Nejsi přihlášen
Re: repase tlumiče řízení
...jestli je v záruce, reklamuj. Jinak na Sprint Damper což je to samý, vyměnit gufírka nalít předepsané množství oleje ( přímo do tlumičů řízení a zadních ) a hotovo.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Miras psal:Štěpáne a neměl by ten tlumič být plnej oleje? aby neměl prázdnej chod?... mě teda napadlo... V záruce už není, to bych to vrátil, to je jasný.
....nejspíš jo, já jenom vím že je takhle repasuje tuším Drašnar.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.02.2011 09:29:06 Offline |
Filous psal:...já se nechcu hádat, ale podle mě by měl bejt plnej a vodvzdušněnej
to se nehádej je to tak a pravdě je to dost voser..nechával jsem jeden repasovat v Benešově v Hydraulice a než fungoval jak měl tak ho předělával třikrát..Nakonec si na něj udělal nějakou vaničku a montoval to dohromady potopený ve voleji.Teda aspoň tak mi to poudal.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2011 09:33:24 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...já se nechcu hádat, ale podle mě by měl bejt plnej a vodvzdušněnej
to se nehádej je to tak a pravdě je to dost voser..nechával jsem jeden repasovat v Benešově v Hydraulice a než fungoval jak měl tak ho předělával třikrát..Nakonec si na něj udělal nějakou vaničku a montoval to dohromady potopený ve voleji.Teda aspoň tak mi to poudal.
tak to je něco podobnýho ,jako když se prcá v bazénu ...vytlačíš ty bubliny ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar (Člen) 01.02.2011 10:03:05 Offline |
já měl zcela prázdnej tlumič WP, mechoš kůpil gufero a vopravil, jak to udělal nevím, říkal, že to nebyl velký problém.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.02.2011 10:13:34 Offline |
zzzmrzlinar psal:já měl zcela prázdnej tlumič WP, mechoš kůpil gufero a vopravil, jak to udělal nevím, říkal, že to nebyl velký problém.
jestli byl rozebírací tak je to o dost jednodušší...hlavně nesmí bejt nakurvená pístnice...když si to tak zpětně přehrávám tak vlastně ten tlumič tenkrát dělal úplně novej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1