Nejsi přihlášen
Re: nalepky- kde zohnat
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
zzzmrzlinar (Člen) 21.02.2011 12:11:11 Offline |
Misko nebylo by bejvalo lepčí dát ty samolepy rovnou pod lak kdyžs přestříkávala?
Jinak já jsem většinou kupoval to Motolepo, není úplně levný, ale dá se.
Jinak dobrý na samolepky je www.samolepy.com vždycky jsem borcovi napsal co chci a von to udělal, cena dobrá a dycky mi poslal pár samolepek navíc jako bonus nebo co.
Mour psal:Anebo tady:
http://www.arvmoto.cz/cz/14-e-shop/1-po … 2000-.html
..naprostá spokojenost..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
snowflake600 (Člen) 21.02.2011 23:44:00 Offline |
zzzmrzlinar psal:Misko nebylo by bejvalo lepčí dát ty samolepy rovnou pod lak kdyžs přestříkávala?
Jinak já jsem většinou kupoval to Motolepo, není úplně levný, ale dá se.
Jinak dobrý na samolepky je www.samolepy.com vždycky jsem borcovi napsal co chci a von to udělal, cena dobrá a dycky mi poslal pár samolepek navíc jako bonus nebo co.
jojo, pravda :) já od něj mám proužky na kola a byl ochotnej, idykž sem chtěl nechat udělat pár maloseriovejch samolepek pro sebe se svým návrhem
doporučuju!!
zzzmrzlinar (Člen) 21.02.2011 23:47:20 Offline |
Snow - jo to je vono, taky jsem nikdy nekupoval za tisíce, a dycky v super
snowflake600 (Člen) 21.02.2011 23:50:35 Offline |
zzzmrzlinar psal:Snow - jo to je vono, taky jsem nikdy nekupoval za tisíce, a dycky v super
týpek ti i napíše, kdy to vodesílá, č. balíku, vlastně šecko, co potřebuješ....já s těma proužkama nemám nejmenší problém, držej jako čert s fakt kvalita :) + dal mi na každý kolo myslím 1 nebo 2 navíc, kdybych to dokurvil......stalo se
ale díky tomu, že to není skrt, tak sem nemusel vobjednat další sadu a pohooooooo
jirka gti psal:http://www.motolepo.cz/1-motopolepy/16-suzuki/149-gsf-600n-bandit.html
Také jsem koupil zde komplet sadu po přelakování a O.K. Jen nápis SUZUKI na nádrži po přelakování trošičku zbublinkovatěl, ale dá se to přežít.
GSX1250FA
Stránky: 1