Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » pitbiky AGB

Jaster (Člen)
15.02.2011 09:48:23

pitbiky AGB

má někdo z vás doma? nebo nějaké zkušenosti jak to jezdí, jak moc se to sere, atd. možná je dám do nabídky, i díly na ně budu moci sehnat... mám tu možnost.

motto "Vem za heft a val"
Banditatom (Člen)
15.02.2011 11:51:25

Re: pitbiky AGB

Já měl X-moto XB 33 250ccm (agb je to samé) žádná pecka co se týče výkonu to neníbigsmile ale pokud jsi enduromrdal jako já tak ti to bude na chvíli stačit. Co se týče poruchovosti tak já za půl roku co jsem to měl jsem neměl problém (pač jsem byl bez notfuckredfacesmile1) tak jsem na tom řádil skoro pořádbigsmile. Důležité je vyměnit originál šrouby a řetěz pač na tom si v číně dali opravdu záležetbigsmilebigsmilebigsmile+šrouby v zadním náboji a zadní tlumič je celkem na pussy(dal jsem tam s třindy a bylo to o píď lepčíbigsmile. Jinak co to tu kluci maj si nikdo nestěžuje a když se ti to náhodou vysere tak se daj díly sehnat za tašku hrušekgood Za mě se mě ta čínská ludra líbila byla to nenáročná srandagood
Jinak AGB má myslím her DATELevil

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jaster (Člen)
15.02.2011 14:55:43

já to zatim domu nechci. ale rozšiřuju nabídku e-shopu bigsmile teď jsem právě ty pitbiky přidal, díly můžu sehnat taky a koukal jsem, jsou celkem levný. zázraky ve výkonu nečekám a s tím jaký používají šrouby, s tím jsem se už setkal u kámoše kentoy dost, každou vyjížďku ztratil nějakej šroubek...
ještě budu rozšiřovat o minibiky a něco. hlavně díly budu moci sehnat, ty potřebujou majitelé pořád myslim bigsmile takže když budete někdo chtět něco sehnat nebo pořídit, s pičo slevou to bude určitě good

osiris (Člen)
15.02.2011 15:14:39

...pevný nervy při vyřizování reklamací

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jaster (Člen)
15.02.2011 15:17:25

osiris psal:

právě že pokud toho bude moc, tak se na to vyseru.

Jaster (Člen)
15.02.2011 15:27:06

Jaster psal:
osiris psal:

právě že pokud toho bude moc, tak se na to vyseru.

jako myslim s prodejem těch pitbiků, a jen už vyřídím reklamace a pojedu jen díly.

tomasNJ (Člen)
15.02.2011 18:34:25

osiris psal:

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlemejzd999 (Člen)
15.02.2011 19:22:47

co sem čet , tak se to většinou sere ...dost ....levný matriály  a tak ...to tě lituju

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Jaster (Člen)
15.02.2011 19:31:29

jak tak čtu, asi budu prodávat jen ty díly bigsmile

Banditatom (Člen)
16.02.2011 08:31:51

na takové to polítání je to dobrý ale jako prodejce bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile přeji upřímnou soustrastgoodevil

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jaster (Člen)
16.02.2011 12:44:26

Banditatom psal:

na takové to polítání je to dobrý ale jako prodejce bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile přeji upřímnou soustrastgoodevil

pročítal jsem net a stěžujou si nejvíc na to co jsi psal, šrouby a tlumiče jsou na hovno. jinak že stačí běžná údržba a je to dobrý.
třeba tady ta recenze je nejvíc výstižná
http://www.offmoto.com/8_pitbike_AGB_29 … enosti.php

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS