Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » rosvícení světek B6

Strike (Nový člen)
12.02.2011 12:05:13

rosvícení světek B6

Prosím o info, koupil sem B6s 2004 a po sepnutí klíčku mi to okamžitě rozsvící světla ještě před nastartováním. To je origo z výroby? Už jste to někdy někdo přepojovali? A jak je to z dálkovejma, mají přepnout na dálkový světlo obě přední, nebo pouze levý?
Všem díky.

Banditatom (Člen)
12.02.2011 12:09:57

Re: rosvícení světek B6

přední světlo svítí jen jedno (njn brouk auuubigsmile) máš vystražné? podle mě to někdo dodělalidontknow

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Strike (Nový člen)
12.02.2011 12:16:42

Jj, výstražné mám. Kvůli baterce se do toho asi budu muset pustit a překopat.

Banditatom (Člen)
12.02.2011 12:20:26

tak to by mělo bejt originál ale na 100% si jistý nejsem.

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
LukinB6 (Člen)
12.02.2011 12:20:50

No tak eSko to má jasně daný. Otočíš klíčkem a už svítíš levým okem, po přepnutí na dálku svítíš pravým okem. Vždy svítí jen jedno a spínač pro zapínání světel tam není. Ten je až později myslím. 00 - 04 to maj takhle jak píši. cool

GSX1250FA
snowflake600 (Člen)
12.02.2011 14:17:59

jj, já mám Nko, otočím klíčkem a mám hned rozsvícený normál potkávačky - taky mě to sere, když byla v pussyči baterka, tohle tomu MOOOOOCC pomohlo smile2badfuck
Ale dá se s tím žít bigsmile

nicola.foxx (Člen)
12.02.2011 14:23:48

LukinB6 psal:

No tak eSko to má jasně daný. Otočíš klíčkem a už svítíš levým okem, po přepnutí na dálku svítíš pravým okem. Vždy svítí jen jedno a spínač pro zapínání světel tam není. Ten je až později myslím. 00 - 04 to maj takhle jak píši. cool

Lukine kecasbigsmile
Kdyz prepnes u brouka na dalku, tak sviti obe cockycool

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Jaster (Člen)
12.02.2011 16:07:30

já tam mám vypínač světel, zas nemám výstražný... jestli 00-04 měli všechny výstražný, tak já mám zase ochuzenej model, stejně jako o palivoměr bigsmile

motto "Vem za heft a val"
LukinB6 (Člen)
13.02.2011 11:29:19

nicola.foxx psal:
LukinB6 psal:

Lukine kecasbigsmile
Kdyz prepnes u brouka na dalku, tak sviti obe cockycool

Ne ne ne ne a ne. Levá potkávací, pravá dálková. Mám 2003ku a tak mi to funguje. Hele ale nevylučuji že to nemůže být jinak. Mám zahraniční model (D). Ale nemyslím si.bigsmile

GSX1250FA
zdenek 1 (Člen)
13.02.2011 12:10:41

Banditatom psal:

přední světlo svítí jen jedno (njn brouk auuubigsmile) máš vystražné? podle mě to někdo dodělalidontknow

A tobě jich na tvoji babině svítí deset?bigsmile ty brouku pytlíku....

když to jede,je to OK
VikecB12 (Člen)
13.02.2011 13:07:05

Nehledejte v tom žádnou vědu,prostě od nějakýho roku +-04 už svítí světlo automaticky po zapnutí klíčku,je to tak normální,originální a bezproblémů. Pokud kvuli tomu někdo nenastartuje,není to vinou těch světel,ale tím že je baterka už v piči a má svoje zasebou. Jinak při startování to světlo stejně zhasne a jak se motor rozběhne,tak svítí.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mr.BSE (Člen)
13.02.2011 13:16:25

VikecB12 psal:

Nehledejte v tom žádnou vědu,prostě od nějakýho roku +-04 už svítí světlo automaticky po zapnutí klíčku,je to tak normální,originální a bezproblémů. Pokud kvuli tomu někdo nenastartuje,není to vinou těch světel,ale tím že je baterka už v piči a má svoje zasebou. Jinak při startování to světlo stejně zhasne a jak se motor rozběhne,tak svítí.

de vo to, jestli zhasne tím, že už nemá z čeho svítít, nebo se při startu odpojí spotřebiče (jako třeba v autě) idontknow

Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris (Člen)
13.02.2011 13:37:01

mr.BSE psal:
VikecB12 psal:

de vo to, jestli zhasne tím, že už nemá z čeho svítít, nebo se při startu odpojí spotřebiče (jako třeba v autě) idontknow

...odpojí

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mr.BSE (Člen)
13.02.2011 14:00:41

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kakac (Člen)
13.02.2011 18:52:50

Banditatom psal:

Nemontuj se do toho eNkařu evilbigsmilebigsmile
A jinak je to tak jak píšou nahoře good

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS