Nejsi přihlášen
Re: octavia II 1.9 nebo 2.0 tdi
zeptej se housky
ale za mě teda si kup radši benzín, a uplně od jiné značky...třeba takove subo
ale jinak teda 1,9...
i gdyž 2,0 hýří samými superlativy
housko sorry ale nedalo mi to
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
taky jsem to řešil. 2,0TDI až od roku 2008 když je to CR (ale to se teprva můžou projevit nedostatky). Vzal jsem 1,9 tdi na základě předchozí zkušeností (golf V s 1,9TDI skoro 300000KM), naježděno 50t za půl roku a zatím jen prasklá žárovka a motůrek si jen přede a prd žere.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
zzzmrzlinar (Člen) 06.02.2011 21:14:40 Offline |
dvojlytr je fakt průser, mnoho různejch závad s jednou společnou věcí, všechy se vopravujou ukrutně draho. Ty common raily nevím, ty ve firmě nemáme.
Jednadevítky víceméně v pohodě i když tady spíš platí, že čím starší tím spolehlivější
navíc ta jednadevítka v Octávce jede docela obstojně, ne že by to bylo WRX, ale v pohodě stačí.
1.9 je ok, ale mouchy ma taky
2.0 je to same a urcite to nejsou CR, CR jsou az ty posledne prodavane tusim od roku 2009, vw nema s CR toliko zkusenosti co jine znacky, tak nevim co k temu rici
2.0 je PD bud s DPF nebo bez - filtr pevnych castic, ja osobne bych bral bez DPF, o starost mene, ale je to vec nazoru. musis hledat podle kodu motoru, strelim ze to jsou BBK a BKD nebo tak nejak, na netu urco najdes
jestli chces setrit, tak si kup klasickou rotacku, sice parady moc neudelas, mista tam taky moc neni, ale motorove jsem s tim nemel problem
toz tak
on the road
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2011 06:18:07 Offline |
2.0
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2011 10:09:38 Offline |
jak už tu psal Vikec vyserte se na VW a zkuste i jiný značky
já teďkonc objevil tohle http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD … abNumber=1
tak si tom autě jdu sehnat další info,ale zatim se mě to líbí a je to za stejný prachy jako oktáva
Co se týká 1.9 Tdi, při dobý údržbě, není problém 600 000 a motor vrní jako novej, viz náš vozovej park.
Co se týká 2.0 Tdi, každej radí nebra a nikdo neřekno proč a co konkrétně. Z PD verzí určitě nebrat typ motoru BKP (značení u VW). Je to 16 ventil se vstřikovači Siemens a to je první problém. Když odejde vstřik Siemens, 1) vysadí komplet ostatní, tudíž motor je mrtvej 2) vstřik Siemens vám nikdo neopraví a nezrepasuje. Další problém u těhle BKP je ten, že mají poddimenzované chlazení olejem, tzn. že je příliš mnoho kanálků na chlazení olejem a rády odcházejí hlavy. Takže pokud dvoulitra tak typ motoru BMP (značeno u VW) což je de facto převrtaná stará dobrá 1.9 96kw 8V se vstřikovači Bosch, které jdou krásně opravit a zrepasovat. Jo tenhle motor má DPF a jak sem se ho bál, tak musím říct, že ty kecy z diskusí...chjo. Převážně jezdíme po městě a v pohodě. Jednou začas na to člověk šlápne a je to. Celkem najeto 150, 192 a 245tisíc. Poté přišli CRka a s těma nemám zatím nic společnýho. Jinak auta se v dnešní době serou všecky, u každý značky něco. Objektivně abys mohl říct, že je to sráč, tak bys musel koupit od každýho modelu 5 kusů, od funglovky a pak srovnávat. Ty kecy lidí co koupěj ojetinu a pak brečej, musíš brát s rezervou, bo každej ví hovno, co s tim kdo dělal před tím a jak se o to staral a že Češi jsou unikum, o tom vím své
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2011 13:32:27 Offline |
co byl za typ motoru ve Octavia Combi II RS netušíš?
Zdenda psal:.................Jinak auta se v dnešní době serou všecky, u každý značky něco. Objektivně abys mohl říct, že je to sráč, tak bys musel koupit od každýho modelu 5 kusů, od funglovky a pak srovnávat. Ty kecy lidí co koupěj ojetinu a pak brečej, musíš brát s rezervou, bo každej ví hovno, co s tim kdo dělal před tím a jak se o to staral a že Češi jsou unikum, o tom vím své
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. psal:co byl za typ motoru ve Octavia Combi II RS netušíš?
V naftový verzi tam byl 2.0 Tdi 125kw a s těma bližší zkušenost nemam. U VW byla většina 125kw právě se Siemensem nicméně se ale nesrali jako ty slabší dvoulitry BKP
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2011 14:57:34 Offline |
Zdenda psal:K.a.s.y.m. psal:co byl za typ motoru ve Octavia Combi II RS netušíš?
V naftový verzi tam byl 2.0 Tdi 125kw a s těma bližší zkušenost nemam. U VW byla většina 125kw právě se Siemensem nicméně se ale nesrali jako ty slabší dvoulitry BKP
no právě kámošovi se ten motor sypal jak moh a začlo to půl roku před koncem záruky..to měli najeto tak něco přes kilo..bylo to i v tý pojizdný laboratoři jak má škodovka a stejně našli prd,ale pořád se to motalo kolem turba a asi elektroniky vstřiků..tak šla z baráku. Koupil staršího Superba 81kW a ten jen jezdí
jo to RS měli od novoty
kup si O1 v rotacce vyber velkej, komfort zadna slava, ale budes jezdit za par litru a nemusis se niceho bat. Dily jsou na kazdym rohu a kdyz se neco posere neni to zadna katastrofa.. to muj nazor.
V praci nam jezdi hodne PDcek a je pravda, ze ty auta jsou v celku dost spolehlivy a to maj najezdy kolem 200tis. U tech 1.9 obcas odejde vstrik, spojka zadna hruza.
Na tech 2.0 se zase resi tesneni pod hlavou a turba.
Kazda kara ma neco a dneska si uz nevyberes. Dveste tisic, dva roky a pryc z domu
Zdenda psal:K.a.s.y.m. psal:co byl za typ motoru ve Octavia Combi II RS netušíš?
Zdar, hele nevim co cpou do oktávek(páč mě nezajímaj), ale 2.0 tdi 125 kw nám dali do obou dodávek(myslim auto) VW teďko, má to prodloužený intervaly na výměnu oleje 40.000, jenže-od výměny k výměně tam dolíváš 2litry, auto má najeto pouhých 60.000 km, předtím jsme v tom měli 2,5 nebo 2,8 no já nevím kdyžtak mě opravte, no zkrátka VW, to se měnilo při 400.000, přičemž jedno se sralo od začátku a druhý OK. Jinak výkon byl 124 původní x 125 současná, a maximálka a zrychlení neporovnatelný ve prospěch původní, to kvůli 2,5 vs 2.0. Bavíme se o 3 tunový dodávce.Je na s tím jezdit
Není to moto kua Ps: dneska to šlo A ještě jeden vytekl mě pravej zadní tlumič u Sporta, po 25.000 tis. Asi v Kayabe japonci zaměstnávají turky nebo číňany a ve VW taky
Prstořeza známej:-)
Kdyby náhodou měl někdo na prodej Ochtávku v ropě do 350 casch tak bych ho jí dokázal ze dne na den zbavit..
Žádný combi, ideál 77kw, žádnej automat, dovoz apod.
Jen Grossově čistej původ a servisní historii s vyplněnou brochure
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Kdyby náhodou měl někdo na prodej Ochtávku v ropě do 350 casch tak bych ho jí dokázal ze dne na den zbavit..
Žádný combi, ideál 77kw, žádnej automat, dovoz apod.
Jen Grossově čistej původ a servisní historii s vyplněnou brochure
...a bude hůř!
Dík to jsem přehlíd, sousedovi kluk udělal total tak něco zháníme, tuhle jsem přehlíd
Ještě jsem mu radil tohle:
http://www.annonce.cz/detail/Skoda-Octa … TYFM2.html
Ale vymýšlí, chce pořádnou výbavu
God Save The Queen!
to letí mílovými kroky, do roka a do dne tu máme třívál 0,8l s dvěma turby, třemi kompresory a výkonem cca 150kw při 11000 otáčkách s absolutně plynulým náběhu devítistupňové DSG převodovky 4 generace vyvíjené ve spolupráci s inženýry s TATA
Jo, a místo znaku bude na kapotě svatý Václav ala RR
God Save The Queen!
Kelly01 psal:to letí mílovými kroky, do roka a do dne tu máme třívál 0,8l s dvěma turby, třemi kompresory a výkonem cca 150kw při 11000 otáčkách s absolutně plynulým náběhu devítistupňové DSG převodovky 4 generace vyvíjené ve spolupráci s inženýry s TATA
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2011 07:52:23 Offline |
Kelly01 psal:to letí mílovými kroky, do roka a do dne tu máme třívál 0,8l s dvěma turby, třemi kompresory a výkonem cca 150kw při 11000 otáčkách s absolutně plynulým náběhu devítistupňové DSG převodovky 4 generace vyvíjené ve spolupráci s inženýry s TATA
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2011 13:08:08 Offline |
losmiros psal:K.a.s.y.m. psal:co byl za typ motoru ve Octavia Combi II RS netušíš?
je to určitě 125kW a neni to už nahodou CR? a DPF ma myslim
hele nevim ale filtr pevnejch částic to mělo
Octavia 2 RS ma 2.0 pumpac aj s filtrom pevnych castic.
Auto pouzivane prevazne v meste odpise filter co skoro.
Regeneriacia pri rozsvieteni , jedine to poriadne prehnat.
Este k tym 1.9 a 2.0 aj posledne 1.9 su pumpace a stoja za ...
Tak sehnal jsem 2 luxusní káry přesně podle představ, jednu v práglu, o to se porvali ten večer co vyšel inzerát
A druhou mám tady na moravě, ale pán ji miluje a nechce ji prodat, musí si to rozmyslet, miluje ji, 2006 v plný palbě, v kůži najeto 32000km, koupená a servisovaná u nás, v garáži má koberec, z gum vyloupaný kamínky a jezdí Ventem aby ji nešpinil
Bohužel je to stará váhavá škola, nemá ani mobil, hůř slyší a blbě se přemlouvá
Jo, a mrzí ho že dal inzerát, ale bába řekla na co ji maj když s ní nejezdí a jen platí pojistku
A vůbec mi nevadí že je to 2.0
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 08.02.2011 20:56:07 Offline |
Kelly01 psal:Tak sehnal jsem 2 luxusní káry přesně podle představ, jednu v práglu, o to se porvali ten večer co vyšel inzerát
A druhou mám tady na moravě, ale pán ji miluje a nechce ji prodat, musí si to rozmyslet, miluje ji, 2006 v plný palbě, v kůži najeto 32000km, koupená a servisovaná u nás, v garáži má koberec, z gum vyloupaný kamínky a jezdí Ventem aby ji nešpinil
Jo, a mrzí ho že dal inzerát, ale bába řekla na co ji maj když s ní nejezdí a jen platí pojistku
...s tím ti můžu pomoct
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 08.02.2011 21:07:45 Offline |
Kelly01 psal:
teď mi "narážka" nedošla
pardón já zapoměl, ýe teď jsi študovanej
néé s tím ale s ním
Kelly01 psal:Tak sehnal jsem 2 luxusní káry přesně podle představ, jednu v práglu, o to se porvali ten večer co vyšel inzerát
Vod stejnýho typa sem kupoval volvo,jeho stará zavelela a tak musel vyklidit garáž,aby tam mohla ceruška parkovat tojotu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:jak už tu psal Vikec vyserte se na VW a zkuste i jiný značky
tak si tom autě jdu sehnat další info,ale zatim se mě to líbí a je to za stejný prachy jako oktáva
Tohle má u nás v práci udržbář,ale v 220benzín s kompresorem,najetejch 700 000km a jezdí mu to bez problémů a je to ukrutná raketa Za pár šušňů
Bedřich psal:1.9
2.0 PD
jinak kdyby náhodou...
prodávám svoji jedničkovou s 1.6 v kobajnu, elegance 2005, 120tis najeto...cca 120tis?!?
...sorry
popiš to trochu blíž nebo pošli na mail kámoš ji shání
honda je honda
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2011 07:24:45 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:jak už tu psal Vikec vyserte se na VW a zkuste i jiný značky
tak si tom autě jdu sehnat další info,ale zatim se mě to líbí a je to za stejný prachy jako oktávaTohle má u nás v práci udržbář,ale v 220benzín s kompresorem,najetejch 700 000km a jezdí mu to bez problémů a je to ukrutná raketa Za pár šušňů
No právě..ty auta jsou za fakt rozumnou cenu.Brácha mě furt ukecává abych radši koukal po E320 no né ,že by se mi to nelíbilo
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:jak už tu psal Vikec vyserte se na VW a zkuste i jiný značky
tak si tom autě jdu sehnat další info,ale zatim se mě to líbí a je to za stejný prachy jako oktávaTohle má u nás v práci udržbář,ale v 220benzín s kompresorem,najetejch 700 000km a jezdí mu to bez problémů a je to ukrutná raketa Za pár šušňů
No právě..ty auta jsou za fakt rozumnou cenu.Brácha mě furt ukecává abych radši koukal po E320 no né ,že by se mi to nelíbilo
Ten kompresor není 220cítka,ale 230cítka,sem to popletl No 320 je udajně nej motor,ale nejvěčí držáky sou nafťáky ve starejch 124kách 2,5D 3,0D a nejsou nijak rozchlastaný Nebo V štyřvokým éčku 2,9TD to je motor co běhal aji ve sprinterech a běhal kurefsky dobře a kurefsky dlouho
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2011 08:40:40 Offline |
jo vo těch 2,5D vim.Kámoš ho má ve 124 a nemůže si to vynachválit.Ten 3,0D má jeho tatik s automatem a taky moc spokojenej..vobě auta maj něco kolem 400 000 km a měnili se na tom prej snad jen naftový hadice k čerpadlu
K.a.s.y.m. psal:jo vo těch 2,5D vim.Kámoš ho má ve 124 a nemůže si to vynachválit.Ten 3,0D má jeho tatik s automatem a taky moc spokojenej..vobě auta maj něco kolem 400 000 km a měnili se na tom prej snad jen naftový hadice k čerpadlu
A to jenom proto,že s tím hrkali v minulosti na bionaftu,tu hadice na medvědech nemají moc rády Kua to byla doba,kdyš sem měl starýho dobrýho medvěda 208D,motor 2,3D s řadovkou čerpadlem,do nádrže bionafta za 13kaček a nebyl problém Tata měl starou 207 s motorem stejným co se dávaly do posledních "piján" 2,4D a najezdil s ním přes půl mega po brně na rozvozech a za celou dobu se dělal jenom altík a startér,vobojí bosch,repas za dva litry do druhýho dne Kdyš sem dělal fstřiky,tak bylo na výběr mezi PALkama za 1000kč za fšecky špičky,nebo BOSCHama za 1250 za fšecky S žhavičama to bylo uplně stejný Bylo to nejmíň náročný auto na peníze co sem kdy měl Kua a to sem ho měl v modré metle,černý vokna,pěkně vobloženej vnitřek Škoda že už se dneska tyhle auta nedělají,měl bych jasno s čím jezdit
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2011 09:09:32 Offline |
no do budoucna budu nějaký auto řešit a jelikož chci automat tak to asi skončí u Medvěda bo v jinejch značkách větší výběr neni tak sonduju co má a co nemá smysl pořízovat
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:jo vo těch 2,5D vim.Kámoš ho má ve 124 a nemůže si to vynachválit.Ten 3,0D má jeho tatik s automatem a taky moc spokojenej..vobě auta maj něco kolem 400 000 km a měnili se na tom prej snad jen naftový hadice k čerpadlu
A to jenom proto,že s tím hrkali v minulosti na bionaftu,tu hadice na medvědech nemají moc rády Kua to byla doba,kdyš sem měl starýho dobrýho medvěda 208D,motor 2,3D s řadovkou čerpadlem,do nádrže bionafta za 13kaček a nebyl problém Tata měl starou 207 s motorem stejným co se dávaly do posledních "piján" 2,4D a najezdil s ním přes půl mega po brně na rozvozech a za celou dobu se dělal jenom altík a startér,vobojí bosch,repas za dva litry do druhýho dne Kdyš sem dělal fstřiky,tak bylo na výběr mezi PALkama za 1000kč za fšecky špičky,nebo BOSCHama za 1250 za fšecky S žhavičama to bylo uplně stejný Bylo to nejmíň náročný auto na peníze co sem kdy měl Kua a to sem ho měl v modré metle,černý vokna,pěkně vobloženej vnitřek Škoda že už se dneska tyhle auta nedělají,měl bych jasno s čím jezdit
...jasný, vidim to f barvách, jezdil si po Štatlu jako cigoš nebo pasák
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:jo vo těch 2,5D vim.Kámoš ho má ve 124 a nemůže si to vynachválit.Ten 3,0D má jeho tatik s automatem a taky moc spokojenej..vobě auta maj něco kolem 400 000 km a měnili se na tom prej snad jen naftový hadice k čerpadlu
...jasný, vidim to f barvách, jezdil si po Štatlu jako cigoš nebo pasák
Jako pasák a auto byla "pojízdná dílna"
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:
A to jenom proto,že s tím hrkali v minulosti na bionaftu,tu hadice na medvědech nemají moc rády Kua to byla doba,kdyš sem měl starýho dobrýho medvěda 208D,motor 2,3D s řadovkou čerpadlem,do nádrže bionafta za 13kaček a nebyl problém Tata měl starou 207 s motorem stejným co se dávaly do posledních "piján" 2,4D a najezdil s ním přes půl mega po brně na rozvozech a za celou dobu se dělal jenom altík a startér,vobojí bosch,repas za dva litry do druhýho dne Kdyš sem dělal fstřiky,tak bylo na výběr mezi PALkama za 1000kč za fšecky špičky,nebo BOSCHama za 1250 za fšecky S žhavičama to bylo uplně stejný Bylo to nejmíň náročný auto na peníze co sem kdy měl Kua a to sem ho měl v modré metle,černý vokna,pěkně vobloženej vnitřek Škoda že už se dneska tyhle auta nedělají,měl bych jasno s čím jezdit...jasný, vidim to f barvách, jezdil si po Štatlu jako cigoš nebo pasák
Jako pasák a auto byla "pojízdná dílna"
...a jako vedlejšák si k tomu na přilepšenou dýloval peří, ne???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...jasný, vidim to f barvách, jezdil si po Štatlu jako cigoš nebo pasákJako pasák a auto byla "pojízdná dílna"
...a jako vedlejšák si k tomu na přilepšenou dýloval peří, ne???
Jo,rovnou do duchen Kdepak,su slušně vychovanej
Zrovna do mercedesa se víc hodí nafta,tak nějak to k němu patří,protože se s nima nikdy nejezdilo nijak vostře,spíš se hodí na klidnou rozvážnou jízdu bavorskýho důchodce za prostitutkama do čech Kdešto BMW zase musí byt v benzínu,šestiválcu,musí se s nim lítat jak piča,samozřejmě taky za kurvama do čech
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2011 20:51:56 Offline |
hele vono Mergl byl jeden z prvních co začal dělat diesely seriově a jeden čas s nima jezdili i závody..takže to k nim fakt tak nějak patří..a když benzin tak jedině s kompresorem
VikecB12 psal:Zrovna do mercedesa se víc hodí nafta,tak nějak to k němu patří,protože se s nima nikdy nejezdilo nijak vostře,spíš se hodí na klidnou rozvážnou jízdu bavorskýho důchodce za prostitutkama do čech Kdešto BMW zase musí byt v benzínu,šestiválcu,musí se s nim lítat jak piča,samozřejmě taky za kurvama do čech
Tak tohle si musím zaarchivovat, pecka definice
hlemejzd999 (Člen) 11.02.2011 08:30:50 Offline |
VikecB12 psal:No jo,sme jak na tuzing foru No ale vo čem máme mumlat,motorky tady už skoro nikoho nezajímají
ty nově příchozí ano , ale ty zas z nepochopitelných důvodů hned nasraně odcházejí ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 11.02.2011 14:12:33 Offline |
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:No jo,sme jak na tuzing foru No ale vo čem máme mumlat,motorky tady už skoro nikoho nezajímají
ty nově příchozí ano , ale ty zas z nepochopitelných důvodů hned nasraně odcházejí ....
njn už i ty mrdačky se tu tak neřeší
No, a kdyby někdo chtěl BMW 116i, Hatchback, 4 dvéřový, modrá metalíza
kluk si může odkoupit firemní, měl ho od novoty, servis pouze BMW Brno..
cena cca 250000,-, což je podle mne slušný..., tak ať se ozve
- nebourané, servisní knížka, technická do prosince 2012
- modelový rok: prosinec 2006 (do provozu – leden 2007)
- Tachometr: 150 000km
- Převodovka: manuální
- výkon: 85kw
God Save The Queen!
PALOUS psal:wikilíks zas vyšťouraly jak maj arabáši nadhozený ložiška ropy vo 50%,tak bych řek,že se brzo vrálíme ke Š120 na plyn jak poletí ropa hore
To sou zase pomluvy,aby šponovali cenu za barel,šmejdi
Progear 650 (Člen) 13.02.2011 09:07:00 Offline |
Za mě bud to 1.9 PD 96kw a nebo, ale to je o penězích, 2.0 CR... ten motor máme v Yetim a je to bomba, v základu dobrý, s továrním čipem masakr.. jinak mluvim o variante v základu 103kw... 125kw je drahej, poruchovej a neni ho kam tunit....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 13.02.2011 18:14:17 Offline |
PALOUS psal:wikilíks zas vyšťouraly jak maj arabáši nadhozený ložiška ropy vo 50%,tak bych řek,že se brzo vrálíme ke Š120 na plyn jak poletí ropa hore
No wono to snat nebude tak horky. Ale jestli dojde ropa, tak je to s LPG taky na picu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 13.02.2011 20:56:28 Offline |
přesněproto jsem si dneska koupil fadlo za tašku hrušek s LPG+ekodaň
Ty voe,250 za vohrkanej verk,to by mě vohrálo Náš děda si minulej týden koupil funglofku hundaja i30, 10baťohů,4xvokna v elektrice,klima,radijo mp3+usb,parkovací asistent,mlhovky,centrál na dálku,špigle v el.,dvoje kola a pár dalších pičovinek. Je v tom 1,4 16V,80kw. Není to žádný letadlo,ale na normální ježdění to ujde. Spotřeba se tam motá kolem 7litrů,ale myslím že po záběhu se to ještě trohu sníží a auto se ještě trochu rozjede. 5 let záruka,cenovka byla 250tis v hotovosti. Má to po feldě,takže si myslím že bude spokojenej
zzzmrzlinar (Člen) 14.02.2011 16:23:27 Offline |
Vikec - úplnej souhlas, Kyunday už nejsou srágory co bejvaly dřív a za tydle peníze je to dobrej kauf. Fauvé grupe už nevěděj co by za ty jejich supervýrobky chtěli.
Moje služební Fabia Combi Elegance má pytle 4. Elektryku všade, absolutně zbytečný park senzory, eště víc zbytečný vyhřejvání kulí a sice slavnou zkatkou TDI obdařenej ale neuvěřitelne pitomej 1,4turboD. Jako jakž takž to jede jen vod 2000otáček, ve třech a půl to už je zase mrtvý. Pod 2000 to třese celým autem a netáhne ani ťuk.
A to vůbec nemluvím co za neuvěřitelnej randál to dělá, prostě to zní jako rozbitý.
A ten ta největší rána na závěr. Auto stálo ve 3/2010 424.tisíc a to není ani v metle. Pravda dostal zaměstnavatel asi 20 litrů slevu. Jasný jsou to debilové, že si neuměj vyjednat lepší slevu, ale stejně je to hrozná raketa za auto vo třídu menší než to I30.
Nevim no ale u každýho auta co jsem měl vyhřejvaný prdele, tak to v zimě byla fajn vymoženost, hlavně když člověk třeba trpí na bolest zad a parkovací senzory taky nevidim jako zbytečnost. A když to holt někdo nechce, tak ať si to tam nedává ne.
Luk psal:vikec: ale roschódně to není fůs árijskécho půfodu
Vono v dnešní době to taky není žádná výhra,myslím jako ten arijskej původ
Né,fakt to auto nevypadá zle a třeba interiér je voproti fábii supr,dokonce aji pěknej a má to hezky podsvícený budíky Kdyby f tom byl vostřejší motor,tak by se mě to aji zamlouvalo No a pak sem přesedl nazpět do volva a po rozjezdu sem se začal zase usmívat....
Banditatom (Člen) 14.02.2011 18:18:22 Offline |
jebat auta
VikecB12 psal:Ty voe,250 za vohrkanej verk,to by mě vohrálo Náš děda si minulej týden koupil funglofku hundaja i30, 10baťohů,4xvokna v elektrice,klima,radijo mp3+usb,parkovací asistent,mlhovky,centrál na dálku,špigle v el.,dvoje kola a pár dalších pičovinek. Je v tom 1,4 16V,80kw. Není to žádný letadlo,ale na normální ježdění to ujde. Spotřeba se tam motá kolem 7litrů,ale myslím že po záběhu se to ještě trohu sníží a auto se ještě trochu rozjede. 5 let záruka,cenovka byla 250tis v hotovosti. Má to po feldě,takže si myslím že bude spokojenej
To bude kurefsky spokojenej parchant
Jebat motorky :-)
VikecB12 psal:Luk psal:vikec: ale roschódně to není fůs árijskécho půfodu
Vono v dnešní době to taky není žádná výhra,myslím jako ten arijskej původ
Né,fakt to auto nevypadá zle a třeba interiér je voproti fábii supr,dokonce aji pěknej a má to hezky podsvícený budíky Kdyby f tom byl vostřejší motor,tak by se mě to aji zamlouvalo No a pak sem přesedl nazpět do volva a po rozjezdu sem se začal zase usmívat....
proto jezdí francouzem
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
nicola.foxx psal:PALOUS psal:wikilíks zas vyšťouraly jak maj arabáši nadhozený ložiška ropy vo 50%,tak bych řek,že se brzo vrálíme ke Š120 na plyn jak poletí ropa hore
No wono to snat nebude tak horky. Ale jestli dojde ropa, tak je to s LPG taky na picu.
no de vo to,že sem žil f tom,že sem snat nedávno ale fakt nedávno viděl LPG za nějakejch 13 vočí a v sobotu koukám 17,50 a ještě akce
Jebat motorky :-)
Stránky: 1