Nejsi přihlášen
Kelímky B12 pro místní socky... Nic pro Filouse!
Jak úvod napovídá,zželelo se mi vás A navíc mám nelogicky asertivní chvilku
Takže jak k nim přijít a nebrečet že je to drahý,ste studenti, apod. ..
Takže návod pro vaši sociální skupinu je konečně zde:
1. Vybrečíme po kamarádech,vrakovištích a vdovách 2-3 rozbité budíky..
2.V okolí se někdo určitě trapně pokoušel modelařit tak pod záminkou že víte o někom kdo má zájem lupenkovou pilku koupit a na kačku nehledí si ji zapůjčíme a posléze vrátíme s tím že "kšeft" nevyšel,bo ho zavřeli.. A řežeme
3. Přibližně opillujeme a slepíme.
Zatímco pilník se dá nahradit šutrem,s lepidlem to bude chtít trochu víc invence
doporučuji v přestrojení navštívit provoz kde se lepí plasty,pro sportovce ukrást v modelářství a prchat(je to do 5000,- tak to projde)
takhle nějak to bude vypadat:
4. Vytmelíme spáru - vhodné vyčíhnout lakovnu kde zrovna tmelí vůz,vběhnout,hrábnout prstem do tmelu a prchat-ovšem je třeba mít budíky položené za rohem nebo nám to stvrdne a lakoven je v běžném okolí na jednom místě nedostatek(většinou se podaří ukrást i lepicí pásku,ta se bude taky hodit)
5. Najdeme v kontejneru zbytek černého spreje,v případě neúspěchu půjdeme cestářům v zádech a jak popojedou zasypat a postříkat další díru pomocí nalezeného klacíku který budete namáčet v téru kterým štěrk postříkali zatřete spáru
6.Nasadíte a voilá
Jo,a mohli byste se mi složit na panáka vy
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.08.2008 14:46:50 Offline |
Re: Kelímky B12 pro místní socky... Nic pro Filouse!
Kelly fakt pěkný.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:většinou je křáplej jen jeden a ten plast mezi..
podle toho je musíš zhánět,pokud nebudou OK udělá se spodek černej,kdyby byly odřený oba už by to bylo v lakovně..
Fajnšmekři a prozíraví lidé mají staré modely Banditů..
PURE NAKED BIKE!
jak se dá udělat z prdu kulička....
SLUGI psal:Kelly01 psal:Trvalo to 1,5hodiny
... chceš říct žes to za 1,5 hod.stihl přesně podle popisu
ne to stihnul napsat
ale ne teď fakt dobře opravíno,sice bych s mojí postavou s tím prcháním měl asi problém,ale zkusit se to musí
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
mr.BSE psal:Kellyho nejdelsi prispevek a snad prvni zalozeny vlakno, ve kterym neco dela nezsitne
Za tu dobu, co tu jsem, sem nic podobneho nevidel
...a dlouho neuvidíš ...myslim, že Kelly měl ňáký výročí, sváteg, psice se mu uzdravila a nebo byl seks, jináč to nejni možný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2008 07:39:14 Offline |
Filous psal:mr.BSE psal:Kellyho nejdelsi prispevek a snad prvni zalozeny vlakno, ve kterym neco dela nezsitne
Za tu dobu, co tu jsem, sem nic podobneho nevidel...a dlouho neuvidíš ...myslim, že Kelly měl ňáký výročí, sváteg, psice se mu uzdravila a nebo byl seks, jináč to nejni možný
to bude spíš to uzdravení psice.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ó, tak si nekecal, zvládl si to :)
neopírejte se o něj tak hrozivě, první bod byl dle skutečnosti:) Bečel mi na rameně, že spěchá, ale jak bude mít čas, zajdeme na pivo za ty moje rozfláklé skořápky
tak at slouží, woe si šikula, uplný kutil Tym
tož tak..
Michal Dk psal:Dal jsem to i do bazaru kdyby měl někdo pravej kelímek s prostředkem na b6 2000+N -ko nepoškozenej vezmu ho.
...mrknu se do mý bedny se zbytkama...jedny nedo dokonce dvoje dobitý sem míval...šetřil sem si je, abych si moch utvořit jedny pjekný podle Kellyho návodu, ale ňák to nestíhám
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Michal Dk psal:Dal jsem to i do bazaru kdyby měl někdo pravej kelímek s prostředkem na b6 2000+N -ko nepoškozenej vezmu ho.
...mrknu se do mý bedny se zbytkama...jedny nedo dokonce dvoje dobitý sem míval...šetřil sem si je, abych si moch utvořit jedny pjekný podle Kellyho návodu, ale ňák to nestíhám
To bys byl hodnej
Michal Dk psal:libac22 psal:a new kelímky by stály kolik ??? nikde jsem je nenašel jako new ....
Partsdepot cca 3600,- novější model.
coooooo? se po ne...
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Tak se do něj tak nenavážejte. Snad poprvé řekla udělal něco jiného než krytyzoval, pomlouval, (řekl "Hovno tomu je") Tak to oceňte. I když i na mě to je síla a zajímalo by mě co se mu stalo když to začal tvořit. Ale za mě "Dobrá práce Frenku"
GSX1250FA
libac22 psal:Michal Dk psal:libac22 psal:a new kelímky by stály kolik ??? nikde jsem je nenašel jako new ....
Partsdepot cca 3600,- novější model.
coooooo? se po ne...
No, zavolej si do Suzuki, tak teprve zjistíš kdo se
Já naposledy chtěl origo samolepku GSX 1400 (cca 30cm dlouhá) na podsedlovku a jedna byla kolem 1300 U Partsdepot pak za 380,-
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:libac22 psal:Michal Dk psal:
Partsdepot cca 3600,- novější model.coooooo? se po ne...
No, zavolej si do Suzuki, tak teprve zjistíš kdo se
Já naposledy chtěl origo samolepku GSX 1400 (cca 30cm dlouhá) na podsedlovku a jedna byla kolem 1300 U Partsdepot pak za 380,-
tak to jsou ceny na po
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Stránky: 1