Nejsi přihlášen
Re: jak to vypadá se srazama ve východních čechách ???
PALOUS psal:Broďák,Chlumec,Kateřina,Peklo,Vršovka,Pecka a co já vím?je toho všude dostAle pravidělně pro mě Broďák
dobřéééé a jsou někde napsaný datumy akcí ??? už se těším
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Dočkej času...
My byli minulej rok na Kateřině a program celekm parádní. Je to teda ale kurefsky velká masovka, ostatně asi jako všechny tady jmenovaný.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
libac22 psal:PALOUS psal:Broďák,Chlumec,Kateřina,Peklo,Vršovka,Pecka a co já vím?je toho všude dostAle pravidělně pro mě Broďák
dobřéééé a jsou někde napsaný datumy akcí ??? už se těším
vše najdeš na www.motorkari.cz
Jebat motorky :-)
ještě jednodušejc teda http://www.motorkari.cz/kalendar-akci/
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:ještě jednodušejc teda http://www.motorkari.cz/kalendar-akci/
dikas za info
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Koldan psal:řek bych, že dotyčnej měl zájem o bandiťácké srazy
jj , bude zas ten v Hradci ??? (banditfest) jestli se nepletu
snowflake600 (Člen) 14.02.2011 01:14:10 Offline |
libac22 psal:PALOUS psal:ještě jednodušejc teda http://www.motorkari.cz/kalendar-akci/
dikas za info
šak se ozvi, "sousede".....jakmile něco bude, vyjedeme, což?
snowflake600 psal:libac22 psal:PALOUS psal:ještě jednodušejc teda http://www.motorkari.cz/kalendar-akci/
dikas za info
šak se ozvi, "sousede".....jakmile něco bude, vyjedeme, což?
to si piš " sousedku " povalíme někam určo už aby bylo teplo ta zima mě už
snowflake600 (Člen) 14.02.2011 12:59:59 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:libac22 psal:
dikas za infošak se ozvi, "sousede".....jakmile něco bude, vyjedeme, což?
to si piš " sousedku " povalíme někam určo už aby bylo teplo ta zima mě už
to mi povídej sousede dneska, kdyš sem se ráno vzbudil, tak sem myslel, že se po :( zase ten pojebanej bílej hnus...
snowflake600 psal:libac22 psal:snowflake600 psal:
šak se ozvi, "sousede".....jakmile něco bude, vyjedeme, což?to si piš " sousedku " povalíme někam určo už aby bylo teplo ta zima mě už
to mi povídej sousede dneska, kdyš sem se ráno vzbudil, tak sem myslel, že se po :( zase ten pojebanej bílej hnus...
to jo zas to tady je
snowflake600 (Člen) 14.02.2011 13:24:03 Offline |
to si piš " sousedku " povalíme někam určo už aby bylo teplo ta zima mě užto mi povídej sousede dneska, kdyš sem se ráno vzbudil, tak sem myslel, že se po :( zase ten pojebanej bílej hnus...
to jo zas to tady je
mi to povidej, tyvoe :( já myslel fakt, že spadnu....v sobotu sem dal 250 za myčku
to mi povídej sousede dneska, kdyš sem se ráno vzbudil, tak sem myslel, že se po :( zase ten pojebanej bílej hnus...to jo zas to tady je
mi to povidej, tyvoe :( já myslel fakt, že spadnu....v sobotu sem dal 250 za myčku
počasí v tv ti asi nic neříká co ??? no zina tady ještě bude chvíli votravovat ... jedna
snowflake600 (Člen) 14.02.2011 13:31:06 Offline |
to jo zas to tady jemi to povidej, tyvoe :( já myslel fakt, že spadnu....v sobotu sem dal 250 za myčku
počasí v tv ti asi nic neříká co ??? no zina tady ještě bude chvíli votravovat ... jedna
až ti pak povim, jak máme myčku vošefovanou, tak uvidíš, za co je těch 250 :D....
na počasí už dobu nekoukám, bo sem velký sketpik :D a když by mě v tý skepsi někdo podpořil, už bych se asi na jabloni houpal :(..
sere mě to už pořádně.....jezdím denně Chrudim - PCE a to je na motorce jiný kafíčko :) takhle mě to už fakt neba...
jo jo tam je teda aspon byla dobrá silnice dlouho jsem tamtudy nejel ... no já dávám za myčku 120 korun a stačí hlavně že je vydět barva
snowflake600 (Člen) 14.02.2011 16:19:58 Offline |
libac22 psal:jo jo tam je teda aspon byla dobrá silnice dlouho jsem tamtudy nejel ... no já dávám za myčku 120 korun a stačí hlavně že je vydět barva
a to mi néé :D filcka dostala 2x tlakový mytí, předmití, mytí kartáčema ai s voskem
žijem si jak grandi ...btw, natekla mi voda do zámků a jeden je KO ale je to čistý :D
snowflake600 psal:libac22 psal:jo jo tam je teda aspon byla dobrá silnice dlouho jsem tamtudy nejel ... no já dávám za myčku 120 korun a stačí hlavně že je vydět barva
a to mi néé :D filcka dostala 2x tlakový mytí, předmití, mytí kartáčema ai s voskem
žijem si jak grandi ...btw, natekla mi voda do zámků a jeden je KO ale je to čistý :D
jo ale hlavně že to je čistý se divím žes tam odsud odjel když tam bylo takovího tlaku a že se ti to nedostalo do el. ale jo ten vosk dávám taky dvakrát ročně
snowflake600 (Člen) 14.02.2011 17:40:14 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:libac22 psal:jo jo tam je teda aspon byla dobrá silnice dlouho jsem tamtudy nejel ... no já dávám za myčku 120 korun a stačí hlavně že je vydět barva
žijem si jak grandi ...btw, natekla mi voda do zámků a jeden je KO ale je to čistý :Djo ale hlavně že to je čistý se divím žes tam odsud odjel když tam bylo takovího tlaku a že se ti to nedostalo do el. ale jo ten vosk dávám taky dvakrát ročně
dyš von ho spíš voddělal ten mráz, přes noc nějakej ten mínus stupeň byl....rano se jednomu nechtělo a druhej jde na volno :D kurva moc navolno :D
žijem si jak grandi ...btw, natekla mi voda do zámků a jeden je KO ale je to čistý :Djo ale hlavně že to je čistý se divím žes tam odsud odjel když tam bylo takovího tlaku a že se ti to nedostalo do el. ale jo ten vosk dávám taky dvakrát ročně
dyš von ho spíš voddělal ten mráz, přes noc nějakej ten mínus stupeň byl....rano se jednomu nechtělo a druhej jde na volno :D kurva moc navolno :D
počkej až bude teplo vono to bude třeba pak dobrý třeba
bobule psal:zima je už v vracej se ptáci....
tak umrznou čuráci protože zima ještě asi příde
snowflake600 (Člen) 14.02.2011 17:55:40 Offline |
libac22 psal:bobule psal:zima je už v vracej se ptáci....
nesejčkuj
snowflake600 psal:libac22 psal:bobule psal:zima je už v vracej se ptáci....
nesejčkuj
já vím já bych taky nejradši aby byla v
to mi povídej sousede dneska, kdyš sem se ráno vzbudil, tak sem myslel, že se po :( zase ten pojebanej bílej hnus...to jo zas to tady je
to vločka: kdo to kdy viděl mejt auto v únoru?
Život je boj-mašina je nej!!!
snowflake600 (Člen) 15.02.2011 12:49:14 Offline |
Kukii psal:snowflake600 psal:libac22 psal:
to jo zas to tady jemi to povidej, tyvoe :( já myslel fakt, že spadnu....v sobotu sem dal 250 za myčku
dyš je pěkně, tak co by ne :)
K.a.s.y.m. (Člen) 15.02.2011 12:50:59 Offline |
Kukii psal:snowflake600 psal:libac22 psal:
Kdo to kdy viděl mejt auto
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snowflake600 psal:Kukii psal:snowflake600 psal:
mi to povidej, tyvoe :( já myslel fakt, že spadnu....v sobotu sem dal 250 za myčkuto vločka: kdo to kdy viděl mejt auto v únoru?
dyš je pěkně, tak co by ne :)
nasněží je umytu, zaprší je umyto a pak ti to musí hezky pěkně uschnout a máš umyto a naleštěno ale nesmíš jezdit posolenejma sračkama a nebo prostě musíš počkat na fajnovej slejvák
snowflake600 (Člen) 15.02.2011 13:14:27 Offline |
Kukii psal:snowflake600 psal:Kukii psal:
to vločka: kdo to kdy viděl mejt auto v únoru?dyš je pěkně, tak co by ne :)
nasněží je umytu, zaprší je umyto a pak ti to musí hezky pěkně uschnout a máš umyto a naleštěno ale nesmíš jezdit posolenejma sračkama a nebo prostě musíš počkat na fajnovej slejvák
hezzkkkýýýý
a že ses nevozvala dřív to sme za těch pár stovek mohli fajně někde popít
dyš je pěkně, tak co by ne :)nasněží je umytu, zaprší je umyto a pak ti to musí hezky pěkně uschnout a máš umyto a naleštěno ale nesmíš jezdit posolenejma sračkama a nebo prostě musíš počkat na fajnovej slejvák
hezzkkkýýýý
tak to můžeme popít i tak ne?
dyš je pěkně, tak co by ne :)nasněží je umytu, zaprší je umyto a pak ti to musí hezky pěkně uschnout a máš umyto a naleštěno ale nesmíš jezdit posolenejma sračkama a nebo prostě musíš počkat na fajnovej slejvák
hezzkkkýýýý
...dost si troufáš, lejt s Kukínou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:snowflake600 psal:Kukii psal:
nasněží je umytu, zaprší je umyto a pak ti to musí hezky pěkně uschnout a máš umyto a naleštěno ale nesmíš jezdit posolenejma sračkama a nebo prostě musíš počkat na fajnovej slejvákhezzkkkýýýý
a že ses nevozvala dřív to sme za těch pár stovek mohli fajně někde popít...dost si troufáš, lejt s Kukínou
nestraš ho, ještě neví do čeho jde
snowflake600 (Člen) 15.02.2011 13:21:20 Offline |
nasněží je umytu, zaprší je umyto a pak ti to musí hezky pěkně uschnout a máš umyto a naleštěno ale nesmíš jezdit posolenejma sračkama a nebo prostě musíš počkat na fajnovej slejvákhezzkkkýýýý
a že ses nevozvala dřív to sme za těch pár stovek mohli fajně někde popíttak to můžeme popít i tak ne?
šak ono to tak nějak nebylo drahý ....páč kámošův děd dělal problémy, když jim někde x set metrů od baráku, ale na hranici s jejich pozemkem stavěli myčku
takže má asi 300 voucherů na mytí zadáčo ...má to 2 roky a má jich vybranejch 25 :D tak asi tak...jedny cíga v hospodě to spravily
No, to nejen můžeme, to musíme hned, jak se něco šustne, tak vyjedu a máš u mě prvního panáka
snowflake600 (Člen) 15.02.2011 13:21:54 Offline |
Kukii psal:Filous psal:snowflake600 psal:
hezzkkkýýýý
a že ses nevozvala dřív to sme za těch pár stovek mohli fajně někde popít...dost si troufáš, lejt s Kukínou
nestraš ho, ještě neví do čeho jde
****oprava :D flašku
snowflake600 (Člen) 15.02.2011 13:22:19 Offline |
Filous psal:snowflake600 psal:Kukii psal:
nám mladejm a blbejm sebevědomí moc neschází
snowflake600 psal:Filous psal:snowflake600 psal:
hezzkkkýýýý
nám mladejm a blbejm sebevědomí moc neschází
mládí vpřed, ale drž se rad od těch zkušenějších
snowflake600 (Člen) 15.02.2011 13:33:41 Offline |
Kukii psal:snowflake600 psal:Filous psal:
...dost si troufáš, lejt s Kukínounám mladejm a blbejm sebevědomí moc neschází
mládí vpřed, ale drž se rad od těch zkušenějších
nuže dobrá tak aspoň decentně :D
nám mladejm a blbejm sebevědomí moc nescházímládí vpřed, ale drž se rad od těch zkušenějších
nuže dobrá tak aspoň decentně :D
tak až se potkáme, tak se přihlaš
snowflake600 (Člen) 15.02.2011 13:36:15 Offline |
mládí vpřed, ale drž se rad od těch zkušenějšíchnuže dobrá tak aspoň decentně :D
tak až se potkáme, tak se přihlaš
hihihi okay!
snowflake600 (Člen) 15.02.2011 13:43:15 Offline |
doufám, že aspoň někdo z vás má jakejsi zdravotnickej kurz :D
K.a.s.y.m. (Člen) 15.02.2011 13:55:10 Offline |
kýbl z vodou bude nedaleko
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snowflake600 (Člen) 15.02.2011 14:12:08 Offline |
Kukii psal:jo a nedělejte ze mě notora.. myslim, že kdyby vločka potkal místo mě sujazuwakiho, ďábla z Kroměříža, dopadl by mnohem mnohem hůř než po setkání se mnou
nevodepisujte mě tak, bando :D
snowflake600 psal:Kukii psal:jo a nedělejte ze mě notora.. myslim, že kdyby vločka potkal místo mě sujazuwakiho, ďábla z Kroměříža, dopadl by mnohem mnohem hůř než po setkání se mnou
to bych si nedovolila
snowflake600 (Člen) 15.02.2011 14:18:29 Offline |
Kukii psal:snowflake600 psal:Kukii psal:jo a nedělejte ze mě notora.. myslim, že kdyby vločka potkal místo mě sujazuwakiho, ďábla z Kroměříža, dopadl by mnohem mnohem hůř než po setkání se mnou
to bych si nedovolila
z tebe ta ironie je cejtit až sem
nevodepisujte mě tak, bando :Dto bych si nedovolila
z tebe ta ironie je cejtit až sem
ironie? a já? nikdá.... a že by vlny přenášela pachy se mi taky nezdá
Kukii psal:jo a nedělejte ze mě notora.. myslim, že kdyby vločka potkal místo mě sujazuwakiho, ďábla z Kroměříža, dopadl by mnohem mnohem hůř než po setkání se mnou
Neber to jako urážku, ale to asi každej...
A kdyby to smíchal s Kojakem.... Z jedné strany rum z druhé zelená...
Neprůstřelná kombinace...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kukii psal:jo a nedělejte ze mě notora.. myslim, že kdyby vločka potkal místo mě sujazuwakiho, ďábla z Kroměříža, dopadl by mnohem mnohem hůř než po setkání se mnou
Neprůstřelná kombinace...
neberu to jako urážku.. však sem s ďáblem už měla tu čest a vydržela sem asi tak max.3 hodiny a pak nic nevim ale vypitej pytlík buráků mě dostal
Kukii psal:Ondráš psal:Kukii psal:jo a nedělejte ze mě notora.. myslim, že kdyby vločka potkal místo mě sujazuwakiho, ďábla z Kroměříža, dopadl by mnohem mnohem hůř než po setkání se mnou
Neprůstřelná kombinace...neberu to jako urážku.. však sem s ďáblem už měla tu čest a vydržela sem asi tak max.3 hodiny a pak nic nevim ale vypitej pytlík buráků mě dostal
ty woe Kukíno,rumburáky,kurva to mi bylo blbě
Sujazuwaki je fakt ďábel
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kukii psal:Ondráš psal:
Neprůstřelná kombinace...neberu to jako urážku.. však sem s ďáblem už měla tu čest a vydržela sem asi tak max.3 hodiny a pak nic nevim ale vypitej pytlík buráků mě dostal
Sujazuwaki je fakt ďábel
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2011 20:32:49 Offline |
Kukii psal:karlos100 psal:Kukii psal:neberu to jako urážku.. však sem s ďáblem už měla tu čest a vydržela sem asi tak max.3 hodiny a pak nic nevim ale vypitej pytlík buráků mě dostal
Sujazuwaki je fakt ďábel
ty woe ,mně je z vás blbje
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1