von kasym se dal na menší holčičky
nezasírejme seriozní téma hm?
Ahoj lidi,
takže první aktualizace příspěvků:
Zdenda
Kukii
Loser
Ondráš
Stoner
Mr.BSE
Celkem 2950,- Kč
Aktualizace k 21.12.
Zdenda
Kukii
Loser
Ondráš
Stoner
Mr.BSE
Meloun
StanKr
Wenzel B6
Izerofci
Japa
Koval a Stánička
Celkem 5050,- Kč
Kadel psal:Ahoj Zdendo, dík za dnešní odvoz od nemocnice do Cikánova k autu. Laguna je na odpis, ale už jsme doma. Tak sem si řek, že když pánbů nemá rád mě, tak na truc já udělám radost těm němým tvářím.
Ahoj, tak to je super, hlavně to zdraví, plechy se daj koupit nebo opravitChtěl sem ti říct se příště připomeneš ale snad už žádný příště (tohodle typu nebude) Za hafany předem díky!
Janna psal:Můžu ještě něco poslat??Já nějak neměla ještě čas,tak dnes jak dojdu domů.tak bych ráda nco poslala...
Jak píšu nahoře, z důvodu, že sem to udělal takhle pozdě, necháme tu sbírku běžet do konce ledna Takže pokud chceš, přispět můžeš
Aktualizace k 21.12.
Zdenda
Kukii
Loser
Ondráš
Stoner
Mr.BSE
Meloun
StanKr
Wenzel B6
Izerofci
Japa
Koval a Stánička
Žirafa
Janna
Bodlinka
Kadel
Drahoslav D.
Houskovi
Celkem 7350,-
PS: mám tu nějakou platbu z účtu č.: 670100-2207375079/6210 a není u toho napsáno nic
inkvizitorr (Administrator) 11.01.2011 14:07:57 Offline |
zdenda: ta platba je ode mě
doba je temná...
Ahoj, takže k dnešnímu dni ukončuju charitu. Díky moc každýmu člověku, co dal jakejkoliv peníz na chlupáče. Majitelka útulku se nechala slyše, že bude rekostruovat kotce, tzn. u dodavatele objedná materiál, zřejmě asi dřevo a já poté tu fakturu zaplatím nebo k ní přidám tu částku, co jsme vybrali. Celkem se vybralo 8.050,- Kč což je naprostá paráda Pokud se chce někdo so útulku mrknout, neni určitě problém, stačí se domluvit. Ovšem já tam nemůžu, bo doma máme už dva psy a víc nemůžu a já bych to prostě nevydržel a něco bych domů přitáhnul Na co ta částka přesně půjde dám vědět a kopii faktury samozřejmě vystavím zde.
Všichni dárci:
Zdenda
Kukii
Loser
Ondráš
Stoner
Mr.BSE
Meloun
StanKr
Wenzel B6
Izerofci
Japa
Koval a Stánička
Žirafa
Janna
Bodlinka
Kadel
Drahoslav D.
Houskovi
Milouš
Inkviz
-----------
Celkem 8.050,- Kč
Martin B12 (Člen) 30.01.2011 17:53:57 Offline |
dodatečně posláno
street triple picco
Stránky: 1