Nejsi přihlášen
Re: Obyvacka motorkara :)
xnewstedx psal:
a video není ???
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
snowflake600 (Člen) 08.02.2011 21:10:45 Offline |
libac22 psal:xnewstedx psal:a video není ???
už jen podle tý mlhy na fotce ti musí bejt jasný, že bys na tom viděl beztak hnědáka
snowflake600 psal:libac22 psal:xnewstedx psal:a video není ???
už jen podle tý mlhy na fotce ti musí bejt jasný, že bys na tom viděl beztak hnědáka
to jo se divím že to ta plovoucka vydržela , teda jestli to není lino
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 13:19:52 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:libac22 psal:
a video není ???už jen podle tý mlhy na fotce ti musí bejt jasný, že bys na tom viděl beztak hnědáka
to jo se divím že to ta plovoucka vydržela , teda jestli to není lino
lino
to by ti z něj moc nezbylo, po tomhle šílencoj
snowflake600 psal:libac22 psal:snowflake600 psal:
už jen podle tý mlhy na fotce ti musí bejt jasný, že bys na tom viděl beztak hnědákato jo se divím že to ta plovoucka vydržela , teda jestli to není lino
lino
to by ti z něj moc nezbylo, po tomhle šílencoj
když chtěl takhlen řádit tak si měl dát do obejváku jemnej asfalt
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 18:35:37 Offline |
to jo se divím že to ta plovoucka vydržela , teda jestli to není linolino
to by ti z něj moc nezbylo, po tomhle šílencojkdyž chtěl takhlen řádit tak si měl dát do obejváku jemnej asfalt
eště to tak :D kdo to má pak uklízet
lino
to by ti z něj moc nezbylo, po tomhle šílencojkdyž chtěl takhlen řádit tak si měl dát do obejváku jemnej asfalt
eště to tak :D kdo to má pak uklízet
koukám že tomu borcovi nepořádek nevadí
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 19:04:47 Offline |
když chtěl takhlen řádit tak si měl dát do obejváku jemnej asfalteště to tak :D kdo to má pak uklízet
koukám že tomu borcovi nepořádek nevadí
počkej, až to uvidí manželka, jak mu to vadit začne
eště to tak :D kdo to má pak uklízetkoukám že tomu borcovi nepořádek nevadí
počkej, až to uvidí manželka, jak mu to vadit začne
myslíš že nejakou má , když se koukneš na tu mýstnost NEŘEK BYCH
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 19:10:54 Offline |
koukám že tomu borcovi nepořádek nevadípočkej, až to uvidí manželka, jak mu to vadit začne
myslíš že nejakou má , když se koukneš na tu mýstnost NEŘEK BYCH
třeba je slepá anebo stejně blbá........
anebo taky motorkářka
počkej, až to uvidí manželka, jak mu to vadit začnemyslíš že nejakou má , když se koukneš na tu mýstnost NEŘEK BYCH
anebo taky motorkářka
asi jo čoveče ta určitě má tu čtyřkolku v pozadí
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 19:13:00 Offline |
myslíš že nejakou má , když se koukneš na tu mýstnost NEŘEK BYCHtřeba je slepá anebo stejně blbá........
anebo taky motorkářkaasi jo čoveče ta určitě má tu čtyřkolku v pozadí
tý sem si předtím ani nevšimnul, čoveče :D ale ikona místnosti je jasná :D
anebo taky motorkářkaasi jo čoveče ta určitě má tu čtyřkolku v pozadí
tý sem si předtím ani nevšimnul, čoveče :D ale ikona místnosti je jasná :D
jj
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 19:19:20 Offline |
asi jo čoveče ta určitě má tu čtyřkolku v pozadítý sem si předtím ani nevšimnul, čoveče :D ale ikona místnosti je jasná :D
jj
kurva, já chci teplo :(((((...........dneska sme se hrabali v autě, ale už bych se na to neradši vytento, postavil ho někam do kouta a konečně vyjel na dvou kolech, tohle se nedá
tý sem si předtím ani nevšimnul, čoveče :D ale ikona místnosti je jasná :Djj
kurva, já chci teplo :(((((...........dneska sme se hrabali v autě, ale už bych se na to neradši vytento, postavil ho někam do kouta a konečně vyjel na dvou kolech, tohle se nedá
já jsem dneska byl protáhnout mášu až na zmrzlej krt to šlo . copak jste dáli ?
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 19:27:45 Offline |
jjkurva, já chci teplo :(((((...........dneska sme se hrabali v autě, ale už bych se na to neradši vytento, postavil ho někam do kouta a konečně vyjel na dvou kolech, tohle se nedá
já jsem dneska byl protáhnout mášu až na zmrzlej krt to šlo . copak jste dáli ?
čoveče, řešil sem to tu asi před měsíce :D nestartuje mi Felcka :D
Teda, startuje a nestartuje, prostě tak, jak se chce jí a ne mně, což je dost nepraktický a nechávej to pořád někde nadlábnutý a jdi si třeba do krámu :D
Do toho včera přestala jít skoro všecka elektrika....
Po půl hodině prolejzání všeho kámoš povídá - od čeho je ten urvanej drát?
Byl ke starteru.....nic, kromě obrisove a rádia nefungovalo :) ...teď už jo....a to nestartovaní sme taky vyřešili, takže zejtra jedu do Mnětic pro "novej" startér.....
Mě to taky cukalo, ale mám ji na zimu u dědka v garáži, aby to doma nepřekáželo...takže vyčkávám no ...
kurva, já chci teplo :(((((...........dneska sme se hrabali v autě, ale už bych se na to neradši vytento, postavil ho někam do kouta a konečně vyjel na dvou kolech, tohle se nedájá jsem dneska byl protáhnout mášu až na zmrzlej krt to šlo . copak jste dáli ?
Teda, startuje a nestartuje, prostě tak, jak se chce jí a ne mně, což je dost nepraktický a nechávej to pořád někde nadlábnutý a jdi si třeba do krámu :D
Byl ke starteru.....nic, kromě obrisove a rádia nefungovalo :) ...teď už jo....a to nestartovaní sme taky vyřešili, takže zejtra jedu do Mnětic pro "novej" startér.....
Mě to taky cukalo, ale mám ji na zimu u dědka v garáži, aby to doma nepřekáželo...takže vyčkávám no ...
tývole tak taková závada by me nenapadla , jasný chce to všecno prolízt a nakonec se na to příde a kor u feliny tam máš skoro u všeho nádhernej přístup ne jako u zahraničních aut
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 19:50:23 Offline |
já jsem dneska byl protáhnout mášu až na zmrzlej krt to šlo . copak jste dáli ?čoveče, řešil sem to tu asi před měsíce :D nestartuje mi Felcka :D
Mě to taky cukalo, ale mám ji na zimu u dědka v garáži, aby to doma nepřekáželo...takže vyčkávám no ...tývole tak taková závada by me nenapadla , jasný chce to všecno prolízt a nakonec se na to příde a kor u feliny tam máš skoro u všeho nádhernej přístup ne jako u zahraničních aut
jak k čemu, ale je fakt, že jelikož v ní nic není, tak se to hledá líp :D
a oprava je otázkou pár kaček :) v tom je to auto nedocenitelný.....tak první vlastní auto....a náhodou, je pěkná :) , dyby mi teda jeden bok nějakej zasr*nej šulin nevobjel šroubovákem....:D
Mě to taky cukalo, ale mám ji na zimu u dědka v garáži, aby to doma nepřekáželo...takže vyčkávám no ...tývole tak taková závada by me nenapadla , jasný chce to všecno prolízt a nakonec se na to příde a kor u feliny tam máš skoro u všeho nádhernej přístup ne jako u zahraničních aut
jak k čemu, ale je fakt, že jelikož v ní nic není, tak se to hledá líp :D
a oprava je otázkou pár kaček :) v tom je to auto nedocenitelný.....tak první vlastní auto....a náhodou, je pěkná :) , dyby mi teda jeden bok nějakej zasr*nej šulin nevobjel šroubovákem....:D
jj já mám opla a tam je všecno namrdaný na sobě , no hruza co ti mám povídat... na
jo jo lidi jsou svině !!! bud pomsta nebo závist , no prostě idioti
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 19:59:27 Offline |
tývole tak taková závada by me nenapadla , jasný chce to všecno prolízt a nakonec se na to příde a kor u feliny tam máš skoro u všeho nádhernej přístup ne jako u zahraničních autjak k čemu, ale je fakt, že jelikož v ní nic není, tak se to hledá líp :D
a oprava je otázkou pár kaček :) v tom je to auto nedocenitelný.....tak první vlastní auto....a náhodou, je pěkná :) , dyby mi teda jeden bok nějakej zasr*nej šulin nevobjel šroubovákem....:Djj já mám opla a tam je všecno namrdaný na sobě , no hruza co ti mám povídat... na
jo jo lidi jsou svině !!! bud pomsta nebo závist , no prostě idioti
pomsta...závist těžko :D ikdyž lak do tý doby byl krásnej, zelená metla, ta světlá, fakt moc fešná holka :) vzali nás tam takhle asi 3 auta...sme pak byli na fízlech, ale co si pomůžeš :(
no vubec nic ty to akorát hoděj pod stúl a serou na to !!! tak to byli nějaký smradi který šli z pařby , každopádně to nasere kor když byla v takovím stavu jak říkáš ...
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 20:06:54 Offline |
libac22 psal:no vubec nic ty to akorát hoděj pod stúl a serou na to !!! tak to byli nějaký smradi který šli z pařby , každopádně to nasere kor když byla v takovím stavu jak říkáš ...
no, to nám udělali před Vodafonem v Chru...sem tam byl o prázdkách na "brigádě" a bylo málo místa, tak sme to naparkovali nějakejm píčusům do uličky u garáží....v poho by vyjeli a zajeli, neprekazeli sme...a stejne hovno...
snowflake600 psal:libac22 psal:no vubec nic ty to akorát hoděj pod stúl a serou na to !!! tak to byli nějaký smradi který šli z pařby , každopádně to nasere kor když byla v takovím stavu jak říkáš ...
no, to nám udělali před Vodafonem v Chru...sem tam byl o prázdkách na "brigádě" a bylo málo místa, tak sme to naparkovali nějakejm píčusům do uličky u garáží....v poho by vyjeli a zajeli, neprekazeli sme...a stejne hovno...
kurva aby se člověk bál zaparkovat v chrudimi nestraš dík za info . neznáš tam nějakýho Zdenka přibližně 25 let , jsem s nim makal , to byl řízek
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 20:13:39 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:libac22 psal:no vubec nic ty to akorát hoděj pod stúl a serou na to !!! tak to byli nějaký smradi který šli z pařby , každopádně to nasere kor když byla v takovím stavu jak říkáš ...
kurva aby se člověk bál zaparkovat v chrudimi nestraš dík za info . neznáš tam nějakýho Zdenka přibližně 25 let , jsem s nim makal , to byl řízek
netuším :D jestli myslíš z Vodafonu, tak to ne...v tom baráku se točí 700 lidí :D hele, jestli jeste schanis nekoho na ty vidle, tak mam dobryho dvorniho mechanika :)
no, to nám udělali před Vodafonem v Chru...sem tam byl o prázdkách na "brigádě" a bylo málo místa, tak sme to naparkovali nějakejm píčusům do uličky u garáží....v poho by vyjeli a zajeli, neprekazeli sme...a stejne hovno...kurva aby se člověk bál zaparkovat v chrudimi nestraš dík za info . neznáš tam nějakýho Zdenka přibližně 25 let , jsem s nim makal , to byl řízek
netuším :D jestli myslíš z Vodafonu, tak to ne...v tom baráku se točí 700 lidí :D hele, jestli jeste schanis nekoho na ty vidle, tak mam dobryho dvorniho mechanika :)
no já si na jednoho myslím u nás a ten by to moh dělat , ale klidně mě mužeš někoho doporučit kdyby to nevišlo
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 20:23:14 Offline |
kurva aby se člověk bál zaparkovat v chrudimi nestraš dík za info . neznáš tam nějakýho Zdenka přibližně 25 let , jsem s nim makal , to byl řízeknetuším :D jestli myslíš z Vodafonu, tak to ne...v tom baráku se točí 700 lidí :D hele, jestli jeste schanis nekoho na ty vidle, tak mam dobryho dvorniho mechanika :)
no já si na jednoho myslím u nás a ten by to moh dělat , ale klidně mě mužeš někoho doporučit kdyby to nevišlo
se dyštak pak ozvi :) je to machr na všecko, co jezdí...a to je mu teď teprve 18 :)
kdybys viděl, co z rostřelenejch aut a pod. je schopnej udělat....
netuším :D jestli myslíš z Vodafonu, tak to ne...v tom baráku se točí 700 lidí :D hele, jestli jeste schanis nekoho na ty vidle, tak mam dobryho dvorniho mechanika :)no já si na jednoho myslím u nás a ten by to moh dělat , ale klidně mě mužeš někoho doporučit kdyby to nevišlo
se dyštak pak ozvi :) je to machr na všecko, co jezdí...a to je mu teď teprve 18 :)
no já jsem taky vyučenej automechanik ale ne aktyvní nojo má to asi v krvi ...
netuším :D jestli myslíš z Vodafonu, tak to ne...v tom baráku se točí 700 lidí :D hele, jestli jeste schanis nekoho na ty vidle, tak mam dobryho dvorniho mechanika :)no já si na jednoho myslím u nás a ten by to moh dělat , ale klidně mě mužeš někoho doporučit kdyby to nevišlo
...nechci vam brát iluze a elán, ale na rovnání potřebuješ příprafky, vybavení a hlavně ten fortel, bo to nejni prdel...třeba já si troufnu na cokolif mechanickýho, ale do rovnání se neseru, bo to prostě neumim a nemám na to potřebný vybavení
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 20:32:12 Offline |
Filous psal:snowflake600 psal:libac22 psal:
no já si na jednoho myslím u nás a ten by to moh dělat , ale klidně mě mužeš někoho doporučit kdyby to nevišlose dyštak pak ozvi :) je to machr na všecko, co jezdí...a to je mu teď teprve 18 :)
kdybys viděl, co z rostřelenejch aut a pod. je schopnej udělat.......nechci vam brát iluze a elán, ale na rovnání potřebuješ příprafky, vybavení a hlavně ten fortel, bo to nejni prdel...třeba já si troufnu na cokolif mechanickýho, ale do rovnání se neseru, bo to prostě neumim a nemám na to potřebný vybavení
šak oni mají v rodině servis :)
snowflake600 psal:Filous psal:snowflake600 psal:
kdybys viděl, co z rostřelenejch aut a pod. je schopnej udělat.......nechci vam brát iluze a elán, ale na rovnání potřebuješ příprafky, vybavení a hlavně ten fortel, bo to nejni prdel...třeba já si troufnu na cokolif mechanickýho, ale do rovnání se neseru, bo to prostě neumim a nemám na to potřebný vybavení
šak oni mají v rodině servis :)
...šak já nikoho nepodceňuju, ale todle je dost vodborná práce a je na ní potřeba vybavení...a uš držim hubu...to je jak dyš Osi vysvjetluje věci vokolo lakování, tam je to stejný, nastříkat nádrš taky umí každej druhej, ale nejde porovnávat výsledek vot garážovýho lakýrníka a profíka...a uš fakt mlčim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:snowflake600 psal:libac22 psal:
no já si na jednoho myslím u nás a ten by to moh dělat , ale klidně mě mužeš někoho doporučit kdyby to nevišlose dyštak pak ozvi :) je to machr na všecko, co jezdí...a to je mu teď teprve 18 :)
do rovnání bych se taky ani nesral !!!! nejsem blázen a podle voka to nehodlám ryskovat
Filous psal:snowflake600 psal:Filous psal:
...nechci vam brát iluze a elán, ale na rovnání potřebuješ příprafky, vybavení a hlavně ten fortel, bo to nejni prdel...třeba já si troufnu na cokolif mechanickýho, ale do rovnání se neseru, bo to prostě neumim a nemám na to potřebný vybaveníšak oni mají v rodině servis :)
...šak já nikoho nepodceňuju, ale todle je dost vodborná práce a je na ní potřeba vybavení...a uš držim hubu...to je jak dyš Osi vysvjetluje věci vokolo lakování, tam je to stejný, nastříkat nádrš taky umí každej druhej, ale nejde porovnávat výsledek vot garážovýho lakýrníka a profíka...a uš fakt mlčim...
Tak teď nevim,jestli je Kulhánek vodborník,čaroděj anebo prasil,když mu na to stačil lis na uchycení a kovová tyč v ruce..
PURE NAKED BIKE!
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 20:43:47 Offline |
Filous psal:snowflake600 psal:Filous psal:
...nechci vam brát iluze a elán, ale na rovnání potřebuješ příprafky, vybavení a hlavně ten fortel, bo to nejni prdel...třeba já si troufnu na cokolif mechanickýho, ale do rovnání se neseru, bo to prostě neumim a nemám na to potřebný vybaveníšak oni mají v rodině servis :)
dyk já to chápu, jak to myslíš :)
Stránky: 1