Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 09.02.2011 20:13:55 Offline |
Re: ...Kovaloj
takže nemusím fotit a nesu zpátky do garáže
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:KOVAL psal:jasně kámo,hlavně že si rozumime a zase si zavoláme že si dem něco poslat počítačem přes forum abysme věděli jestli si rozumíme jo tak nějak?
...buť rát, že sem ti neposlal eště faks
di ty vejtaho
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
KOVAL psal:kamaráde,našel si ještě jeden ten bazmek či nikoiliv?
né že by to nějak spěchalo,ale jen jestli sis na něm udělal uzel nebo jestli si ho teprv uděláš? au..
...tag poslouchej, uzel sem si neudělal, ale myslim na tebe...druhej mam taky, ale eště nevim, esivá ho třeba nebudu potřebovat, bo sme nasáli jedno takový trochu poválený SV a právje že nevim, esi ho tam nebudu potřebovat...ale budu to vjedět do konce tejdence si myslim, tagže dyš to pro tebe dopadne dobře, tag f pondělej zabalim holuboj voba a dyš to dopadne špatně, tag holup vodletí f pondělej taky, ale enem s jednym...tagže tag sokole...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
KOVAL psal:dobře sokole,vo nic nejde,jen abych nebyl za vola že sem se nezeptal,že sem jako třeba zapomněl
sv? a nemá to špatnej počet válců?
...no má, ale je to složitější...majiteloj to jeho kámoš zválel a voprava do stavu nový by vyšla dráž neš funglofka mínus vrak, tagže sme si nechali vrak a vnutili mu novou...no a vrak vopravim a pude...
KOVAL psal:jo takhle,já myslel že ji nasál mladej,už sem se leknul
To bych bral jako zanedbanou výchovu za strany Filouse To by snad nedopustil
Nasadit si veš do kožichu
Ale i mě se to stalo,ale rychle sem prozřel
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
KOVAL psal:jo takhle,já myslel že ji nasál mladej,už sem se leknul
...néééé, mladej je f tomdle směru slušně vychovanej, jen nemá many ...a fotr taky ne
...ale fotr se smeká, dešto mladej akorát paří hry na kompu a to fotra sere snat nejvíc
KOVAL psal:Vikec,woe já mám co mluvit.my co máme v garážích ty italský
viny bysme mněli stát v koutě a ani nedutat.
Filousi ,woe jako bych to takňák v bleděmodrym znal? Já se smekám a vo patro vejš se paří ten fejsbůk nebo co.
...a promlouvání do duše, že nejhesčí roky života, gdy může lítat za holkama, na motorce nebo pařit, prosedí na prdeli u toho krámu nepomáhá a je to marný, je to marný, je to marný
Filous psal:KOVAL psal:Vikec,woe já mám co mluvit.my co máme v garážích ty italský
Filousi ,woe jako bych to takňák v bleděmodrym znal? Já se smekám a vo patro vejš se paří ten fejsbůk nebo co.
...a promlouvání do duše, že nejhesčí roky života, gdy může lítat za holkama, na motorce nebo pařit, prosedí na prdeli u toho krámu nepomáhá a je to marný, je to marný, je to marný
No jo,vidí to u otce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2011 07:57:04 Offline |
Filous psal:KOVAL psal:dobře sokole,vo nic nejde,jen abych nebyl za vola že sem se nezeptal,že sem jako třeba zapomněl
sv? a nemá to špatnej počet válců?...no má, ale je to složitější...majiteloj to jeho kámoš zválel a voprava do stavu nový by vyšla dráž neš funglofka mínus vrak, tagže sme si nechali vrak a vnutili mu novou...no a vrak vopravim a pude...
ono nevadí ,že budeš ve finále na nule ale ten dobrej pocit je prostě fajn
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:KOVAL psal:dobře sokole,vo nic nejde,jen abych nebyl za vola že sem se nezeptal,že sem jako třeba zapomněl
sv? a nemá to špatnej počet válců?...no má, ale je to složitější...majiteloj to jeho kámoš zválel a voprava do stavu nový by vyšla dráž neš funglofka mínus vrak, tagže sme si nechali vrak a vnutili mu novou...no a vrak vopravim a pude...
...nemyslim si, ale možný to je ...každopádně ale je to skoro funglofka, najeto 3000km...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2011 08:22:47 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...no má, ale je to složitější...majiteloj to jeho kámoš zválel a voprava do stavu nový by vyšla dráž neš funglofka mínus vrak, tagže sme si nechali vrak a vnutili mu novou...no a vrak vopravim a pude...
...nemyslim si, ale možný to je
...každopádně ale je to skoro funglofka, najeto 3000km...
dost záleží jak moc je to dobitý,ale pokud nejsou nový díly více méně za hubičku tak tak většinou končí ale je to zábava a aspoň je co dělat
![]() |
Banditatom (Člen) 17.02.2011 08:38:06 Offline |
KOVAL psal:Vikec,woe já mám co mluvit.my co máme v garážích ty italský
Když už jsi to načal neválí se ti někde sedlo na starou italskou příšeru? Myslím to nižší! Je mě líto to nepoškozený sedlo snižovat
Filous psal:KOVAL psal:Vikec,woe já mám co mluvit.my co máme v garážích ty italský
Jo a pichat je a pak dotahne doma jeste haranta a budes spokojenej dedek na banditu
. Zivici celou familiu aj s vnoucetem
Billy psal:Filous psal:KOVAL psal:Vikec,woe já mám co mluvit.my co máme v garážích ty italský
Jo a pichat je a pak dotahne doma jeste haranta
a budes spokojenej dedek na banditu
. Zivici celou familiu aj s vnoucetem
...ty vole, to je votřesná přectava
Ondráš psal:Filous psal:...ty vole, to je votřesná přectava
Bys zase jezdil s kočárem. Neříkej, že se netěšíš.
...no čoveče jak bych ti to tag ňák řek??? ...asi takle...já budu nejspíš hroznej dědek, páč mě malý děti tag ňák dost serou, furt sou rozbitý a taky se mě asi bojej, páč dycky dyš se na ňáký dítě podivám nebo na něj promluvim, tag začne řvát a neš bych drndal kočár, to se rači voblíknu do kombinézy a pojedu někam do piče...tagže asi tag
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2011 10:52:28 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Filous psal:...ty vole, to je votřesná přectava
...no čoveče jak bych ti to tag ňák řek???
...asi takle...já budu nejspíš hroznej dědek, páč mě malý děti tag ňák dost serou, furt sou rozbitý a taky se mě asi bojej, páč dycky dyš se na ňáký dítě podivám nebo na něj promluvim, tag začne řvát a neš bych drndal kočár, to se rači voblíknu do kombinézy a pojedu někam do piče...tagže asi tag
se divíš??
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Ondráš psal:
Bys zase jezdil s kočárem. Neříkej, že se netěšíš....no čoveče jak bych ti to tag ňák řek???
...asi takle...já budu nejspíš hroznej dědek, páč mě malý děti tag ňák dost serou, furt sou rozbitý a taky se mě asi bojej, páč dycky dyš se na ňáký dítě podivám nebo na něj promluvim, tag začne řvát a neš bych drndal kočár, to se rači voblíknu do kombinézy a pojedu někam do piče...tagže asi tag
se divíš??
http://img.listal.com/image/403390/600f … -photo.jpg
...vole!!! ...a nedávej sem moji fotku z vopčanky
Banditatom psal:KOVAL psal:Vikec,woe já mám co mluvit.my co máme v garážích ty italský
Filousi ,woe jako bych to takňák v bleděmodrym znal? Já se smekám a vo patro vejš se paří ten fejsbůk nebo co.Když už jsi to načal neválí se ti někde sedlo na starou italskou
příšeru? Myslím to nižší! Je mě líto to nepoškozený sedlo snižovat
co takhle oslovení... třeba pane Kovale nebo tak něco?
vsadim se že ste se v životě neviděli ani nebavili...
a Koval si na tohle potrpí...
jo a nemá bo sem ho kupoval já...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Fyjat woe,klííd nebud tak hustej
čeče sedlo doma ještě nějaký mám,ale nevim jakou má přesně vejšku,hele a nemá náhodou ten monster 6kovej to nízký? porovnával si ho s nějakým jiným? sniž to na tom táhle zadním,to je nejjednodušší na těch závitech
Ondráš psal:Filous psal:...ty vole, to je votřesná přectava
jaký dědek, Ája říkala, že bude vlastní, dyž si hrála s naší Palačinků, tak prej eště by to brala
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Ondráš psal:Filous psal:...ty vole, to je votřesná přectava
jaký dědek, Ája říkala, že bude vlastní, dyž si hrála s naší Palačinků, tak prej eště by to brala
![]()
...no tag to je voe eště horší přectava ...brrrrrr
Filous psal:Koldan psal:Ondráš psal:
Bys zase jezdil s kočárem. Neříkej, že se netěšíš.jaký dědek, Ája říkala, že bude vlastní, dyž si hrála s naší Palačinků, tak prej eště by to brala
![]()
...no tag to je voe eště horší přectava
...brrrrrr
...ty uš nechceš mrdat?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
Banditatom (Člen) 17.02.2011 21:48:36 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:KOVAL psal:Vikec,woe já mám co mluvit.my co máme v garážích ty italský
Filousi ,woe jako bych to takňák v bleděmodrym znal? Já se smekám a vo patro vejš se paří ten fejsbůk nebo co.Když už jsi to načal neválí se ti někde sedlo na starou italskou
příšeru? Myslím to nižší! Je mě líto to nepoškozený sedlo snižovat
co takhle oslovení...
třeba pane Kovale nebo tak něco?
vsadim se že ste se v životě neviděli ani nebavili...
a Koval si na tohle potrpí...
jo a nemá bo sem ho kupoval já...
sorry nevíš keroj pačkoj... kovaloj děkuju za rady ktere jsi mi už dal cos týče přišeroj jukni na to sedlo please
thankejou
osiris psal:Filous psal:Koldan psal:
jaký dědek, Ája říkala, že bude vlastní, dyž si hrála s naší Palačinků, tak prej eště by to brala![]()
...no tag to je voe eště horší přectava
...brrrrrr
...ty uš nechceš mrdat?
...áááále chcu, ale bez násletků, esi mi jako rozumíš
![]() |
Banditatom (Člen) 18.02.2011 09:00:52 Offline |
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...no tag to je voe eště horší přectava...brrrrrr
...ty uš nechceš mrdat?
...áááále chcu, ale bez násletků, esi mi jako rozumíš