Nejsi přihlášen
Zkušenosti s vyklápěčkama ?
Zdravim
Čeká mě nákup nové přilby
(po nezdaru s Nitrem - již nikdy více)
uvažuji o vyklápečce.
jaké s nimi máte zkušenosti?
jakou doporučíte ?(do 5000 kč)
(půjdu do Shohey - asi)
jezdil jsem s vyklápěčkou od nějaké neznačky (Cox) jen jednou
a připadá mi, že do ní pěkně fouká?
co vy na to ?
všechno je to v lidech
jirka silver (Člen) 10.04.2007 09:16:54 Offline |
Re: Zkušenosti s vyklápěčkama ?
Vyklápěčku jsem koupil kvůli brýlím.Další bude lehká integrálka.
Najdete nás na každém kilometru
Ondráš psal:Za 6 tis. Caberg Justissimo. Funkčnost částí v pohodě, ale mám blbě tvarovanou hlavu. Záleží na firmě každá to dělá podle jiného kopyta.
Jinak ale můžu doporučit.
Mám taky Caberg Justissimo a max spokojenost, kupoval jsem ho taky za 5.990,- na výstavě motocykl 2007 měli akční cenu za 4.200,- tak jsme pořídili i přítelce.
Jen teď nějak řeším jak sundat plexi - z návodu jsem to nějak nepochopil :(
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
mám airoha, dostal sem ju jako dárek a už nikdy víc. hučí v ní, fouká do ní, hrůza, už scháním něco novýho, kdybych kua neměl brejle tak du do integrálky
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
To vorel:
ale brýle jdou do normální přilby (ručičky pod tlakem povolí)
ale to pohodlí nandávání do vyklápěčky
a zkušenost s možností vložení tmavýho plexi
mě prostě nadchla
Jinak nikde neni napsáno že nepudu znova do integrálky
ale jistě vím, že to nebude již Nitro
tož tak
všechno je to v lidech
2 Skubák: Hovno vydržíš Je to o trpělivosti... 150-170 z Olomouce až do Berouna (mimo tu zasranou Jižní spojku). Víc mě sralo, jak jsem měl otlačenou hlavu.
2 Drak: No to jsem taky nepochopil... I jsem si říkal, že to zkusím, ale když jsem se dostal ke hranici, kdy jsem si říkal, že by ten plast už mohl prdnout, tak jsem toho radši nechal. Plexi je zatím v pohodě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:2 Drak: No to jsem taky nepochopil... I jsem si říkal, že to zkusím, ale když jsem se dostal ke hranici, kdy jsem si říkal, že by ten plast už mohl prdnout, tak jsem toho radši nechal. Plexi je zatím v pohodě.
No taky to zatím nechávám, ale budu muset na to přijít
Drak psal:Ondráš psal:2 Drak: No to jsem taky nepochopil... I jsem si říkal, že to zkusím, ale když jsem se dostal ke hranici, kdy jsem si říkal, že by ten plast už mohl prdnout, tak jsem toho radši nechal. Plexi je zatím v pohodě.
No taky to zatím nechávám, ale budu muset na to přijít
Tak dej vědět
Já normálně mám brejle v helmě. Ale obroučky jsou drátkový, aby mě nebolely uši. Hlučnou helmu bych nesnes - čili integrála.. Něco jinýho je jezdit s vyklápěčkou na Burgmanovi, kde je větrnej štít jako prase..
bla...blabla...!
No hele já jezdím s MRobert. Taky vyklápěčka. Jako jedna z mála docela pěkně pomalovaná a všechno je úplně super. Nikde nefouká a je pohodlná. Cena 3999,- a je fakt super. Baťůžek si ji hned také koupil
..............mno žiju abych fšecko přežil, ne? a teď mi v tom pomáhá zase B6N
Já mám AGV Targa mám jí cca 6 let a je dobrá. Problém je, že už je docela vymačkaná, ale jsem s ní spokojenej. Stála mě tehdy 5250,- Ted jsem do ní kupoval tmavý plexi a stálo 800 (jen pro info). Myslím že každá otvírací bude trochu hlučnější. Před týdnem si kupovala přítelkyně ten Caberg za 6000 a musím říct že se mi moc líbí. Za tu cenu asi nejlepší zpracování co jsem videl.
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Ahoj, mám airoha sv 55. Asi je těžší, hlučnější, ale rozhodně dobrej vnitřek a vnitřní brejle jsou taky gut.Váha mě nevadí poněvač mám hrozně namakaný krčáky. Průvan v něm teda není(léta jsem jezdil v otevřený helmě).Pokud jsi na turistiku tak ber a pokud trhač pryží tak radši integrálku. Tož tak Bandit
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Vyklápěčka je dobrá věc. Nezapomeň na velkej tankvak, aby si do něj narval hodně řízků. Neni nad to smažit si to po dálnici, votevřít tankvak, vyklopit helmu a krásně se nažrat tak nějak za pochodu
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Já mam airoha SV 55 (vyklápěcí) mam jí od vánoc a docela spokojenost. Zatim o jiný nepřemýšlim. Před ti jsem měl nějakou šunku jenom tak na MZ byla to tušim ,,NAU´´ musim říct že docela přechod. Ale i tak tam na muj vkus dost fouká jinak je ok
Ondráš: tak jsem na to přišel a o víkendu si sundal plexi
Postup: chytil jsem helmu a na z obou stran jak je ten umela hmota co zajizdi pri zvednutem plexi jsem zaboril prst a mírným tlakem směrem k sobě to rozebral. Jsou tam takové nacvakávací zámky. Trochu jsem to nafotil, ale měl jsem jen tel takže kvalita nic moc, ale snad bude stačit.
yello psal:Mate nekdo Airoh TR1 ? Se mi libi,ale vsichni rikaji,ze Airohy se brzo vytlaci...
Jinak urco pudu do N102....jeste musim trosku omlatit tu co mam,aby ten nakup prosel...
...potvrzuju...já i Ája sme Airoha měli...jediný, co bylo blbý bylo to, že po 3 sezónách byli ty škopky vo číslo vječí...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kdyby náhodou - mám vyklápěčku HJC za 7400 a mohu vřele doporučit aby si to nikdy nikdo nekupoval-sračka. Hróóznýýýý zapínání, rychle se mi vytlačila, nemá tmavý štítek, ta ventilace tam je jen na parádu a hlavně jsem s ní jen lehce škrtl při malorychlostním pádu a od tý doby v tom bouchá a hučí - chci ten sr*č po 9 měsících používání vyhodit
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Mám kvůli brýlím taky vyklápěčky Airoh Mathis 4 roky a loni SV55 Sport za 5,5tkč a jsem spokojen, vnitřní vyklápěcí tmavé plexi, kovové zámky, dobré odvětrání, je méně hlučná než Mathiska, jen déle trvalo než přestala tlačit, musel jsem jí vymačkat násilně.
12.Bandit je dobrá minulost
Filous psal:yello psal:ale vsichni rikaji,ze Airohy se brzo vytlaci...
...potvrzuju...já i Ája sme Airoha měli...jediný, co bylo blbý bylo to, že po 3 sezónách byli ty škopky vo číslo vječí...
...woe, dyby f tom nejela ája s tebou, tag bych řek, žes tomu "utrch drápky" a ta kebule se ti zmenčila jako následek vobrofskýho úhynu moskovejch buněk, jag je máčíš f lihu a tím se ti ta makovice takle scvrkla no jenže vona mi f tom ale nějag neštymuje
ps: teť vážně, dej vjedít termín
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Drak psal:Ondráš: tak jsem na to přišel a o víkendu si sundal plexi
Postup: chytil jsem helmu a na z obou stran jak je ten umela hmota co zajizdi pri zvednutem plexi jsem zaboril prst a mírným tlakem směrem k sobě to rozebral. Jsou tam takové nacvakávací zámky. Trochu jsem to nafotil, ale měl jsem jen tel takže kvalita nic moc, ale snad bude stačit.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ak/001.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ak/002.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ak/003.jpg
Dík moc. zítra to zkusím
Stránky: 1