Nejsi přihlášen
nazran - to by jeden blil...
už několikrát jsme tady já i další znectili skvělou značku motooblečení nazran, nedá mi to, abych znovu nepřispěl svojí troškou do mlýna....
na obrázku vidíte protektory po asi roce a půl méně intenzivního používání, bez kreše
to jen pro případný zájemce o koupi, kteří budou stejně blbí jako já
![]() |
Banditatom (Člen) 30.01.2011 14:01:23 Offline |
Re: nazran - to by jeden blil...
buď jsem měl kurfa štěstí nebo ten NAZRAN šel s kvalitou do prdele, ale co mám od nich svojí bundu cca 6let tak je furt jak nová nic nikde nepraská... vše drží
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 30.01.2011 15:17:29 Offline |
myslím, že dřív fakt byly lepší, taky mám bundu asi 5 nebo 6 let a byl docela dobrá, neřííkám, že ňákej zázrak, ale když teď koukám na ty co maj v krámě, tak jsou už vod pohledu jako nový daleko horší, stříhem i látkama.
hans - úplně stejný chrániče mám v kombinéze, asi by nevypadali dobře po nějakým pádu. Já je teda mám jako nový, ale je to tím, že jsem přibral a musel jsem je z kombošky vyndat a ve skříni moc nestárnou.
Jinak kožená komba je hrozná, kůže má nějak všude narušenej povrch, drží to zatím pohromadě, ale vypadá to napytschu a vůbec je to sračka,
takže se připojuju, NAZRAN NEKUPOVAT
Ne nebyli dřív lepší. Jen prostě je nějaká série o něco lepší a jiná zase úplně totál na píču. Těch na píču je ale dle mě a co slyšim a vidim kolem mě 95% Ale o to nejde. Přístup majitelů k reklamaci je ve stylu:
co bys chtěl čuráku, staral si se o to špatně a moc to používáš, takže si vyliž prdel.
(Rukavice, původně za 1800,- za půl roku najetejch 5000 km, nikdy nezmokly, po půl roce totál na sračky) Nasrat podobnejm obchodníkům Můj názor.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Nevim jak teď, ale tak cca před 5ti lety to bylo například pro mě dostupný. Koupil jsem textilní komplet a byl jsem spokojenej. Nice se tam nepáralo, chrániče v pohodě a při svezení po asfaltu mi taky nic nebylo... A oblečení bylo lece ošoupaný... Takže já mám dobrou zkušenost. Bundu mám do dnes doma
Kdyš sem byl mladej a hloupej,tak sem měl vod nich taky rukavice,po sezóně profřený na dlani vod řídítek,rozpáranej prst a vytahaný jak pysky Dolly Bástr Cenofka tenkrát kolem 1700kč..
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 30.01.2011 20:50:56 Offline |
tak že to sem seru bundu mám nasran 6 járů rukavice mám zamo už druhé a jsem s nima ma spokojený moja má druhou budnu nasran a je těžce vysmátá
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
LukinB6 psal:Tak já mám od nich rukavice už 3 yáááry a pořát dobré - netrhaj se, jen jsou krapet nepoddajné po několika slejvákách ale jinak ok. Ještě letos určitě vydržej. No a na ledviňáku není co zničit.
no tak tim bych si nebyl tak jistej mám jeden doma, neříkám, že je k nepoužití, ale vojebanej je dost (suchej zip ponejvíce)
Bandit 4EVER!!!
snowflake600 (Člen) 31.01.2011 00:12:09 Offline |
Zdenda psal:Ne nebyli dřív lepší. Jen prostě je nějaká série o něco lepší a jiná zase úplně totál na píču. Těch na píču je ale dle mě a co slyšim a vidim kolem mě 95% Ale o to nejde. Přístup majitelů k reklamaci je ve stylu:
co bys chtěl čuráku, staral si se o to špatně a moc to používáš, takže si vyliž prdel.
(Rukavice, původně za 1800,- za půl roku najetejch 5000 km, nikdy nezmokly, po půl roce totál na sračky) Nasrat podobnejm obchodníkůmMůj názor.
áno, s reklamacemi mám zkušenost stejnou, kalhoty už jsem nakoupil inde...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2011 07:16:04 Offline |
já ty chrániče na kolenech vyndal takže pořád jsou jak nový
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snowflake600 (Člen) 31.01.2011 14:08:20 Offline |
Luk psal:mam kalhoty i bundu nasran, chranice vypadaj stejne
fák jo? taky mám bundu, no...ale drží....to bude tím, že má první sezonu teprve :)
Stránky: 1