Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 08.02.2011 22:04:00 Offline |
Re: Pražský Krysařík
Kožak psal:Kdyby chtěl někdo domu na hraní kočkám ;) dvouměsíční psy ...prodává švára bez papírů prej 2500 kč ...tady když tak na něj mobil 777 690 168
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020894.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020892.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020871.jpg
na hraní kočkám
nedávno sem koukal na nějakej film a tam sem jim podobnej ratlík pořád plet pod nohy, až si na něj někdo sednul
Koldan psal:hele japato, že ten jeden je taký chlupatý? ti krátkosrstí se mi nelíbí, ale ten chlupatej by šel. jak vypadaj dyž sů velicí, myslím ti chlupatí?
trůbo, ti nejsou nikdy velicí ! :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Koldan psal:hele japato, že ten jeden je taký chlupatý? ti krátkosrstí se mi nelíbí, ale ten chlupatej by šel. jak vypadaj dyž sů velicí, myslím ti chlupatí?
počki, počki jakože bych nebyl husťák dyž bych mu dal nějaký ostrý méno, třeba Fifty cent, nebo Rafan a šel s ním po Hradišťu? mám nachystanej heskej pětikilovej vobojek s ostnama
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2011 07:29:36 Offline |
Koldan psal:huskyb12 psal:Koldan psal:hele japato, že ten jeden je taký chlupatý? ti krátkosrstí se mi nelíbí, ale ten chlupatej by šel. jak vypadaj dyž sů velicí, myslím ti chlupatí?
počki, počki jakože bych nebyl husťák dyž bych mu dal nějaký ostrý méno, třeba Fifty cent, nebo Rafan a šel s ním po Hradišťu? mám nachystanej heskej pětikilovej vobojek s ostnama
pokud ten vobojek budeš nosit ty tak Husťák budeš určitě ten pes je tak do náprsní kapsy
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2011 08:08:44 Offline |
Lihy psal:Vzhledem k tomu že ten jeden je tak chlupatej, tak to asi uplně krysařík nebude....to vám ta čuba navěšela nějaký bulíky na nos o tom kdo je táta
to bude normální Vestaj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mour psal:Lihy psal:Vzhledem k tomu že ten jeden je tak chlupatej, tak to asi uplně krysařík nebude....to vám ta čuba navěšela nějaký bulíky na nos o tom kdo je táta
Proč ne, dlouhosrstý krysařík, ne?
...toš jasné, zimní model, ne???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 09.02.2011 08:42:53 Offline |
přesouvám celé téma do sekce: hlodavci a drobné zvířectvo
doba je temná...
Filous psal:Mour psal:Lihy psal:Vzhledem k tomu že ten jeden je tak chlupatej, tak to asi uplně krysařík nebude....to vám ta čuba navěšela nějaký bulíky na nos o tom kdo je táta
Proč ne, dlouhosrstý krysařík, ne?
...toš jasné, zimní model, ne???
Jako myslíš že byl první na řadě a táhlo na něj tou dírou....proto víc vobrost?...No asi máš pravdu, si přeci jen vodborník
Koldan psal:hekle tagže to že je ten první tak chlupatej tag to nejni normální? s čím to može byt smíšené, abych vjěděl jag bude vypadat jako dospělej, třeba z Vlkodavem??
To bude klonovaný asi nějakou máničkou
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2011 09:44:50 Offline |
Koldan psal:huskyb12 psal:Koldan psal:hele japato, že ten jeden je taký chlupatý? ti krátkosrstí se mi nelíbí, ale ten chlupatej by šel. jak vypadaj dyž sů velicí, myslím ti chlupatí?
a ještě obleček nahoře s uchem, aby si ho mohl nosit místo kufříku v ruce
midlas psal:Koldan psal:huskyb12 psal:trůbo, ti nejsou nikdy velicí ! :)))
a ještě obleček nahoře s uchem, aby si ho mohl nosit místo kufříku v ruce
...já myslim, že by se dalo použít i todle:
[/IMG]
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 09.02.2011 15:33:29 Offline |
hele když dáš množstevní slevu kámoš má hadoj možná by to vzal místo morčat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan psal:hele japato, že ten jeden je taký chlupatý? ti krátkosrstí se mi nelíbí, ale ten chlupatej by šel. jak vypadaj dyž sů velicí, myslím ti chlupatí?
údajně byl jejich fotr taky chlupatej ...ale v pubertě vo ten chlup přišel no ten holejší už je z domu
MRDAT!!!
PALOUS psal:Koldan psal:hekle tagže to že je ten první tak chlupatej tag to nejni normální? s čím to može byt smíšené, abych vjěděl jag bude vypadat jako dospělej, třeba z Vlkodavem??
To bude klonovaný asi nějakou máničkou
Život je boj-mašina je nej!!!
Stránky: 1