Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 19.09.2008 12:15:44 Offline |
Re: Spotreba
dala psal:Hosi kolik vam bere 650 s 2006 pri normalni a ostre jizde?
všechno co vydělám.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
dala psal:Hosi kolik vam bere 650 s 2006 pri normalni a ostre jizde?
Skoro stejně tolik jako já piv...
Pohoda se dá jezdit i za 4, ale když to osolim, tak jdu klidně přes 10.
A občas to dopoju aditivem v podobě kořalky. Ale z cenově dostupných jen RUM. Na nic jiného nejezdím. Ostatní mi zasírá spalovací prostor a občas to kope zpět do karbeců.
Jo taková Tullamorská rosa je jinej šmak... Ale za tu semí připlácet.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.09.2008 12:34:12 Offline |
Ondráš psal:dala psal:Hosi kolik vam bere 650 s 2006 pri normalni a ostre jizde?
Skoro stejně tolik jako já piv...
Pohoda se dá jezdit i za 4, ale když to osolim, tak jdu klidně přes 10.
A občas to dopoju aditivem v podobě kořalky. Ale z cenově dostupných jen RUM. Na nic jiného nejezdím. Ostatní mi zasírá spalovací prostor a občas to kope zpět do karbeců.
Jo taková Tullamorská rosa je jinej šmak... Ale za tu semí připlácet.
...to víš rajsing palivo něco stojí
No tak takových temat tady už je sice hodně ale zkusím odpovědět...
klidně se dá jezdit i za 4,5l já jezdím pod 5l ale stačí trošku přiostřit a jde to rychle nahoru...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.09.2008 13:45:33 Offline |
kojaksro psal:Redbulasvodkou, je to sice dražší, ale jede mi to pak jak GSXR.........
Až na ty rána.......
když dáváš navíc aditiva tak se nediv
5-8 litru
K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:Redbulasvodkou, je to sice dražší, ale jede mi to pak jak GSXR.........
Až na ty rána.......když dáváš navíc aditiva tak se nediv
Woe skouším ještě jujcevodka, ale to nejede tak dobře
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 19.09.2008 15:21:42 Offline |
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:Redbulasvodkou, je to sice dražší, ale jede mi to pak jak GSXR.........
Až na ty rána.......když dáváš navíc aditiva tak se nediv
Woe skouším ještě jujcevodka, ale to nejede tak dobře
red bull je holt lepší aditivum
Banditatom (Člen) 19.09.2008 22:11:56 Offline |
žere stejně jako já moc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 21.09.2008 17:35:18 Offline |
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:2 Ondráš - rum, to je taková slabší cola zelená je lečejší
Slabší Cola... Zrzuli na tebe...
Vono by tě to přešlo.Zrzuli neeeeeeeee, bojim bojim...
rumová víla
Banditatom psal:barynek psal:Ondráš psal:
Slabší Cola... Zrzuli na tebe...
Vono by tě to přešlo.Zrzuli neeeeeeeee, bojim bojim...
rumová víla
Jo to věřím že Zrzule má přečipovanou řídící jednotku a upravený svody
ale na masofce to zas tak nevypadalo
Když už se tady probírá ta spotřeba a někdo jezdí třeba za 5 l, si řiká gut, ale tachometr proměřuje zhruba o 10% nahoru, tak i kilometrovník né? Tím pádem je ve skutečnosti najeto míň než je natočeno, spotřeba větší a servisní interval je taky někde jinde včetně najetejch celkovejch km.
Pajk psal:Když už se tady probírá ta spotřeba a někdo jezdí třeba za 5 l, si řiká gut, ale tachometr proměřuje zhruba o 10% nahoru, tak i kilometrovník né? Tím pádem je ve skutečnosti najeto míň než je natočeno, spotřeba větší a servisní interval je taky někde jinde včetně najetejch celkovejch km.
to máš pravdu ale se spotřebou ti to pohne možná o jednu dvě deci...
jinak v celkových je to znát asi víc...
Pajk psal:Když už se tady probírá ta spotřeba a někdo jezdí třeba za 5 l, si řiká gut, ale tachometr proměřuje zhruba o 10% nahoru, tak i kilometrovník né? Tím pádem je ve skutečnosti najeto míň než je natočeno, spotřeba větší a servisní interval je taky někde jinde včetně najetejch celkovejch km.
že je tachometr nastaven tak že ukazuje o zhruba 5km/h méně je normální, ale ty km které namotá počítadlo ty sedí s realitou samo že plus mínus.
ale kdyš to bude naopak tj. tak že na navigaci máš 55km/h a na tachu 50 tak najedeš km méně neš to napíše, ale je to zanetbatelní rozdíl, zhruba 10km na 1000km coš na servisním intervalu udělá 300km. teda tak nějak nevym jakej má bečko interval páč na nový maj jenom děti z města...
svět je cirkusovej stan
mi psal:že je tachometr nastaven tak že ukazuje o zhruba 5km/h méně je normální, ale ty km které namotá počítadlo ty sedí s realitou samo že plus mínus.
ale kdyš to bude naopak tj. tak že na navigaci máš 55km/h a na tachu 50 tak najedeš km méně neš to napíše, ale je to zanetbatelní rozdíl, zhruba 10km na 1000km coš na servisním intervalu udělá 300km. teda tak nějak nevym jakej má bečko interval páč na nový maj jenom děti z města...
Tak že tachometr šidí přesně o 10% (podle navigace) a kilometrovník jede přesně?
podle knížky jsou garančky každých 6000
kilometrovník taky šidí, kdyš pojedeme spolu a ty pojedeš 100km/h a já vedle tebe stejně rychle jako ty a i přesto budu mít na tachu 95km/h (protože ho mam potdymenzovaný ) tak a pojedeme hodinu furt stejně rychle tak ty budeš mít na kilometrovníku odjeto 100km a já 95km. no a kdyš ujedeme 6000km jakej bude rozdíl
svět je cirkusovej stan
Mi, teď se mě zdá, že ses do toho trochu zaplet.
Psal si, že je tachometr nastaven tak že ukazuje o zhruba 5km/h méně je normální. Přeci je to naopak.
Jestli na tachometru máš 55 ale ve skutečnosti jedeš jenom 50, tak ukazuje o 10% navrch a při vyšší rychlosti to rozhodně nebude míň % spíš víc. Jedu tachometrových 99, tak skutečnost je tedy 90 a ne 95. A pokud tedy šidí i kilometrovník taky stejně, tak na servisní interval to dělá 545 km rozdíl.
No a tím pádem je skutečná spotřeba taky 10 % na vrch.
...ujetou vzdálenost to počítá cca ok (to už by se pak dalo kalkulovat i s novým a sjetým vzorkem s rozpětím cca 5mm), rychlost ukazuje o cca 10% větší
...máte motorku, ne kosmickou raketu ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2011 09:48:22 Offline |
Thor5552 psal:Bandit pičo všem
koukám že tady píšete spotřebu mezi 4 a 8 litry a já sem měl vítr že mi to žere moc když tam mam ladák ale já nejezdim zrovna na spotřebu a mam tak 6-7 litrů takže pohoda
mě to žere asi patnáct litrů....dycky pak musim přepnout na rezervu - pak to zase dotankuju a po patnácti litrech to musim zase přepnout ...prostě těch patnáct to sežere dycky ,at dělám ,co dělám ...kilometry nepočítám
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2011 09:50:02 Offline |
hlemejzd999 psal:Thor5552 psal:Bandit pičo všem
koukám že tady píšete spotřebu mezi 4 a 8 litry a já sem měl vítr že mi to žere moc když tam mam ladák ale já nejezdim zrovna na spotřebu a mam tak 6-7 litrů takže pohodamě to žere asi patnáct litrů....dycky pak musim přepnout na rezervu - pak to zase dotankuju a po patnácti litrech to musim zase přepnout ...prostě těch patnáct to sežere dycky ,at dělám ,co dělám ...kilometry nepočítám
sem ftipnej kua po ránu
hlemejzd999 psal:Thor5552 psal:Bandit pičo všem
koukám že tady píšete spotřebu mezi 4 a 8 litry a já sem měl vítr že mi to žere moc když tam mam ladák ale já nejezdim zrovna na spotřebu a mam tak 6-7 litrů takže pohodamě to žere asi patnáct litrů....dycky pak musim přepnout na rezervu - pak to zase dotankuju a po patnácti litrech to musim zase přepnout ...prostě těch patnáct to sežere dycky ,at dělám ,co dělám ...kilometry nepočítám
máš pěknej vejr v nádrži , pomalu jak když vindáš špunt z umyvadla
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:hlemejzd999 psal:Thor5552 psal:Bandit pičo všem
máš pěknej vejr v nádrži , pomalu jak když vindáš špunt z umyvadla
tak to já mam s LeoVince když natankuju plnou tak k rezervě něco mezi 200-250km
mělo by to bejt cca 15litru
Žij abys jezdil
Jezdi abys žil
Dubis psal:Taky mám LeoVinc a když jsme jeli minulí rok na liptovskou maru na slovač tak jsem měl neuvěřitelných 3.9l!Fakt že jsme nejeli zrovna jako střela,ale je to pěkný!!
ani prd
To toho Vincka máš na fichtlu né?
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Dubis psal:Taky mám LeoVinc a když jsme jeli minulí rok na liptovskou maru na slovač tak jsem měl neuvěřitelných 3.9l!Fakt že jsme nejeli zrovna jako střela,ale je to pěkný!!
ani prd
To toho Vincka máš na fichtlu né?
Draku si piš že ne!To čučíš co?Dobré starání o motůrek no
nicola.foxx (Člen) 21.02.2011 12:00:07 Offline |
Sem si říkal gdy to přinde
A co volej??? Ten ti to taky žere?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2011 12:06:56 Offline |
nicola.foxx psal:Sem si říkal gdy to přinde
A co volej??? Ten ti to taky žere?
taky mezi 3- 4 litrama
Dubis psal:PFremer psal:Dubis psal:Taky mám LeoVinc a když jsme jeli minulí rok na liptovskou maru na slovač tak jsem měl neuvěřitelných 3.9l!Fakt že jsme nejeli zrovna jako střela,ale je to pěkný!!
ani prd
To toho Vincka máš na fichtlu né?Draku si piš že ne!To čučíš co?Dobré starání o motůrek no
No , tak asi to možný je. Proč ne, že .
Jen se mi to zdálo trošku, jak bych to jen, neuvěřitelný.
Ta moje je teda asi pěkně rozežraná kráva, když nebudou chtít za litr béňa kilo, tak to nějak přežiju, doufám.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2011 13:35:37 Offline |
hlemejzd999 psal:nicola.foxx psal:Sem si říkal gdy to přinde
A co volej??? Ten ti to taky žere?taky mezi 3- 4 litrama
to mluvíš ale vo voleji,ne??
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2011 13:36:56 Offline |
PFremer psal:Dubis psal:PFremer psal:
ani prd
To toho Vincka máš na fichtlu né?Draku si piš že ne!To čučíš co?Dobré starání o motůrek no
Ta moje je teda asi pěkně rozežraná kráva, když nebudou chtít za litr béňa kilo, tak to nějak přežiju, doufám.
možný to je..taky jsem s B6 uměl za 4,ale popravdě to už je dost trápení sama sebe a nulovej požitek z jízdy standart je 5-6
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2011 13:41:51 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:nicola.foxx psal:Sem si říkal gdy to přinde
A co volej??? Ten ti to taky žere?taky mezi 3- 4 litrama
to mluvíš ale vo voleji,ne??
no dyť jo
K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:Dubis psal:
Draku si piš že ne!To čučíš co?Dobré starání o motůrek noNo , tak asi to možný je. Proč ne, že .
Ta moje je teda asi pěkně rozežraná kráva, když nebudou chtít za litr béňa kilo, tak to nějak přežiju, doufám.možný to je..taky jsem s B6 uměl za 4,ale popravdě to už je dost trápení sama sebe a nulovej požitek z jízdy standart je 5-6
..jasan a když z kopca vyřadíš a scipneš motor tak aji za 3,75 l
pak mě předjel aji bicykl, ale spotřeba supá
Banditatom (Člen) 21.02.2011 15:39:18 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:
Ta moje je teda asi pěkně rozežraná kráva, když nebudou chtít za litr béňa kilo, tak to nějak přežiju, doufám.možný to je..taky jsem s B6 uměl za 4,ale popravdě to už je dost trápení sama sebe a nulovej požitek z jízdy standart je 5-6
..jasan a když z kopca vyřadíš a scipneš motor tak aji za 3,75 l
pak mě předjel aji bicykl, ale spotřeba supá
... když možná zhubne dostane se třeba i na 3.724343L
nicola.foxx (Člen) 21.02.2011 16:06:19 Offline |
Banditatom psal:... když možná zhubne dostane se třeba i na 3.724343L
Woe za tolik jezdi Progear gdyš má f kapce klíče
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 21.02.2011 21:47:37 Offline |
nicola.foxx psal:Banditatom psal:... když možná zhubne dostane se třeba i na 3.724343L
Woe za tolik jezdi Progear gdyš má f kapce klíče
Hošku mě to papá tak zhruba 12 na sto...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
možný to je..taky jsem s B6 uměl za 4,ale popravdě to už je dost trápení sama sebe a nulovej požitek z jízdy standart je 5-6..jasan a když z kopca vyřadíš a scipneš motor tak aji za 3,75 l
pak mě předjel aji bicykl, ale spotřeba supá... když možná zhubne dostane se třeba i na 3.724343L
kucka vám by se líbilo u iskjéček tam byste patřili k elitě
Strýcfajtr !!!
No ja se priznam, ze gdyz sednu na B6, tak mi spotreba pod 7,5 nejde, spis tak pres osm a u gixxera ji mam cca kolem sedmi, ale to je spis tou strikackou...
ale ted mam dole 14 kilo, tak uz to urcite bude minimalne o 0,68734 litru mensi spotreba...
...serte na spotrebu, motorka je o ekologii, ne ekonomice...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:No ja se priznam, ze gdyz sednu na B6, tak mi spotreba pod 7,5 nejde, spis tak pres osm a u gixxera ji mam cca kolem sedmi, ale to je spis tou strikackou...
ale ted mam dole 14 kilo, tak uz to urcite bude minimalne o 0,68734 litru mensi spotreba...
...serte na spotrebu, motorka je o ekologii, ne ekonomice...
to abych ještě zabral
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:vOjTaB6 psal:No ja se priznam, ze gdyz sednu na B6, tak mi spotreba pod 7,5 nejde, spis tak pres osm a u gixxera ji mam cca kolem sedmi, ale to je spis tou strikackou...
...serte na spotrebu, motorka je o ekologii, ne ekonomice...to abych ještě zabral
to vis, mam motivaci...
zacal sem 1.1. na neskutecnech 112, ted sem na 98 a cil je pro letosek stanoven 90 - 93 kilo...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:XJelen psal:vOjTaB6 psal:No ja se priznam, ze gdyz sednu na B6, tak mi spotreba pod 7,5 nejde, spis tak pres osm a u gixxera ji mam cca kolem sedmi, ale to je spis tou strikackou...
...serte na spotrebu, motorka je o ekologii, ne ekonomice...to abych ještě zabral
to vis, mam motivaci...
zacal sem 1.1. na neskutecnech 112, ted sem na 98 a cil je pro letosek stanoven 90 - 93 kilo...
hele co je to za motivaci?
1.listopadu 104, teď 94 ve skrytu duše jsem doufal do začátku sezony na 90, ale teď už to spíš jenom udržuju holt se mě nechce přestat žrát
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:vOjTaB6 psal:XJelen psal:
to abych ještě zabralto vis, mam motivaci...
zacal sem 1.1. na neskutecnech 112, ted sem na 98 a cil je pro letosek stanoven 90 - 93 kilo...hele co je to za motivaci?
1.listopadu 104, teď 94 ve skrytu duše jsem doufal do začátku sezony na 90, ale teď už to spíš jenom udržuju holt se mě nechce přestat žrát
tuhle motivaci uz doma mas, akorat u tebe uz prestala fungovat jako motivace...
Bandit rulezz!!!
to abych ještě zabralto vis, mam motivaci...
zacal sem 1.1. na neskutecnech 112, ted sem na 98 a cil je pro letosek stanoven 90 - 93 kilo...hele co je to za motivaci?
Já vod 24.1 = 102 až 22.2 = 96 ...a jenom sem "líný" se nažrat
vOjTaB6 psal:XJelen psal:vOjTaB6 psal:
to vis, mam motivaci...
1.listopadu 104, teď 94 ve skrytu duše jsem doufal do začátku sezony na 90, ale teď už to spíš jenom udržuju holt se mě nechce přestat žráttuhle motivaci uz doma mas, akorat u tebe uz prestala fungovat jako motivace...
jen se směj sokolíku taky na tebe dojde
Mour - dobrej výkon parťáku takžes vomezils spotřebu na minimum
Strýcfajtr !!!
hele co je to za motivaci?
1.listopadu 104, teď 94 ve skrytu duše jsem doufal do začátku sezony na 90, ale teď už to spíš jenom udržuju holt se mě nechce přestat žráttuhle motivaci uz doma mas, akorat u tebe uz prestala fungovat jako motivace...
jen se směj sokolíku taky na tebe dojde
Mour - dobrej výkon parťáku takžes vomezils spotřebu na minimum
Nó, dá se říct, že nežeru už maximum, ale nejvíc je nasraná robka, bo si s ní už nechci dávat po kořalce
Stránky: 1