Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2011 16:59:08 Offline |
Re: Dneska už to šlo,aneb sezóna 2011 je tu:-)
dneska 60km cvičně .....potkal jsem fůru protijedoucích ....uš vylejzaj potvory ...( málem sem myslel, že pojedu do ,páč to nechtělo chytit .....ale dala si řéct )....hezký takhle v únoru
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:dneska 60km cvičně .....potkal jsem fůru protijedoucích ....uš vylejzaj potvory ...( málem sem myslel, že pojedu do ,páč to nechtělo chytit .....ale dala si řéct )....hezký takhle v únoru
taky jsem se dnes projel, chytla napodruhé, kdybych dal kohout na pri hned, tak to chytlo hned. vyzkoušel jsi folii? já ji mám vyndanou a na tom slunci mi to ted vadí, jak jsem si zvyknul na tu folii
motto "Vem za heft a val"
hlemejzd999 (Člen) 08.02.2011 05:12:38 Offline |
Jaster psal:hlemejzd999 psal:dneska 60km cvičně .....potkal jsem fůru protijedoucích ....uš vylejzaj potvory ...( málem sem myslel, že pojedu do ,páč to nechtělo chytit .....ale dala si řéct )....hezký takhle v únoru
taky jsem se dnes projel, chytla napodruhé, kdybych dal kohout na pri hned, tak to chytlo hned. vyzkoušel jsi folii? já ji mám vyndanou a na tom slunci mi to ted vadí, jak jsem si zvyknul na tu folii
jo folii mám nandanou a paráda...a navíc vypadám hustokrutě přísně..
jel jsem si svoji trasu Podbořany-Jesenice-Rabštejn-Lubenec-Vroutek, ale nic moc 6000 ještě šlo, 7000 už profukovalo, před Rabštejnem to je jako v pískovně, dole na mostě nejsou ani vidět kostky kolik je tam písku, tak kdyby se někdo ptal - dnes jsem si kolínko nedal
jsem pomalejší - ale ne vždy
snowflake600 (Člen) 08.02.2011 20:06:42 Offline |
hlemejzd999 psal:Jaster psal:hlemejzd999 psal:dneska 60km cvičně .....potkal jsem fůru protijedoucích ....uš vylejzaj potvory ...( málem sem myslel, že pojedu do ,páč to nechtělo chytit .....ale dala si řéct )....hezký takhle v únoru
jo folii mám nandanou a paráda...a navíc vypadám hustokrutě přísně..
fotkůůůůůůůůůůůůů
jiri50 psal:jel jsem si svoji trasu Podbořany-Jesenice-Rabštejn-Lubenec-Vroutek, ale nic moc 6000 ještě šlo, 7000 už profukovalo, před Rabštejnem to je jako v pískovně, dole na mostě nejsou ani vidět kostky kolik je tam písku, tak kdyby se někdo ptal - dnes jsem si kolínko nedal
počkej počkej ty mě jako chceš tvrdit žes viděl písek?
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:jiri50 psal:jel jsem si svoji trasu Podbořany-Jesenice-Rabštejn-Lubenec-Vroutek, ale nic moc 6000 ještě šlo, 7000 už profukovalo, před Rabštejnem to je jako v pískovně, dole na mostě nejsou ani vidět kostky kolik je tam písku, tak kdyby se někdo ptal - dnes jsem si kolínko nedal
počkej počkej ty mě jako chceš tvrdit žes viděl písek?
jauvajs
Strýcfajtr !!!
Brkos psal:Tak stará technika dneska nesklamala
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011356.jpg
jo tak tohle můžu
Banditatom (Člen) 10.02.2011 17:38:04 Offline |
dneska dalších 25km na duc duc stroji e mě byla kosa (stk tam a zpět)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Dneska 58 km , kolem komina , pocasi sice azuro ,ale ty 2 C nic moc V letnich rukavicich , a bez vyhrivanejch heftu sem dopad malem jako Meresjev Na pumpe jsem si musel macet ruce ve vlazny vode , abych byl schopen zaplatit kafe z automatu
Kožak psal:jen počkejte.... f 50ti nevohnete prsty
v padesáti už lehce vohnu leda ptáka...
inkvizitorr (Administrator) 13.02.2011 18:38:35 Offline |
inkvizitorr psal:tag dneska to šlo
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … lovice.jpg
...kurva fajné to bylo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 15.02.2011 14:02:08 Offline |
Kukii psal:když na to tak venku koukám, teda spíš radši nekoukám, tak mě fakt sere, že ještě nemůžu loni touhle dobou už sem měla x km a ted ani prd...
Pro trochu zlepšení nálady..máš to zavařený
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 14:03:12 Offline |
Kukii psal:když na to tak venku koukám, teda spíš radši nekoukám, tak mě fakt sere, že ještě nemůžu loni touhle dobou už sem měla x km a ted ani prd...
co jééééé? ...čekáš ,až ti sundaj sádru ? ...už to dej do kupy ...onehdá,jak bylo pěkně , jsem se voblíkal v dílně do kombi a někdo nad barákem tůroval motor až do vomezovače ...když jsem vylez , ž euž se pudu projet ,tak ten dotyčnej byl v perdeli ...sem myslel, žes to byla ty
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:když na to tak venku koukám, teda spíš radši nekoukám, tak mě fakt sere, že ještě nemůžu loni touhle dobou už sem měla x km a ted ani prd...
fakt???? ty kráso, po 5 měsících, jupíííí mám u tebe ještě tu zázračnou plechovku s barvou?
Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 14:04:33 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:když na to tak venku koukám, teda spíš radši nekoukám, tak mě fakt sere, že ještě nemůžu loni touhle dobou už sem měla x km a ted ani prd...
já čet zadřený ...to by k dobré náladě asi nepřispělo
hlemejzd999 psal:Kukii psal:když na to tak venku koukám, teda spíš radši nekoukám, tak mě fakt sere, že ještě nemůžu loni touhle dobou už sem měla x km a ted ani prd...
co jééééé? ...čekáš ,až ti sundaj sádru ? ...už to dej do kupy ...onehdá,jak bylo pěkně , jsem se voblíkal v dílně do kombi a někdo nad barákem tůroval motor až do vomezovače ...když jsem vylez , ž euž se pudu projet ,tak ten dotyčnej byl v perdeli ...sem myslel, žes to byla ty
nebyla ale tuhle sem tam jela s pičokárou ale tys byl asi v pracovní hele nechcete zavítat k nám přes kopec poslední vík v únorci na masopust? pochlastali bysme
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 14:14:24 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:když na to tak venku koukám, teda spíš radši nekoukám, tak mě fakt sere, že ještě nemůžu loni touhle dobou už sem měla x km a ted ani prd...
nebyla ale tuhle sem tam jela s pičokárou ale tys byl asi v pracovní hele nechcete zavítat k nám přes kopec poslední vík v únorci na masopust? pochlastali bysme
moment ...se podivám , jak budu ve práci...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.02.2011 14:18:49 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:když na to tak venku koukám, teda spíš radši nekoukám, tak mě fakt sere, že ještě nemůžu loni touhle dobou už sem měla x km a ted ani prd...
fakt???? ty kráso, po 5 měsících, jupíííí mám u tebe ještě tu zázračnou plechovku s barvou?
No to zase nepřeháněj..rozebíral jsem to před vánocema ..Plechovka s barvou by tam měla bejt.ještě musim vybrousit ty sváry kvůli světlu pak zakitovat a mohlo by to jít do laku ;) nechci nic slibovat ale snad v Březnu by to mohlo bejt hotový
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 14:19:22 Offline |
hlemejzd999 psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:co jééééé? ...čekáš ,až ti sundaj sádru ? ...už to dej do kupy ...onehdá,jak bylo pěkně , jsem se voblíkal v dílně do kombi a někdo nad barákem tůroval motor až do vomezovače ...když jsem vylez , ž euž se pudu projet ,tak ten dotyčnej byl v perdeli ...sem myslel, žes to byla ty
moment ...se podivám , jak budu ve práci...
tak to sem v ...celej víkend ve práci - volno mám předtim st,čt, takže nic .. ale na pivo bych zašel,já byl naposled v hospodě snad v létě roku minulého ...takovej já sem píč
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 14:21:14 Offline |
K.a.s.y.m. psal:No to zase nepřeháněj.
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:
nebyla ale tuhle sem tam jela s pičokárou ale tys byl asi v pracovní hele nechcete zavítat k nám přes kopec poslední vík v únorci na masopust? pochlastali bysmemoment ...se podivám , jak budu ve práci...
tak to sem v ...celej víkend ve práci - volno mám předtim st,čt, takže nic .. ale na pivo bych zašel,já byl naposled v hospodě snad v létě roku minulého ...takovej já sem píč
ty seš spíš pěkná to jsou ti vykořistovaný no škoda, ale už se nám ta sezona blíží, tak popijem někdy
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 14:35:00 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:
moment ...se podivám , jak budu ve práci...tak to sem v ...celej víkend ve práci - volno mám předtim st,čt, takže nic .. ale na pivo bych zašel,já byl naposled v hospodě snad v létě roku minulého ...takovej já sem píč
ty seš spíš pěkná to jsou ti vykořistovaný no škoda, ale už se nám ta sezona blíží, tak popijem někdy
za chvilku bude jaro ...to se dá chlastat kdekoli
hlemejzd999 psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:
tak to sem v ...celej víkend ve práci - volno mám předtim st,čt, takže nic .. ale na pivo bych zašel,já byl naposled v hospodě snad v létě roku minulého ...takovej já sem píčty seš spíš pěkná to jsou ti vykořistovaný no škoda, ale už se nám ta sezona blíží, tak popijem někdy
za chvilku bude jaro ...to se dá chlastat kdekoli
však jasné, ale kde maj pívo za 17 a velkej rum za 20? pak stačí jen cestou dom nespadnout do rybníka a je to cajk
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 14:42:40 Offline |
Kukii psal:však jasné, ale kde maj pívo za 17 a velkej rum za 20?
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 14:43:15 Offline |
hlemejzd999 psal:Kukii psal:však jasné, ale kde maj pívo za 17 a velkej rum za 20?
to tam dotuje ten hostinskej ,ne ?
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:však jasné, ale kde maj pívo za 17 a velkej rum za 20?
je to hospoda hasičů a střídá se tam celá vesnice jako hostinský.. každou chvíli někdo, sme malá velká rodina celá ves, tak se to nechá, proto jsou ceny libozní.. jde jen aby to zaplatilo elektriku a vodu.. zbytek je fuk.. jo a tam sem prvněkrát čuchla k chlastu
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 14:54:06 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:
je to hospoda hasičů a střídá se tam celá vesnice jako hostinský.. každou chvíli někdo, sme malá velká rodina celá ves, tak se to nechá, proto jsou ceny libozní.. jde jen aby to zaplatilo elektriku a vodu.. zbytek je fuk.. jo a tam sem prvněkrát čuchla k chlastu
tak takovou hospodu tu máme taky ... hned 5 metrů od okna ...hasičská ..byl jsem tam asi předloni
hlemejzd999 psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:
to tam dotuje ten hostinskej ,ne ?je to hospoda hasičů a střídá se tam celá vesnice jako hostinský.. každou chvíli někdo, sme malá velká rodina celá ves, tak se to nechá, proto jsou ceny libozní.. jde jen aby to zaplatilo elektriku a vodu.. zbytek je fuk.. jo a tam sem prvněkrát čuchla k chlastu
tak takovou hospodu tu máme taky ... hned 5 metrů od okna ...hasičská ..byl jsem tam asi předloni
jo to vim, jenže tam já nesmim, tam jak se jednou objevim tak už nikdá neodejdu... znám tam u vás půl vsi a obávám se,že setkání po letech by nedopadlo nejstřízlivějc.. spát mě necháš na zápraží? až bude teplejc...
Stránky: 1 2