Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 11.02.2011 18:53:42 Offline |
padáky na osy
máte někdo? jakej na to máte názor?
snowflake600 (Člen) 11.02.2011 19:22:06 Offline |
Re: padáky na osy
snowflake600 psal:máte někdo? jakej na to máte názor?
doplním ještě otázku - jaká třečí procha na normální padáky je lepší - silon nebo dural??
snowflake600 (Člen) 11.02.2011 19:36:27 Offline |
kojaksro psal:....za mě poliamid, silon..... protektory do osy kol, na škodu určo nejsou
nic proti banditkrámu, ale tady sem taky neco nasel ..
http://padaky.rutan.cz/index.php?page=25
cena za obě osy-1100 - to je pěkný
btw, když tam vidím cenu těch silonovejch hlavních, líbí se mi to, tak aby to bylo i funkční..
snowflake600 (Člen) 11.02.2011 19:38:15 Offline |
Brkos psal:snowflake600 psal:snowflake600 psal:máte někdo? jakej na to máte názor?
doplním ještě otázku - jaká třečí procha na normální padáky je lepší - silon nebo dural??
Já do nich pujdu. Budu je kupovat od Rutana
do těch hlavních silonovek bo do těch na osy?
akorát je nechávám pro sebe a Jelena dělat..názory na funkčnost jsou různý,
předek je prej zbytečnej,zadek potenciálně nebezpečnej,ale myslím,že pokud
tam nedáš extra velký,nemůže bejt žádnej trabl a při kreši je další bod po kterým může motorka bezpečně klouzat...
rozměr jsem doufám uvážlivě zvolil 45mm délka a 40 průměr..
Je to na kružítka,takže osy maj otvory,akorát se vejde desítka závitovka..
Na bandasku bych možná dal jen na zadek,přední vypadaj dost hnusně...
Materiál za mě stoprocentně silon... levný,snadno nahraditelný a docela snese...
...a bude hůř!
snowflake600 psal:kojaksro psal:....za mě poliamid, silon..... protektory do osy kol, na škodu určo nejsou
btw, když tam vidím cenu těch silonovejch hlavních, líbí se mi to, tak aby to bylo i funkční..
mám od Rutana padáky a loni mi levej docela zmáknul lehkej kreš a sklouznutí
cca v šedesátce na mokru v Mostě.. Psal jsem Rutanovi,že víčko se lehce
škrtlo,tak mi odpověděl,že uvažuje o celkovým prodloužení o 5mm..
Já mu dávám
Každopádně nechtěl bych je zkoušet ve dvojnásobný rychlosti...
...a bude hůř!
Používám tuto značku:
http://www.rg-racing.com/browseType/Cra … ed%29.aspx
Naštěstí jsem nemusel testovat na asfaltu...v písku to funguje
Banditatom (Člen) 12.02.2011 11:44:15 Offline |
to kožak nějak tak mě to stálo 100kč+láhev slifofice soustružníkoj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
snowflake600 (Člen) 12.02.2011 14:20:43 Offline |
ehmmmmm.........nepíchnul by si mi taky s těma na ty osy?
nějak ten....sakra, jak se tu tomu říká...no prostě cash bych obětoval a nějakou tu vodováhu bych taky přidal k dobru
snowflake600 psal:ehmmmmm.........nepíchnul by si mi taky s těma na ty osy?
nějak ten....sakra, jak se tu tomu říká...no prostě cash bych obětoval a nějakou tu vodováhu bych taky přidal k dobru
no na béčku je tušim v předu osa plná ... jedině to lehce navrtat ,závit a na imbus ...vzádu je dutá takže stejně jako u závažíček na gumu ....změř průměr tý díry ..kus toho černýho silonu se ještě někde válí u soustruhu
MRDAT!!!
Kožak psal:snowflake600 psal:ehmmmmm.........nepíchnul by si mi taky s těma na ty osy?
nějak ten....sakra, jak se tu tomu říká...no prostě cash bych obětoval a nějakou tu vodováhu bych taky přidal k dobruno na béčku je tušim v předu osa plná ... jedině to lehce navrtat ,závit a na imbus ...vzádu je dutá takže stejně jako u závažíček na gumu ....změř průměr tý díry ..kus toho černýho silonu se ještě někde válí u soustruhu
vzádu je dutá, takže závitová tyč skrz a hotovo pokavaď to tam máš jako závažíčka na řídítkách, tak to asi při pádu moc stabilní nebude
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kožak psal:snowflake600 psal:
nějak ten....sakra, jak se tu tomu říká...no prostě cash bych obětoval a nějakou tu vodováhu bych taky přidal k dobruno na béčku je tušim v předu osa plná ... jedině to lehce navrtat ,závit a na imbus ...vzádu je dutá takže stejně jako u závažíček na gumu ....změř průměr tý díry ..kus toho černýho silonu se ještě někde válí u soustruhu
vzádu je dutá, takže závitová tyč skrz a hotovo pokavaď to tam máš jako závažíčka na řídítkách, tak to asi při pádu moc stabilní nebude
...DR-Z 400 SM to tag maj a kupodivu to funguje...vosobně voskoušíno
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hele, dyž sa to vopře vo špunt co je u motoru a vo kvalitní řidítka (třeba i v kombinaci s omezenýma dorazama), chcete mi říct, že ten malej špunt na osách vůbec donde do styku s cestů? myslím, že ne e
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:XJelen psal:Kožak psal:
no na béčku je tušim v předu osa plná ... jedině to lehce navrtat ,závit a na imbus ...vzádu je dutá takže stejně jako u závažíček na gumu ....změř průměr tý díry ..kus toho černýho silonu se ještě někde válí u soustruhuvzádu je dutá, takže závitová tyč skrz a hotovo pokavaď to tam máš jako závažíčka na řídítkách, tak to asi při pádu moc stabilní nebude
...DR-Z 400 SM to tag maj a kupodivu to funguje...vosobně voskoušíno
čoveče toho bych se bál, asi bude záležet jak hluboko to bude narvaný
Strýcfajtr !!!
na B jako aspirin . neublizi a nepomuze..........
kdyz s tim prastis na okruhu tak to klouzne a akorat to poskrabes - kdyz to same udelas nekde venku , tak se to na 100% o neco kousne a udela pana orel a tam ti nepomoze ani svecena.......takze Koldan ma pravdu.......
akorat ty zesilene dorazy - muzes to trochu rozvest? jsem to nevidel
MOTO KOZZI GRISO
zkopíroval sem to od Kellyho, zkrátka jak je na krku udělaná ta díra na chycení lešení, tak tam protáhneš šroubek a z každý strany dáš kus pásoviny, stočené do vrtule, zkrátka tak aby se dosedla na doraz na krku, kerej je o kousek níž. tím pádem řidítka pak nemaj takovej rejd a pokud nemáš ty měkké originály, kerý při pádu dou do nádrže a máš tam třeba Tagy, tag se to vo ně při pádu vopře. Spadl sem na nabržděných hrbolech v zatáčce, rychlost tak kolem 30 a opřelo se to o řidítka a špunty u motoru a mašina nebyla ani škrábnutá, lautr nic
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
XJelen psal:Kožak psal:snowflake600 psal:
no i když povolim šroubeček tak se tomu ven moc nechce ...to jentak neupadne ale teda sem to nezkoušel ...poslal sem to na pravou...takže lauf padák na motoru a závažíčko
MRDAT!!!
snowflake600 psal:Brkos psal:snowflake600 psal:
doplním ještě otázku - jaká třečí procha na normální padáky je lepší - silon nebo dural??Já do nich pujdu. Budu je kupovat od Rutana
do těch hlavních silonovek bo do těch na osy?
Do os kol.
Koldan psal:zkopíroval sem to od Kellyho, zkrátka jak je na krku udělaná ta díra na chycení lešení, tak tam protáhneš šroubek a z každý strany dáš kus pásoviny, stočené do vrtule, zkrátka tak aby se dosedla na doraz na krku, kerej je o kousek níž. tím pádem řidítka pak nemaj takovej rejd a pokud nemáš ty měkké originály, kerý při pádu dou do nádrže a máš tam třeba Tagy, tag se to vo ně při pádu vopře. Spadl sem na nabržděných hrbolech v zatáčce, rychlost tak kolem 30 a opřelo se to o řidítka a špunty u motoru a mašina nebyla ani škrábnutá, lautr nic
jebni sem vobrázek dík
Strýcfajtr !!!
snowflake600 (Člen) 13.02.2011 20:46:43 Offline |
Brkos psal:snowflake600 psal:Brkos psal:
Já do nich pujdu. Budu je kupovat od Rutanado těch hlavních silonovek bo do těch na osy?
Do os kol.
tak já už z vás nevím, volové
ty hlavní padáky, ty koupím na 100pro, páč čověk nikdy neví a je mi pad milejší tomu dokoupit silonovou hlavu, než hlavu motorovou :D...
A dyš sem u tý bezpečnosti tak byl, tak sem si říkal, jestli teda radši koupit ty slidery na motor anebo ty do os, no....
protože si teď nějak nedokážu v hlavě vyanimovat, jak se to zachová a na co to padne, kdyš to padne...
snowflake600 psal:Brkos psal:snowflake600 psal:
do těch hlavních silonovek bo do těch na osy?Do os kol.
tak já už z vás nevím, volové
ty hlavní padáky, ty koupím na 100pro, páč čověk nikdy neví a je mi pad milejší tomu dokoupit silonovou hlavu, než hlavu motorovou :D...
A dyš sem u tý bezpečnosti tak byl, tak sem si říkal, jestli teda radši koupit ty slidery na motor anebo ty do os, no....
protože si teď nějak nedokážu v hlavě vyanimovat, jak se to zachová a na co to padne, kdyš to padne...
stim flákni f garáži ...a budeš vydět ....hele jak se to převalí tak to máš jedno
MRDAT!!!
snowflake600 psal:kojaksro psal:....za mě poliamid, silon..... protektory do osy kol, na škodu určo nejsou
hale, právě se mi od Rutana vrátili jeho padáky, který zrepasoval, v podstatě zůstaly jenom ty duralový hříbky jináč je to nový, nechám Ti je ( nebo komukoliv jinýmu ) za 790 Kč esli chceš ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:snowflake600 psal:kojaksro psal:....za mě poliamid, silon..... protektory do osy kol, na škodu určo nejsou
btw, když tam vidím cenu těch silonovejch hlavních, líbí se mi to, tak aby to bylo i funkční..hale, právě se mi od Rutana vrátili jeho padáky, který zrepasoval, v podstatě zůstaly jenom ty duralový hříbky jináč je to nový, nechám Ti je ( nebo komukoliv jinýmu ) za 790 Kč esli chceš ...
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/9_padaky.jpg
Rohy chce,a děkuje Huskymu,že mu je prodal
ostatní máte prd
...a bude hůř!
snowflake600 (Člen) 23.02.2011 17:19:01 Offline |
huskyb12 psal:eště se vo ně chvilku perte a cena poletí nahoru :)))
jo, vemu je :)
XJelen psal:karlos100 psal:huskyb12 psal:ci fix, to byl fofr :)))
...sem je měl koupit já prodat je Rohymu s provizí,
a ne mu je rezervovat,kurva ztrácím instinktykuva do vlastních néééé
jinak briskní odpověď
To víš se v něm pere kamarádství (otcovství) s náturou prodejce......
Čaroděj Dobroděj 8-)
snowflake600 (Člen) 23.02.2011 17:26:05 Offline |
tak to sem prokaučoval :D
xrohy psal:XJelen psal:karlos100 psal:
...sem je měl koupit já prodat je Rohymu s provizí,
a ne mu je rezervovat,kurva ztrácím instinktykuva do vlastních néééé
jinak briskní odpověďTo víš se v něm pere kamarádství (otcovství) s náturou prodejce......
...dostanete do držky,vobá
Jelene,dyť já mu to tu hlídám,harantovi..
všechno mu zařídím a seženu,to jsou galeje
...a bude hůř!
karlos100 psal:xrohy psal:XJelen psal:
kuva do vlastních néééé
jinak briskní odpověďTo víš se v něm pere kamarádství (otcovství) s náturou prodejce......
...dostanete do držky,vobá
Jelene,dyť já mu to tu hlídám,harantovi..
všechno mu zařídím a seženu,to jsou galeje
Ty hlídáš a serfuješ vogo a já makám......
Čaroděj Dobroděj 8-)
snowflake600 (Člen) 23.02.2011 20:24:35 Offline |
xrohy psal:snowflake600 psal:tak to sem prokaučoval :D
To víš byls holt pomalej.........
Nech si to, jo.....nech si to
Stránky: 1