Nejsi přihlášen
pivní ráj
tady se asi na pivo nečeká http://www.youtube.com/watch?v=zyNiWjVYrBY
Re: pivní ráj
No nevím, možná to pěkně vypadá ale nejsem si úplně jistá kvalitkou když furt točej jen samou pěnu a pak čekaj až opadne aby se tam vešla další a znovu... než se to pivo dostane k tobě od prvního natočení tak už z něj máš vlastně stojáka vylepšenýho čerstvou pěnou...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Libor nx psal:No kdysi se netočilo pivo tak rychle jako dnes.Tlačilo se to vzduchem a ne nějakým CO.Hlavně pěna vydržela až na dno,ne jak dnes ,že za pár minut más z toho kozu.
....prej gdysy vzduchem ...to uš sem tag starej, že pamatuju, že f každý hospodě byl kompresor???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Libor nx psal:No kdysi se netočilo pivo tak rychle jako dnes.Tlačilo se to vzduchem a ne nějakým CO.Hlavně pěna vydržela až na dno,ne jak dnes ,že za pár minut más z toho kozu.
....prej gdysy vzduchem
...to uš sem tag starej, že pamatuju, že f každý hospodě byl kompresor???
...sem asi taky starej, bo to taky pamatuju, u knajkp bejval v drátěný kleci kompresor, vlastně taková zvuková reklama, bo v chodu řikal podle typu buď "poď poď poď" nebo "poď na jedno poď na jedno" což fungovalo, kdo by odolal
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Filous psal:Libor nx psal:No kdysi se netočilo pivo tak rychle jako dnes.Tlačilo se to vzduchem a ne nějakým CO.Hlavně pěna vydržela až na dno,ne jak dnes ,že za pár minut más z toho kozu.
....prej gdysy vzduchem
Jo jo už to je nějakej ten čas.Si pamatuju jak měli u nás venku šnorchl od kompresoru,vypadalo to jako venkovní sprcha.Pěkně to chrochtalo.To byly faj časy
Libor nx psal:Filous psal:Libor nx psal:No kdysi se netočilo pivo tak rychle jako dnes.Tlačilo se to vzduchem a ne nějakým CO.Hlavně pěna vydržela až na dno,ne jak dnes ,že za pár minut más z toho kozu.
....prej gdysy vzduchem
Jo jo už to je nějakej ten čas.Si pamatuju jak měli u nás venku šnorchl od kompresoru,vypadalo to jako venkovní sprcha.Pěkně to chrochtalo.
To byly faj časy
a dys te hospockej nasral tak si na to sani hodil hadr s petrolejem ...
Bandit pičo
Fresh Man psal:Libor nx psal:Filous psal:....prej gdysy vzduchem
Jo jo už to je nějakej ten čas.Si pamatuju jak měli u nás venku šnorchl od kompresoru,vypadalo to jako venkovní sprcha.Pěkně to chrochtalo.
To byly faj časy
a dys te hospockej nasral tak si na to sani hodil hadr s petrolejem ...
My jsme měli obětavého a fajn hospodského,kolikrát tam s náma vydržel do rána.
a narážel nekdo z vás zastara?
dyš byly spuchřelí gumičky na gintru?a člověk to zjistil až dyš jela jehla nahoru a kohout vod fzduchu na druhej straně sklepa..to byla prča
woe mockrát sem přišel ze sklepa nažmach
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:a narážel nekdo z vás zastara?
dyš byly spuchřelí gumičky na gintru?a člověk to zjistil až dyš jela jehla nahoru a kohout vod fzduchu na druhej straně sklepa..to byla prča
si piš,pár jsem jich vodšpuntoval,aparátek ještě mám,na památku
tenkrát stála padesátka 170kčs,pár lidí se složilo a už to jelo...dneska píchne bečku každej jouda
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Já v tom čepování nevidím nic divného ... v dobách své slávy byla taková nálevna ve Venuši v OVA - Hrabůvce. Jedniná hospoda na sídlišti ...jak havíři přijeli ze šichty, tak až do noci piva rozváželi v kuse na vozíčku cca 1 x 0,8m na dvě patra ...ale pivo bylo výborné ...bečky se tam nenarážely ...měli na to takové tanky ( nevím kolik tisíc litrů) a kompresor
Kim psal:Borák psal:a narážel nekdo z vás zastara?
woe mockrát sem přišel ze sklepa nažmachsi piš,pár jsem jich vodšpuntoval
,aparátek ještě mám,na památku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 111152.jpg
tenkrát stála padesátka 170kčs,pár lidí se složilo a už to jelo...dneska píchne bečku každej jouda
...taky jich mam pár na triku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kim psal:Borák psal:a narážel nekdo z vás zastara?
...no já jich mám pár na triku do slova a do písmene
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:Kim psal:Borák psal:a narážel nekdo z vás zastara?
první sem narážel ve slipkách, abych nebyl celej zmáčenej, vono to hesky trefit bylo taky umění, aby teho moc neuteklo viz Slavnosti sněženek já co si spíš pamatuju tag to bylo to mordování sa s těma bečkama. dnes je to samej heskej tvar, úchyty atd. ci fix tenkrát to dotáhnůt na chatu byl zaslůženej výkon
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
byla s tim sranda to bylo ještě za dávných časů, kdy sme si náš vesnickej pijas střídali mezi rodinkama.. měsíc ten a druhý zas další.. furt bylo komu nalejvat
asistovala sem bráškoj a občas sme se krásně vykoupali
Život je boj-mašina je nej!!!
Borák psal:a narážel nekdo z vás zastara?
ty vole to vidim jak dneska... jak vysoko letěla
Strýcfajtr !!!
Kim psal:tenkrát stála padesátka 170kčs,pár lidí se složilo a už to jelo
...dneska píchne bečku každej jouda
My taky jsme jezdili do pivovaru pro Ostravar každej pátek pro sud nebo dva,podle toho kolik bylo lidí.Bylo to lepší a levnější než hospoda
.Dokonce jsme dělali suda na štědrý večer,moje máti byla z toho docela na větvi.
Stránky: 1